Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 23. do 30. decembra 2013.

Zima je polako pokucala na naša vrata. Neki se raduju, neki negoduju, a neki je nisu ni primetili od obaveza i poslova. Došlo je vreme Caprikornusa (Jarca), Sunce je pustilo svoje korake u njemu i donelo odgovornost, marljivost i ambicioznost, a Venera – ona je krenula nekim svojim putem. Na samom izlasku iz znaka Jarca, predomislila se i krenula u svoj retrogradni hod. Biće još dugo ona tamo sve dok ne sredi stare odnose od kojih su ostala samo neke nedovršene priče i prazna sećanja, a biće i onih koji će se baviti računima.

U ovoj će nedelji i Merkur ući u znak Jarca, pa će nestati ona laka komunikacija i šala kojom je plenio i društvo zabavljao dok je tranzitirao Strelcem. Odmerenost, diplomatija i istrajnost, jedna su od glavnih njegovih osobina u znaku Jarca, pa će sada ovaj Merkur pomoći Veneri da samosvesno i racoinalno sredi sva pitanja koja se tiču kako ljubavi i finansija tako i sistema vrednosti. Merkur će nakon ulaska u znak Jarca napraviti još tri aspekta do kraja nedelje, pa će se mnoge stare teme ponovo otvoriti i neka neodgovorena pitanja ponovo postaviti. Sekstil sa Neptunom uticaće na kreativnost i maštovitost, konjunkcija sa Suncem nekom će osvetliti put (Merkur konjunkcija Sunce), ali nekome će doneti priličnu nejasnoću i konfuziju. Poslednjeg dana nedelje, kada se Merkur bude polako udaljavao od Sunca, dočekaće ga Uran jakim kvadratom što će kod mnogih izazvati stres, nervozu i neočekivane događaje na putu.

Merkur će veoma uticati da se uozbiljimo i mnoge stvari dovedemo u red. Jarac je sve što je staro, hladno, jednostavno, ali trajno. Tako će Merkur ovde uz malo reči puno reći. Mudar je on, a mudrost je spoznao dok je još u Strelcu bio, tajnu otrkrio prolazeći Škorpionovim podzemnim stazama, a da deli i poklanja – to je od Vage naučio. Mnogo je saznao, a sad se uči strpljenju i štednji. Možda će nekog uhvatiti praznična melanholija, jer je sklon tome ovaj znak. Vratiće se neka stara sećanja (Merkur u Jarcu), neke slike (Merkur sekstil Neptun) koje ste mislili da su davno negde izbrisane i da se više neće vratiti u vaš život. Ali Venera će uplesti svoje prste pa ćete ponoviti možda još neku grešku tek toliko da se prisetite svojih slabosti. Ovog puta iz te greške mogli biste puno toga da naučite, jer je Merkur svestan svakog svog postupka i svojom strogošću neće dozvoliti nikakve propuste. I Venera je sada prilično ozbiljna. Vratiće vas ona u „juče“, otvoriće vam vrata prošlosti i prizvati neke prošle događaje i bivše ljude. Uđite na vrata koja se otvaraju, prihvatite ljude koji se vraćaju i proživite događaje koji se ponavljaju. Ova je Venera ovog puta spremna da nauči nešto novo na stari poznati način (Venera u Jarcu).

Pored Merkura i Mars će ove nedelje biti u sukobu sa Uranom. U sredu će na nebu biti egzaktna opozicija Urana i Marsa, pa će situacija biti prilično napeta. Kako Mars ima sporije kretanje od Merkura, tako su i aspekti Marsa intenzivniji, jači i traju čak nekoliko dana. Mesec se takođe nalazi u znaku Vage, pa će se ova opozicija najviše osetiti u odnosima. Uran će biti uzrok nekog stresa, nekog nesporazuma, na šta će Mars „vatrom“ reagovati. Znak Vage uvek se bavi odnosima, ali želeći da ih izbalansira često sama upadne u problem i napravi ga tamo gde nije bio. Ljuta planeta Mars neće lako prihvatiti okolnosti u kojima će se naći tih dana, pa će burnom reakcijom možda i prebrzo odreagovati na taj događaj. Vodite računa u komunikaciji sa drugim ljudima, jer ćete lako biti izazvani i odreagovati prebrzo, zbog čega se kasnije možete kajati. Mogući su i problemi sa strujom, tehnikom i mrežama komunikacije. Šta god se tih dana bude događalo može u vama izazvati stres. Važno je samo setiti se Urana i njegovog delovanja. On brzinom munje dođe, donese događaj, ali istom brzinom i prođe. Stoga je bitno samo ne odreagovati i problem će se sam i rešiti. Merkur će mnogo pomoći svojim sekstilom sa Neptunom. Uzemljen (Merkur u Jarcu) samosvestan, racionalan, konkretan, ali ovog puta i prilično intuitivan i kreativan (Merkur sekstil Neptun) svojim diplomatskim govorom savladaće i najborbenijeg protivnika (Mars opozicija Uran).

Tek, ove sedmice Uran će se neki pobuniti i biće prilično bučan i glasan. Da li ćete to biti vi, vaš partner (Mars u Vagi) ili pak okolnosti, to je relativna stvar, važno je samo prepoznati tog pretka u sebi ili oko sebe. Sunce i Merkur će praviti sekstil sa Neptunom što će pojačati vašu intuiciju i pomoći da utonete u neki sasvim drugi svet, dok se bure i borbe vode (Uran opozicija Mars). Štedljiva Venera možda vam neće dati da trošite kao nekad, ali nekoliko šarenih svetiljki (Sunce sekstil Neptun) sveća ili ukrasa sa Neptunovom kreativnošću povešće vas u potpuno novi svet daleko od ratnika i briga.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD