Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Vremenske i Prostorne tehnike u Karmičkoj Astrologiji Kako se Veliki Okean Duše, koji predstavlja samo zvezdano nebo, pomera stopom precesije koja iznosi 1º na 72 godine, upravo to kretanje predstavlja osnovnu jedinicu “talasa” ili kretanja ovog okeana Duše. Kurs počinje u četvrtak, 11. juna od 19h na Kepler Institutu iz oblasti Karmičke Astrologije u trajanju od 4 nedelje. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Full Moon – Odnos sreće Pozivamo te da sa nama uđeš u portal nove energije koji se otvara u petak, 5. juna 2020. Ovog meseca tvoj zadatak je da kroz kreiranje harmonije na polju emotivnih odnosa i isceciljavanje prošlih karmičkih odnosa otvoriš kapiju za ostvarivanje tvoje životne svrhe. Ovo nije beznačajan zadatak i zato smo ti spremili predavanje da te podržimo na tom putu.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 28. aprila do 05. maja 2014

Početak sedmice započinje ulaskom Meseca u znak Bika. Sada je već sasvim blizu Sunca i priprema se za solarnu eklipsu. U utorak će se Mesec sa Suncem spojiti i započeti jedan sasvim novi ciklus. Nebo će se smiriti, a naši životi će krenuti jednim novim tokom. Kod mnogih su ove promene uticale burno - neki su umeli da iskanališu i usmere energiju u smeru svojih želja i ciljeva, ali bilo je i onih koje je ovaj period naterao da na pomalo bolan način nauče puno toga o sebi, ali kroz prizmu drugih ljudi.

Pored eklipse koja nas čeka drugog dana sedmice, Merkur će imati svoju priču ili će nam bar dati misli koje čine nove putokaze (Merkur u Ovnu), nove misije (Merkur sekstil Jupiter) i nove promene (Merkur trigon Pluton). A za kraj nedelje neki će već osetiti prve naznake promena ili novih ljubavi. Dok se Merkur bude mislio i brige stvarao (Merkur opozicija Saturn), dotle će Venera ulaskom u znak Ovna započeti ciklus novih ljubavnih avantura (Venera u Ovnu).

Prvog i drugog dana nedelje izbegavajte bilo kakvo započinjanje posla. Čak iako vam neki nude neke ponude koje vam zvuče vrlo primamljivo, bilo da je neki posao u pitanju, kupovina auta ili slična ponuda i pri tome vas uslovljavaju da morate baš tih dana doneti odluku inače ćete puno izgubiti, bolje pristanite na taj njihov „gubitak“ nego na gubitak koji možete imati ukoliko donesete neku važnu odluku ili rešavate neku bitnu stvar na pomračenju Sunca – pomračene svesti. Ono što je važno znati tih dana, jeste da je svest ograničena, sužena i da se neke stvari ne mogu jasno videti. Tih dana ne verujte mnogo svojim očima ni ušima, jer se lako mogu provući neke greške. Sve ima tendenciju da ne izgleda onako kako vi to tada vidite. Ali kako dani budu odmicali, tako će i Sunce biti sve jače, a Mesec mlad proslavljaće nove dane – nove početke.

Sredinom sedmice ulazi Mesec u znak Blizanaca, pa su i priče malo laganije i opuštenije. Sve polako dobija smisao (Merkur sekstil Jupiter), jer je i okruženje oko vas opuštenije. Ovo su već drugačiji razgovori kao i ponude. Od sredine sedmice razgovore koje budete vodili ili ponude koje budete imali, tada već možete uzeti u obzir i razmišljati o novonastalim idejama. Ulazite polako u period kada, ukoliko ste planirali neko doškolavanje ili proširenje svog dotadašnjeg znanja, nešto tako možete da započnete. Merkur je vrlo jasan i precizan u svojim razmatranjima, Jupiter će mu tada interesantne misli slati (Merkur sekstil Jupiter), pa krajem semice možete i da krenete u konkretizaciju nekih zamisli. Venera će u subotu napustiti znak svoje egzaltacije i ući u novi vatreni znak (Ovan), u čijem se dostojanstvu ne oseća baš najbolje, ali u kojem je najsvesnija i najspremnija da dela i pokreće svet oko sebe. Ova Venera nema snove, ova Venera nema mašte ona jednostavno postoji i svoje snove živi – stvara ih i ostvaruje u istom trenutku.

Ukoliko vas proleće i izazovi koje su stvarale planete svojim planetarnim konfiguracijama, nisu probudile i pokrenule, onda ste vi jedni od onih koji se bude sa ljubavlju – čiji je motiv i pokretač ljubav (Venera) ili novac (Venera). U Ribama je proživela svoju priču o idealnim ljubavima, svetu bez rata i životu bez potrebe materijalizacije, ali sada je ta energija daleko iza nje. Ulaskom u znak Ovna Venera započinje jedan novi ciklus koji će imati kroz narednih godinu dana, pa posmatrajući aspekte koje će imati u ovom znaku naslućujemo da će godina ispred nje biti intenzivna, burna i puna događaja. Prelazak preko Urana, kvadrati sa Jupiterom i Plutonom i opozicija sa Marsom, učiniće ovu godinu puno događaja, izazova, ali i novu šansu za promenom. Često su bilo kakve promene bolje od nikakvih, jer svaki aspekt je nova šansa za neki bolji put. Ovo je aktivna Venera i mnogi će se probuditi iz učmalosti i pokrenuti se u poslovnom smislu. Nekad će posla biti više nego samog finansijskog prihoda ili će vam rashodi biti veći od prihoda, ali nekad je to i najbolji način da energijom kružite.

Slobodni i usamljeni neka se pripreme za nove izazove i nove strastvene ljubavi. Ovo su ljubavi na prvi pogled, ovo su strasti kojima se ne može odoleti, ali ovo su i avanture koje se brže završe nego li postanete svesni da ste se ikada i upustili u nju. U svakom slučaju, ono što vam je potrebno i ono u čemu vam je potrebna snaga i energija, na tom polju i usmerite ovu ljubavnu energiju (Venera u Ovnu).

Inspiracija je uvek ljubav, ali ljubav nije uvek i samo ona prema partneru već prema svemu onome što u vama budi onaj nežni osećaj lakoće, a istovremeno snažne energije koja sve prepreke pred sobom ruši. Vreme je da se probude sve uspavane inspiracije u vama, sve muze i motivi koji će vas povesti do cilja, snagom ljubavi.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD