Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 13. do 20. januara 2014

Sedmica koja je iza nas pokrenula je bujicu osećanja i emocija. Neki su čuli radosne vesti, drugi su imali sretne događaje, ali neki su, pak, jedva čekali da prođe ova nedelja. Sve što se dešavalo samo je početak nekih nedovršenih poslova ili odnosa. Iako je susret Venere i Sunca na nebu jako lep događaj, ne znači da su svi imali sretne okolnosti. Međutim, sve su to stvari i iskustva koja treba proživeti.
Dugovi su ostali, kamata je narasla, pa plaćanje sada ne izgleda nimalo bezazleno. Što god da je ostalo neplaćeno, nedovršeno ili nejasno, sada je potrebno objasniti i srediti te račune. Jarac opominje na neku staru obavezu koju smo hteli da izbegnemo ili da zaboravimo. U većini slučajeva to će biti odnosi, bilo da je u pitanju emotivni, porodični ili odnos starih zaboravljenih prijatelja. To će biti jako zahtevno izbalansirati, jer je u znaku balansa i pravde sada planeta rata (Mars), ali uz malo truda i veštine nudi se šansa da se sve stvari isprave. U svakom slučaju ma koliko vam u tom trenutku stvari izgledale nerešivo, oslonite se na svoje mentatalne sposobnosti, jer nam se domišljati Merkur smeši iz znaka Vodolije i pruža pomoć prijatelja (Merkur u Vodoliji). 
Merkur je krajem prošle nedelje ušao u znak Vodolije i otvorio novi prozor ka budućnosti. Mnogi će se probuditi iz „zimskog sna“ (Merkur u Jarcu) i krenuti u realizaciju svojih planova i ideja (Merkur u Vodoliji). Ono što će se prilično promeniti jeste vaša potreba za druženjem, za izlascima i komunikacijom. Javiće se potreba za slobodom, napretkom i nadogradnjom sebe u svakom pogledu. Merkur u Vodoliji je originalan, nesebičan, druželjubiv, domišljat, ali iznad svega vizionar, pa u ovom periodu možete sebi rešiti određene nedoumice koje se tiču nekih stvari u budućnosti (Merkur u Vodoliji). Vodolija je znak budućnosti, ona koja predstavlja nebo i preko koje možete doći do ostvarenja svojih snova. Merkur je ovde onaj koji budan sanja, koji snom rukovodi i koji živi paralelno na dva nivoa. I sam znak Vodolije izgleda poput talasa koji se ne dodiruju, ali idu zajedno, jedno s drugim. Ono što vas može malo kočiti jeste rasejanost i haotičnost. Čula su izuzetno budna u ovom periodu, što može da izazove blagu uznemirenost ili nervozu. Postojaće osećaj kao da treba mnogo toga da se uradi, ali da je malo vremena za sve planove i ideje. Budan je ovaj Merkur, kao intelekt, ali sada se budite i vi. Naime, sledeće nedelje i Sunce ulazi u isti znak, što će probuditi i vašu svest (Sunce).
Ove će nedelje Merkur, prolazeći ovim znakom koji mnogi tretiraju kao znak njegovog dostojanstva poput egzaltacije, imati susret i sa svojim vladarom – Uranom – i napraviti pravi „bum“ u pogledu određenih novina i napretka. Kada je posao u pitanju možete imati neku neobičnu ponudu ili ideju koju bi svakako trebalo da razmotrite. S obzirom da se sekstil između Urana i Merkura dešava u petak, može vam se desiti da dobijete neobičan poziv ili da se vi odlučite za neobično putovanje tokom vikenda. Sa Merkurom i Uranom možete očekivati sve, samo ne obične i očekivane stvari. Ovo je aspekt genijalnosti, budi jako interesovanje za tehničke stvari, kao i neobične poput astrologije, ezoterije i spiritualnosti.
Pored Merkura, ove nedelje će i Venera biti budna. Dan pre sekstila između Merkura i Urana, Venera će napraviti kvadrat sa Marsom, pa će se neka ljubavna pitanja pokrenuti. Oni slobodni mogu imati neki interesantni i strastveni susret, ali biće i onih čiji će Mars biti glasniji od Venere, pa može doći do nekih nesuglasica ili svađa. Ljubavne planete imaju kontakt, što može probuditi mnoge uspavane ljubavi, rasplamsati strasti i priuštiti mnogim avanturistima ili onima koji se tako osećaju, nezaboravan događaj i provod. Međutim, ukoliko imate jako naglašene muške planete, a posebno Marsa, ovo nisu dani ni za kakve razgovore, pa ukoliko vam se neka pitanja jave ili partner bude zahtevao da razgovarate i rešavate neki prošli (Venera u Jarcu) događaj – vešto izbegnite bilo kakvu vrstu komunikacije, jer može prerasti u sukob većih razmera.
Venera je stabilna u mudrom znaku Jarca, a u njenom je znaku Mars (Mars u Vagi), pa sve što bude poželela, ona može i da ostvari. Venera ovog puta ima veću moć i snagu od vatre koja se pred boginjom pali (Mars kvadrat Venera).
Sunce poslednjeg dana nedelje polako odbrojava svoje vreme (Sunce u Jarcu) u znaku Jarca i sprema se da sa zemlje (Jarac) svoju svest usmeri ka nebu (Sunce u Vodoliji). Zato se u ovom danu prepustite tišini i pripremite svoj um za sve ideje i novi put koji vas čeka ulaskom u novi znak. Stepenice (Vodolija) kojim će hodati ovo Sunce svakim korakom vodi ka jednom nivou više, pa će ovo biti jedno divno putovanje po oblacima (Merkur, Sunce u Vodoliji).
 
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD