Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

24.-30. oktobar 2011.

Sedmica pred nama će sigurno biti veoma burna, jer nas očekuju brojni planetarni aspekti u koje će biti uključene skoro sve planete, ukazujući na dinamizam na svim poljima. Ono što primarno karakteriše vreme pred nama je ulazak Sunca u znak Škorpiona (koji se dešava u nedelju uveče), čime otpočinje jedomesečni period škorpionske „vladavine“ u pravom smislu te reči jer su oba dispozitora ovog tranzitnog Sunca u znacima koja su vrlo sklona vladavini i upravljanju – Lavu i Jarcu. Generalno, Sunce u Škorpionu donosi snažnu energiju, često fatalnu, pojačanu snagu volje, kao i odlučnost i upornost, ali i najdublje strasti, agresivnost, netolerantnost, destruktivnost i kritičnost. Ovo je period kada imamo potrebu da srušimo postojeće do temelja i stvorimo novo, kada želimo da pobedimo sve, a bitka može biti na sve ili ništa... a pobednik onaj koji pobedi sebe, svoje „niske“ strasti, onaj ko pobedi smrt i stvori život. A da li je to moguće? Da li će se Škorpion odlučiti za život kada njega karakteriše upravo negacija života? Sa dispozitorom Marsom u Lavu možemo se kladiti na život, ali taj Mars živi u Suncu koje mu je dispozitor (uzajamna recepcija) i ma kako da jedan drugog podržavaju, i vode jedan drugog u znak svog sedišta, ulaskom Sunca u Škorpiona dobijamo i Marsa u Škorpionu, pa će uticaj tokom ovog tranzita kroz Škorpiona (dok god je Mars u Lavu), biti dvojak. S jedne strane evo uspešnih operacija srca, novih izuma na polju hirurške medicine, ali s druge i povećan broj nasilništva na javnim mestima, smrtonosnih povreda, problema sa zakonom i u saobraćaju jer će Sunce preko Marsa biti u kvadratu sa Merkurom.

 Ovu sedmicu obojiće sekstil Marsa i Saturna u sredu, a kako Marsovo dejstvo može i poraniti, to već od ponedeljka možemo osećati uticaj ovog blago povoljnog aspekta, koji će protežirati sve hrabre, sa jakom voljom i ambicijom, pa evo mogućih okončanja sukoba, sudskih procesa, posebno ako su vezana za nasledstva preko očeve strane. No, kako se egzaktan aspekt odvija kada je Mars na stepenu Neptunovog pada, pri čemu sam aplicira ka opoziciji sa Neptunom, a Venera kao Saturnov dispozitor vodi Saturna u kvadrat sa Marsom koji će uslediti dan kasnije, to je sigurno da treba biti oprezan, jer su vrlo izvesne neistine, neiskrenost, malverzacije, neznanje, podmićivanje i najispravnijih. Istovremeno je i Mesec u znaku Vage, pa će neki javni sudski procesi zagolicati javnost, a mogućnost da se otkrije velika zavera je moguća.

U sredu se dešava i konjunkcija Sunca i Meseca (mlad Mesec – početak novog ciklusa), na 3. Škorpiona – na samom stepenu pada Meseca koji je već dovoljno umanjen time što je mlad, pa je pred nama vrlo egzotičan ciklus gde će početak podrazumevati totalno odricanje i gubitak, posebno kada su odnosi u pitanju, jer već u četvrtak sledi kvadrat Venere u Škorpionu i Marsa, pa uz Sunce u Škorpionu, kao i Merkura koji će u petak obrazovati kvadrat sa Marsom, imamo veoma naglašenu škorpionsku energiju, izraženu kroz strasne susrete dominantnog, samosvesnog Marsa u Lavu i slabe, ljubomorne i veoma u Marsa zaljubljene Venere u Škorpionu, koju pogrešna reč (konjunkcija Merkur) može bespovratno udaljiti od voljenog Marsa. No, ovo može dati i probleme u saobraćaju sa fatalnim ishodom, upravo u trenutku kada Venera ispoljava ljubomoru a Mars gubi kontrolu...  

Znak Škorpiona vezujemo i za veliki novac i velike investicije, a kako će Sunce krajem sedmice formirati najpre opoziciju sa Jupiterom u Biku, a potom sekstil sa Plutonom koji takođe formira trigon sa retrogradnim Jupiterom, to eto šanse da važne ličnosti pronevere novac i ne budu kažnjenje, kao i šanse da oni kojima to ide od ruke zarade ogroman novac rizikujući, ali će mnogi izvesno biti i prevareni i iznevereni, jer će Mars kao dispozitor svega iz Škorpiona napraviti opoziciju sa Neptunom pre nego napusti znak Lava.

Samo oni koji na najbolji mogući način vladaju škorpionskom energijom mogu očekivati da se kvadrat Venere i Marsa pretvori u sekstil Sunca i Plutona, kao i Merkura i Marsa, kao i opozicija Sunca i Jupitera u trigon Plutona sa Jupiterom... Vladavina podrazumeva ovladavanje sobom...

*

Atmosfera na Nebu „proziva“ one sa srodnom natalnom energijom, pa su tokom ove sedmice prozvani oni koji imaju Marsa povezanog sa Suncem, znakom Lava, kao i Saturnom. Prozvani će biti i oni sa Marsom u aspektu sa Merkurom i Venerom, kao i oni sa Suncem povezanim sa Marsom ili Plutonom ili Jupiterom, a generalno svi sa Suncem u Škorpionu.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD