Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 05. do 12. maja 2014.

Ove nedelje imamo Sunce koje će kroz aspekte polako pričati – na početku u sekstilu sa Jupiterom, a na kraju sedmice u opoziciji sa Saturnom. Merkur menja znak i ulaskom u Blizance, donosi puno lagane i opuštajuće komunikacije. Pazite samo da ne preterate sa druženjima i kontaktima, jer kvadrat sa Neptunom može da vas zavede pričom. Sunce nam ove sedmice polako budi svest o moralu i savesti (Sunce sekstil Jupiter) na početku sedmice, a na kraju i negde uspavanu ambiciju (Sunce opozicija Saturn) ili ego koji se sa drugima u uspehu meri.

Prvih dana sedmice, dok je Merkur na poslednjim stepenovima Bika, nije baš idealno za neki početak i dogovor u vezi nečega čemu treba rast i prosperitet. Takođe, svaka vrsta kupovine može biti za vas čist gubitak ili "roba sa greškom". Ovo se posebno odnosi na kupovinu telefona, kompjutera, automobila i svega što je u Merkurovoj simboliici. Ukoliko želite na putovanje, odabir pansiona i plaćanje odložite za sredinu sedmice – tačnije za sredu poslepodne, kada Merkur bude ušao u znak Blizanaca. Ono što vam se može desiti jeste, s obziom da je Mesec u znaku Lava, da se odlučite za neku skupu luksuznu stvar i da toga dana budete spremni da i bez novca ostanete samo radi prestiža. Ali buđenje iz „elitnog sveta“ već će vas stići u drugoj polovini sedmice kada Merkur bude ušao u znak Blizanaca, a Mesec u skromni i pokorni svet Device. Kako je i Sunce u sekstilu sa Jupiterom drugog dana nedelje, velika će vam preokupacija biti novac i svesnost o materijalnom.

Ono na šta bi trebalo da obratite pažnju jeste onaj suptilni deo duše koji bogatstvo vidi unutar sebe i čiji svet čini samo jedna osoba – a to sve vi, dok su ostali samo projekcija tog unutrašnjeg sveta. Ovo su odlični dani da pogledate oko sebe i razmislite o tome da li postoji određeni deo vas koji biste promenili na sebi, odnosno svet oko sebe. Sunce u sekstilu sa Jupiterom će nekima tog dana doneti pohvalnicu, nekima znanje, ali neki će i finansijski prosperirati. U svakom slučaju, sa Mesecom u Lavu, ovo su dani više za užitak i opuštanje nego za akciju i rad.

Sa ulaskom Merkura u znak Blizanaca, kao da se budi nemirni dečiji svet, u kojem nema mesta za brigu, ali ni vremena za odmor. Ukoliko niste tip „pričalice“ ovaj vas period može jako umoriti. Puno informacija, tema, konkretnih, ozbiljnih, ali i neozbiljnih razgovora. Ono što je dobro jeste da u ovom periodu možete dobiti bilo koju informaciju koja vam treba. Takođe, dobar je period za učenje i upis u neku školu ili kurs. Radoznali Blizanci vas neće lako ostaviti ravnodušnim pred svim onih izazovima koji će vam se nametati. Nestašne dečije oči će želeti sve da vide, uši da čuju, a reči će same pričati svoju priču bez vaše kontrole i svesnosti. Iskoristite ovaj mesec i vratite se u detinjstvo i još jednom zaigrajte se poput malog nestašnog deteta.

U subotu će Sunce napraviti opoziciju sa Saturnom, pa se može javiti određena doza nekog negodovanja i nezadovoljstva od strane drugih. Ovaj osećaj na neki način može biti i motiv za ambicijom, napretkom – potreba da se bude bolji od drugih. Zdrava konkurencija je uvek poželjna, samo vodite računa da vas energija Škorpiona (Saturn u Škorpionu) ne savlada i povede u drugom smeru.

I za kraj nedelje, Venera će se suprotstaviti Marsu i u direktnom okršaju – opozitnom susretu, nekima će doneti sukob, ali nekim i jaku strast. S obzirom da se Venera nalazi u Marsovom znaku, ovo je samo njena potreba za dokazivanjem moći i samostalnošću, ali ako je ljubav u pitanju, na to zaboravite. Oni koji su čekali da se nešto desi i sretnu nekog, neka iskoriste ovaj vikend i neka i sami pođu u susret ljubavnim strastima (Venera opozicija Mars). Ukoliko ste već u stabilnoj vezi ili braku, klonite se rasprava i svađa, jer je Marsova energija suviše jaka i naglašena, pa može da dovede do sukoba.

Poslednjeg dana vas čeka Merkur sa Neptunom (Merkur kvadrat Neptun), pa se primirite kada su poslovni i neki drugi ozbiljni razgovori u pitanju. Ovo je dan za kreativnost, inspiraciju ili slušanje divnih bajki i uspavanki. Zato iskoristite da ovaj dan se opustite i kraj nekog Neptunovog sveta (filma, muzike, šetnje kraj vode) osetite svu čaroliju ove magične planete.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD