Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji U sredu, 29. januara, počinje kurs „Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji” na Kepler Insitutu. Polaznici kursa će biti upoznati sa jednom od najpopularnijih prognostičkih tehnika - solarni povratak, kao i sa jednom od najinteresantnijih tehnika za razmatranje prilično uskih vremenskih perioda – solarni eneidi. Ovaj kurs je moguće pohađati kako u redovnoj, tako i u dopisnoj varijanti.
» prikaži celu vest
Kurs: Procena profesionalnog života, finansija i izbora studija U utorak 11. februara, u 18h na Kepler Institutu će početi tromesečni kurs najčešćih oblasti života koje se tumače u astrološkoj konsultaciji, a to su: profesija, finansije, talenti i studije. Kurs je moguće pohađati u dopisnoj i online varijanti.
» prikaži celu vest
FULL MOON PROJECT - RAZIGRANOST Pozivamo vas na novu Full Moon Project radionicu “Razigranost” koja će se održati u nedelju, 9. februara 2020. godine u hotelu Tulip Inn Putink, s početkom od 19h. Ovaj Pun Mesec otvara vrata jednoj razigranosti, koja dolazi usled oslobođenja od uverenja koja smo nekada imali. Da bi čovek mogao da se oslobodi negativnih uverenja koja su mu strukturisana u energiji, on mora da pronađe svoju svrhu.
» prikaži celu vest
20. Međunarodna Astrološka Konferencija u Beogradu Od 20. do 22. marta u Beogradu će se održati jubilarna 20. Međunarodna Astrološka Konferencija na Balkanu „The Age of Aquarius”. Tema Konferencije je posvećena Velikim Konjunkcijama koje se dešavaju u ovoj godini, a posebno konjunkciji Jupitera i Saturna koja će se odigrati 21.12.2020. Na ovoj Konferenciji ćemo imati 8 sjajnih predavača koji će nam iz različitih astroloških pristupa govoriti o Astrologiji koja otvara kapije Doba Vodolije.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Sinastrija U četvrtak, 16. januara, počinje osmonedeljni kurs iz karmičke sinastrije. Karmički odnosi su jedna od najvažnijih stvari koje Duša prenosi iz svakog života. Na ovom kursu će se posebno govoriti o prirodi Karmičkih odnosa, odnosa Srodnih Duša, kao i Blizanačkih Duša. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 17. do 24. marta 2014

Pred nama je jedna vrlo interesantna i inspirativna nedelja. Merkur ponovo ulazi u znak Riba i svoju energiju usmerava u tišinu, dok se naša svesnost polako budi ulaskom Sunca u znak Ovna. I Venera će ove sedmice želeti nešto reći, tek da probudi čula i usmeri ih u pravcu ljubavi i svim lepotama koje nas okružuju. Na kraju sedmice Merkur će utonuti u još dublji san spajajući svoje misli i snove u jedno (Merkur konjunkcija Neptun). Pametan je ovaj Merkur, čekaće da se Sunce probudi (Sunce u Ovnu) i počne sa realizacijom ideja koje će stvarati iz najdubljih voda (Merkur u Ribama), najfinijih i najinspirativnijih dubina (Merkur konjunkcija Neptun).

Nedelja započinje sa Mesecom u znaku Vage i Merkurom na kraju znaka Vodolije. Do kraja dana trebalo bi završavati neke stare poslove i baviti se rutinskim stvarima. Ovo nije dan kada se započinju novi poslovi niti kada se vode ozbiljni razgovori iako će vas Mesec možda dovesti u takvo iskušenje, ali Merkur na 29° Vodolije, nema baš nečeg novog za reći. Sačekajte kraj dana, sa ulaskom Merkura u znak Riba sve će poprimiti novi oblik. Mesec u kardinalnom znaku, ali znaku odnosa, imaće neku svoju priču i svojim tranzitom budiće određene teme. Tranzitom kroz znak u kojem je sada već retrogradni Mars i praveći kvadrat sa Plutonom, imaće nemire i svakako će želeti određene promene, pa će vam nametati i izazove.

Važno je odoleti prolaznom iskušenju, jer dok Merkur sve to posmatra sa početnog „tihog“ stepena (00° Riba) Sunce se raduje i slavi Veneru (Sunce na 27° Riba). Sunce će se drugog dana naći na samom stepenu egzaltacije Venere, kao da želi neku poruku da ostavi pre završetka ovog ciklusa. Ovo su tajne poruke, zamišljene reči i želje poslane nebu, misli koje negde putuju nezavisno od okolnosti i mogućnosti za njihovo ostvarenje. U Venerinom svetu sve je ostvarivo i sve je moguće. Ona prelazi sve granice i barijere, ruši sve zidine (Venera u Vodoliji) i stvara nove puteve koji samo budućnost vide (Venera sekstil Uran). Iskoristite početak nedelje za tišinu, za povlačenje u sebe za sređivanje nekih delova sebe koje ste svesno ili nesvesno potisnuli ili zapostavili. To su oni suptilni delovi vas koji nekako uvek ožive sa prvim zracima prolećnog Sunca. Zastanite za trenutak, posvetite se tim tihim delovima i precima koji šapuću. Sunce u Ovnu je prejako i grejaće sve, ali samo će mali broj umeti da rukuje tom vatrom, a da se ne opeče.

Drugi deo sedmice u potpunosti će se razlikovati od razigrane Venere (Venera sekstil Uran) i zaljubljenog, sanjalačkog Sunca (Sunce na egzaltaciji Venere). Sunce će ući u znak Ovna, najaviti proleće i probuditi mnoge iz „zimskog sna“. Došlo je vreme za akciju, a ukoliko ste bili vredni i kada su drugi praznovali, ni sada nećete odmarati. Naprotiv, sebi ćete zadati još veće zadatke i obaveze. Ovo je zdravo Sunce i u Ovnu najjače sija. Osetićete jak priliv energije i porebu da je iskoristite za nešto sasvim novo (Ovan). Oni koji natalno imaju naglašen vatreni element, započeće čak i nekoliko stvari istovremeno. Sada je vreme da se ostvare one želje, one misli i planovi koje ste kreirali dok su vam emocije bile jake i dok ste imali osećaje za ono što istinski želite (Sunce u Ribama).

Na kraju sedmice Merkur će biti u konjunkciji sa Neptunom – umetnički aspekt koji će vas inspirisati na svim poljima. Umetnici, mornari i sanjari uživaće u svojoj plovidbi, u svetu mašte i kreativnosti. Međutim, Merkur sa Neptunom zna previše da zavede i obmane, pa bi trebali povesti računa u saobraćaju. Magle, vlažni putevi i pospanost mogu da izazovu neprijatne situacije.

Neki će biti posebno poslovni, drugi će se baviti tišinom, iz koje će kreirati realnost, ali biće i onih koji će se zaljubiti (Venera sekstil Uran) i u svoj dosadašnji život uneti nove osećaje radosti, ushićenosti i sreće.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD