Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 10. do 17. marta 2014

Prošle nedelje se Venera probudila i krenula putem svojih oblaka (Venera u Vodoliji). Prvih dana su joj koraci bili teški i tromi, jer su još bili u zemljanom znaku Jarca, pa je i zračila određenom brigom i zamorom. Ali kako su dani odmicali i nedelja se približavala kraju, tako je i težina polako nestajala, brige se smanjile, a koraci njeni postali lagani poput pera. Sad već uveliko šeta svojim oblacima (Venera u Vodoliji) i raduje se svakom novom danu, svakom novom izazovu, jer je svaki od njih samo još jedna šansa za vanvremensko putovanje, o čemu samo ovaj znak Vodolije govori.

Uživa Venera u svom svetu, a pored ljubavi u njenom se svetu (svetu Vodolije) i misao budi, pa će nam ova nedelja biti u znaku Merkura, kraćih putovanja i komunikacije. Pre nego Merkur uđe po drugi put ove godine u znak Riba, napraviće još dva aspekta i to kvadrat sa Saturnom i trigon sa Marsom. Pored ova dva Merkurova aspekta, tu je i Sunce da obasja i umilostivi Saturna (Sunce trigon Saturn) i kvadrat kojim će ograničavati Merkurove nestašluke.

Sedmica započinje Mesecom u znaku Raka koji je, iako u svom sedištu, ipak vrlo osetljiv i promenljiv. Kako se budu aspekti menjali, tako će okruženje i raspoloženje oko vas da se menja. Prelazak Meseca preko Jupitera mnoge će razveseliti i oraspoložiti, ali kako nakon tog aspekta sledi kvadrat sa Uranom, najbolje je da uradite tog dana nešto vrlo neobično i neočekivano. Iako bi Mesec želeo da vas uljuljka u toplom domu (Mesec u Raku), da bi izbegli nepotreban stres ili nemir (Mesec kvadrat Uran) naterajte sebe i učinite nešto neobično i interesantno ili bar skupite društvo, pa neka zabava ispuni vaš dom.

Drugog će vam dana Saturn misli ispuniti (Merkur kvadrat Saturn), te će umesto pesme i stihova vašim mislima neke brige ploviti. Šta god budete želeli toga dana da uradite, bićete skloni da činite sa određenom dozom pesimizma, straha ili skepticizma. Pokušajte da izađete iz tog osećaja ili da neke stvari ostavite za drugi dan kada su vam misli svežije i kada njima Jupiter bude zavladao. Saturn će ograničavati svaku slobodniju želju i volju za njeno ostvarenje. Saturn traži odgovornost i rešavanje svih starih obaveza. Mesec je toga dana u trigonu sa Suncem i Saturnom, pa će nekima i prijati povlačenje (Mesec u Raku), sređivanje nekih starih papira (Merkur kvadrat Saturn) ili kućnih poslova (Mesec trigon Saturn). Do sredine sedmice izbegavajte ozbiljnije razgovore, jer dok Mesec ide znakom Raka bićete preosetljivi zbog izazovnih aspekata koje oni prave tranzititrajući ovim kardinalnim znakom (Mesec kvadrat Uran, opozicija Pluton i kvadrat Mars).

Druga polovina nedelje je za akciju i pobednike. Sunce će praviti trigon sa Saturnom, Merkur trigon sa Marsom, a sve to će pratiti Mesec u Lavu. Stoga ove dane valja iskoristiti za poslovne razgovore i poduhvate. Mesec želi status i promenu na bolje (Mesec u Lavu), a Sunce će vam dati jednu konkretnu i trajnu ponudu (Sunce trigon Saturn). Merkur će još svega nekoliko dana biti u znaku Vodolije, pa će toliko i vaše misli biti konkretne, precizne i brze, naročito zato što će formirati i trigon sa Marsom. Imaćete mogućnosti da zasijati na mnogim poljima, a posebno poslovnom. Takođe, Sunce u izazovnom aspektu sa Saturnom daje jaku ambiciju, čak jaču nego sa protočnim aspektom, no ovde sada imamo jednu stabilnu i čvrstu volju, izgrađen cilj i strpljenje koje je često glavni aspekt na putu do uspeha! Pored stabilnog i utabanog puta do cilja, ovo je dan kada će vam se javiti određena pitanja o identitetu, samopouzdanju i potrebom da se suočite sa svojim slabostima ili strahovima. Neretko se osobe jave u takvim pozicijama koje od vas traže pomoć u vezi istog. Prihvatite se odgovornosti, razmislite i pomozite nekom svom pretku (Saturn), pomažući osobi koja traži pomoć.

Sa Mesecom u Devici i Merkurom koji je u trigonu sa Marsom, mnoga pitanja će nestati, vaše misli okupiraće služba i realne poslovne obaveze. Skromnost i posvećenost vrline su ovog znaka (Mesec u Devci) pa je dobro svoje mentanlne sposobnosti usmeriti u konkretnu fizičku aktivnost (Merkur trigon Mars).

Merkur uskoro ulazi u znak Riba, a do promene znaka deli ga još svega nekoliko dana. Poslednji stepenovi u znaku Vodolije tražiće njegov mentalni maksimum, ali ma koliko želeli nešto da promenite, možda je bolje da promene ostavite za sledeću sedmicu. Mesec se polako približava svojoj punini, (Mesec opozicija Sunce) pa su ovo osetljivi momenti kada bi valjalo da se više oslonite na svoju intuiciju, snove i unutrašnje glasove nego na realan razum i racio. I Mekur će biti za tihe odluke, jer poslednji stepenovi znaka znaju biti osetljivi. Mentalnu uzmenirenost, otežan saobraćaj ili komunikaciju možete izbeći ako se oslonite na sada već veselu Veneru. U njenom svetu ljubav i lepota uvek vladaju, pa vikend provedite u neobičnim uživanjima, hobijima, kreativnosti i druženju (Venera u Vodoliji).

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD