Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 02. do 09. decembra 2013

I ovih će dana Merkur biti jako aktivan. Poslednji aspekt koji će napraviti pre izlaska iz znaka Škorpiona jeste sekstil sa svojim dispozitorom Marsom, a nakon toga će ući u znak Strelca, ostavljajući iza sebe svoje sarkastično pero, kao i kritički i sumnjičav stav (Merkur u Škorpionu). Nakon ulaska u znak Srelca krajem nedelje, dočekaće ga Neptun svojim kvadratom, pa dok se Merkur sa snovima bori, Mars će polako ući u znak svog izgona – Vagu.

Ulaskom Marsa u znak Vage, mnogi će doživeti promenu u odnosima. Ovo će biti prilično zahtevan period bar kada su odnosi u pitanju, jer se sada u njemu nalazi planeta koja nema baš mnogo svesti o drugima (Mars). S obzirom da će biti i retrogradan u Vagi, imaćemo dosta vremena da naučimo kako da volimo sebe, ali da živimo za druge. Ovih dana ćemo se susresti sa sobom i svojim stranama koje nas ljute i iritiraju (Mars), ali kroz odnose i susrete sa drugim ljudima (Vaga). Naučićemo da balansiramo sebe posmatrajući druge.

Poslednji aspekt koji će Mesec napraviti pre ulaska u znak Strelca jeste sesktil sa svojim dispozitorom, Marsom. Ujedno, ovim aspektom i ova nedelja počinje, pa nebo govori da nam se Mars polako budi. Ulaskom Meseca u znak Strelca doći će do spajanja (konjunkcije) svetala – Sunca i Meseca. Kako su to vrlo osetljivi trenuci na nebu, jer Mesec vlada emocijama, a Sunce svešću, ukoliko osetite kod sebe ili drugih nesigurnost, strah ili nervozu – probajte da se primirite i da iz takvog stanja ništa ne odlučujete. Najosetljiviji je period između ponedeljka i utorka, ali već sredinom nedelje na nebu se situacija menja. Merkur će napraviti sekstil sa Marsom, pa će se mnogi ohrabriti i krenuti u akciju. Ovo je dobar spoj uma i energije. Može vam se javiti potreba za brzom vožnjom, za izletom u nepoznato, za putovanjima gde vas čekaju nova uzbuđenja ili za sportom koji budi adrenalin. Iako je koncentracija dobra, a refleksi brzi, nije preporuka da se ulazi u preveliki rizik ili traže dodatna uzbuđenja od onog što vam sam život nosi.

Ovaj se sekstil dešava sa poslednjih stepenova Device i Škorpiona. Mars je na stepenu pada Venere (27°Device) pa je moguće da uzbuđenje ne donese takvu radost kakvu očekujete. Oprez u saobraćaju, posebno ako niste sami u autu (Mars na padu Venere), a putevi su vam dugi i daleki (Mesec u Strelcu).

U četvrtak Merkur ulazi u znak Strelca, pa iako po dostojanstvu ovaj znak predstavlja njegov izgon, Merkur voli da se u njemu raduje. Strelac je znak optimizma, smeha, putovanja, što Merkur po prirodi Blizanaca uživa u tim laganim i opuštajućim razgovorima, putovanjima... čak i knjigama. Ono što se može desiti je da se u vama javi potreba za duhovnim znanjem i probudi želja za spoznavanjem smisla života. Ukoliko sebe uhvatite u takvim mislima, ovoga puta ipak pokušajte da odolite takvom izazovu, jer Merkur jeste radoznao ali ovakvi razgovori njega znaju da umore. Naime, koliko god on to bude želeo, san će ga savladati baš kada bi trebao saznati najvažniju informaciju. Tako, teška literatura, duboki razgovori i filozofiranje neće imati nekog smisla, ali će zato smisla za humor biti na pretek. Koliko je bio ozbiljan u znaku Škorpiona, skeptičan, sumnjičav i oprezan, toliko će sada biti opušten, prepušten i neozbiljan. Strelac mu može dati i preterivanje u svemu, pa ukoliko pričate priču, nemojte da zaboravite odakle ste počeli i šta ste hteli reći tom pričom.

Rodiće se želja za maštanjem, kreiranjem i stvaranjem novih avantura (Strelac), ali važno je da šta god osmislite, svoju kreaciju sprovedete do kraja. Neptun će vas malo začarati svojim kvadratom krajem nedelje, pa je moguće da će vam se javiti hiljade ideja, slika, reči, planova... No, Neptun je taj koji će vas samo povesti, ali i ostaviti na pola puta, te je lako moguće da silnih ideja nijednu ne realizujete. Ako vam se i to dogodi, onda je najbolje da utonete u san (Neptun), jer sa novim danom rađaju se i novi putevi kojima se može ići.

Dok Merkur spava, Mars uzima Vagu i sada meri koliko je ljubavi dao, a koliko je ko njemu vratio. Nekako u ruci Marsa, njegov je tas uvek teži i nikako da druga strana prevaga... I nikako da Mars bude taj koga više daruju i koji više dobija nego što daje. Ovo je ujedno i dokaz da je Mars u izgonu u znaku Vage, te da su stvari koje radi malo drugačije nego što on vidi ili razume. Retrogradnost će ga dočekati u ovom znaku, pa će se prilično zadržati u njemu, a mi ćemo dobiti priliku da naučimo „svog Marsa“ da se balans i ravnoteža postižu samo kada se ljubav i darivanje ne meri, jer sve što se odmerava i o čemu se razmišlja nije od srca.

U narednom periodu, svak u svom kardinalnom znaku, puno će toga naučiti. Venera će biti u Jarcu, a Mars u Vagi, pa dok kvadriraju jedno drugo, moraće lekcije njima nepoznate da nauče. Dok On bude učio o drugima (Vaga) i davanju dotle će Ona morati da nauči puno toga o sebi i lakoći primanja (Jarac).

Ali ma koliko ovaj period izgledao izazovno, mnoge će ljubavi u njima svoju priču započeti, neke će se svojih starih ponovo prisetiti, ali neke će možda pasti i u zaborav (retrogradna Venera u Jarcu). Ovi su dani samo pripreme za događaje koji su pred nama. Zato polako svoj sat okrenite da vam kuca u suprotnom smeru i priviknite se na taj ugao posmatranja, jer vreme nećete vratiti, ono će i dalje ići unapred, ali vi ćete uz malo truda i vremena spoznati jedan sasvim suprotan smer i čaroban put koji vas vodi ka ljubavi (Mars u Vagi).

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD