Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 17. do 24. marta 2014

Pred nama je jedna vrlo interesantna i inspirativna nedelja. Merkur ponovo ulazi u znak Riba i svoju energiju usmerava u tišinu, dok se naša svesnost polako budi ulaskom Sunca u znak Ovna. I Venera će ove sedmice želeti nešto reći, tek da probudi čula i usmeri ih u pravcu ljubavi i svim lepotama koje nas okružuju. Na kraju sedmice Merkur će utonuti u još dublji san spajajući svoje misli i snove u jedno (Merkur konjunkcija Neptun). Pametan je ovaj Merkur, čekaće da se Sunce probudi (Sunce u Ovnu) i počne sa realizacijom ideja koje će stvarati iz najdubljih voda (Merkur u Ribama), najfinijih i najinspirativnijih dubina (Merkur konjunkcija Neptun).

Nedelja započinje sa Mesecom u znaku Vage i Merkurom na kraju znaka Vodolije. Do kraja dana trebalo bi završavati neke stare poslove i baviti se rutinskim stvarima. Ovo nije dan kada se započinju novi poslovi niti kada se vode ozbiljni razgovori iako će vas Mesec možda dovesti u takvo iskušenje, ali Merkur na 29° Vodolije, nema baš nečeg novog za reći. Sačekajte kraj dana, sa ulaskom Merkura u znak Riba sve će poprimiti novi oblik. Mesec u kardinalnom znaku, ali znaku odnosa, imaće neku svoju priču i svojim tranzitom budiće određene teme. Tranzitom kroz znak u kojem je sada već retrogradni Mars i praveći kvadrat sa Plutonom, imaće nemire i svakako će želeti određene promene, pa će vam nametati i izazove.

Važno je odoleti prolaznom iskušenju, jer dok Merkur sve to posmatra sa početnog „tihog“ stepena (00° Riba) Sunce se raduje i slavi Veneru (Sunce na 27° Riba). Sunce će se drugog dana naći na samom stepenu egzaltacije Venere, kao da želi neku poruku da ostavi pre završetka ovog ciklusa. Ovo su tajne poruke, zamišljene reči i želje poslane nebu, misli koje negde putuju nezavisno od okolnosti i mogućnosti za njihovo ostvarenje. U Venerinom svetu sve je ostvarivo i sve je moguće. Ona prelazi sve granice i barijere, ruši sve zidine (Venera u Vodoliji) i stvara nove puteve koji samo budućnost vide (Venera sekstil Uran). Iskoristite početak nedelje za tišinu, za povlačenje u sebe za sređivanje nekih delova sebe koje ste svesno ili nesvesno potisnuli ili zapostavili. To su oni suptilni delovi vas koji nekako uvek ožive sa prvim zracima prolećnog Sunca. Zastanite za trenutak, posvetite se tim tihim delovima i precima koji šapuću. Sunce u Ovnu je prejako i grejaće sve, ali samo će mali broj umeti da rukuje tom vatrom, a da se ne opeče.

Drugi deo sedmice u potpunosti će se razlikovati od razigrane Venere (Venera sekstil Uran) i zaljubljenog, sanjalačkog Sunca (Sunce na egzaltaciji Venere). Sunce će ući u znak Ovna, najaviti proleće i probuditi mnoge iz „zimskog sna“. Došlo je vreme za akciju, a ukoliko ste bili vredni i kada su drugi praznovali, ni sada nećete odmarati. Naprotiv, sebi ćete zadati još veće zadatke i obaveze. Ovo je zdravo Sunce i u Ovnu najjače sija. Osetićete jak priliv energije i porebu da je iskoristite za nešto sasvim novo (Ovan). Oni koji natalno imaju naglašen vatreni element, započeće čak i nekoliko stvari istovremeno. Sada je vreme da se ostvare one želje, one misli i planovi koje ste kreirali dok su vam emocije bile jake i dok ste imali osećaje za ono što istinski želite (Sunce u Ribama).

Na kraju sedmice Merkur će biti u konjunkciji sa Neptunom – umetnički aspekt koji će vas inspirisati na svim poljima. Umetnici, mornari i sanjari uživaće u svojoj plovidbi, u svetu mašte i kreativnosti. Međutim, Merkur sa Neptunom zna previše da zavede i obmane, pa bi trebali povesti računa u saobraćaju. Magle, vlažni putevi i pospanost mogu da izazovu neprijatne situacije.

Neki će biti posebno poslovni, drugi će se baviti tišinom, iz koje će kreirati realnost, ali biće i onih koji će se zaljubiti (Venera sekstil Uran) i u svoj dosadašnji život uneti nove osećaje radosti, ushićenosti i sreće.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD