Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 12. do 19. maja 2014.

Evo i sedmice u kojoj će Venera da se pokaže. Od kako je ušla u znak Ovna, ove sedmice biće najaktivnija gradeći čak četiri aspekata i to kvadrat sa Plutonom, sekstil sa Merkurom, konjunkciju sa Uranom i kvadrat sa Jupiterom! Pored Venere i Merkur će biti prilično veseo cele nedelje. Na početku će imati trigon sa Marsom, a krajem sedmice i sekstil sa Uranom.

Ove se nedelje očekuje puno ljubavnih događaja, ali s obzirom da Venera gradi izazovne aspekte sa Plutonom, Uranom i na kraju sa Jupiterom, za očekivati je da će Venera biti nestašna. Mnogi će biti u izazovu da uđu u neku aferu, upuste se u pisanju slobodnijih ljubavnih pisama, poruka, mailova ili od prijateljstva naprave jednu lepu nezaboravnu ljubavnu priču. U ljubavi se opustite, jer će ona vama sama doći, ali što se novca tiče (Venera kvadrat Jupiter), ove sedmice zaboravite na kupovinu, jer biste potrošili više nego što ste planirali i kupili puno toga što vam nije ni potrebno.

Prvi dan započinje Merkurovim aspektom i to trigonom sa Marsom, što će dosta da utiče na bolju i lakšu komunikaciju (Merkur u Blizancima). Ovo ukazuje na skladan spoj uma i energije, pa ovaj aspekt treba iskoristiti za poslovne ili druge ozbiljne razgovore, kao i poslovna putovanja. Dosetljivi Blizanci, kroz koji trenutno Merkur tranzitira, daće vam mnoštvo ideja, bićete vrlo kreativni i što je najvažnije – moći ćete na jednostavan i lak način da svoju kreativnost i pokažete (Merkur trigon Mars)!

Kako dani budu prolazili, Marsova energija će se smanjivati, a Venerina će dolaziti do izražaja. Mars, zapravo, usporava svoj retrogradni hod i već će za vikend biti posebno usporen – zapravo stacioniran. Dok se Mars bude odmarao, prepustite se Venerinim dogodovštinama. Prvi aspekt koji će ona napraviti ove sedmice, biće kvadrat sa Plutonom. Nebo će biti vrlo jako i burno, jer Venera sa Plutonom je kao Persefona sa Hadom – zatočena, oteta, a opet u svom podzemlju – kraljica! Ovaj aspekt može da probudi one najdublje osećaje strasti i ljubavi koje fatalnim zovemo. Stoga – biće novih fatalnih susreta, ali s obzirom da Mars još nije krenuo svojim direktnim hodom, doneće i stare, nikad prežaljene ljubavi. Tek toliko da srcu neda mira. Uzdisaja će biti, kod nekih od ushićenja, kod nekih zbog čežnji, a biće i onih koji će svoje ljubavne priče da privedu kraju. Pluton je taj koji sve menja, i često su njegove promene bolne, ukoliko niste spremni da nešto promenite u svom životu ili ljubavi. Ovde možete da budete izazvani nekim mislima ili nekim osećanjima koja će prouzrokovati dalje odnose. Tih dana će i Mesec biti u noćnom znaku, Škorpionu i dodatno će uticati na atmosferu na nebu. Vodite samo računa da vas energija ne povuče u smeru destrukcije i samodestrukcije koji mogu da izazovu burne događaje.

U drugoj polovini sedmice, sa ulaskom Meseca u znak Strelca, promeniće se i atmosfera na nebu. Merkur će sa Venerom da raspreda priče i kao stari najbolji prijatelji, uživati u laganim razgovorima. Ovi vam dani mogu biti društveno ispunjeni. Pozitivna atmosfera, puno poruka i ljubavnih razgovora (Merkur sekstil Venera) će se voditi tih dana. Uran će dosta pričati kroz Veneru (Uran konjunkcija Venera) i Merkura (Uran sekstil Merkur). Bićete veoma kreativni, te ukoliko vam se pojave neke neobične i egzotične ideje, ne sputavajte ih. Uranu se to neće svideti. On voli slobodu, moderno okruženje i brzu vožnju (Merkur sekstil Uran). Tih dana zanimaće vas umne igre, otkrivanje novih tredova, ali i novih ljubavi. Kreativnost će biti naglašena, a sloboda bezgranična.

Ono o čemu bi trebalo da povedete računa jeste odnos sa partnerom, jer je ovo prilično izazovan trenutak koji bi mogao da vam izazove stres ili da utiče da u momentu donesete nepromišljenu odluku zbog koje biste se mogli kasnije kajati. Za sve osobe koje su u stabilnoj, ljubavnoj priči, kako bi izbegli ove aspekte, savet je da otputuju nekud zajedno sa partnerom - bez plana i bilo kakve organizacije, na neko vrlo neobično i egzotično mesto i na Uranovski način uživaju u Venerinoj ljubavi!

Uradite nešto što se nikada niste usudili i prevaziđite sve granice. Nekima će prijati, a za neke ovaj aspekt će biti prejak, neki će osetiti svoju slobodu, dok će drugi imati osećaj da su je i izgubili. Bilo šta da vam se dešava, zapamtite da je Venera uzrok svemu i dok god je ona glavni „krivac“ radujte se, jer ona je znak da u vašem životu ljubav još uvek vlada.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD