Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu U sredu, 24. novembra u 19h na Kepler Institutu će početi dvomesečni kurs “Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu” koji se može pohađati kako u redovnoj, tako i u online varijanti. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, kodovima različitih tipova seksualnosti, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa.
» prikaži celu vest
Astro Vodič za 2022 U sredu, 08. decembra, Lea i Aleksandar Imširagić će održati posebno predavanje u formi online webinara Astro vodič za 2022. od 18:30h do 20:30h. Astro vodič za 2022-tu, godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja. Na ovom predavanju će biti predstavljen i jedinstveni Astrološki kalendar za 2022. godinu!
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 16. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 25. novembra do 02. decembra 2013

Ova nedelja će biti u znaku Merkura. On će napraviti čak tri aspekata – konjunkciju sa Saturnom, sekstil sa Venerom i trigon sa Jupiterom. To su aspekti koji, pre svega, aktiviraju mentalni deo i potrebu za više komunikacije. Pored Merkura, i Venera će napraviti opoziciju sa Jupiterom, a Sunce će na kraju kroz trigon sa Uranom jasno naglasiti pobednike koji su svoja obećanja (Merkur konjunkcija Saturn) i planove (Merkur trigon Jupiter) uspeli da realizuju

Ovih dana istina se krije u rečima, a mudrost (Jupiter...) je u govoru (...trigon Merkur). Nedelja prijatnih susreta obećava i mnogo lepih trenutaka, ali i puno korisnih stvari koje možemo saznati ili čuti, kroz obične opuštajuće razgovore.

Prvi dan nedelje počinje ulaskom Meseca u Merkurov znak Device. Iako je cela nedelja u Merkurovoj simbolici, ipak će se prvi deo nedelje prilično razlikovati od drugog. Merkur vlada Blizancima i Devicom koji, sem što su oba mentalna, imaju prilično različite osobine. Blizanci su predstavnici lakoće, radosti, smeha, ali i površnosti, dok Devica vlada dubokom analizom, sumnjom, skomnošću i predanošću. Ulaskom Meseca u znak Device, na nebu će zavladati njena atmosfera. Mučiće vas neka poslovna ili zdravstvena pitanja. Stvarnog problema možda i neće biti, ali razloga za brigu itekako hoće ili će se bar vama tako činiti u određenom trenutku. Tom osećaju svakako će doprineti Merkur koji će drugog dana prelaziti preko Saturna i svim događajima dati jednu dozu ozbiljnosti i zabrinutosti. Toga dana valja se posvetiti nekim starim stvarima. Kod nekih će se javiti zabrinutost u vezi zdravlja, pa možete sebe uhvatiti kako merite otkucaje srca, proveravate temperaturu ili iščitavate neke članke o prirodnom bilju i lečenjem uz pomoć istih. Nekad su takvi dani i potrebni, jer previše laganog života i nebrige o malim stvarima, mogu vas povući u nekom sasvim drugom smeru i napraviti kasnije veliki problem. U svakom slučaju, ovo je dan za ozbiljne razgovore i poslovne kontakte, ali budite spremni na jedno dugo (Merkur konjunkcija Saturn) objašnjenje i analiziranje (Mesec u Devici) na zadatu temu.

Kako se Merkur bude polako udaljavao od Saturna, tako će i brige nestajati i sve će odjednom biti postati jednostavno i rešivo. Sredina nedelje je u znaku pesnika, umetnika i filozofa. Merkur će u četvrtak napraviti sekstil sa Venerom i trigon sa Jupiterom, što će na mnoge delovati jako inspirativno. Oni koji se bave trgovinom, marketingom i svim poslovima koji se zasnivaju na komunikaciji ili spretnim rukama (Merkur), mogu da očekuju dobitak i uspeh na poslu. Venera će svojim aspektom dati dozu prijatnosti i lepote (Venera sekstil Merkur), a Jupiter će svakom razgovoru dati smisao i mudre reči (Merkur trigon Jupiter). Merkur sa Jupiter je pored komunikacije dobar i za putovanja ili kupovinu auta koji u ovom slučaju mora biti skup, ali veliki i udoban (Merkur trigon Jupiter). Ovo je odličan dan za učenje, čitanje ili savetovanje (Merkur trigon Jupiter), jer Jupiter predstavlja nekog ko mudrosti i strpljenja ima, a Merkur svojim rečima ume to najlepše da prenese.

Pored Merkurovih aspekata i Venera je rešila malo da unese veselja u ionako ozbiljan znak Jarca. Naime, ona će napraviti opoziciju sa Jupiterom, što će nekima vrlo prijati, jer može doneti novca u velikim količinama. Sve što je u izazovnom aspektu sa Jupiterom vodi uvećava i vodi ka ekstremu, pa se radi ili o preteranom trošenju ili o dobitku iznad očekivanog. Ovo dosta zavisi od samog natalnog horoskopa i odnosa između Venere i Jupitera. Takođe, ovo se tretira i kao aferoidni aspekt, pa će mnogi sebe uhvatiti u previše slobodnom ponašanju ili razgovoru sa nekim. Kako se Venera nalazi u Jarcu, a Jupiter u Raku, ovo mogu biti i sećanja (Rak...) nečega što je bilo (Jarac...), a što duboko još uvek živi u vama. Međutim, nekad je potrebno prisetiti se bolnih iskustava da bi se više uživalo u sadašnjem trenutku. Kod mnogih će ovo biti prisećanja na ljubavna iskustva, ali biće i onih koji će se setiti porodice (Jupiter u Raku – Venera u Jarcu) ili nekog koga su jako voleli i smtarali jako bliskim.

I na kraju nedelje, sa ulaskom Meseca u znak Škorpiona, Sunce će napraviti trigon sa Uranom. Kako je Mesec jako mali i približava se Suncu, ovo nije aspekt za započinjanje nekih stvari ili realizovanje nekih ideja (Uran) koje su se baš toga dana probudile. Nakon nedelje u kojoj je Merkur aktivirao mentalni nivo, puno se pričalo i razmišljalo, pa je vikend vreme za malo tišine. U takvom stanju moćićete da se fokusirate na iskrene želje i ciljeve. Sada je svest (Sunce) spremna da primi istinu (Uran) o sebi, o svojim osećanjima i onome što se želi, a javiće se i ideja kako da se ostvari.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD