Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 03. do 10. marta 2014

Dočekali smo nedelju u kojoj Venera konačno izlazi iz znaka Jarca. Nekima je bila korisna, jer su period njene retrogradnosti iskoristili da se ponovo vrate sebi i realnom sagledavanju sebe u odnosu na druge i na materijalne stvari (Jarac). Neki iz nekog razloga nisu želeli taj deo da osveste, pa su jedva čekali da napusti ovaj karmički znak. Sada je vreme novom buđenju i uživanju u novoj, sasvim neobičnoj, energiji (Venera u Vodoliji). U odnosu na predhodnu nedelju u kojoj su mogle neke bitne stvari da se dogode ili neke nove teme da se započnu, ova vam nedelja nudi malo opuštanja i uživanja u nekim lepim stvarima i sretnim događajima.

Na samom početku nedelje, Sunce najavljuje dobre promene (Sunce sekstil Pluton). Intezivna nedelja je iza nas, što je znak da je pred nama jedan vrlo aktivni period. Neki su se već uveliko aktivirali, ali kod nekih će dešavanja dolaziti kasnije, spontano i polako.

Sunce vam na početku nedelje nudi jedan balans, prilagođavanje novonastalim okolnostima i situaciji. Kada je Pluton u bilo kakvom aspektu sa svetlima (Suncem ili Mesecom) uvek je znak da su promene na pomolu. Međutim, postoji razlika između protočnog i izazovnog aspekta. Kod izazovnih, događaj je nagao, buran i dramatičan, ali kod protočnih, kao što je na početku ove sedmice, nadolazeže promene prijaće svima. Jedna od tih promena koja dolazi najviše će se osetiti kako na polju ljubavi i novca (ulazak Venere u Vodoliju), tako i u svetu obrazovanja i putovanja (Jupiter kreće direktno).

Sunce će mnogima doneti dobre, kreativne i korisne ideje. Mesec će tranzitom kroz znak Ovna probuditi sve i pokrenuti na akciju. Ovan će tražiti nove ideje dok će Venera, koja je tih dana još uvek u Jarcu, uticati da ideje imaju i materijalnu dobit. Sunce i Pluton su jake muške energije koje će vam dati dosta snage i hrabrosti, kako na fizičkom tako i na psihičkom polju. Zato, ukoliko ste planirali nešto da započnete za šta vam je potrebna velika istrajnost i izdržljivost, učinite to početkom nedelje dok vam se Sunce (Sunce sekstil Pluton) sa neba smeši.

Sredina nedelje polako dobija neku drugu energiju. Ulazak Meseca u znak Bika, budi putenost i pasivnost koja dominira ovim Venerijanskim znakom. Venera se polako približila sledećem znaku i sa 29° Jarca već ulazi u neke tajne misli, snove i tišinu kao pripremu za burne vode Vodolije. Venera u Vodoliji je svoja, nesputana i često se vezuje za slobodne ljubavi i život bez predrasuda. Uživa u svojoj slobodi, a ni virtuelne ljubavi nisu su joj strane. Puna je mašte, kreativnosti i ideja za njihovu realizaciju. Okrenuta je društvu, prirodi i svim stvarima čija je svrha negde u budućnosti. Međutim, ono što se često vezuje za ovu Veneru i što se često dešava, jesu ljubavni nemiri, burne veze i raskidi često zbog neverstva, neretko njenog, koga na žalost, ona nikada nije svesna. Prijateljstva, pa ljubav, pa opet prijateljstva – to je nekako za nju jedna vrlo jednostavna i jasna stvar, ali za druge zna biti prilično zbunjujuće, pa iz tog razloga nekad joj je jako teško održati se na tom uskom koloseku ljubavi. A što se finansija tiče, celi život izgleda kao lutrija sa stalnim rizicima, ulaganjima, usponima i padovima – jer sve će ona učiniti samo da dosadno joj nije!

Ovih se nedelja očekuju promene na poljima ljubavi i to će najviše osetiti oni čija se ljubav pretvorila u obavezu, odgovornost ili naviku. Ljubav je ljubav, sve ostalo ide sa njom, ali bez nje, sve ostalo je uzalud. Zato se mogu javiti iznenadni raskidi i prekidi veza. Uglavnom će se veze završavati prijateljstvom (Venera u Vodoliji), ali biće i onih koji će burno dočekati ovu promenu (dispozitor Venere – Uran u Ovnu). Venera će dati više hrabrosti i snage da se istupi i zatraži sloboda, pa i konačni prekid ili promene u odnosima radi ravnopravnosti među partnerima. Ono što prati Venerin ulazak u znak Vodolije jeste direktan hod Jupitera, pa ovaj Zevs kao da je pohitao da je sustigne i na prevaru zavede i uvede u jedan tajni ljubavni svet. Često se on u životu zove afera, pa nije isključivo da od druge polovine sedmice budete svedok ili akter takvog ljubavnog susreta.

Međutim, ono što nije isto, kao što nije isti ni svaki tranzit Venere kroz ovaj znak, jeste njena tišina. Neće biti ona tako slobodna, niti burna kao što zna biti, jer ipak je ovoga puta dugo vremena provela u znaku Jarca pa kao da je pokupila dosta mudrosti da po navici živi taj tihi svet Saturna. Konačno, Saturn je prvi vladalac Vodolije, pa će njen tranzit biti dosta obojen njegovom simbolikom. A sve planove koje je imala i krojila u znaku Jarca, sada će na pametan način (Venera u Vodoliji) usavršiti, a kad bude ušla u znak Ovna i realizovati.

Kada su osećanja u pitanju. ona će vam biti pomešana, a vi zbunjeni, jer svaka planeta ima svoju priču, a svaki život pokreće neku drugu temu. Važno je da se opustite, jer je nedelja upravo za to. U petak Mesec ulazi u znak Blizanaca, pa će vas to svakako dosta opustiti i razveseliti. Za one koji su dugo samovali, ovo je idealan period za opuštanje i jedan sasvim neobavezan susret. Dajte sebi malo oduška, oslobodite se predrasuda i krenite onim putem koji vam Venera otvara – putem slobode i ljubavi.

A što se putovanja tiče, vikend je kao stvoren za to. Ukoliko niste planirali takvu avanturu, onda i nemojte, već samo to uradite – bez plana i bilo kakve najave (Venera u Vodoliji). Možete se iznenaditi koliko ćete imati prijatnih, ali i korisnih susreta.

I za sam kraj nedelje, pored putovanja – vikend je stvoren i za druženje, ako ne sa ljudima onda sa knjigom. Mesec u Raku u nedeljnom poslepodnevu nudi divne trenutke odmora i uživanja, pa se prepustite čarima mašte i vizuelnog sveta, jer ste na kraju svega, zaslužili upravo to!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD