Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 17. do 24. februara 2014

Krajem prošle nedelje mnogi su mogli da imaju nesanicu ili jake snove. Pun Mesec se dešava svakog meseca nakon čega je u opadanju, pa je ovo odličan period za oslobađanje od određenih stvari ili navika. Dan nakon opozicije svetala, Mesec je ušao u znak Device i samim tim aktivirao potrebu da se brine o telu i ishrani. Ukoliko ste planirali da započnete dijetu za mršavljenje ili post radi detoksikacije organizma i zdravlja, ovo je dobar period za to.

Ova nedelja započinje aspektom između Meseca i Saturna (Mesec sekstil Saturn) dok još Mesec bude tranzitirao znakom Device, a odmah nakon tog aspekta ulazi u znak Vage, pa pored zdravlja i brige o telu, u vama će probuditi potrebu da se brinete o drugima. S obzirom da je Merkur još uvek retrogradan, ukoliko se odlučite za neki poduhvat neka to bude nešto što ste već ranije pokušavali, pa iz nekog razloga odustali ili bili nedovoljno spremni. Ukoliko vam se desi sredinom nedelje da osetite kao da ste sputani ili da vam ništa ne ide od ruke, nemojte da vas to deprimira, jer pored retrogradnosti Merkurove, Saturn će ga dodatno sputavati kvadratom, koji ovom prilično „slobodnom“ Merkuru u Vodoliji nimalo neće prijati. Šta god da vam se bude dešavalo, ne dozvolite da nervoza preovlada i unese dodatnu pometnju u svakodnevnu komunikaciju (Merkur u Vodoliji).

A nasuprot „budnom“ Merkuru, Sunce polako tone u svet mašte, snova i osećanja. Sunce, inače, ove nedelje ulazi u znak Riba, a odmah nakon toga pravi i konjunkciju sa Neptunom, pa će vas krajem nedelje povući svet tišine, kreativnosti i inspiracije.

Prvog dana nedelje, Mesec nakon sekstila sa Saturnom ulazi u znak Vage, kada je Sunce na samom kraju znaka Vodolije. Ovo su osetljivi trenuci, pa se mogu javiti blagi osjećaji nervoze i nemira. Kako je Sunce signifikator srca, oni koji imaju sklonosti ka takvim tegobama neka povedu računa o tome kako reaguju na određene događaje. Svakako se preporučuje oprez u saobraćaju posebno u sredu kada na nebu bude Saturn u kvadratu sa retrogradnim Merkurom. Kada su susreti u pitanju, ovo je slika sagovornika koji se teško izražava, oprezan je i nepoverljiv, sklon kriticizmu i sumnjičavosti. Svaku svoju kreativnost tih dana zadržite za sebe, jer je vrlo lako da ne naiđete na podršku. Negativni stavovi i pesimizam spram svake dobre zamisli i ideje koje ste imali mogu uneti nepotrebnu nervozu. Takođe, svaka vrsta papirologije može vam biti posebno naporna za rad i činiti vas jako umornim (Saturn), pa je zato najbolje da sačekate kraj sedmice kada se Merkur malo udalji od Saturna. Pored vašeg mentalnog dela, Merkur vlada i disajnim organima, a kako se nalazi u vazdušnom znaku, mogu se javiti određene respiratorne tegobe (Saturn kvadrat Merkur), prehlade i alegrije (Sunce u Ribama konjunkcija Neptun).

Tranzit Meseca kroz znak Škorpiona aktiviraće trigone sa planetama iz vodenih znakova (Mesec trigon Sunce, Neptun i Jupiter), pa iako je ovo pad Meseca, malo samovanja prijaće svima. Ovo je noćno Sunce, sveća koja gori usred mraka, pa obasjava i greje svojom tihom i umirujućom vatrom. Noć u nekima budi strah (Mesec konjunkcija Saturn), ali samo zato što nas noć najviše otkriva.

Sada je vreme da polako otkrijete svoje osećaje, probudite ih i oživite u najbolje svetlu (Sunce u Ribama). Noć je druga strana vas, ona koju ne vide drugi, ona koja vas možda plaši ili inspiriše. Svaka slika ima dva lica i svaki predmet drugačije izgleda po noći, a drugačije po danu. Dani nakon kvadrata Merkura i Saturna prijaće vam da se primirite i malo prikupite energije za dane koji vam predstoje.

Ulazak Meseca u znak Strelca za vas će biti pravo osveženje. Bićete puni elana pozitivne i kreativne energije. Neki će utonuti u hedonizam, jer će ih dodatno i Sunce uspavati svojim toplim zracima (Sunce u Ribama). Ne idite protiv svoje prirode, jer su dani idealni za umetnost, kreativnost i inspiraciju (Sunce konunkcija Neputn). Ukoliko niste umetnički nastrojeni, onda se bar prepustite nekoj vrsti uživanja, bilo da je to šetnja kraj vode, meditativna muzika (Sunce u Ribama) ili neki lagani opuštajući film (Sunce konjunkcija Neptun).

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD