Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji U sredu, 29. januara, počinje kurs „Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji” na Kepler Insitutu. Polaznici kursa će biti upoznati sa jednom od najpopularnijih prognostičkih tehnika - solarni povratak, kao i sa jednom od najinteresantnijih tehnika za razmatranje prilično uskih vremenskih perioda – solarni eneidi. Ovaj kurs je moguće pohađati kako u redovnoj, tako i u dopisnoj varijanti.
» prikaži celu vest
Kurs: Procena profesionalnog života, finansija i izbora studija U utorak 11. februara, u 18h na Kepler Institutu će početi tromesečni kurs najčešćih oblasti života koje se tumače u astrološkoj konsultaciji, a to su: profesija, finansije, talenti i studije. Kurs je moguće pohađati u dopisnoj i online varijanti.
» prikaži celu vest
FULL MOON PROJECT - RAZIGRANOST Pozivamo vas na novu Full Moon Project radionicu “Razigranost” koja će se održati u nedelju, 9. februara 2020. godine u hotelu Tulip Inn Putink, s početkom od 19h. Ovaj Pun Mesec otvara vrata jednoj razigranosti, koja dolazi usled oslobođenja od uverenja koja smo nekada imali. Da bi čovek mogao da se oslobodi negativnih uverenja koja su mu strukturisana u energiji, on mora da pronađe svoju svrhu.
» prikaži celu vest
20. Međunarodna Astrološka Konferencija u Beogradu Od 20. do 22. marta u Beogradu će se održati jubilarna 20. Međunarodna Astrološka Konferencija na Balkanu „The Age of Aquarius”. Tema Konferencije je posvećena Velikim Konjunkcijama koje se dešavaju u ovoj godini, a posebno konjunkciji Jupitera i Saturna koja će se odigrati 21.12.2020. Na ovoj Konferenciji ćemo imati 8 sjajnih predavača koji će nam iz različitih astroloških pristupa govoriti o Astrologiji koja otvara kapije Doba Vodolije.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Sinastrija U četvrtak, 16. januara, počinje osmonedeljni kurs iz karmičke sinastrije. Karmički odnosi su jedna od najvažnijih stvari koje Duša prenosi iz svakog života. Na ovom kursu će se posebno govoriti o prirodi Karmičkih odnosa, odnosa Srodnih Duša, kao i Blizanačkih Duša. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 21. do 28. aprila 2014

Dugo se pričalo da je april jedan vrlo izazovan mesec i da će planetarna konfiguracija velikog krsta (22.04.) u mnogim životima pokrenuti velike promene. Sada je došao taj dan i energije na nebu se neće brzo stišati. Početkom sedmice Pluton će napraviti opoziciju sa Jupiterom, kvadrat sa Uranom i Marsom, a pri tome će i Mars imati opoziciju sa Uranom, tek toliko da vam razbije monotoniju svakodnevnice. Biće druženja, muške planete će poput ratnika da brane svoje teritorije, a granice će se u toj borbi zaboraviti.

Do sredine sedmice strasti se neće stišavati. Merkur će sa poslednjih stepenova znaka Ovna davati otpor i učestvovati u borbi planeta koje se sukobljavaju iz kardinalnih znakova. Već u prošloj nedelji ste mogli biti svedoci saobraćajnih gužvi zbog velikog broja saobraćajnih udesa. Napeti vozači nisu mogli smiriti strasti i borba se mogla nastaviti i na verbalan način. Organi reda su mogli imati puno posla. Ovo i jeste vreme uniformisanih lica, dežurnih službi, policije, vatrogasaca i lekara. „Veliki krst“ preko kardinalnih znakova može izazvati na svim poljima nemire, pa svi moraju biti u pripravnosti. Ovo je ona realna strana, ona koja se dešava na mundanom nivou, u kojoj su neki, na žalost, bili učesnici, ali neretko i svedoci. Na ličnom nivou, manje nesuglasice, nemiri i poneki nesporazum, obojiće ove dane koji će svakako pokrenuti određene promene.

Ovo je vreme istine i nekome će biti bolan period, ali ne zato što je istina bila bolna, već laž koju su dugo živeli. Neke stvari u sebi duboko znamo, ali smo slabi ili lenji da promenimo i preuzmemo odgovornost za svoje postupke. Neki su i svoje živote tako provodili i skrivali se od sebe same, a onda uvek dođe dan kada se u okolnostima javi buđenje i suočaanje sa svim onim što se dugo skrivalo u njima. I tada izgleda kao da je istina bolna… i tada izgleda kao da sve boli i tada se događaji ređaju kao da se celi život dogodi u samo nekoliko situacija, u nekoliko susreta ili gubitaka. Sada je vreme hrabrih, a život će biti ispunjen događajima koji će biti samo slika osećanja. Zato je jako važno stvarati sreću u svakom trenutku. Misli će se u svakom trenutku oslikavati na okolnosti i događaje, pa stvarajte dobre misli kako bi ste imali dobar život.

Dani će se polako smenjivati, strasti će dobiti jednu novu boju, a oni koji su imali prilično burnih događaja, dobiće novu ponudu i šansu za novi početak. Prvo ćete osetiti promene u sebi i načinu razmišljanja. Merkur će biti taj koji će u vama probuditi nova interesovanja. U svakom slučaju, u sredu Merkur ulazi u znak Bika u kojem je Sunce već nekoliko dana, pa će sve drugačije izgledati. Okolnosti će biti burne i izazovne, ali već dve svesne planete u zemljanom i tromom znaku Bika, neće težiti borbi i neće lako ulaziti u sukob. Znak Bika je jedna vrlo materijalna energija i ne ulazi ni kakvu akciju ukoliko iz nje nema materijalne koristi. Merkur je još jedan od pokretača i promena nove energije u vama. Prvo je Sunce ušlo u znak Bika, sad i Merkur, a krajem nedelje će splet dobrih aspekata probuditi jedan osećaj sigurnosti i mira u vama.

Lunarna eklipsa koja se dogodila i veliki krst koji se događa između dve eklipse, sada se polako približava kraju. Za razliku od Lunarne eklipse koja je aktivirala osu Vage i Ovna, solarna eklipsa dočekaće nas u znaku Bika i doneti konkretizaciju događaja koji su bili izazvani Mesecom i njegovim pomračenjem.

Krajem ove nedelje, kada Mesec bude ušao u znak Riba, probudiće se emotivni svet pun mašte, inspiracije i snova. Venera će upotpuniti taj svet. Saturn će sa Venerom imati lep trigon i uticati povoljno na finansije, ali i na ljubav. Ukoliko ste imali nesporazume ili neke nedovršene priče koje je izazvala Mesečeva eklipsa iz znaka Vage, sada je vreme da se primirite i zagrlite onog koga vam Venera donosi. Sunce će upotpuniti taj događaj i učiniti da sa Neptunom sve izgleda nestvarno. Budite tihi, najtiši kao što je tih Merkur sa Neptunom, i ako se nešto mora čuti, neka to samo poneka pesma bude, rima ili stih.

Poslednjeg će dana Mesec biti u znaku Ovna samo jedan znak i jedan dan koji ga deli od susreta sa Suncem (Solarna eklipsa 29.04.). Pripremite se za taj susret, zamislite taj trenutak, tu želju ili događaj. Budite spremni, jer je sada i nebo spremno za vas i vaš novi pogled na svet u kojem ste vi jedini koji sreću stvaraju.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD