Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 05. do 12. maja 2014.

Ove nedelje imamo Sunce koje će kroz aspekte polako pričati – na početku u sekstilu sa Jupiterom, a na kraju sedmice u opoziciji sa Saturnom. Merkur menja znak i ulaskom u Blizance, donosi puno lagane i opuštajuće komunikacije. Pazite samo da ne preterate sa druženjima i kontaktima, jer kvadrat sa Neptunom može da vas zavede pričom. Sunce nam ove sedmice polako budi svest o moralu i savesti (Sunce sekstil Jupiter) na početku sedmice, a na kraju i negde uspavanu ambiciju (Sunce opozicija Saturn) ili ego koji se sa drugima u uspehu meri.

Prvih dana sedmice, dok je Merkur na poslednjim stepenovima Bika, nije baš idealno za neki početak i dogovor u vezi nečega čemu treba rast i prosperitet. Takođe, svaka vrsta kupovine može biti za vas čist gubitak ili "roba sa greškom". Ovo se posebno odnosi na kupovinu telefona, kompjutera, automobila i svega što je u Merkurovoj simboliici. Ukoliko želite na putovanje, odabir pansiona i plaćanje odložite za sredinu sedmice – tačnije za sredu poslepodne, kada Merkur bude ušao u znak Blizanaca. Ono što vam se može desiti jeste, s obziom da je Mesec u znaku Lava, da se odlučite za neku skupu luksuznu stvar i da toga dana budete spremni da i bez novca ostanete samo radi prestiža. Ali buđenje iz „elitnog sveta“ već će vas stići u drugoj polovini sedmice kada Merkur bude ušao u znak Blizanaca, a Mesec u skromni i pokorni svet Device. Kako je i Sunce u sekstilu sa Jupiterom drugog dana nedelje, velika će vam preokupacija biti novac i svesnost o materijalnom.

Ono na šta bi trebalo da obratite pažnju jeste onaj suptilni deo duše koji bogatstvo vidi unutar sebe i čiji svet čini samo jedna osoba – a to sve vi, dok su ostali samo projekcija tog unutrašnjeg sveta. Ovo su odlični dani da pogledate oko sebe i razmislite o tome da li postoji određeni deo vas koji biste promenili na sebi, odnosno svet oko sebe. Sunce u sekstilu sa Jupiterom će nekima tog dana doneti pohvalnicu, nekima znanje, ali neki će i finansijski prosperirati. U svakom slučaju, sa Mesecom u Lavu, ovo su dani više za užitak i opuštanje nego za akciju i rad.

Sa ulaskom Merkura u znak Blizanaca, kao da se budi nemirni dečiji svet, u kojem nema mesta za brigu, ali ni vremena za odmor. Ukoliko niste tip „pričalice“ ovaj vas period može jako umoriti. Puno informacija, tema, konkretnih, ozbiljnih, ali i neozbiljnih razgovora. Ono što je dobro jeste da u ovom periodu možete dobiti bilo koju informaciju koja vam treba. Takođe, dobar je period za učenje i upis u neku školu ili kurs. Radoznali Blizanci vas neće lako ostaviti ravnodušnim pred svim onih izazovima koji će vam se nametati. Nestašne dečije oči će želeti sve da vide, uši da čuju, a reči će same pričati svoju priču bez vaše kontrole i svesnosti. Iskoristite ovaj mesec i vratite se u detinjstvo i još jednom zaigrajte se poput malog nestašnog deteta.

U subotu će Sunce napraviti opoziciju sa Saturnom, pa se može javiti određena doza nekog negodovanja i nezadovoljstva od strane drugih. Ovaj osećaj na neki način može biti i motiv za ambicijom, napretkom – potreba da se bude bolji od drugih. Zdrava konkurencija je uvek poželjna, samo vodite računa da vas energija Škorpiona (Saturn u Škorpionu) ne savlada i povede u drugom smeru.

I za kraj nedelje, Venera će se suprotstaviti Marsu i u direktnom okršaju – opozitnom susretu, nekima će doneti sukob, ali nekim i jaku strast. S obzirom da se Venera nalazi u Marsovom znaku, ovo je samo njena potreba za dokazivanjem moći i samostalnošću, ali ako je ljubav u pitanju, na to zaboravite. Oni koji su čekali da se nešto desi i sretnu nekog, neka iskoriste ovaj vikend i neka i sami pođu u susret ljubavnim strastima (Venera opozicija Mars). Ukoliko ste već u stabilnoj vezi ili braku, klonite se rasprava i svađa, jer je Marsova energija suviše jaka i naglašena, pa može da dovede do sukoba.

Poslednjeg dana vas čeka Merkur sa Neptunom (Merkur kvadrat Neptun), pa se primirite kada su poslovni i neki drugi ozbiljni razgovori u pitanju. Ovo je dan za kreativnost, inspiraciju ili slušanje divnih bajki i uspavanki. Zato iskoristite da ovaj dan se opustite i kraj nekog Neptunovog sveta (filma, muzike, šetnje kraj vode) osetite svu čaroliju ove magične planete.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD