Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 05. do 12. maja 2014.

Ove nedelje imamo Sunce koje će kroz aspekte polako pričati – na početku u sekstilu sa Jupiterom, a na kraju sedmice u opoziciji sa Saturnom. Merkur menja znak i ulaskom u Blizance, donosi puno lagane i opuštajuće komunikacije. Pazite samo da ne preterate sa druženjima i kontaktima, jer kvadrat sa Neptunom može da vas zavede pričom. Sunce nam ove sedmice polako budi svest o moralu i savesti (Sunce sekstil Jupiter) na početku sedmice, a na kraju i negde uspavanu ambiciju (Sunce opozicija Saturn) ili ego koji se sa drugima u uspehu meri.

Prvih dana sedmice, dok je Merkur na poslednjim stepenovima Bika, nije baš idealno za neki početak i dogovor u vezi nečega čemu treba rast i prosperitet. Takođe, svaka vrsta kupovine može biti za vas čist gubitak ili "roba sa greškom". Ovo se posebno odnosi na kupovinu telefona, kompjutera, automobila i svega što je u Merkurovoj simboliici. Ukoliko želite na putovanje, odabir pansiona i plaćanje odložite za sredinu sedmice – tačnije za sredu poslepodne, kada Merkur bude ušao u znak Blizanaca. Ono što vam se može desiti jeste, s obziom da je Mesec u znaku Lava, da se odlučite za neku skupu luksuznu stvar i da toga dana budete spremni da i bez novca ostanete samo radi prestiža. Ali buđenje iz „elitnog sveta“ već će vas stići u drugoj polovini sedmice kada Merkur bude ušao u znak Blizanaca, a Mesec u skromni i pokorni svet Device. Kako je i Sunce u sekstilu sa Jupiterom drugog dana nedelje, velika će vam preokupacija biti novac i svesnost o materijalnom.

Ono na šta bi trebalo da obratite pažnju jeste onaj suptilni deo duše koji bogatstvo vidi unutar sebe i čiji svet čini samo jedna osoba – a to sve vi, dok su ostali samo projekcija tog unutrašnjeg sveta. Ovo su odlični dani da pogledate oko sebe i razmislite o tome da li postoji određeni deo vas koji biste promenili na sebi, odnosno svet oko sebe. Sunce u sekstilu sa Jupiterom će nekima tog dana doneti pohvalnicu, nekima znanje, ali neki će i finansijski prosperirati. U svakom slučaju, sa Mesecom u Lavu, ovo su dani više za užitak i opuštanje nego za akciju i rad.

Sa ulaskom Merkura u znak Blizanaca, kao da se budi nemirni dečiji svet, u kojem nema mesta za brigu, ali ni vremena za odmor. Ukoliko niste tip „pričalice“ ovaj vas period može jako umoriti. Puno informacija, tema, konkretnih, ozbiljnih, ali i neozbiljnih razgovora. Ono što je dobro jeste da u ovom periodu možete dobiti bilo koju informaciju koja vam treba. Takođe, dobar je period za učenje i upis u neku školu ili kurs. Radoznali Blizanci vas neće lako ostaviti ravnodušnim pred svim onih izazovima koji će vam se nametati. Nestašne dečije oči će želeti sve da vide, uši da čuju, a reči će same pričati svoju priču bez vaše kontrole i svesnosti. Iskoristite ovaj mesec i vratite se u detinjstvo i još jednom zaigrajte se poput malog nestašnog deteta.

U subotu će Sunce napraviti opoziciju sa Saturnom, pa se može javiti određena doza nekog negodovanja i nezadovoljstva od strane drugih. Ovaj osećaj na neki način može biti i motiv za ambicijom, napretkom – potreba da se bude bolji od drugih. Zdrava konkurencija je uvek poželjna, samo vodite računa da vas energija Škorpiona (Saturn u Škorpionu) ne savlada i povede u drugom smeru.

I za kraj nedelje, Venera će se suprotstaviti Marsu i u direktnom okršaju – opozitnom susretu, nekima će doneti sukob, ali nekim i jaku strast. S obzirom da se Venera nalazi u Marsovom znaku, ovo je samo njena potreba za dokazivanjem moći i samostalnošću, ali ako je ljubav u pitanju, na to zaboravite. Oni koji su čekali da se nešto desi i sretnu nekog, neka iskoriste ovaj vikend i neka i sami pođu u susret ljubavnim strastima (Venera opozicija Mars). Ukoliko ste već u stabilnoj vezi ili braku, klonite se rasprava i svađa, jer je Marsova energija suviše jaka i naglašena, pa može da dovede do sukoba.

Poslednjeg dana vas čeka Merkur sa Neptunom (Merkur kvadrat Neptun), pa se primirite kada su poslovni i neki drugi ozbiljni razgovori u pitanju. Ovo je dan za kreativnost, inspiraciju ili slušanje divnih bajki i uspavanki. Zato iskoristite da ovaj dan se opustite i kraj nekog Neptunovog sveta (filma, muzike, šetnje kraj vode) osetite svu čaroliju ove magične planete.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD