Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 03. do 10. marta 2014

Dočekali smo nedelju u kojoj Venera konačno izlazi iz znaka Jarca. Nekima je bila korisna, jer su period njene retrogradnosti iskoristili da se ponovo vrate sebi i realnom sagledavanju sebe u odnosu na druge i na materijalne stvari (Jarac). Neki iz nekog razloga nisu želeli taj deo da osveste, pa su jedva čekali da napusti ovaj karmički znak. Sada je vreme novom buđenju i uživanju u novoj, sasvim neobičnoj, energiji (Venera u Vodoliji). U odnosu na predhodnu nedelju u kojoj su mogle neke bitne stvari da se dogode ili neke nove teme da se započnu, ova vam nedelja nudi malo opuštanja i uživanja u nekim lepim stvarima i sretnim događajima.

Na samom početku nedelje, Sunce najavljuje dobre promene (Sunce sekstil Pluton). Intezivna nedelja je iza nas, što je znak da je pred nama jedan vrlo aktivni period. Neki su se već uveliko aktivirali, ali kod nekih će dešavanja dolaziti kasnije, spontano i polako.

Sunce vam na početku nedelje nudi jedan balans, prilagođavanje novonastalim okolnostima i situaciji. Kada je Pluton u bilo kakvom aspektu sa svetlima (Suncem ili Mesecom) uvek je znak da su promene na pomolu. Međutim, postoji razlika između protočnog i izazovnog aspekta. Kod izazovnih, događaj je nagao, buran i dramatičan, ali kod protočnih, kao što je na početku ove sedmice, nadolazeže promene prijaće svima. Jedna od tih promena koja dolazi najviše će se osetiti kako na polju ljubavi i novca (ulazak Venere u Vodoliju), tako i u svetu obrazovanja i putovanja (Jupiter kreće direktno).

Sunce će mnogima doneti dobre, kreativne i korisne ideje. Mesec će tranzitom kroz znak Ovna probuditi sve i pokrenuti na akciju. Ovan će tražiti nove ideje dok će Venera, koja je tih dana još uvek u Jarcu, uticati da ideje imaju i materijalnu dobit. Sunce i Pluton su jake muške energije koje će vam dati dosta snage i hrabrosti, kako na fizičkom tako i na psihičkom polju. Zato, ukoliko ste planirali nešto da započnete za šta vam je potrebna velika istrajnost i izdržljivost, učinite to početkom nedelje dok vam se Sunce (Sunce sekstil Pluton) sa neba smeši.

Sredina nedelje polako dobija neku drugu energiju. Ulazak Meseca u znak Bika, budi putenost i pasivnost koja dominira ovim Venerijanskim znakom. Venera se polako približila sledećem znaku i sa 29° Jarca već ulazi u neke tajne misli, snove i tišinu kao pripremu za burne vode Vodolije. Venera u Vodoliji je svoja, nesputana i često se vezuje za slobodne ljubavi i život bez predrasuda. Uživa u svojoj slobodi, a ni virtuelne ljubavi nisu su joj strane. Puna je mašte, kreativnosti i ideja za njihovu realizaciju. Okrenuta je društvu, prirodi i svim stvarima čija je svrha negde u budućnosti. Međutim, ono što se često vezuje za ovu Veneru i što se često dešava, jesu ljubavni nemiri, burne veze i raskidi često zbog neverstva, neretko njenog, koga na žalost, ona nikada nije svesna. Prijateljstva, pa ljubav, pa opet prijateljstva – to je nekako za nju jedna vrlo jednostavna i jasna stvar, ali za druge zna biti prilično zbunjujuće, pa iz tog razloga nekad joj je jako teško održati se na tom uskom koloseku ljubavi. A što se finansija tiče, celi život izgleda kao lutrija sa stalnim rizicima, ulaganjima, usponima i padovima – jer sve će ona učiniti samo da dosadno joj nije!

Ovih se nedelja očekuju promene na poljima ljubavi i to će najviše osetiti oni čija se ljubav pretvorila u obavezu, odgovornost ili naviku. Ljubav je ljubav, sve ostalo ide sa njom, ali bez nje, sve ostalo je uzalud. Zato se mogu javiti iznenadni raskidi i prekidi veza. Uglavnom će se veze završavati prijateljstvom (Venera u Vodoliji), ali biće i onih koji će burno dočekati ovu promenu (dispozitor Venere – Uran u Ovnu). Venera će dati više hrabrosti i snage da se istupi i zatraži sloboda, pa i konačni prekid ili promene u odnosima radi ravnopravnosti među partnerima. Ono što prati Venerin ulazak u znak Vodolije jeste direktan hod Jupitera, pa ovaj Zevs kao da je pohitao da je sustigne i na prevaru zavede i uvede u jedan tajni ljubavni svet. Često se on u životu zove afera, pa nije isključivo da od druge polovine sedmice budete svedok ili akter takvog ljubavnog susreta.

Međutim, ono što nije isto, kao što nije isti ni svaki tranzit Venere kroz ovaj znak, jeste njena tišina. Neće biti ona tako slobodna, niti burna kao što zna biti, jer ipak je ovoga puta dugo vremena provela u znaku Jarca pa kao da je pokupila dosta mudrosti da po navici živi taj tihi svet Saturna. Konačno, Saturn je prvi vladalac Vodolije, pa će njen tranzit biti dosta obojen njegovom simbolikom. A sve planove koje je imala i krojila u znaku Jarca, sada će na pametan način (Venera u Vodoliji) usavršiti, a kad bude ušla u znak Ovna i realizovati.

Kada su osećanja u pitanju. ona će vam biti pomešana, a vi zbunjeni, jer svaka planeta ima svoju priču, a svaki život pokreće neku drugu temu. Važno je da se opustite, jer je nedelja upravo za to. U petak Mesec ulazi u znak Blizanaca, pa će vas to svakako dosta opustiti i razveseliti. Za one koji su dugo samovali, ovo je idealan period za opuštanje i jedan sasvim neobavezan susret. Dajte sebi malo oduška, oslobodite se predrasuda i krenite onim putem koji vam Venera otvara – putem slobode i ljubavi.

A što se putovanja tiče, vikend je kao stvoren za to. Ukoliko niste planirali takvu avanturu, onda i nemojte, već samo to uradite – bez plana i bilo kakve najave (Venera u Vodoliji). Možete se iznenaditi koliko ćete imati prijatnih, ali i korisnih susreta.

I za sam kraj nedelje, pored putovanja – vikend je stvoren i za druženje, ako ne sa ljudima onda sa knjigom. Mesec u Raku u nedeljnom poslepodnevu nudi divne trenutke odmora i uživanja, pa se prepustite čarima mašte i vizuelnog sveta, jer ste na kraju svega, zaslužili upravo to!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD