Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 17. do 24. februara 2014

Krajem prošle nedelje mnogi su mogli da imaju nesanicu ili jake snove. Pun Mesec se dešava svakog meseca nakon čega je u opadanju, pa je ovo odličan period za oslobađanje od određenih stvari ili navika. Dan nakon opozicije svetala, Mesec je ušao u znak Device i samim tim aktivirao potrebu da se brine o telu i ishrani. Ukoliko ste planirali da započnete dijetu za mršavljenje ili post radi detoksikacije organizma i zdravlja, ovo je dobar period za to.

Ova nedelja započinje aspektom između Meseca i Saturna (Mesec sekstil Saturn) dok još Mesec bude tranzitirao znakom Device, a odmah nakon tog aspekta ulazi u znak Vage, pa pored zdravlja i brige o telu, u vama će probuditi potrebu da se brinete o drugima. S obzirom da je Merkur još uvek retrogradan, ukoliko se odlučite za neki poduhvat neka to bude nešto što ste već ranije pokušavali, pa iz nekog razloga odustali ili bili nedovoljno spremni. Ukoliko vam se desi sredinom nedelje da osetite kao da ste sputani ili da vam ništa ne ide od ruke, nemojte da vas to deprimira, jer pored retrogradnosti Merkurove, Saturn će ga dodatno sputavati kvadratom, koji ovom prilično „slobodnom“ Merkuru u Vodoliji nimalo neće prijati. Šta god da vam se bude dešavalo, ne dozvolite da nervoza preovlada i unese dodatnu pometnju u svakodnevnu komunikaciju (Merkur u Vodoliji).

A nasuprot „budnom“ Merkuru, Sunce polako tone u svet mašte, snova i osećanja. Sunce, inače, ove nedelje ulazi u znak Riba, a odmah nakon toga pravi i konjunkciju sa Neptunom, pa će vas krajem nedelje povući svet tišine, kreativnosti i inspiracije.

Prvog dana nedelje, Mesec nakon sekstila sa Saturnom ulazi u znak Vage, kada je Sunce na samom kraju znaka Vodolije. Ovo su osetljivi trenuci, pa se mogu javiti blagi osjećaji nervoze i nemira. Kako je Sunce signifikator srca, oni koji imaju sklonosti ka takvim tegobama neka povedu računa o tome kako reaguju na određene događaje. Svakako se preporučuje oprez u saobraćaju posebno u sredu kada na nebu bude Saturn u kvadratu sa retrogradnim Merkurom. Kada su susreti u pitanju, ovo je slika sagovornika koji se teško izražava, oprezan je i nepoverljiv, sklon kriticizmu i sumnjičavosti. Svaku svoju kreativnost tih dana zadržite za sebe, jer je vrlo lako da ne naiđete na podršku. Negativni stavovi i pesimizam spram svake dobre zamisli i ideje koje ste imali mogu uneti nepotrebnu nervozu. Takođe, svaka vrsta papirologije može vam biti posebno naporna za rad i činiti vas jako umornim (Saturn), pa je zato najbolje da sačekate kraj sedmice kada se Merkur malo udalji od Saturna. Pored vašeg mentalnog dela, Merkur vlada i disajnim organima, a kako se nalazi u vazdušnom znaku, mogu se javiti određene respiratorne tegobe (Saturn kvadrat Merkur), prehlade i alegrije (Sunce u Ribama konjunkcija Neptun).

Tranzit Meseca kroz znak Škorpiona aktiviraće trigone sa planetama iz vodenih znakova (Mesec trigon Sunce, Neptun i Jupiter), pa iako je ovo pad Meseca, malo samovanja prijaće svima. Ovo je noćno Sunce, sveća koja gori usred mraka, pa obasjava i greje svojom tihom i umirujućom vatrom. Noć u nekima budi strah (Mesec konjunkcija Saturn), ali samo zato što nas noć najviše otkriva.

Sada je vreme da polako otkrijete svoje osećaje, probudite ih i oživite u najbolje svetlu (Sunce u Ribama). Noć je druga strana vas, ona koju ne vide drugi, ona koja vas možda plaši ili inspiriše. Svaka slika ima dva lica i svaki predmet drugačije izgleda po noći, a drugačije po danu. Dani nakon kvadrata Merkura i Saturna prijaće vam da se primirite i malo prikupite energije za dane koji vam predstoje.

Ulazak Meseca u znak Strelca za vas će biti pravo osveženje. Bićete puni elana pozitivne i kreativne energije. Neki će utonuti u hedonizam, jer će ih dodatno i Sunce uspavati svojim toplim zracima (Sunce u Ribama). Ne idite protiv svoje prirode, jer su dani idealni za umetnost, kreativnost i inspiraciju (Sunce konunkcija Neputn). Ukoliko niste umetnički nastrojeni, onda se bar prepustite nekoj vrsti uživanja, bilo da je to šetnja kraj vode, meditativna muzika (Sunce u Ribama) ili neki lagani opuštajući film (Sunce konjunkcija Neptun).

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD