Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 13. do 20. januara 2014

Sedmica koja je iza nas pokrenula je bujicu osećanja i emocija. Neki su čuli radosne vesti, drugi su imali sretne događaje, ali neki su, pak, jedva čekali da prođe ova nedelja. Sve što se dešavalo samo je početak nekih nedovršenih poslova ili odnosa. Iako je susret Venere i Sunca na nebu jako lep događaj, ne znači da su svi imali sretne okolnosti. Međutim, sve su to stvari i iskustva koja treba proživeti.
Dugovi su ostali, kamata je narasla, pa plaćanje sada ne izgleda nimalo bezazleno. Što god da je ostalo neplaćeno, nedovršeno ili nejasno, sada je potrebno objasniti i srediti te račune. Jarac opominje na neku staru obavezu koju smo hteli da izbegnemo ili da zaboravimo. U većini slučajeva to će biti odnosi, bilo da je u pitanju emotivni, porodični ili odnos starih zaboravljenih prijatelja. To će biti jako zahtevno izbalansirati, jer je u znaku balansa i pravde sada planeta rata (Mars), ali uz malo truda i veštine nudi se šansa da se sve stvari isprave. U svakom slučaju ma koliko vam u tom trenutku stvari izgledale nerešivo, oslonite se na svoje mentatalne sposobnosti, jer nam se domišljati Merkur smeši iz znaka Vodolije i pruža pomoć prijatelja (Merkur u Vodoliji). 
Merkur je krajem prošle nedelje ušao u znak Vodolije i otvorio novi prozor ka budućnosti. Mnogi će se probuditi iz „zimskog sna“ (Merkur u Jarcu) i krenuti u realizaciju svojih planova i ideja (Merkur u Vodoliji). Ono što će se prilično promeniti jeste vaša potreba za druženjem, za izlascima i komunikacijom. Javiće se potreba za slobodom, napretkom i nadogradnjom sebe u svakom pogledu. Merkur u Vodoliji je originalan, nesebičan, druželjubiv, domišljat, ali iznad svega vizionar, pa u ovom periodu možete sebi rešiti određene nedoumice koje se tiču nekih stvari u budućnosti (Merkur u Vodoliji). Vodolija je znak budućnosti, ona koja predstavlja nebo i preko koje možete doći do ostvarenja svojih snova. Merkur je ovde onaj koji budan sanja, koji snom rukovodi i koji živi paralelno na dva nivoa. I sam znak Vodolije izgleda poput talasa koji se ne dodiruju, ali idu zajedno, jedno s drugim. Ono što vas može malo kočiti jeste rasejanost i haotičnost. Čula su izuzetno budna u ovom periodu, što može da izazove blagu uznemirenost ili nervozu. Postojaće osećaj kao da treba mnogo toga da se uradi, ali da je malo vremena za sve planove i ideje. Budan je ovaj Merkur, kao intelekt, ali sada se budite i vi. Naime, sledeće nedelje i Sunce ulazi u isti znak, što će probuditi i vašu svest (Sunce).
Ove će nedelje Merkur, prolazeći ovim znakom koji mnogi tretiraju kao znak njegovog dostojanstva poput egzaltacije, imati susret i sa svojim vladarom – Uranom – i napraviti pravi „bum“ u pogledu određenih novina i napretka. Kada je posao u pitanju možete imati neku neobičnu ponudu ili ideju koju bi svakako trebalo da razmotrite. S obzirom da se sekstil između Urana i Merkura dešava u petak, može vam se desiti da dobijete neobičan poziv ili da se vi odlučite za neobično putovanje tokom vikenda. Sa Merkurom i Uranom možete očekivati sve, samo ne obične i očekivane stvari. Ovo je aspekt genijalnosti, budi jako interesovanje za tehničke stvari, kao i neobične poput astrologije, ezoterije i spiritualnosti.
Pored Merkura, ove nedelje će i Venera biti budna. Dan pre sekstila između Merkura i Urana, Venera će napraviti kvadrat sa Marsom, pa će se neka ljubavna pitanja pokrenuti. Oni slobodni mogu imati neki interesantni i strastveni susret, ali biće i onih čiji će Mars biti glasniji od Venere, pa može doći do nekih nesuglasica ili svađa. Ljubavne planete imaju kontakt, što može probuditi mnoge uspavane ljubavi, rasplamsati strasti i priuštiti mnogim avanturistima ili onima koji se tako osećaju, nezaboravan događaj i provod. Međutim, ukoliko imate jako naglašene muške planete, a posebno Marsa, ovo nisu dani ni za kakve razgovore, pa ukoliko vam se neka pitanja jave ili partner bude zahtevao da razgovarate i rešavate neki prošli (Venera u Jarcu) događaj – vešto izbegnite bilo kakvu vrstu komunikacije, jer može prerasti u sukob većih razmera.
Venera je stabilna u mudrom znaku Jarca, a u njenom je znaku Mars (Mars u Vagi), pa sve što bude poželela, ona može i da ostvari. Venera ovog puta ima veću moć i snagu od vatre koja se pred boginjom pali (Mars kvadrat Venera).
Sunce poslednjeg dana nedelje polako odbrojava svoje vreme (Sunce u Jarcu) u znaku Jarca i sprema se da sa zemlje (Jarac) svoju svest usmeri ka nebu (Sunce u Vodoliji). Zato se u ovom danu prepustite tišini i pripremite svoj um za sve ideje i novi put koji vas čeka ulaskom u novi znak. Stepenice (Vodolija) kojim će hodati ovo Sunce svakim korakom vodi ka jednom nivou više, pa će ovo biti jedno divno putovanje po oblacima (Merkur, Sunce u Vodoliji).
 
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD