Tel: 060.7673.192, 064.387.222.4, 011.267.31.92   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Upis u školu je u toku! Da li biste želeli da steknete astrološko obrazovanje po svetskim standardima koje će vam omogućiti da se profesionalno bavite astrologijom? U toku je upis u prvu godinu studija astrologije na Institutu za Astrološka Istraživanja i Edukaciju “Johannes Kepler”! Za prijave do 20.07. ostvarujete posebne POKLONE – Full Moon radionicu koja će se održati 24.07, kao i knjigu “Naučna astrologija” dr Lee Imširagić.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2021. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2021. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu hrabrosti i inspirativnih akcija na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

24.-30. oktobar 2011.

Sedmica pred nama će sigurno biti veoma burna, jer nas očekuju brojni planetarni aspekti u koje će biti uključene skoro sve planete, ukazujući na dinamizam na svim poljima. Ono što primarno karakteriše vreme pred nama je ulazak Sunca u znak Škorpiona (koji se dešava u nedelju uveče), čime otpočinje jedomesečni period škorpionske „vladavine“ u pravom smislu te reči jer su oba dispozitora ovog tranzitnog Sunca u znacima koja su vrlo sklona vladavini i upravljanju – Lavu i Jarcu. Generalno, Sunce u Škorpionu donosi snažnu energiju, često fatalnu, pojačanu snagu volje, kao i odlučnost i upornost, ali i najdublje strasti, agresivnost, netolerantnost, destruktivnost i kritičnost. Ovo je period kada imamo potrebu da srušimo postojeće do temelja i stvorimo novo, kada želimo da pobedimo sve, a bitka može biti na sve ili ništa... a pobednik onaj koji pobedi sebe, svoje „niske“ strasti, onaj ko pobedi smrt i stvori život. A da li je to moguće? Da li će se Škorpion odlučiti za život kada njega karakteriše upravo negacija života? Sa dispozitorom Marsom u Lavu možemo se kladiti na život, ali taj Mars živi u Suncu koje mu je dispozitor (uzajamna recepcija) i ma kako da jedan drugog podržavaju, i vode jedan drugog u znak svog sedišta, ulaskom Sunca u Škorpiona dobijamo i Marsa u Škorpionu, pa će uticaj tokom ovog tranzita kroz Škorpiona (dok god je Mars u Lavu), biti dvojak. S jedne strane evo uspešnih operacija srca, novih izuma na polju hirurške medicine, ali s druge i povećan broj nasilništva na javnim mestima, smrtonosnih povreda, problema sa zakonom i u saobraćaju jer će Sunce preko Marsa biti u kvadratu sa Merkurom.

 Ovu sedmicu obojiće sekstil Marsa i Saturna u sredu, a kako Marsovo dejstvo može i poraniti, to već od ponedeljka možemo osećati uticaj ovog blago povoljnog aspekta, koji će protežirati sve hrabre, sa jakom voljom i ambicijom, pa evo mogućih okončanja sukoba, sudskih procesa, posebno ako su vezana za nasledstva preko očeve strane. No, kako se egzaktan aspekt odvija kada je Mars na stepenu Neptunovog pada, pri čemu sam aplicira ka opoziciji sa Neptunom, a Venera kao Saturnov dispozitor vodi Saturna u kvadrat sa Marsom koji će uslediti dan kasnije, to je sigurno da treba biti oprezan, jer su vrlo izvesne neistine, neiskrenost, malverzacije, neznanje, podmićivanje i najispravnijih. Istovremeno je i Mesec u znaku Vage, pa će neki javni sudski procesi zagolicati javnost, a mogućnost da se otkrije velika zavera je moguća.

U sredu se dešava i konjunkcija Sunca i Meseca (mlad Mesec – početak novog ciklusa), na 3. Škorpiona – na samom stepenu pada Meseca koji je već dovoljno umanjen time što je mlad, pa je pred nama vrlo egzotičan ciklus gde će početak podrazumevati totalno odricanje i gubitak, posebno kada su odnosi u pitanju, jer već u četvrtak sledi kvadrat Venere u Škorpionu i Marsa, pa uz Sunce u Škorpionu, kao i Merkura koji će u petak obrazovati kvadrat sa Marsom, imamo veoma naglašenu škorpionsku energiju, izraženu kroz strasne susrete dominantnog, samosvesnog Marsa u Lavu i slabe, ljubomorne i veoma u Marsa zaljubljene Venere u Škorpionu, koju pogrešna reč (konjunkcija Merkur) može bespovratno udaljiti od voljenog Marsa. No, ovo može dati i probleme u saobraćaju sa fatalnim ishodom, upravo u trenutku kada Venera ispoljava ljubomoru a Mars gubi kontrolu...  

Znak Škorpiona vezujemo i za veliki novac i velike investicije, a kako će Sunce krajem sedmice formirati najpre opoziciju sa Jupiterom u Biku, a potom sekstil sa Plutonom koji takođe formira trigon sa retrogradnim Jupiterom, to eto šanse da važne ličnosti pronevere novac i ne budu kažnjenje, kao i šanse da oni kojima to ide od ruke zarade ogroman novac rizikujući, ali će mnogi izvesno biti i prevareni i iznevereni, jer će Mars kao dispozitor svega iz Škorpiona napraviti opoziciju sa Neptunom pre nego napusti znak Lava.

Samo oni koji na najbolji mogući način vladaju škorpionskom energijom mogu očekivati da se kvadrat Venere i Marsa pretvori u sekstil Sunca i Plutona, kao i Merkura i Marsa, kao i opozicija Sunca i Jupitera u trigon Plutona sa Jupiterom... Vladavina podrazumeva ovladavanje sobom...

*

Atmosfera na Nebu „proziva“ one sa srodnom natalnom energijom, pa su tokom ove sedmice prozvani oni koji imaju Marsa povezanog sa Suncem, znakom Lava, kao i Saturnom. Prozvani će biti i oni sa Marsom u aspektu sa Merkurom i Venerom, kao i oni sa Suncem povezanim sa Marsom ili Plutonom ili Jupiterom, a generalno svi sa Suncem u Škorpionu.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD