Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 10. do 17. februara 2014

U ovoj sedmici imamo tri egzaktna Sunčeva aspekta. S početka sedmice prvo ide kvadrat sa Saturnom, zatim trigon sa Marsom i konjunkcija sa Merkurom. Naglašeno Sunce govori da su aktivirani volja, snaga i ambicija. Ovi zimski dani možda su neke uspavali, neke ulenjili, a neki još uvek skupljaju hrabrost da se upuste u nove poduhvate. Sada je pravo vreme da krenete sa realizacijom. Saturn u kvadratu sa Suncem će probuditi ambiciju, Mars snagu (Mars trigon Sunce), a Merkur (...konjunkcija Sunce) će podsetiti (retrogradni Merkur) na davno zamišljenje želje i ideje čije je vreme za realizaciju.

Početak ove sedmice obeležava ulazak Meseca u znak Raka, a protočni aspekti sa Merkurom i Neptunom, upotpuniće taj dan mirom i harmonijom. Iskoristite te osećaje jer neće dugo potrajati. Već sledećeg dana Mesec nailazi na izazovne aspekte sa Uranom, Plutonom i Venerom, a i Sunce će dodatnu pometnju napraviti. Ovog je dana Mesec preosetljiv. Vaše emocije neće biti u skladu sa raciom. Sunce je u kvadratu sa Saturnom toga dana, pa se ovih dana pokreću i neki stari razgovori (retogradni Merkur) koji se tiču kuće, porodice i sličnih tema za koje ste jako emotivno vezani (Mesec u Raku). Sunce iz Vodolije kao da se buni protiv nekog starog sistema protiv nečega što ograničava njegovu slobodu (Sunce u Vodoliji), što može samo uneti nemir zbog nemoći i ograničenja.

Ukoliko ste od onih koji se sporo bude, teško pokreću onda vas ovaj aspekt može pokrenuti u organizaciju svojih ambicija (Sunce kvadrat Saturn). Nema toga što jedan izazvani ego ne može ostvariti, zato se u tom smeru treba fokusirati! Bez obzira koliko ste sposobni, samostalni i Sunce u Vodoliji vam posebno daje taj osećaj slobode, ipak određena pravila i sistemi moraju se poštivati. Budite vi ti koji će sami sebi odrediti zadatke, ograničenja i pravila. Iskoristite ovaj aspekt (Sunce kvadrat Saturn) dok je još Merkur u Ribama, jer će u četvrtak u svom retrogradnom kretanju ući u znak Vodolije i dodatno uneti pometnju i haos u vaš sistem. Sama energija retrogradnog Merkura može doneti konfuziju, a u komunikaciji nesporazume i nervozu.

Krajem nedelje Merkur će biti na 29° Vodolije, pa bi trebalo da povedete računa u vožnji. Jako je važna koncentracija jer, ma koliko pokušavali da održite, misli će vam stalno lutati. Sam 29° je vrlo specifičan budući da opisuje prelazak iz jednog u drugi znak, pa u svakodnevnom životu daje simboliku o nekom riziku, o nekoj granici ili hodanju na samoj ivici nečega. Stoga nemojte rizikovati toga dana i neka svaki vaš razgovor bude prijateljski i dobronameran (Vodolija). Mesec je tih dana u Lavu, pa je jako važno razlikovati stvarne emocije od emocija vođene egom (Lav). Sve u svemu, to su prolazni dani, a prava i stabilnija priča i događaji čekaju vas krajem nedelje.

Tranzitirajući Mesec kroz znak Lava će napraviti opoziciju sa Suncem, pa je mudro pozabaviti se održavanjem dobrog odnosa sa partnerom ili, ukoliko vam se to učini nemogućim, bar nemojte insistirati ni na kakvom razgovoru, već jednostavno prihvatite da i drugi imaju jedan od „onih“ dana kada nisu za susrete i razgovore sa svima.

Nakon opozicije sa Mesecom, kao da je Sunce savladalo zadatke koje je imalo s početka nedelje (Sunce kvadrat Saturn) i sada kreće u nove radne zadatke (Sunce trigon Mars). Trigonski aspekti iz vazdušnih znakova Vodolije i Vage vrlo će vam prijati. Čak će se i Merkur pridružiti Suncu (Sunce konjunkcija Merkur) i pokrenuti vaše mentalne sposobnosti u jednom kreativnom smeru. Ovo su trenuci kada možete imati vrlo konkretne ideje i zamisli, ali će vam za njihovo ostvarenje ovog puta biti potreban partner (Mars u Vagi) i društvo nekog dobrog prijatelja (Merkur u Vodoliji). Takođe, kada se Merkur bude pomerio sa 29° i približio Suncu u svom retrogradnom kretanju, možete očekivati vrlo neobične stvari. tako se u periodu retrogradnog Merkura može dogoditi da stare izgubljene stvari ponovo pronađete, kao i da se papiri koje ste uporno tražili sada konačno sami pojave pred vama niotkuda, kao da će ih Sunce osvetliti! Sve konfuzije koje su se desile prvih dana kada je Merkur kretao retrogradno, sada će se konačno rešiti.

Veseliće se ovaj Merkur posebno kada mu se Mars bude smešio na kraju sedmice (Merkur trigon Mars). Dosta je bilo spavanja, dosta ste maštali, sada je vreme da se probudite i krenete u akciju, sport ili neki društveno koristan rad (Merkur u Vodoliji trigon Mars). Možda ćete imati toliko energije da ćete više stvari istovremeno raditi i sve će vas to jako ispunjavati i činiti vrlo posebnim – a vi to zapravo i jeste samo će vas Merkur podsetiti na tu istinu kada tišina (Merkur u Ribama) probudi (Merkur u Vodoliji) tu posebnost u vama.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD