Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 21. do 28. aprila 2014

Dugo se pričalo da je april jedan vrlo izazovan mesec i da će planetarna konfiguracija velikog krsta (22.04.) u mnogim životima pokrenuti velike promene. Sada je došao taj dan i energije na nebu se neće brzo stišati. Početkom sedmice Pluton će napraviti opoziciju sa Jupiterom, kvadrat sa Uranom i Marsom, a pri tome će i Mars imati opoziciju sa Uranom, tek toliko da vam razbije monotoniju svakodnevnice. Biće druženja, muške planete će poput ratnika da brane svoje teritorije, a granice će se u toj borbi zaboraviti.

Do sredine sedmice strasti se neće stišavati. Merkur će sa poslednjih stepenova znaka Ovna davati otpor i učestvovati u borbi planeta koje se sukobljavaju iz kardinalnih znakova. Već u prošloj nedelji ste mogli biti svedoci saobraćajnih gužvi zbog velikog broja saobraćajnih udesa. Napeti vozači nisu mogli smiriti strasti i borba se mogla nastaviti i na verbalan način. Organi reda su mogli imati puno posla. Ovo i jeste vreme uniformisanih lica, dežurnih službi, policije, vatrogasaca i lekara. „Veliki krst“ preko kardinalnih znakova može izazvati na svim poljima nemire, pa svi moraju biti u pripravnosti. Ovo je ona realna strana, ona koja se dešava na mundanom nivou, u kojoj su neki, na žalost, bili učesnici, ali neretko i svedoci. Na ličnom nivou, manje nesuglasice, nemiri i poneki nesporazum, obojiće ove dane koji će svakako pokrenuti određene promene.

Ovo je vreme istine i nekome će biti bolan period, ali ne zato što je istina bila bolna, već laž koju su dugo živeli. Neke stvari u sebi duboko znamo, ali smo slabi ili lenji da promenimo i preuzmemo odgovornost za svoje postupke. Neki su i svoje živote tako provodili i skrivali se od sebe same, a onda uvek dođe dan kada se u okolnostima javi buđenje i suočaanje sa svim onim što se dugo skrivalo u njima. I tada izgleda kao da je istina bolna… i tada izgleda kao da sve boli i tada se događaji ređaju kao da se celi život dogodi u samo nekoliko situacija, u nekoliko susreta ili gubitaka. Sada je vreme hrabrih, a život će biti ispunjen događajima koji će biti samo slika osećanja. Zato je jako važno stvarati sreću u svakom trenutku. Misli će se u svakom trenutku oslikavati na okolnosti i događaje, pa stvarajte dobre misli kako bi ste imali dobar život.

Dani će se polako smenjivati, strasti će dobiti jednu novu boju, a oni koji su imali prilično burnih događaja, dobiće novu ponudu i šansu za novi početak. Prvo ćete osetiti promene u sebi i načinu razmišljanja. Merkur će biti taj koji će u vama probuditi nova interesovanja. U svakom slučaju, u sredu Merkur ulazi u znak Bika u kojem je Sunce već nekoliko dana, pa će sve drugačije izgledati. Okolnosti će biti burne i izazovne, ali već dve svesne planete u zemljanom i tromom znaku Bika, neće težiti borbi i neće lako ulaziti u sukob. Znak Bika je jedna vrlo materijalna energija i ne ulazi ni kakvu akciju ukoliko iz nje nema materijalne koristi. Merkur je još jedan od pokretača i promena nove energije u vama. Prvo je Sunce ušlo u znak Bika, sad i Merkur, a krajem nedelje će splet dobrih aspekata probuditi jedan osećaj sigurnosti i mira u vama.

Lunarna eklipsa koja se dogodila i veliki krst koji se događa između dve eklipse, sada se polako približava kraju. Za razliku od Lunarne eklipse koja je aktivirala osu Vage i Ovna, solarna eklipsa dočekaće nas u znaku Bika i doneti konkretizaciju događaja koji su bili izazvani Mesecom i njegovim pomračenjem.

Krajem ove nedelje, kada Mesec bude ušao u znak Riba, probudiće se emotivni svet pun mašte, inspiracije i snova. Venera će upotpuniti taj svet. Saturn će sa Venerom imati lep trigon i uticati povoljno na finansije, ali i na ljubav. Ukoliko ste imali nesporazume ili neke nedovršene priče koje je izazvala Mesečeva eklipsa iz znaka Vage, sada je vreme da se primirite i zagrlite onog koga vam Venera donosi. Sunce će upotpuniti taj događaj i učiniti da sa Neptunom sve izgleda nestvarno. Budite tihi, najtiši kao što je tih Merkur sa Neptunom, i ako se nešto mora čuti, neka to samo poneka pesma bude, rima ili stih.

Poslednjeg će dana Mesec biti u znaku Ovna samo jedan znak i jedan dan koji ga deli od susreta sa Suncem (Solarna eklipsa 29.04.). Pripremite se za taj susret, zamislite taj trenutak, tu želju ili događaj. Budite spremni, jer je sada i nebo spremno za vas i vaš novi pogled na svet u kojem ste vi jedini koji sreću stvaraju.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD