Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 10. do 17. marta 2014

Prošle nedelje se Venera probudila i krenula putem svojih oblaka (Venera u Vodoliji). Prvih dana su joj koraci bili teški i tromi, jer su još bili u zemljanom znaku Jarca, pa je i zračila određenom brigom i zamorom. Ali kako su dani odmicali i nedelja se približavala kraju, tako je i težina polako nestajala, brige se smanjile, a koraci njeni postali lagani poput pera. Sad već uveliko šeta svojim oblacima (Venera u Vodoliji) i raduje se svakom novom danu, svakom novom izazovu, jer je svaki od njih samo još jedna šansa za vanvremensko putovanje, o čemu samo ovaj znak Vodolije govori.

Uživa Venera u svom svetu, a pored ljubavi u njenom se svetu (svetu Vodolije) i misao budi, pa će nam ova nedelja biti u znaku Merkura, kraćih putovanja i komunikacije. Pre nego Merkur uđe po drugi put ove godine u znak Riba, napraviće još dva aspekta i to kvadrat sa Saturnom i trigon sa Marsom. Pored ova dva Merkurova aspekta, tu je i Sunce da obasja i umilostivi Saturna (Sunce trigon Saturn) i kvadrat kojim će ograničavati Merkurove nestašluke.

Sedmica započinje Mesecom u znaku Raka koji je, iako u svom sedištu, ipak vrlo osetljiv i promenljiv. Kako se budu aspekti menjali, tako će okruženje i raspoloženje oko vas da se menja. Prelazak Meseca preko Jupitera mnoge će razveseliti i oraspoložiti, ali kako nakon tog aspekta sledi kvadrat sa Uranom, najbolje je da uradite tog dana nešto vrlo neobično i neočekivano. Iako bi Mesec želeo da vas uljuljka u toplom domu (Mesec u Raku), da bi izbegli nepotreban stres ili nemir (Mesec kvadrat Uran) naterajte sebe i učinite nešto neobično i interesantno ili bar skupite društvo, pa neka zabava ispuni vaš dom.

Drugog će vam dana Saturn misli ispuniti (Merkur kvadrat Saturn), te će umesto pesme i stihova vašim mislima neke brige ploviti. Šta god budete želeli toga dana da uradite, bićete skloni da činite sa određenom dozom pesimizma, straha ili skepticizma. Pokušajte da izađete iz tog osećaja ili da neke stvari ostavite za drugi dan kada su vam misli svežije i kada njima Jupiter bude zavladao. Saturn će ograničavati svaku slobodniju želju i volju za njeno ostvarenje. Saturn traži odgovornost i rešavanje svih starih obaveza. Mesec je toga dana u trigonu sa Suncem i Saturnom, pa će nekima i prijati povlačenje (Mesec u Raku), sređivanje nekih starih papira (Merkur kvadrat Saturn) ili kućnih poslova (Mesec trigon Saturn). Do sredine sedmice izbegavajte ozbiljnije razgovore, jer dok Mesec ide znakom Raka bićete preosetljivi zbog izazovnih aspekata koje oni prave tranzititrajući ovim kardinalnim znakom (Mesec kvadrat Uran, opozicija Pluton i kvadrat Mars).

Druga polovina nedelje je za akciju i pobednike. Sunce će praviti trigon sa Saturnom, Merkur trigon sa Marsom, a sve to će pratiti Mesec u Lavu. Stoga ove dane valja iskoristiti za poslovne razgovore i poduhvate. Mesec želi status i promenu na bolje (Mesec u Lavu), a Sunce će vam dati jednu konkretnu i trajnu ponudu (Sunce trigon Saturn). Merkur će još svega nekoliko dana biti u znaku Vodolije, pa će toliko i vaše misli biti konkretne, precizne i brze, naročito zato što će formirati i trigon sa Marsom. Imaćete mogućnosti da zasijati na mnogim poljima, a posebno poslovnom. Takođe, Sunce u izazovnom aspektu sa Saturnom daje jaku ambiciju, čak jaču nego sa protočnim aspektom, no ovde sada imamo jednu stabilnu i čvrstu volju, izgrađen cilj i strpljenje koje je često glavni aspekt na putu do uspeha! Pored stabilnog i utabanog puta do cilja, ovo je dan kada će vam se javiti određena pitanja o identitetu, samopouzdanju i potrebom da se suočite sa svojim slabostima ili strahovima. Neretko se osobe jave u takvim pozicijama koje od vas traže pomoć u vezi istog. Prihvatite se odgovornosti, razmislite i pomozite nekom svom pretku (Saturn), pomažući osobi koja traži pomoć.

Sa Mesecom u Devici i Merkurom koji je u trigonu sa Marsom, mnoga pitanja će nestati, vaše misli okupiraće služba i realne poslovne obaveze. Skromnost i posvećenost vrline su ovog znaka (Mesec u Devci) pa je dobro svoje mentanlne sposobnosti usmeriti u konkretnu fizičku aktivnost (Merkur trigon Mars).

Merkur uskoro ulazi u znak Riba, a do promene znaka deli ga još svega nekoliko dana. Poslednji stepenovi u znaku Vodolije tražiće njegov mentalni maksimum, ali ma koliko želeli nešto da promenite, možda je bolje da promene ostavite za sledeću sedmicu. Mesec se polako približava svojoj punini, (Mesec opozicija Sunce) pa su ovo osetljivi momenti kada bi valjalo da se više oslonite na svoju intuiciju, snove i unutrašnje glasove nego na realan razum i racio. I Mekur će biti za tihe odluke, jer poslednji stepenovi znaka znaju biti osetljivi. Mentalnu uzmenirenost, otežan saobraćaj ili komunikaciju možete izbeći ako se oslonite na sada već veselu Veneru. U njenom svetu ljubav i lepota uvek vladaju, pa vikend provedite u neobičnim uživanjima, hobijima, kreativnosti i druženju (Venera u Vodoliji).

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD