Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 04. do 11. novembra 2013.

U ovoj nedelji Venera menja znak i iz Strelca prelazi u znak Jarca u kojem će biti retrogradna i ostati sve do marta 2014. godine. Pored promene znaka, ove sedmice će Venera napraviti još i dva aspekta – sekstil sa Merkurom i sekstil sa Neptunom, pa će se sve nove - stare ljubavi susresti i radovati. U četvrtak Jupiter kreće retrogradno dok Merkur u nedelju zaokreće i nastavlja svoje direktno putovanje kroz znak Škorpiona.

Prolaskom pomračenja Sunca i egzaktnog kvadrata Urana sa Plutonom, nebo se smirilo i život je krenuo nekim novim tokom. Venera će se aktivirati i u Jarcu neke stvari postaviti na svoje mesto. Javiće se potreba za sigurnošću, odgovornošću i osamom. Usidriće ova zemlja (Jarac) mnoge i pomoći da se materijalizuju. Mnoge veze postaće trajne i stabilnije, a neki će ući i u brak. Vreme je za dijete, ali i za štednju, jer ova se Venera tome raduje.

Nakon nedelje u kojoj su se želje zamišljale na 11° Škorpiona na kojoj su se Mesec i Sunce spojili, sada je vreme da se krene u susret tim željama. Prvi dan nedelje započinje Mesečevim trigonom sa Jupiterom, a odmah nakon toga Mesec ulazi u znak Strelca i donosi Jupiterijansku energiju sa puno optimizma, dobrih vesti i veselih susreta. Venera je toga dana na poslednjem stepenu i polako se priprema za jedno dugo (Jarac) putovanje.

Utorak će biti u znaku Venere. Njen ulazak u znak Jarca govori da je prošlo vreme avantura, provoda i lakih, ali nikad ostvarenih obećanja (Venera u Strelcu). Dolazi vreme zime, štednje i odricanja (Venera u Jarcu). Ljubav i osećaji uživanja sada se nalazi u znaku kojim Saturn vlada. Sve što ova Venera radi, imaće svoju trajnost. Ona ne gleda u budućnost, ona je stvara i realizuje. Njena svest ima dugoročne planove. Kod mnogih će se javiti osećaj odgovornosti kako prema partneru i poslu tako i prema porodici. Kada zima pokuca na vrata i počne hladan vetar da se probija kroz tanke zidove, Venera vatru stvara koja greje svačije srce i u najjačim i najhladnijim danima. Ovo je najrealnija i najkonkretnija Venera. Njeno se srce teško osvaja, njena se ljubav ne dobija lako, ali ko pronađe put do njenog srca dobio je ljubav za sva vremena. Ume ona čekati, ume se i nadati, ali niko kao ova Venera ne ume tako dugo voleti. Mudra je ona i zna tajnu dugog života.

Kao podrška Veneri sledećeg dana i Mesec ulazi u znak Jarca, a Sunce pravi konjunkciju sa njihovim dispozitorom, Saturnom. Neće biti ushićenja, preteranog uživanja niti veselja, ali imaćete snagu da odradite neke stvari preko sopstvenih mogućnosti. Jaka ambicija koju stvara konjunkcija Sunca i Saturna, omogućiće mnogima da dođu do svog cilja, savladaju sve prepreke i prevaziđu ograničenja. Ovo je aspekt za najjače i najupornije. Kod onih čija je volja slaba, a svest sužena, mogu se pojaviti problemi Ega i emotivne teskobe. Kako dan bude prolazio, tako će i osećaji popuštati.

Jupiter pravi okret u centru svoje egzaltacije, odakle kreće svojim retrogradnim hodom. Želi da utaba stazu kojom je hodao, da obnovi znanje koje je naučio i poseti učenike koje je nekada podučavao. Ovaj period je dobar za obnovu starog znanja i za podsećanje na ono što ste nekada jako voleli, a od čega je samo sećanje (Rak) ostalo. Jupiter će podsetiti dušu što je to radost, čemu služi osmeh i da je smisao života veseliti se svakom njegovom danu. Neki će iskoristiti ovaj period i otputovati na neko mesto gde su ranije putovali, te tako provesti jako divne trenutke. Neko će se pomiriti sa svojim davno zaboravljenim rođakom, a neko naplatiti davno zaboravljeni dug.

Poslednjeg radnog dana svako će se radovati na svoj način – neko zbog konkretno ostvarenih ciljeva, a neko zbog tek prijatnog susreta koji će Venera namestiti sekstilom sa Neptunom i Merkurom. Biće puno prijatnih razgovora i atmosfere koja čaroliju stvara (Venra sekstil Neptun). Probudiće se u vama osećaj uzemljenosti. Čak će vas i preci podržati, jer će dva dana na nebu biti Mars u sekstilu sa Saturnom. Uspećete da završite neke stvari koje dugo niste uspevali da rešite. Kao da će se odjednom prošlost susresti sa budućnosti baš u vama. Tek, ono što ćete sigurno osetiti, sa ili bez nekog bitnog razloga, jeste duboki mir u sebi. Kao da ste napokon sredili svoje nemire i smirili neke pretke. Sve će utihnuti i u trenutku će zavladati tišina. Sada je i Merkur tih, najtiši (stacionaran Merkur) i uživaće u tom trenutku u kojem su svi preci utihnuli. Okrenuće se još jednom i pogledati put koji je ostao iza njega, a pogledaće i u put koji je pred njim. To je isti put kojim je već dva puta hodao, ali ovog puta sav ponosan što je savladao put u momentima kada su mnogi bili slabi. Mudrost je iz donjeg sveta skupljao i sada ponosno korača stazom pobede (direktan Merkur).

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD