Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 14. do 21. aprila 2014.

Trenutno smo u jednom vrlo izazovnom razdoblju koji će mnogima otvoriti vrata koja vode u neki novi, bolji svet, ali biće i onih koji neće uspeti da prevaziđu izazov i izgubiti se u sopstvenom strahu – sopstvenoj borbi. Ono što je najvažnije, kako za ovu tako i za narednih nekoliko sedmica, jeste da važne odluke i objašnjena zaboravite. Ovo nije period akcije, već tišine i mira. Nebo je dovoljno aktivirano i umesto nas pokrenuće neke stvari u nama i oko nas. To će biti razgovori ili događaji o kojima najmanje želimo da razmišljamo i koje bi najradije zaboravili.

Pred nama je period inkubacije. Vreme između dve eklipse, jedne Lunarne koja se dešava već drugog dana ove sedmice i druge Solarne, koja se dešava krajem aprila. Ovo je momenat kada ste vrlo osetljivi na spoljne uticaje i otvoreni za sve događaje koji će se dešavati oko vas. Merkur će ove sedmice praviti kvadrat sa Jupiterom i Plutonom, konjunkciju sa Uranom i opoziciju sa Marsom. Po ovim aspektima, očigledno je da će izazov biti veliki, a reči brže od pameti. Ovo su brzoplete odluke i ovo su misli koje mira nemaju. Osobe rođene sa Suncem u vatrenom znaku ili oni koji imaju naglašeni vatreni element, mogli bi lako da postanu žrtva sopstvenih misli i reči. Pluton nam nagoveštava velike promene koje će se dosta odraziti na fizičkom, realnom nivou. Sredinom sedmice on kreće retrogradnim hodom, pa se u mnogim zemljama koje imaju osobine znaka Jarca, mogu očekivati turbulencije i nemiri. Ovo je zapravo samo početak nekih događaja koji će se kasnije dešavati. Međutim, ukoliko se neke stvari sada pametno iskoriste i u pozitivnom smeru usmeri energija ovih aspekata, druga polovina ove godine će doneti vrlo pozitivne i dobre događaje. Na ličnom nivou treba posebno voditi računa u komunikaciji, kako sa ljudima, tako i sa životinjama. Merkur je vladar Blizanaca, ali i Device, koja inače govori i o domaćim životinjama, pa izazovni Merkur može u njima probuditi agresiju i nemir. Treba takođe voditi računa da ne dođe do određenih povreda ruku ili glave (Merkur u Ovnu), a što se vožnje tiče, najvažije je setiti da nikud ne kasnite i svugde stižete tačno na vreme. Ništa brže od života ne može biti.

U trenutku Lunarne eklipse, Mesec će biti u znaku Vage, a Merkur u egzaktnoj konjunkciji sa Uranom, kvadratu sa Jupiterom iz Raka i Plutonom iz Jarca. Ovakva slika eklipse, pokreće jednu temu o odnosima (Mesec u Vagi), porodici i onome što vam je najličnije i za šta ste emotivno vezani. Ovaj osećaj će vas pratiti nekoliko dana i činiće vam se kao da nema kraja. Međutim, dispozitor Meseca je Venera koja je u vrlo dobrim aspektima sa Plutonom i Jupiterom.

Ova sedmica kao da je slika ove cele godine u malom. Prva polovina ove godine, puna je turbulencija i izazova, ali od sredine juna, situacija na nebu se znatno menja. Jupiter, kao Sunce nakon mnogih kišnih dana, zasijaće punim sjajem i doneće sreću, blagostanje i mudrost.

Dani će prolaziti i nemiri će se smenjivati, samo će u vama ostati poput kamenih zapisa zabeleženi događaji koji su se desili. Kao nagradu za uspeh i kao Sunce koje se raduje svakom novom danu, radovaćete se i vi kada vas sa osmehom dočeka Venera krajem sedmice. Poslednjih dana, dok se Sunce bude opraštalo od svoje egzaltacije (Sunce u Ovnu), Venera će se veseliti svom susretu sa Jupiterom (Venera trigon Jupiter) i Plutonom (Venera sekstil Pluton). Ovo su divni aspekti na nebu, jer oni nude osećaj ljubavi i lepote. Egzaltirana Venera sa Jupiterom će probuditi sva čula u vama, kao da vas priprema za jednu veliku promenu i nagoveštaj njene vladavine. Poslednjeg dana sedmice, Sunce će ući u znak Bika i doneti velike promene, u svesti i onome što nas ka cilju vodi. Sunce u Ovnu je znalo kuda će, volja je njegova bila vrlo jaka, a cilj jasan. Prvi koraci su načinjeni, započeti su mnogi poslovi, ali period velikog fizičkog rada je prošao. Dolazi vreme materijalizacije i naplate za minuli rad.

Zna ovaj zemljani znak za sva uživanja, sva korisna materijalna dobra, a sada ćete i vi sa njim da upoznate. Uživajte i na kraju sedmice, zaboravite dane koji su vas dočekali i vrlo vas umorili svojim izazovima. Hedonizam nije dobar jedino ako zavlada vama, ali povremena uživanja su i više nego potreba Venere. Prepustite se njenim potrebama ili onome čemu vas čula budu vodila (Sunce u Biku). Načinite da vam krajem sedmice svi dani budu dobri, a posebno u onim oblastima u kojima biste želeli da zasijate u drugoj polovini 2014. godine!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD