Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 09. do 16. juna 2014

Retrogradni Merkur u Raku još uvek govori o svojim osećanjima, pa će probuditi Veneru i Marsa i aktivirati ljubavne priče. Takođe, početkom nedelje će i Venera sa Plutonom imati lep zemljani trigon, što će promeniti stvari kako na ljubavnom, tako i na finansijskom polju. Krajem sedmice, kad Mesec napravi opoziciju sa Suncem, Venera će sa Saturnom pomalo da svoju brigu brine (Venera opozicija Saturn). Za neke će ovaj aspekt biti briga, a za neke samo ograničenje koje će ih sprečiti da neke zamisli ostvare onog trenutka kada oni to budu poželeli. Budite strpljivi, jer krajem sedmice Mars ulazi u okršaj sa Plutonom (Mars kvadrat Pluton), pa od običnog nesporazuma (retrogradni Merkur) može da napravi scenu iz pravog akcionog filma.

Na samom početku, oslonite se na osećaje koji vas u vezi procene materijalnog neće izneveriti. Venera će sa Plutonom napraviti trigon iz zemljanih znakova, što će doneti neke promene u pogledu finansija, ali i ljubavi. Pluton je „tihi“ pokretač veliki događaja. Venera u Biku sa Plutonom zna da napravi promene koje će u finansijkom smislu doneti trajne i stabilne prihode. Treba samo biti tih i prepustiti se stabilnom Biku, Veneri koja energijom privlači i Plutonu koji menjajući ume da odnosi, donosi i promenom stvara. Ovih dana jako je važno napraviti kruženje energijom. Pružite, otvorite ruke i pomozite. Bik je znak koji ume da stvori i napravi, ali njegovo je da nauči davati i da bude "lagan" kada su materijalne vrednosti u pitanju. Zato u tišini nekom pomozite, nagradite nekog ili na bilo koji drugi način usrećite. Radost je u davanju i pružanju onoga što je i vama sveto i drago. Tako energija kruži i već sledećeg dana može vas snaći neki iznenadni susret ili sličan prijatan događaj. Venera sa Plutonom čini i strasti koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ovo su privlačni susreti i neobični događaji, pa iskoristite ove trenutke i uživajte u tim susretima, jer sa Venerom oni možda neće trajati dugo, ali vam mogu trajno promeniti određeni status (Venera trigon Pluton u Jarcu).

Što se Neptuna tiče, on će onog dana kad se Venera sa Plutonom sretne, krenuti u lagani hod svoje tišine. Neptun kreće retrogradno i zato je važno da neke stvari radite u tišini. Sada su snovi jaki, sada vam se neke stvari ponavljaju, ali će zato tajne biti duboko čuvane i skrivene u najinimnijem delu duše.

Kako dani budu prolazili i Venera bude nastavila svoje putovanje kroz znak svog sedišta, njeni će koraci biti teški (Venera opozicija Saturn), a zemljane drumove (Venera u Biku) zameniće stenoviti puti (Venera opozicija Saturn).

U drugoj polovini sedmice Mesec će napraviti opoziciju sa Suncem, istog dana kada i Venera bude napravila opoziciju sa Saturnom. Petak je dan dobar za post, za odricajne od materije, hrane (Venera u Biku) – za sve namerne, svesne radnje (Sunce). Tog dana posebnu pažnju posvetite partneru, jer Mesec opozicija Sunce je slika partnera koji su na suprotnoj strani. Manji nesporazum ili konflikt može da izazove nesuglasice širih razmera. A kako je i Venera toga dana u opoziciji sa Saturnom, ovo može predstavljati dan kada vam neke stvari teško polaze za rukom i kada zbog ljubavi (Venera) možete biti tužni (Saturn). Na taj dan nemojte pričati o novcu, ali ni o ljubavi. Možda će vam se toga dana javiti neki prijatelji koji će vam tražiti neku pozajmicu ili će vam ispričati neku tužnu ljubavnu priču. Pokušajte da budete bar dobar slušalac i posvetite vreme (Saturn) i pažnju osobi koja vam je traži. Često se neke vaše priče kriju u pričama drugih, pa budite baš onaj ko i vama samome treba. U svakom slučaju ovo su dani strpljenja i praštanja. Jedan savladani izazov otvoriće vam vrata za savladavanje aspekta koji vas čeka krajem nedelje. Mars će krajem sedmice da napavi egzaktan kvadrat sa Plutonom što jeste vrlo izazovan aspekt. Mars iz znaka Vage neće imati mira i po svaku cenu će želeti da se razjasni o nekim starim temama (retrogradni Merkur). Međutim, Mars je u izgonu, a dispozicijom ide znak Bika, pa će način na koji bude istupao biti možda suviše nagao u čemu bi ga Pluton na vrlo jednostavan način mogao sprečiti (Mars kvadrat Pluton). Zato budite pametniji čak i od svog Marsa, jer on ovu „bitku“ ne bi dobio.

Ovo su dve jake muške energije koje će se suprotstaviti. Možete biti izazvani ili biti u izazovu da vi sami pokrenete neki sukob. Kako je Pluton transcedentna planeta, ovo mogu biti i događaji zbog kojih ćete biti primorani da se prilagodite i neke planove promenite. Budite strpljivi, jer Pltuon uvek ima poslednju reč. Šta god se dešavalo tih dana, proći će, a što mirnije prihvatite oluju to će ona biti mirnija. Pustite neka vas ovaj aspekt promeni, jer će samo tako da vam se otvore vrata u novi svet.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD