Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 04. do 11. novembra 2013.

U ovoj nedelji Venera menja znak i iz Strelca prelazi u znak Jarca u kojem će biti retrogradna i ostati sve do marta 2014. godine. Pored promene znaka, ove sedmice će Venera napraviti još i dva aspekta – sekstil sa Merkurom i sekstil sa Neptunom, pa će se sve nove - stare ljubavi susresti i radovati. U četvrtak Jupiter kreće retrogradno dok Merkur u nedelju zaokreće i nastavlja svoje direktno putovanje kroz znak Škorpiona.

Prolaskom pomračenja Sunca i egzaktnog kvadrata Urana sa Plutonom, nebo se smirilo i život je krenuo nekim novim tokom. Venera će se aktivirati i u Jarcu neke stvari postaviti na svoje mesto. Javiće se potreba za sigurnošću, odgovornošću i osamom. Usidriće ova zemlja (Jarac) mnoge i pomoći da se materijalizuju. Mnoge veze postaće trajne i stabilnije, a neki će ući i u brak. Vreme je za dijete, ali i za štednju, jer ova se Venera tome raduje.

Nakon nedelje u kojoj su se želje zamišljale na 11° Škorpiona na kojoj su se Mesec i Sunce spojili, sada je vreme da se krene u susret tim željama. Prvi dan nedelje započinje Mesečevim trigonom sa Jupiterom, a odmah nakon toga Mesec ulazi u znak Strelca i donosi Jupiterijansku energiju sa puno optimizma, dobrih vesti i veselih susreta. Venera je toga dana na poslednjem stepenu i polako se priprema za jedno dugo (Jarac) putovanje.

Utorak će biti u znaku Venere. Njen ulazak u znak Jarca govori da je prošlo vreme avantura, provoda i lakih, ali nikad ostvarenih obećanja (Venera u Strelcu). Dolazi vreme zime, štednje i odricanja (Venera u Jarcu). Ljubav i osećaji uživanja sada se nalazi u znaku kojim Saturn vlada. Sve što ova Venera radi, imaće svoju trajnost. Ona ne gleda u budućnost, ona je stvara i realizuje. Njena svest ima dugoročne planove. Kod mnogih će se javiti osećaj odgovornosti kako prema partneru i poslu tako i prema porodici. Kada zima pokuca na vrata i počne hladan vetar da se probija kroz tanke zidove, Venera vatru stvara koja greje svačije srce i u najjačim i najhladnijim danima. Ovo je najrealnija i najkonkretnija Venera. Njeno se srce teško osvaja, njena se ljubav ne dobija lako, ali ko pronađe put do njenog srca dobio je ljubav za sva vremena. Ume ona čekati, ume se i nadati, ali niko kao ova Venera ne ume tako dugo voleti. Mudra je ona i zna tajnu dugog života.

Kao podrška Veneri sledećeg dana i Mesec ulazi u znak Jarca, a Sunce pravi konjunkciju sa njihovim dispozitorom, Saturnom. Neće biti ushićenja, preteranog uživanja niti veselja, ali imaćete snagu da odradite neke stvari preko sopstvenih mogućnosti. Jaka ambicija koju stvara konjunkcija Sunca i Saturna, omogućiće mnogima da dođu do svog cilja, savladaju sve prepreke i prevaziđu ograničenja. Ovo je aspekt za najjače i najupornije. Kod onih čija je volja slaba, a svest sužena, mogu se pojaviti problemi Ega i emotivne teskobe. Kako dan bude prolazio, tako će i osećaji popuštati.

Jupiter pravi okret u centru svoje egzaltacije, odakle kreće svojim retrogradnim hodom. Želi da utaba stazu kojom je hodao, da obnovi znanje koje je naučio i poseti učenike koje je nekada podučavao. Ovaj period je dobar za obnovu starog znanja i za podsećanje na ono što ste nekada jako voleli, a od čega je samo sećanje (Rak) ostalo. Jupiter će podsetiti dušu što je to radost, čemu služi osmeh i da je smisao života veseliti se svakom njegovom danu. Neki će iskoristiti ovaj period i otputovati na neko mesto gde su ranije putovali, te tako provesti jako divne trenutke. Neko će se pomiriti sa svojim davno zaboravljenim rođakom, a neko naplatiti davno zaboravljeni dug.

Poslednjeg radnog dana svako će se radovati na svoj način – neko zbog konkretno ostvarenih ciljeva, a neko zbog tek prijatnog susreta koji će Venera namestiti sekstilom sa Neptunom i Merkurom. Biće puno prijatnih razgovora i atmosfere koja čaroliju stvara (Venra sekstil Neptun). Probudiće se u vama osećaj uzemljenosti. Čak će vas i preci podržati, jer će dva dana na nebu biti Mars u sekstilu sa Saturnom. Uspećete da završite neke stvari koje dugo niste uspevali da rešite. Kao da će se odjednom prošlost susresti sa budućnosti baš u vama. Tek, ono što ćete sigurno osetiti, sa ili bez nekog bitnog razloga, jeste duboki mir u sebi. Kao da ste napokon sredili svoje nemire i smirili neke pretke. Sve će utihnuti i u trenutku će zavladati tišina. Sada je i Merkur tih, najtiši (stacionaran Merkur) i uživaće u tom trenutku u kojem su svi preci utihnuli. Okrenuće se još jednom i pogledati put koji je ostao iza njega, a pogledaće i u put koji je pred njim. To je isti put kojim je već dva puta hodao, ali ovog puta sav ponosan što je savladao put u momentima kada su mnogi bili slabi. Mudrost je iz donjeg sveta skupljao i sada ponosno korača stazom pobede (direktan Merkur).

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD