Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 21. do 28. aprila 2014

Dugo se pričalo da je april jedan vrlo izazovan mesec i da će planetarna konfiguracija velikog krsta (22.04.) u mnogim životima pokrenuti velike promene. Sada je došao taj dan i energije na nebu se neće brzo stišati. Početkom sedmice Pluton će napraviti opoziciju sa Jupiterom, kvadrat sa Uranom i Marsom, a pri tome će i Mars imati opoziciju sa Uranom, tek toliko da vam razbije monotoniju svakodnevnice. Biće druženja, muške planete će poput ratnika da brane svoje teritorije, a granice će se u toj borbi zaboraviti.

Do sredine sedmice strasti se neće stišavati. Merkur će sa poslednjih stepenova znaka Ovna davati otpor i učestvovati u borbi planeta koje se sukobljavaju iz kardinalnih znakova. Već u prošloj nedelji ste mogli biti svedoci saobraćajnih gužvi zbog velikog broja saobraćajnih udesa. Napeti vozači nisu mogli smiriti strasti i borba se mogla nastaviti i na verbalan način. Organi reda su mogli imati puno posla. Ovo i jeste vreme uniformisanih lica, dežurnih službi, policije, vatrogasaca i lekara. „Veliki krst“ preko kardinalnih znakova može izazvati na svim poljima nemire, pa svi moraju biti u pripravnosti. Ovo je ona realna strana, ona koja se dešava na mundanom nivou, u kojoj su neki, na žalost, bili učesnici, ali neretko i svedoci. Na ličnom nivou, manje nesuglasice, nemiri i poneki nesporazum, obojiće ove dane koji će svakako pokrenuti određene promene.

Ovo je vreme istine i nekome će biti bolan period, ali ne zato što je istina bila bolna, već laž koju su dugo živeli. Neke stvari u sebi duboko znamo, ali smo slabi ili lenji da promenimo i preuzmemo odgovornost za svoje postupke. Neki su i svoje živote tako provodili i skrivali se od sebe same, a onda uvek dođe dan kada se u okolnostima javi buđenje i suočaanje sa svim onim što se dugo skrivalo u njima. I tada izgleda kao da je istina bolna… i tada izgleda kao da sve boli i tada se događaji ređaju kao da se celi život dogodi u samo nekoliko situacija, u nekoliko susreta ili gubitaka. Sada je vreme hrabrih, a život će biti ispunjen događajima koji će biti samo slika osećanja. Zato je jako važno stvarati sreću u svakom trenutku. Misli će se u svakom trenutku oslikavati na okolnosti i događaje, pa stvarajte dobre misli kako bi ste imali dobar život.

Dani će se polako smenjivati, strasti će dobiti jednu novu boju, a oni koji su imali prilično burnih događaja, dobiće novu ponudu i šansu za novi početak. Prvo ćete osetiti promene u sebi i načinu razmišljanja. Merkur će biti taj koji će u vama probuditi nova interesovanja. U svakom slučaju, u sredu Merkur ulazi u znak Bika u kojem je Sunce već nekoliko dana, pa će sve drugačije izgledati. Okolnosti će biti burne i izazovne, ali već dve svesne planete u zemljanom i tromom znaku Bika, neće težiti borbi i neće lako ulaziti u sukob. Znak Bika je jedna vrlo materijalna energija i ne ulazi ni kakvu akciju ukoliko iz nje nema materijalne koristi. Merkur je još jedan od pokretača i promena nove energije u vama. Prvo je Sunce ušlo u znak Bika, sad i Merkur, a krajem nedelje će splet dobrih aspekata probuditi jedan osećaj sigurnosti i mira u vama.

Lunarna eklipsa koja se dogodila i veliki krst koji se događa između dve eklipse, sada se polako približava kraju. Za razliku od Lunarne eklipse koja je aktivirala osu Vage i Ovna, solarna eklipsa dočekaće nas u znaku Bika i doneti konkretizaciju događaja koji su bili izazvani Mesecom i njegovim pomračenjem.

Krajem ove nedelje, kada Mesec bude ušao u znak Riba, probudiće se emotivni svet pun mašte, inspiracije i snova. Venera će upotpuniti taj svet. Saturn će sa Venerom imati lep trigon i uticati povoljno na finansije, ali i na ljubav. Ukoliko ste imali nesporazume ili neke nedovršene priče koje je izazvala Mesečeva eklipsa iz znaka Vage, sada je vreme da se primirite i zagrlite onog koga vam Venera donosi. Sunce će upotpuniti taj događaj i učiniti da sa Neptunom sve izgleda nestvarno. Budite tihi, najtiši kao što je tih Merkur sa Neptunom, i ako se nešto mora čuti, neka to samo poneka pesma bude, rima ili stih.

Poslednjeg će dana Mesec biti u znaku Ovna samo jedan znak i jedan dan koji ga deli od susreta sa Suncem (Solarna eklipsa 29.04.). Pripremite se za taj susret, zamislite taj trenutak, tu želju ili događaj. Budite spremni, jer je sada i nebo spremno za vas i vaš novi pogled na svet u kojem ste vi jedini koji sreću stvaraju.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD