Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 09. do 16. juna 2014

Retrogradni Merkur u Raku još uvek govori o svojim osećanjima, pa će probuditi Veneru i Marsa i aktivirati ljubavne priče. Takođe, početkom nedelje će i Venera sa Plutonom imati lep zemljani trigon, što će promeniti stvari kako na ljubavnom, tako i na finansijskom polju. Krajem sedmice, kad Mesec napravi opoziciju sa Suncem, Venera će sa Saturnom pomalo da svoju brigu brine (Venera opozicija Saturn). Za neke će ovaj aspekt biti briga, a za neke samo ograničenje koje će ih sprečiti da neke zamisli ostvare onog trenutka kada oni to budu poželeli. Budite strpljivi, jer krajem sedmice Mars ulazi u okršaj sa Plutonom (Mars kvadrat Pluton), pa od običnog nesporazuma (retrogradni Merkur) može da napravi scenu iz pravog akcionog filma.

Na samom početku, oslonite se na osećaje koji vas u vezi procene materijalnog neće izneveriti. Venera će sa Plutonom napraviti trigon iz zemljanih znakova, što će doneti neke promene u pogledu finansija, ali i ljubavi. Pluton je „tihi“ pokretač veliki događaja. Venera u Biku sa Plutonom zna da napravi promene koje će u finansijkom smislu doneti trajne i stabilne prihode. Treba samo biti tih i prepustiti se stabilnom Biku, Veneri koja energijom privlači i Plutonu koji menjajući ume da odnosi, donosi i promenom stvara. Ovih dana jako je važno napraviti kruženje energijom. Pružite, otvorite ruke i pomozite. Bik je znak koji ume da stvori i napravi, ali njegovo je da nauči davati i da bude "lagan" kada su materijalne vrednosti u pitanju. Zato u tišini nekom pomozite, nagradite nekog ili na bilo koji drugi način usrećite. Radost je u davanju i pružanju onoga što je i vama sveto i drago. Tako energija kruži i već sledećeg dana može vas snaći neki iznenadni susret ili sličan prijatan događaj. Venera sa Plutonom čini i strasti koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ovo su privlačni susreti i neobični događaji, pa iskoristite ove trenutke i uživajte u tim susretima, jer sa Venerom oni možda neće trajati dugo, ali vam mogu trajno promeniti određeni status (Venera trigon Pluton u Jarcu).

Što se Neptuna tiče, on će onog dana kad se Venera sa Plutonom sretne, krenuti u lagani hod svoje tišine. Neptun kreće retrogradno i zato je važno da neke stvari radite u tišini. Sada su snovi jaki, sada vam se neke stvari ponavljaju, ali će zato tajne biti duboko čuvane i skrivene u najinimnijem delu duše.

Kako dani budu prolazili i Venera bude nastavila svoje putovanje kroz znak svog sedišta, njeni će koraci biti teški (Venera opozicija Saturn), a zemljane drumove (Venera u Biku) zameniće stenoviti puti (Venera opozicija Saturn).

U drugoj polovini sedmice Mesec će napraviti opoziciju sa Suncem, istog dana kada i Venera bude napravila opoziciju sa Saturnom. Petak je dan dobar za post, za odricajne od materije, hrane (Venera u Biku) – za sve namerne, svesne radnje (Sunce). Tog dana posebnu pažnju posvetite partneru, jer Mesec opozicija Sunce je slika partnera koji su na suprotnoj strani. Manji nesporazum ili konflikt može da izazove nesuglasice širih razmera. A kako je i Venera toga dana u opoziciji sa Saturnom, ovo može predstavljati dan kada vam neke stvari teško polaze za rukom i kada zbog ljubavi (Venera) možete biti tužni (Saturn). Na taj dan nemojte pričati o novcu, ali ni o ljubavi. Možda će vam se toga dana javiti neki prijatelji koji će vam tražiti neku pozajmicu ili će vam ispričati neku tužnu ljubavnu priču. Pokušajte da budete bar dobar slušalac i posvetite vreme (Saturn) i pažnju osobi koja vam je traži. Često se neke vaše priče kriju u pričama drugih, pa budite baš onaj ko i vama samome treba. U svakom slučaju ovo su dani strpljenja i praštanja. Jedan savladani izazov otvoriće vam vrata za savladavanje aspekta koji vas čeka krajem nedelje. Mars će krajem sedmice da napavi egzaktan kvadrat sa Plutonom što jeste vrlo izazovan aspekt. Mars iz znaka Vage neće imati mira i po svaku cenu će želeti da se razjasni o nekim starim temama (retrogradni Merkur). Međutim, Mars je u izgonu, a dispozicijom ide znak Bika, pa će način na koji bude istupao biti možda suviše nagao u čemu bi ga Pluton na vrlo jednostavan način mogao sprečiti (Mars kvadrat Pluton). Zato budite pametniji čak i od svog Marsa, jer on ovu „bitku“ ne bi dobio.

Ovo su dve jake muške energije koje će se suprotstaviti. Možete biti izazvani ili biti u izazovu da vi sami pokrenete neki sukob. Kako je Pluton transcedentna planeta, ovo mogu biti i događaji zbog kojih ćete biti primorani da se prilagodite i neke planove promenite. Budite strpljivi, jer Pltuon uvek ima poslednju reč. Šta god se dešavalo tih dana, proći će, a što mirnije prihvatite oluju to će ona biti mirnija. Pustite neka vas ovaj aspekt promeni, jer će samo tako da vam se otvore vrata u novi svet.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD