Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 11. do 18. novembra 2013

Merkur je polako krenuo svojim direktnim putem, pa su i svi nesporazumi nestali. Na svom putu ove nedelje on će napraviti trigon sa Neptunom, a već drugog dana će se Sunce radovati trigonskom aspektu sa Jupiterom. Sve će izgledati drugačije i veselije, sem Venere. Naime, ona će ove nedelje imati burne susrete sa Uranom (Venera kvadrat Uran) i Plutonom (Venera konjunkcija Pluton). Ovo su izazovni aspekti i svakako se tiču nekih stvari koje odavno nisu završene (Venera u Jarcu).

Ipak, ove nedelje uživajte u bajkama koje Merkur stvara sa Neptunom. Mnoge stvari ćete saznati koje će vas obradovati, jer ovaj Merkur bajke voli, ali ih kreira isključivo po istinitom događaju. U mnogo situacija ćete doneti lakše odluke i ne premišljajte se previše, jer sve odluke donete po intuiciji (Merkur trigon Neptun) su prave i jedino vas one vode putem kojim trebate ići. No, ono što će se desiti krajem nedelje jeste pomalo „bolna“ Venera, koja će u znaku Jarca mnoge stvari morati da reši, mnogih starih ljbavi (Venera u Jarcu) da se odrekne, zaboravi i krene novim putem, kao da „juče“ nikada nije ni postojalo.

Prvog dana zapevaće Merkur pesmu o svojim snovima. Možda ste se uželeli njegovog detinjastog osmeha i malo će vas iznenaditi što vas sad bez razloga nešto veseli. Merkur uvek ima razloga za smeh, a Mesec u Ribama želeće da pobegne u svet snova i mašte, u kojem su svi sretni i u kojem se svi raduju. To je svet u kome nema ni bola ni tuge. Tom osećaju će se i Sunce pridružiti i u trigonu sa Jupiterom mnogima sreću doneti. Jupiter se nalazi na fiksnoj zvezdi „Adara“ iz sazveđa Kanis Major (Veliki pas) čije se sazvežđe vezuje za sigurnost i zaštitu. Obično govori o osobi koja nas štiti i pruža sigurnost, a nekad je to i vaš kućni ljubimac koji vas verno prati i čuva. U ovom slučaju Jupiter je u trigonu sa Suncem koje se našlo na fiksnoj zvezdi „Kifa Borealis“ iz sazvežđa Libre (Vage), koja se vezuje za mit o Astreji ili Diki, boginji pravde koja je merila težinu ljudske duše u smislu lakoće i pravednosti. Ona je bila kćer Zevsa (Jupiter) koji je obavljao dužnost najvišeg sudije. Sada su se pravda (Jupiter) i slava (Sunce) spojili u jedno (Jupiter trigon Sunce). Kako se Sunce nalazi u sazvežđu Vage, mnogi odnosi će promeniti svoj dotadašnji oblik. Uglavnom će neki kvalitetni i dobri odnosi postati prisniji i dublji (Jupiter trigon Sunce). Mnogi će biti zadovoljni i sretni, jer će shvatiti da sve u životu što se dešava ima smisla (Jupiter) i da dok god nada postoji postojaće radost i sreća. Oni koji su dugo vremena čekali neku presudu, mogu odgovor dobiti ovih dana i to u svoju korist. Neki će čak biti i finansijski isplaćeni za nešto što su časno odradili i bili strpljivi do poslednjeg dana, a biće i onih „dobročiniteja“ (Jupiter) iz neke daleke zemlje (Jupiter) koji će vas prijatno iznenaditi nečim što će vam srce (Sunce) zargejati. Sve u svemu, utorak i sreda su dani kada treba očekivati neke sretne događaje, povišice, pohvalnice ili nagradna putovanja (Sunce trigon Jupiter).

Sredinom nedelje, posle trigona sa Merkurom, Neptun će krenuti u svoj retrogradni hod, tek da podseti neke na zaboravljene snove, navike i ideale. Mnogima će se u snovima javiti osobe koje su davno zaboravili, neki će želeti da ponovo pročitaju neku knjigu koju su davno čitali, a neki će se vratiti zaboravljenim duhovnim navikama, molitvama i meditacijama koje su nekada davno praktikovali, ali su iz nekog, samo njima poznatog razloga, zapostavili. Naravno, biće i onih poročnih koji će biti u izazovu da se ponovo vrate svojim davnim poročkim navikama, pa ukoliko osetite slabost, bolje je pogledati neki duhovni film (Neptun u Ribama) ili prošetati kraj vode, nego posegnuti za cigaretama ili nekoj drugoj negativnoj Neptunovoj simbolici.

Petak je možda najkritičniji dan za „vraćanje“ poročnim navikama, jer će Venera mnoge izazvati svojim aspektima (Venera kvadrat Uran – konjunkcija Pluton). Kvadrat sa Uranom probudiće uspavane duše i izazvati ih da urade nešto što se kosi sa tradicijom i ograničenjima. Oni koji već uživaju u svojoj slobodi, biće u izazovu da naprave neočekivani preokret i preko noći promene svoj status. Neki će „uleleti“ u status zvani brak, jer Venera u Jarcu ipak ima potrebu za nečim tradicionalnim i trajnim. Aspekt nije za takve stvari, pa ukoliko vam se probudi želja da baš tog dana potpišete takav ugovor, bolje odložite za neki drugi dan ili budite spremni na ponovnu promenu statusa. A mogu se javiti i neke stare (Venera u Jarcu) nikad prežaljene ljubavi – strastvene i fatalne (Venera konjunkcija Pluton). Ovo su oslobođenja od već završenih priča... Ovo je vreme kada ćete shvatiti da sve ima svoj kraj i da iza svake smrti (Pluton) dolazi novo rađanje (Venera). Buđenje i prihvatanje takve emocije biće bolno i burno (Uran kvadrat Venera), ali kratkotrajno i oslobađajuće.

Kako će neki imati potrebu da naprave neočekivane i ekscentrične stvari u ljubavi, tako će drugi biti u izazovu da eksperimentišu sa novcem i nekim financijskim investicijama. Ovo nije najpogodniji momenat za takve stvari, jer je Venera i u konjunkciji sa Plutonom, pa je izvesno da će ovakva vrsta investicije voditi u siguran gubitak.

I tokom vikenda, za dobar ugođaj, pobrinuće se Mesec u Biku, pa je najbolje iskoristiti ga šetajući negde u prirodi i obilazeći restorane dobre kuhinje. Mesec će poslednjeg dana biti u opoziciji sa Suncem, pa izbegavajte bilo kakvu vrstu razgovora sa partnerom o novcu, investiranju i imovini već se prepustite Bikovim uživanjima ili Škorpionovim strastima, a razmišljanje i planove ostavite za novi dan.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD