Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

od 24. do 31. marta 2014

Ova je nedelja u znaku Merkura i Venere. Zajedno uvek pokreću na priču, igru i zabavu, ali ovog puta svako će na svoj način zaigrati svoju igru i odigrati svoj ples. Merkur će sredinom nedelje imati trigon sa Jupiterom, a kasnije i sekstil sa Plutonom. Podržavajući aspekti omogućiće mnogima lakšu komunikaciju, dobra putovanja (Merkur trigon Jupiter) i nove spoznaje. Venera će se krajem sedmice naći u nezavidnoj situaciji, jer će istovremeno praviti trigon sa Marsom i kvadrat sa Saturnom.

Putujte, učite i radujte se, gde god da ste i koliko god vam to srce poželelo. Ovo je nedelja koja nudi lakoću u pogledu obrazovanja, putovanja i duhovnog rasta (Merkur trigon Jupiter). Ovo nije mali Merkur i ovo nije prolazna radoznalost, ovo je jedna duboka spoznaja (Merkur sekstil Pluton) koja će mnogima otvoriti neka nova vrata i odgovore za pitanja na koja do sada nisu uspeli da odgovore. A što se ljubavi tiče, ushićenje ne tražite (Venera kvadrat Saturn), čekanje prihvatite, ali život živite (Venera trign Mars). Svaki dan ima svojih malih radosti koje traže da se žive. Ne čekajmo na velike događaje i krupne stvari, jer čekanje će biti uzalud. Svet je naš veliki onoliko koliko je naše srce u stanju da daje i prima ljubav.

Prvi dan počinje sa Mesecom u znaku Jarca kao naznaka da će ovi dani mnogima dati puno konstruktivnih i korisnih informacija i podataka. Merkur koji je u znaku svog pada (Merkur u Ribama) na vrlo specifičan način deluje, pa bi valjalo da vodite računa o načinu komunikacije i pristupa. Ovo je vreme kada možete puno toga dobiti, ali samo ako pronađete stazu kojom ovaj Merkur plovi (Merkur u Ribama). I dalje su vam snovi jaki, ali s obzirom na Sunce koje je u vrlo svesnom znaku, ovi vam snovi neće govoriti o „juče“ niti o dalekoj budućnosti, već o trenutnoj situaciji i današnjem danu. Sve se odigrava „Sada i Ovde“ (Sunce u Ovnu) i sve je prilično jasno. Stvari koje vam se budu dešavale, nudiće vam jednostavna rešenja za određene situacije. Važno je samo biti svestan da je Sunce u Ovnu vrlo fokusirano na jednu stvar - jedan cilj. Komplikovanih situacija može biti jedino u odnosima (Mars u Vagi). Međutim, ukoliko vam je poslovna strana naglašena i ta vam je oblast trenutno jako bitna, onda se možete pripremiti za jedan vrlo aktivan i koristan period.

Sredinom nedelje Mesec se, smešeći se iz znaka Vodolije, sa Suncem raduje (Sunce sekstil Mesec) i ka Uranu putuje (Mesec sekstil Uran), dok Merkur ima jedan poseban susret sa svojim Učiteljem, svojim velikim i mudrim sagovornikom. Osmehnuće se sreća svim tragaocima znanja. Sve studente, učenike i oni koji žele da usavrše znanje koje već imaju, sada nebo podržava, pa bi trebali da se više posvete stvarima učenja. Ono što je jako važno jeste da učite u tišini (Merkur u Ribama). Ovaj je planet u svetu tajni i samo kao takav će vam dati sve što budete poželeli. Ukoliko ste ranoranilac, ovo je još jedna sretna okolnost, jer u ranim jutarnjim časovima (Sunce u Ovnu) i Sunce će vam dati podršku, pa će vam trebati mnogo manje vremena za određene mentalne aktivnosti.

Promenite navike, izgled i svakodnevnicu. Dopustite sebi da vas osećaji vode i neka vam oni govore o svemu. Šta god radili važno je samo da veru ne zameni strah. Pluton sa Merkuom pravi lep sekstil, ali ipak je on nastao iz mita o Persefoni i Hadu, pa i straha koji prati otmicu Persefone i njene nemoći da izađe i podzemnog sveta. Iako je protočni aspekt, Pluton će uticati na Merkurove misli i s obzirom da se Venera polako približava kvadratu sa Saturnom, kod nekih će se javiti ljubavne brige. Razloga neće biti posebnog, a samo usamljenost i nesigurnost mogu probuditi čitav niz pitanja i nemira. Saturn će želeti da ispita Venerinu postojanost i posvećenost. Posvetite se i vi njoj, pa nemira neće biti. Venera u subotu, pored kvadrata sa Saturnom, pravi i trigon sa Marsom, pa je mnogo više i razloga za njen ples. Budite racionalni sa novcem (Venera kvadrat Saturn), spremite račune za plaćanje krajem sedmice, a ljubav ostavite za onog koga najviše volite (Venera trigon Mars).

I posednjeg dana, Mesec svojim ulaskom u znak Ovna pravi konjunkciju sa Suncem čime otpočinje novi Lunarni ciklus. Zato sačekajte sledeću nedelju za otpočinjanje novih poslova, a ove se primirite i uživajte u tihim Merkurovim pričama i Venerinim susretima (Venera trigon Mars).

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD