Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 04. do 11. novembra 2013.

U ovoj nedelji Venera menja znak i iz Strelca prelazi u znak Jarca u kojem će biti retrogradna i ostati sve do marta 2014. godine. Pored promene znaka, ove sedmice će Venera napraviti još i dva aspekta – sekstil sa Merkurom i sekstil sa Neptunom, pa će se sve nove - stare ljubavi susresti i radovati. U četvrtak Jupiter kreće retrogradno dok Merkur u nedelju zaokreće i nastavlja svoje direktno putovanje kroz znak Škorpiona.

Prolaskom pomračenja Sunca i egzaktnog kvadrata Urana sa Plutonom, nebo se smirilo i život je krenuo nekim novim tokom. Venera će se aktivirati i u Jarcu neke stvari postaviti na svoje mesto. Javiće se potreba za sigurnošću, odgovornošću i osamom. Usidriće ova zemlja (Jarac) mnoge i pomoći da se materijalizuju. Mnoge veze postaće trajne i stabilnije, a neki će ući i u brak. Vreme je za dijete, ali i za štednju, jer ova se Venera tome raduje.

Nakon nedelje u kojoj su se želje zamišljale na 11° Škorpiona na kojoj su se Mesec i Sunce spojili, sada je vreme da se krene u susret tim željama. Prvi dan nedelje započinje Mesečevim trigonom sa Jupiterom, a odmah nakon toga Mesec ulazi u znak Strelca i donosi Jupiterijansku energiju sa puno optimizma, dobrih vesti i veselih susreta. Venera je toga dana na poslednjem stepenu i polako se priprema za jedno dugo (Jarac) putovanje.

Utorak će biti u znaku Venere. Njen ulazak u znak Jarca govori da je prošlo vreme avantura, provoda i lakih, ali nikad ostvarenih obećanja (Venera u Strelcu). Dolazi vreme zime, štednje i odricanja (Venera u Jarcu). Ljubav i osećaji uživanja sada se nalazi u znaku kojim Saturn vlada. Sve što ova Venera radi, imaće svoju trajnost. Ona ne gleda u budućnost, ona je stvara i realizuje. Njena svest ima dugoročne planove. Kod mnogih će se javiti osećaj odgovornosti kako prema partneru i poslu tako i prema porodici. Kada zima pokuca na vrata i počne hladan vetar da se probija kroz tanke zidove, Venera vatru stvara koja greje svačije srce i u najjačim i najhladnijim danima. Ovo je najrealnija i najkonkretnija Venera. Njeno se srce teško osvaja, njena se ljubav ne dobija lako, ali ko pronađe put do njenog srca dobio je ljubav za sva vremena. Ume ona čekati, ume se i nadati, ali niko kao ova Venera ne ume tako dugo voleti. Mudra je ona i zna tajnu dugog života.

Kao podrška Veneri sledećeg dana i Mesec ulazi u znak Jarca, a Sunce pravi konjunkciju sa njihovim dispozitorom, Saturnom. Neće biti ushićenja, preteranog uživanja niti veselja, ali imaćete snagu da odradite neke stvari preko sopstvenih mogućnosti. Jaka ambicija koju stvara konjunkcija Sunca i Saturna, omogućiće mnogima da dođu do svog cilja, savladaju sve prepreke i prevaziđu ograničenja. Ovo je aspekt za najjače i najupornije. Kod onih čija je volja slaba, a svest sužena, mogu se pojaviti problemi Ega i emotivne teskobe. Kako dan bude prolazio, tako će i osećaji popuštati.

Jupiter pravi okret u centru svoje egzaltacije, odakle kreće svojim retrogradnim hodom. Želi da utaba stazu kojom je hodao, da obnovi znanje koje je naučio i poseti učenike koje je nekada podučavao. Ovaj period je dobar za obnovu starog znanja i za podsećanje na ono što ste nekada jako voleli, a od čega je samo sećanje (Rak) ostalo. Jupiter će podsetiti dušu što je to radost, čemu služi osmeh i da je smisao života veseliti se svakom njegovom danu. Neki će iskoristiti ovaj period i otputovati na neko mesto gde su ranije putovali, te tako provesti jako divne trenutke. Neko će se pomiriti sa svojim davno zaboravljenim rođakom, a neko naplatiti davno zaboravljeni dug.

Poslednjeg radnog dana svako će se radovati na svoj način – neko zbog konkretno ostvarenih ciljeva, a neko zbog tek prijatnog susreta koji će Venera namestiti sekstilom sa Neptunom i Merkurom. Biće puno prijatnih razgovora i atmosfere koja čaroliju stvara (Venra sekstil Neptun). Probudiće se u vama osećaj uzemljenosti. Čak će vas i preci podržati, jer će dva dana na nebu biti Mars u sekstilu sa Saturnom. Uspećete da završite neke stvari koje dugo niste uspevali da rešite. Kao da će se odjednom prošlost susresti sa budućnosti baš u vama. Tek, ono što ćete sigurno osetiti, sa ili bez nekog bitnog razloga, jeste duboki mir u sebi. Kao da ste napokon sredili svoje nemire i smirili neke pretke. Sve će utihnuti i u trenutku će zavladati tišina. Sada je i Merkur tih, najtiši (stacionaran Merkur) i uživaće u tom trenutku u kojem su svi preci utihnuli. Okrenuće se još jednom i pogledati put koji je ostao iza njega, a pogledaće i u put koji je pred njim. To je isti put kojim je već dva puta hodao, ali ovog puta sav ponosan što je savladao put u momentima kada su mnogi bili slabi. Mudrost je iz donjeg sveta skupljao i sada ponosno korača stazom pobede (direktan Merkur).

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD