Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 17. do 24. marta 2014

Pred nama je jedna vrlo interesantna i inspirativna nedelja. Merkur ponovo ulazi u znak Riba i svoju energiju usmerava u tišinu, dok se naša svesnost polako budi ulaskom Sunca u znak Ovna. I Venera će ove sedmice želeti nešto reći, tek da probudi čula i usmeri ih u pravcu ljubavi i svim lepotama koje nas okružuju. Na kraju sedmice Merkur će utonuti u još dublji san spajajući svoje misli i snove u jedno (Merkur konjunkcija Neptun). Pametan je ovaj Merkur, čekaće da se Sunce probudi (Sunce u Ovnu) i počne sa realizacijom ideja koje će stvarati iz najdubljih voda (Merkur u Ribama), najfinijih i najinspirativnijih dubina (Merkur konjunkcija Neptun).

Nedelja započinje sa Mesecom u znaku Vage i Merkurom na kraju znaka Vodolije. Do kraja dana trebalo bi završavati neke stare poslove i baviti se rutinskim stvarima. Ovo nije dan kada se započinju novi poslovi niti kada se vode ozbiljni razgovori iako će vas Mesec možda dovesti u takvo iskušenje, ali Merkur na 29° Vodolije, nema baš nečeg novog za reći. Sačekajte kraj dana, sa ulaskom Merkura u znak Riba sve će poprimiti novi oblik. Mesec u kardinalnom znaku, ali znaku odnosa, imaće neku svoju priču i svojim tranzitom budiće određene teme. Tranzitom kroz znak u kojem je sada već retrogradni Mars i praveći kvadrat sa Plutonom, imaće nemire i svakako će želeti određene promene, pa će vam nametati i izazove.

Važno je odoleti prolaznom iskušenju, jer dok Merkur sve to posmatra sa početnog „tihog“ stepena (00° Riba) Sunce se raduje i slavi Veneru (Sunce na 27° Riba). Sunce će se drugog dana naći na samom stepenu egzaltacije Venere, kao da želi neku poruku da ostavi pre završetka ovog ciklusa. Ovo su tajne poruke, zamišljene reči i želje poslane nebu, misli koje negde putuju nezavisno od okolnosti i mogućnosti za njihovo ostvarenje. U Venerinom svetu sve je ostvarivo i sve je moguće. Ona prelazi sve granice i barijere, ruši sve zidine (Venera u Vodoliji) i stvara nove puteve koji samo budućnost vide (Venera sekstil Uran). Iskoristite početak nedelje za tišinu, za povlačenje u sebe za sređivanje nekih delova sebe koje ste svesno ili nesvesno potisnuli ili zapostavili. To su oni suptilni delovi vas koji nekako uvek ožive sa prvim zracima prolećnog Sunca. Zastanite za trenutak, posvetite se tim tihim delovima i precima koji šapuću. Sunce u Ovnu je prejako i grejaće sve, ali samo će mali broj umeti da rukuje tom vatrom, a da se ne opeče.

Drugi deo sedmice u potpunosti će se razlikovati od razigrane Venere (Venera sekstil Uran) i zaljubljenog, sanjalačkog Sunca (Sunce na egzaltaciji Venere). Sunce će ući u znak Ovna, najaviti proleće i probuditi mnoge iz „zimskog sna“. Došlo je vreme za akciju, a ukoliko ste bili vredni i kada su drugi praznovali, ni sada nećete odmarati. Naprotiv, sebi ćete zadati još veće zadatke i obaveze. Ovo je zdravo Sunce i u Ovnu najjače sija. Osetićete jak priliv energije i porebu da je iskoristite za nešto sasvim novo (Ovan). Oni koji natalno imaju naglašen vatreni element, započeće čak i nekoliko stvari istovremeno. Sada je vreme da se ostvare one želje, one misli i planovi koje ste kreirali dok su vam emocije bile jake i dok ste imali osećaje za ono što istinski želite (Sunce u Ribama).

Na kraju sedmice Merkur će biti u konjunkciji sa Neptunom – umetnički aspekt koji će vas inspirisati na svim poljima. Umetnici, mornari i sanjari uživaće u svojoj plovidbi, u svetu mašte i kreativnosti. Međutim, Merkur sa Neptunom zna previše da zavede i obmane, pa bi trebali povesti računa u saobraćaju. Magle, vlažni putevi i pospanost mogu da izazovu neprijatne situacije.

Neki će biti posebno poslovni, drugi će se baviti tišinom, iz koje će kreirati realnost, ali biće i onih koji će se zaljubiti (Venera sekstil Uran) i u svoj dosadašnji život uneti nove osećaje radosti, ushićenosti i sreće.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD