Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 10. do 17. februara 2014

U ovoj sedmici imamo tri egzaktna Sunčeva aspekta. S početka sedmice prvo ide kvadrat sa Saturnom, zatim trigon sa Marsom i konjunkcija sa Merkurom. Naglašeno Sunce govori da su aktivirani volja, snaga i ambicija. Ovi zimski dani možda su neke uspavali, neke ulenjili, a neki još uvek skupljaju hrabrost da se upuste u nove poduhvate. Sada je pravo vreme da krenete sa realizacijom. Saturn u kvadratu sa Suncem će probuditi ambiciju, Mars snagu (Mars trigon Sunce), a Merkur (...konjunkcija Sunce) će podsetiti (retrogradni Merkur) na davno zamišljenje želje i ideje čije je vreme za realizaciju.

Početak ove sedmice obeležava ulazak Meseca u znak Raka, a protočni aspekti sa Merkurom i Neptunom, upotpuniće taj dan mirom i harmonijom. Iskoristite te osećaje jer neće dugo potrajati. Već sledećeg dana Mesec nailazi na izazovne aspekte sa Uranom, Plutonom i Venerom, a i Sunce će dodatnu pometnju napraviti. Ovog je dana Mesec preosetljiv. Vaše emocije neće biti u skladu sa raciom. Sunce je u kvadratu sa Saturnom toga dana, pa se ovih dana pokreću i neki stari razgovori (retogradni Merkur) koji se tiču kuće, porodice i sličnih tema za koje ste jako emotivno vezani (Mesec u Raku). Sunce iz Vodolije kao da se buni protiv nekog starog sistema protiv nečega što ograničava njegovu slobodu (Sunce u Vodoliji), što može samo uneti nemir zbog nemoći i ograničenja.

Ukoliko ste od onih koji se sporo bude, teško pokreću onda vas ovaj aspekt može pokrenuti u organizaciju svojih ambicija (Sunce kvadrat Saturn). Nema toga što jedan izazvani ego ne može ostvariti, zato se u tom smeru treba fokusirati! Bez obzira koliko ste sposobni, samostalni i Sunce u Vodoliji vam posebno daje taj osećaj slobode, ipak određena pravila i sistemi moraju se poštivati. Budite vi ti koji će sami sebi odrediti zadatke, ograničenja i pravila. Iskoristite ovaj aspekt (Sunce kvadrat Saturn) dok je još Merkur u Ribama, jer će u četvrtak u svom retrogradnom kretanju ući u znak Vodolije i dodatno uneti pometnju i haos u vaš sistem. Sama energija retrogradnog Merkura može doneti konfuziju, a u komunikaciji nesporazume i nervozu.

Krajem nedelje Merkur će biti na 29° Vodolije, pa bi trebalo da povedete računa u vožnji. Jako je važna koncentracija jer, ma koliko pokušavali da održite, misli će vam stalno lutati. Sam 29° je vrlo specifičan budući da opisuje prelazak iz jednog u drugi znak, pa u svakodnevnom životu daje simboliku o nekom riziku, o nekoj granici ili hodanju na samoj ivici nečega. Stoga nemojte rizikovati toga dana i neka svaki vaš razgovor bude prijateljski i dobronameran (Vodolija). Mesec je tih dana u Lavu, pa je jako važno razlikovati stvarne emocije od emocija vođene egom (Lav). Sve u svemu, to su prolazni dani, a prava i stabilnija priča i događaji čekaju vas krajem nedelje.

Tranzitirajući Mesec kroz znak Lava će napraviti opoziciju sa Suncem, pa je mudro pozabaviti se održavanjem dobrog odnosa sa partnerom ili, ukoliko vam se to učini nemogućim, bar nemojte insistirati ni na kakvom razgovoru, već jednostavno prihvatite da i drugi imaju jedan od „onih“ dana kada nisu za susrete i razgovore sa svima.

Nakon opozicije sa Mesecom, kao da je Sunce savladalo zadatke koje je imalo s početka nedelje (Sunce kvadrat Saturn) i sada kreće u nove radne zadatke (Sunce trigon Mars). Trigonski aspekti iz vazdušnih znakova Vodolije i Vage vrlo će vam prijati. Čak će se i Merkur pridružiti Suncu (Sunce konjunkcija Merkur) i pokrenuti vaše mentalne sposobnosti u jednom kreativnom smeru. Ovo su trenuci kada možete imati vrlo konkretne ideje i zamisli, ali će vam za njihovo ostvarenje ovog puta biti potreban partner (Mars u Vagi) i društvo nekog dobrog prijatelja (Merkur u Vodoliji). Takođe, kada se Merkur bude pomerio sa 29° i približio Suncu u svom retrogradnom kretanju, možete očekivati vrlo neobične stvari. tako se u periodu retrogradnog Merkura može dogoditi da stare izgubljene stvari ponovo pronađete, kao i da se papiri koje ste uporno tražili sada konačno sami pojave pred vama niotkuda, kao da će ih Sunce osvetliti! Sve konfuzije koje su se desile prvih dana kada je Merkur kretao retrogradno, sada će se konačno rešiti.

Veseliće se ovaj Merkur posebno kada mu se Mars bude smešio na kraju sedmice (Merkur trigon Mars). Dosta je bilo spavanja, dosta ste maštali, sada je vreme da se probudite i krenete u akciju, sport ili neki društveno koristan rad (Merkur u Vodoliji trigon Mars). Možda ćete imati toliko energije da ćete više stvari istovremeno raditi i sve će vas to jako ispunjavati i činiti vrlo posebnim – a vi to zapravo i jeste samo će vas Merkur podsetiti na tu istinu kada tišina (Merkur u Ribama) probudi (Merkur u Vodoliji) tu posebnost u vama.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD