Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 12. do 19. maja 2014.

Evo i sedmice u kojoj će Venera da se pokaže. Od kako je ušla u znak Ovna, ove sedmice biće najaktivnija gradeći čak četiri aspekata i to kvadrat sa Plutonom, sekstil sa Merkurom, konjunkciju sa Uranom i kvadrat sa Jupiterom! Pored Venere i Merkur će biti prilično veseo cele nedelje. Na početku će imati trigon sa Marsom, a krajem sedmice i sekstil sa Uranom.

Ove se nedelje očekuje puno ljubavnih događaja, ali s obzirom da Venera gradi izazovne aspekte sa Plutonom, Uranom i na kraju sa Jupiterom, za očekivati je da će Venera biti nestašna. Mnogi će biti u izazovu da uđu u neku aferu, upuste se u pisanju slobodnijih ljubavnih pisama, poruka, mailova ili od prijateljstva naprave jednu lepu nezaboravnu ljubavnu priču. U ljubavi se opustite, jer će ona vama sama doći, ali što se novca tiče (Venera kvadrat Jupiter), ove sedmice zaboravite na kupovinu, jer biste potrošili više nego što ste planirali i kupili puno toga što vam nije ni potrebno.

Prvi dan započinje Merkurovim aspektom i to trigonom sa Marsom, što će dosta da utiče na bolju i lakšu komunikaciju (Merkur u Blizancima). Ovo ukazuje na skladan spoj uma i energije, pa ovaj aspekt treba iskoristiti za poslovne ili druge ozbiljne razgovore, kao i poslovna putovanja. Dosetljivi Blizanci, kroz koji trenutno Merkur tranzitira, daće vam mnoštvo ideja, bićete vrlo kreativni i što je najvažnije – moći ćete na jednostavan i lak način da svoju kreativnost i pokažete (Merkur trigon Mars)!

Kako dani budu prolazili, Marsova energija će se smanjivati, a Venerina će dolaziti do izražaja. Mars, zapravo, usporava svoj retrogradni hod i već će za vikend biti posebno usporen – zapravo stacioniran. Dok se Mars bude odmarao, prepustite se Venerinim dogodovštinama. Prvi aspekt koji će ona napraviti ove sedmice, biće kvadrat sa Plutonom. Nebo će biti vrlo jako i burno, jer Venera sa Plutonom je kao Persefona sa Hadom – zatočena, oteta, a opet u svom podzemlju – kraljica! Ovaj aspekt može da probudi one najdublje osećaje strasti i ljubavi koje fatalnim zovemo. Stoga – biće novih fatalnih susreta, ali s obzirom da Mars još nije krenuo svojim direktnim hodom, doneće i stare, nikad prežaljene ljubavi. Tek toliko da srcu neda mira. Uzdisaja će biti, kod nekih od ushićenja, kod nekih zbog čežnji, a biće i onih koji će svoje ljubavne priče da privedu kraju. Pluton je taj koji sve menja, i često su njegove promene bolne, ukoliko niste spremni da nešto promenite u svom životu ili ljubavi. Ovde možete da budete izazvani nekim mislima ili nekim osećanjima koja će prouzrokovati dalje odnose. Tih dana će i Mesec biti u noćnom znaku, Škorpionu i dodatno će uticati na atmosferu na nebu. Vodite samo računa da vas energija ne povuče u smeru destrukcije i samodestrukcije koji mogu da izazovu burne događaje.

U drugoj polovini sedmice, sa ulaskom Meseca u znak Strelca, promeniće se i atmosfera na nebu. Merkur će sa Venerom da raspreda priče i kao stari najbolji prijatelji, uživati u laganim razgovorima. Ovi vam dani mogu biti društveno ispunjeni. Pozitivna atmosfera, puno poruka i ljubavnih razgovora (Merkur sekstil Venera) će se voditi tih dana. Uran će dosta pričati kroz Veneru (Uran konjunkcija Venera) i Merkura (Uran sekstil Merkur). Bićete veoma kreativni, te ukoliko vam se pojave neke neobične i egzotične ideje, ne sputavajte ih. Uranu se to neće svideti. On voli slobodu, moderno okruženje i brzu vožnju (Merkur sekstil Uran). Tih dana zanimaće vas umne igre, otkrivanje novih tredova, ali i novih ljubavi. Kreativnost će biti naglašena, a sloboda bezgranična.

Ono o čemu bi trebalo da povedete računa jeste odnos sa partnerom, jer je ovo prilično izazovan trenutak koji bi mogao da vam izazove stres ili da utiče da u momentu donesete nepromišljenu odluku zbog koje biste se mogli kasnije kajati. Za sve osobe koje su u stabilnoj, ljubavnoj priči, kako bi izbegli ove aspekte, savet je da otputuju nekud zajedno sa partnerom - bez plana i bilo kakve organizacije, na neko vrlo neobično i egzotično mesto i na Uranovski način uživaju u Venerinoj ljubavi!

Uradite nešto što se nikada niste usudili i prevaziđite sve granice. Nekima će prijati, a za neke ovaj aspekt će biti prejak, neki će osetiti svoju slobodu, dok će drugi imati osećaj da su je i izgubili. Bilo šta da vam se dešava, zapamtite da je Venera uzrok svemu i dok god je ona glavni „krivac“ radujte se, jer ona je znak da u vašem životu ljubav još uvek vlada.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD