Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 27. januara do 03. februara 2014

Prošla je nedelja označavala početak perioda Vodolije, ulaskom Sunca u isti znak, a ove nedelje će Sunce napraviti i sekstil sa Uranom. Jupiter će krenuti u naplatu dugova i razračunavanje sa starim precima (Jupiter u Raku opozicija Pluton u Jarcu), dok će Venera konačno početi da gleda napred (direktni hod). Dok Venera bude žurila ka Vodoliji, Merkur će polako preći u znak Riba u kojem će se već početkom februara predomisliti i krenuti retrogradno.

Ipak, ove se nedelje u nama budi borac za slobodu, za društvo, za bolji pogled u budućnost. Za ono što smo hteli, a nismo imali hrabrosti ili mogućnosti da uradimo, ove sedmice će nam se osmehnuti sreća, pa možemo pokušati da istupimo za svoja prava (Sunce sekstil Uran), za prava u društvu ili da pokrenemo neki projekat koji će tek u budućnosti dobiti pravu formu i oblik. Krajem nedelje zajedno sa ulaskom Merkura u znak Riba, Jupiter će napraviti opoziciju sa Plutonom i mnogima napraviti izazov. Ovaj Pluton sam piše svoja prava i zakone, pa vodite računa da primamljive ponude i lake zarade uvek kriju i neku drugu stranu.

Početak nedelje započinje Mesecom u Strelcu koji pravi sekstile sa Marsom i Merkurom. Tako je ovo jedna pozitivna i harmonična energija kojom započinje prvi dan u ovoj nedelji. Obavite susrete i završite sve razgovore koje ste imali da završite, jer sa Mesecom u Strelcu svaki ishod može uroditi plodom.

Sredinom nedelje Sunce će napraviti sekstil sa Uranom što ukazuje da je vreme za promene i za dramatične i neočekivane obrte. Ovo su odluke u trenutku, ovo su velike reči i vrlo smeli stavovi. Ovo je trenutak kada je slodobodna volja jaka i spremna da se oslobodi raznih predrasuda, ograničenja i ega. Vodolija i Uran slika su pobune, nečega što je sasvim suprotno ili se kosi sa trenutnim okolnostima koje vas okružuju. Može se pojaviti neka bitna muška figura ili neko ko je vrlo dominantan (Sunce), koji istupa, kako za svoja tako i za tuđa prava (Sunce u Vodoliji). Moguća je vrlo neobična ponuda za koju nije potrebno da razmišljate. Uran radi „sada i ovde“ i zato je jako važno da se oslonite na svoju intuiciju i svoje osećaje. Važno je da se prepustite i verujete u sebe i sreću, a sve ostalo je prolazno. Ne dozvolite da vas mnogo dodiruju prolazni momenti koji u vama mogu probuditi određeni nemir zbog same nemirne prirode Urana.

U petak je veliki dan kada će se mnoge stvari promeniti. Merkur ulazi u znak Riba rešen da se prepusti vodama i osećajima. Venera je sad glavna. Krenula je svojim putem (direktna Venera) i ne bi se više vraćala u tu daleku prošlost (retrogradna Venera u Jarcu). Prošlo je puno vremena i pitanja su se mnoga stara pokrenula. Susreti su se neki obnovili, ali mnogi su sretni stavili tačku na neke priče i krenuli u stvaranje nove karme. Ono što će se izmeniti promenom njenog smera, pored ljubavi, jesu i finansije. Mnogi su mogli biti opterećeni plaćanjem raznih računa, starih dugova koji su sa kamatom pristizali, čak su vas mogle i razne prekršajne kazne zateći kojima se niste nadali, ali ukoliko ste na vreme i zajedno sa kamatom isplatili sve dugove ili bar većinu, sada možete da predahnete i da se malo opustite. Prošlo je vreme zaostalih plaćanja, vraćanja dugova sa kamatom i zaostalih isplata, jer Venera sada kreće napred. Ne vraća se više na stare nezavršene stvari koje su se morale na neki način platiti. Oni koji nisu imali puno posla ili uporno tražili dodatnu zaradu, krajem nedelje mogu dobiti neku vrlo primamljivu ponudu, o kojoj bi trebalo da malo bolje razmisle. Dok Jupiter bude pravio egzaktnu opoziciju sa Plutonom, Merkur će sa 29° Vodolije polako ući u znak Riba. Ukoliko pričate o novcu Venera je vrlo stacionarna i daje sliku novca koji stoji, koji ne kruži, pa svaki razgovor o novcu treba izbegavati. Egzaltirani Jupiter u svom retrogradnom hodu pravi opoziciju sa Plutonom, pa treba izbegavati sve riskantne investicije ili ilegalne poslove. Ovde postoji opasnost od zakona ili suda, pa će se mnogi koji su bili sa druge strane zakona sada naći u nezavidnoj poziciji.

Tih će se dana vaši preci pobuniti i probuditi iz „večnog sna“ (Pluton u Jarcu). Oni će biti vaše misli, vaše telo i vaše okolnosti. Možda će vas povući da načinite neke poteze od kojih ćete kasnije više imati gubitaka nego dobitaka (Jupiter opozicija Pluton). Prepoznajte ove misli, prepoznajte te unutrašnje glasove u sebi i promenite okolnosti koje vam se budu nametale. Sve se može promeniti, u svemu postoje dve strane i dva izbora i sve je to u vama i deo vas. Izaberite sami, jer je vaša slobodna volja (Sunce u Vodolji) sada jača od vaših predaka.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD