Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 28. aprila do 05. maja 2014

Početak sedmice započinje ulaskom Meseca u znak Bika. Sada je već sasvim blizu Sunca i priprema se za solarnu eklipsu. U utorak će se Mesec sa Suncem spojiti i započeti jedan sasvim novi ciklus. Nebo će se smiriti, a naši životi će krenuti jednim novim tokom. Kod mnogih su ove promene uticale burno - neki su umeli da iskanališu i usmere energiju u smeru svojih želja i ciljeva, ali bilo je i onih koje je ovaj period naterao da na pomalo bolan način nauče puno toga o sebi, ali kroz prizmu drugih ljudi.

Pored eklipse koja nas čeka drugog dana sedmice, Merkur će imati svoju priču ili će nam bar dati misli koje čine nove putokaze (Merkur u Ovnu), nove misije (Merkur sekstil Jupiter) i nove promene (Merkur trigon Pluton). A za kraj nedelje neki će već osetiti prve naznake promena ili novih ljubavi. Dok se Merkur bude mislio i brige stvarao (Merkur opozicija Saturn), dotle će Venera ulaskom u znak Ovna započeti ciklus novih ljubavnih avantura (Venera u Ovnu).

Prvog i drugog dana nedelje izbegavajte bilo kakvo započinjanje posla. Čak iako vam neki nude neke ponude koje vam zvuče vrlo primamljivo, bilo da je neki posao u pitanju, kupovina auta ili slična ponuda i pri tome vas uslovljavaju da morate baš tih dana doneti odluku inače ćete puno izgubiti, bolje pristanite na taj njihov „gubitak“ nego na gubitak koji možete imati ukoliko donesete neku važnu odluku ili rešavate neku bitnu stvar na pomračenju Sunca – pomračene svesti. Ono što je važno znati tih dana, jeste da je svest ograničena, sužena i da se neke stvari ne mogu jasno videti. Tih dana ne verujte mnogo svojim očima ni ušima, jer se lako mogu provući neke greške. Sve ima tendenciju da ne izgleda onako kako vi to tada vidite. Ali kako dani budu odmicali, tako će i Sunce biti sve jače, a Mesec mlad proslavljaće nove dane – nove početke.

Sredinom sedmice ulazi Mesec u znak Blizanaca, pa su i priče malo laganije i opuštenije. Sve polako dobija smisao (Merkur sekstil Jupiter), jer je i okruženje oko vas opuštenije. Ovo su već drugačiji razgovori kao i ponude. Od sredine sedmice razgovore koje budete vodili ili ponude koje budete imali, tada već možete uzeti u obzir i razmišljati o novonastalim idejama. Ulazite polako u period kada, ukoliko ste planirali neko doškolavanje ili proširenje svog dotadašnjeg znanja, nešto tako možete da započnete. Merkur je vrlo jasan i precizan u svojim razmatranjima, Jupiter će mu tada interesantne misli slati (Merkur sekstil Jupiter), pa krajem semice možete i da krenete u konkretizaciju nekih zamisli. Venera će u subotu napustiti znak svoje egzaltacije i ući u novi vatreni znak (Ovan), u čijem se dostojanstvu ne oseća baš najbolje, ali u kojem je najsvesnija i najspremnija da dela i pokreće svet oko sebe. Ova Venera nema snove, ova Venera nema mašte ona jednostavno postoji i svoje snove živi – stvara ih i ostvaruje u istom trenutku.

Ukoliko vas proleće i izazovi koje su stvarale planete svojim planetarnim konfiguracijama, nisu probudile i pokrenule, onda ste vi jedni od onih koji se bude sa ljubavlju – čiji je motiv i pokretač ljubav (Venera) ili novac (Venera). U Ribama je proživela svoju priču o idealnim ljubavima, svetu bez rata i životu bez potrebe materijalizacije, ali sada je ta energija daleko iza nje. Ulaskom u znak Ovna Venera započinje jedan novi ciklus koji će imati kroz narednih godinu dana, pa posmatrajući aspekte koje će imati u ovom znaku naslućujemo da će godina ispred nje biti intenzivna, burna i puna događaja. Prelazak preko Urana, kvadrati sa Jupiterom i Plutonom i opozicija sa Marsom, učiniće ovu godinu puno događaja, izazova, ali i novu šansu za promenom. Često su bilo kakve promene bolje od nikakvih, jer svaki aspekt je nova šansa za neki bolji put. Ovo je aktivna Venera i mnogi će se probuditi iz učmalosti i pokrenuti se u poslovnom smislu. Nekad će posla biti više nego samog finansijskog prihoda ili će vam rashodi biti veći od prihoda, ali nekad je to i najbolji način da energijom kružite.

Slobodni i usamljeni neka se pripreme za nove izazove i nove strastvene ljubavi. Ovo su ljubavi na prvi pogled, ovo su strasti kojima se ne može odoleti, ali ovo su i avanture koje se brže završe nego li postanete svesni da ste se ikada i upustili u nju. U svakom slučaju, ono što vam je potrebno i ono u čemu vam je potrebna snaga i energija, na tom polju i usmerite ovu ljubavnu energiju (Venera u Ovnu).

Inspiracija je uvek ljubav, ali ljubav nije uvek i samo ona prema partneru već prema svemu onome što u vama budi onaj nežni osećaj lakoće, a istovremeno snažne energije koja sve prepreke pred sobom ruši. Vreme je da se probude sve uspavane inspiracije u vama, sve muze i motivi koji će vas povesti do cilja, snagom ljubavi.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD