Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 14. do 21. aprila 2014.

Trenutno smo u jednom vrlo izazovnom razdoblju koji će mnogima otvoriti vrata koja vode u neki novi, bolji svet, ali biće i onih koji neće uspeti da prevaziđu izazov i izgubiti se u sopstvenom strahu – sopstvenoj borbi. Ono što je najvažnije, kako za ovu tako i za narednih nekoliko sedmica, jeste da važne odluke i objašnjena zaboravite. Ovo nije period akcije, već tišine i mira. Nebo je dovoljno aktivirano i umesto nas pokrenuće neke stvari u nama i oko nas. To će biti razgovori ili događaji o kojima najmanje želimo da razmišljamo i koje bi najradije zaboravili.

Pred nama je period inkubacije. Vreme između dve eklipse, jedne Lunarne koja se dešava već drugog dana ove sedmice i druge Solarne, koja se dešava krajem aprila. Ovo je momenat kada ste vrlo osetljivi na spoljne uticaje i otvoreni za sve događaje koji će se dešavati oko vas. Merkur će ove sedmice praviti kvadrat sa Jupiterom i Plutonom, konjunkciju sa Uranom i opoziciju sa Marsom. Po ovim aspektima, očigledno je da će izazov biti veliki, a reči brže od pameti. Ovo su brzoplete odluke i ovo su misli koje mira nemaju. Osobe rođene sa Suncem u vatrenom znaku ili oni koji imaju naglašeni vatreni element, mogli bi lako da postanu žrtva sopstvenih misli i reči. Pluton nam nagoveštava velike promene koje će se dosta odraziti na fizičkom, realnom nivou. Sredinom sedmice on kreće retrogradnim hodom, pa se u mnogim zemljama koje imaju osobine znaka Jarca, mogu očekivati turbulencije i nemiri. Ovo je zapravo samo početak nekih događaja koji će se kasnije dešavati. Međutim, ukoliko se neke stvari sada pametno iskoriste i u pozitivnom smeru usmeri energija ovih aspekata, druga polovina ove godine će doneti vrlo pozitivne i dobre događaje. Na ličnom nivou treba posebno voditi računa u komunikaciji, kako sa ljudima, tako i sa životinjama. Merkur je vladar Blizanaca, ali i Device, koja inače govori i o domaćim životinjama, pa izazovni Merkur može u njima probuditi agresiju i nemir. Treba takođe voditi računa da ne dođe do određenih povreda ruku ili glave (Merkur u Ovnu), a što se vožnje tiče, najvažije je setiti da nikud ne kasnite i svugde stižete tačno na vreme. Ništa brže od života ne može biti.

U trenutku Lunarne eklipse, Mesec će biti u znaku Vage, a Merkur u egzaktnoj konjunkciji sa Uranom, kvadratu sa Jupiterom iz Raka i Plutonom iz Jarca. Ovakva slika eklipse, pokreće jednu temu o odnosima (Mesec u Vagi), porodici i onome što vam je najličnije i za šta ste emotivno vezani. Ovaj osećaj će vas pratiti nekoliko dana i činiće vam se kao da nema kraja. Međutim, dispozitor Meseca je Venera koja je u vrlo dobrim aspektima sa Plutonom i Jupiterom.

Ova sedmica kao da je slika ove cele godine u malom. Prva polovina ove godine, puna je turbulencija i izazova, ali od sredine juna, situacija na nebu se znatno menja. Jupiter, kao Sunce nakon mnogih kišnih dana, zasijaće punim sjajem i doneće sreću, blagostanje i mudrost.

Dani će prolaziti i nemiri će se smenjivati, samo će u vama ostati poput kamenih zapisa zabeleženi događaji koji su se desili. Kao nagradu za uspeh i kao Sunce koje se raduje svakom novom danu, radovaćete se i vi kada vas sa osmehom dočeka Venera krajem sedmice. Poslednjih dana, dok se Sunce bude opraštalo od svoje egzaltacije (Sunce u Ovnu), Venera će se veseliti svom susretu sa Jupiterom (Venera trigon Jupiter) i Plutonom (Venera sekstil Pluton). Ovo su divni aspekti na nebu, jer oni nude osećaj ljubavi i lepote. Egzaltirana Venera sa Jupiterom će probuditi sva čula u vama, kao da vas priprema za jednu veliku promenu i nagoveštaj njene vladavine. Poslednjeg dana sedmice, Sunce će ući u znak Bika i doneti velike promene, u svesti i onome što nas ka cilju vodi. Sunce u Ovnu je znalo kuda će, volja je njegova bila vrlo jaka, a cilj jasan. Prvi koraci su načinjeni, započeti su mnogi poslovi, ali period velikog fizičkog rada je prošao. Dolazi vreme materijalizacije i naplate za minuli rad.

Zna ovaj zemljani znak za sva uživanja, sva korisna materijalna dobra, a sada ćete i vi sa njim da upoznate. Uživajte i na kraju sedmice, zaboravite dane koji su vas dočekali i vrlo vas umorili svojim izazovima. Hedonizam nije dobar jedino ako zavlada vama, ali povremena uživanja su i više nego potreba Venere. Prepustite se njenim potrebama ili onome čemu vas čula budu vodila (Sunce u Biku). Načinite da vam krajem sedmice svi dani budu dobri, a posebno u onim oblastima u kojima biste želeli da zasijate u drugoj polovini 2014. godine!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD