Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 28. oktobra do 04. novembra 2013

Pred nama je jedna izuzetno važna nedelja. Na početku će Mars sa Plutonom napraviti trigon, a kasnije – kada se Uran po četvrti put sukobi sa Plutonom (Uran kvadrat Pluton) – Sunce i Merkur će sa drugim planetama formirati nekoliko egzaktnih aspekata. I na kraju nedelje Mesec će se Suncu približiti, a poslednjeg dana će sasvim zakloniti njegove zrake ostvarivši pomračenje Sunca.

Dakle, na nebu se ove nedelje aktiviraju snažne energije koje uglavnom neće uticati da se povučemo i utihnemo, već da tišinu iznesemo spoljnom svetu i živimo je. Kako je ascendent u trenutku egzaktnog kvadrata između Urana i Plutona na 26° Strelca, stepenu centra galaksije zajedno sa Venerom na istom stepenu – ovo je trenutak kada trebamo da progovorimo, a glas koji ćemo čuti će biti naš u mnogo stvarnijem smislu nego što je to bio ranije. Ne trebamo ga se stideti, a ne trebamo ga ni skrivati već se veseliti svakom tonu, jer ova Venera ima mnogo toga lepog za reći.

Prvi aspekt ove nedelje biće trigon između Meseca i Venera. Mesec će biti u Lavu, Venera u Strelcu, pa je ovo odličan dan za izlaske i susrete sa bliskim i dragim ljudima. Iskoristite ovaj dan za neke susrete koji su vam od bitnog značaja, jer u ovom danu možete očarati svakog sagovornika (Mesec u Lavu).

Sa utorkom se stvara već i sasvim drugačija atmosfera na nebu. Došlo je vreme Demetre (Mesec u Devici), pa će se i neke brige javiti. Merkur će toga dana napraviti konjunkciju sa Saturnom, pa eto poteškoća u saobraćaju, teških misli i briga. Neki će se setiti obaveza koje nisu na vreme završili (retrogradan Merkur), a stari račun još od prošle godine stići će na naplatu, zajedno sa brigom o posledicama koje mogu čekati zbog nemarnosti. Naravno, sve su to male sitnice koje vam se toga dana, što zbog Meseca u Devici što zbog konjunkcije Mekura sa Saturnom, mogu činiti nepremostivim problemima i jedan veliki razlog za brigu (Saturn).

Sredinom nedelje, ulaskom Meseca u znak Vage neke će se stvari promeniti. Mars iz Device napraviće jedan dobar zemljani kontakt sa Plutonom i učvrstiti tlo po kome hodate (Mars trigon Pluton). Dve jake muške planete ovog puta jedna drugoj daju podršku. Jedna je ideja i razum (Mars u Devici), a druga odgovornost i trajnost (Pluton u Jarcu). Tada je potrebno nakupiti energije, jer će vam ona biti potrebna za dane koji su pred vama. Mesec se prbližava Suncu i polako pokriva njegovu svetlost (pomračenje Sunca). Ali pre tog dodira Meseca sa Suncem, Uran će napraviti četvrti po redu kvadrat sa Plutonom. Ovo je izuzetno jak momenat, jer se istog dana dešava kontakt nekoliko planeta. Sunce će pre spajanja sa Mesecom napraviti egzaktnu konjunkciju sa Merkurom i sekstil sa Plutonom. Slika na nebu će tada izgledati kao da ste se duboko zamislili pred nekim činom, pred nekom važnom odlukom, pred neki izuzetno važan sastanak koji se dešava samo jednom u životu ili pitanje koje se postavlja samo jednom, a odgovor će biti znak u smera u kome treba gledati. Ovde su planete koje predstavljaju svesni nivo (Sunce i Merkur) izuzetno naglašene, ali su snažno povezane sa slikom donjeg sveta preko Merkurove retrogradnosti u Škorpionu koji će praviti dogovor sa Plutonom, bogom noći i podzemlja, a tu je Sunce čije je zrake Mesec polako prikrio, pa i ono odlazi u ovaj nevidljivi svet nesvesnog... Kao da se nalazite u dubokom podzemlju iznad kojeg je izlaz vidljiv, a staza utabana, ali je dozvoljeno samo hodanje po noći. Zbog prejake energije Urana i Plutona koji je u znaku koji ne zaboravlja (Pluton u Jarcu), mogu se neka prijateljstva prekinuti, ali i spoznaja da to, zapravo, i nije bilo prijateljstvo, već ste se vi iz nekog razloga držali tog davno završenog odnosa, ali nije imalo smisla i kvaliteta. Neki će biti posebno uznemireni, pa ukoliko se jave takvi osećaji, bolje se primirite i sačekajte da vam vreme da neke odgovore koji u vama bude nemir.

U petak, kada se kvadrat Plutona i Urana bude odigravao, Hiron će biti na istom stepenu (9º) i gradiće aspekte sa ovim planetama. Mit o Hironu nosi priču o prvom astrologu, Učitelju i isceljitelju, ali i o povredi koju je doživeo od svoje strele i ruke svog prijatelja. Sve je bilo nenamerno, ali povreda je ostala. Treba ovih dana posebno povesti računa o fizičkom telu. Može se neka fizička bol ili povreda javiti tražeči od vas joj se posvetite i izlečite njen uzrok. Neki će se, pak, razočarati u prijateljstva i rešiti da okrenu novi list, te sebi prizovu nove osobe i bolje okruženje.

Kako se sve dešava na 09º, ovi aspekti nose simboliku Strelca i 9. polja. U ovom će periodu neko nov život započeti, negde daleko u nekoj drugoj zemlji (Strelac), neko će shvatiti svoj smisao (9. polje) i put koji vodi ka njemu, a neko će baka ili deka postati (9. polje) i na taj način zaokružiti svoj vatreni trigon (spajanje 1-og, 5-og i 9-og polja) kroz ostvarivanje jedne nove celine.

Ova nedelja će pokrenuti neke nove stvari u našem životu. Iako je ovaj kvadrat jako buran aspekt, pa na mundanom nivou može pokrenuti razne nemire u mnogim zemljama, dovesti do avionskih nesreća, eksplozija vulkana ili raznih havarija u nuklearnim elektranama – na ličnom nivou će, takođe, svi doživeti promene. Kako se u tom trenutku dešava više protočnih aspekata, tako nam se nudi mogućnost da na najblaži mogući način prihvatimo nadolazeće promene. Takođe, odluke će biti ispravne ukoliko se u tišini i samoći donesu (Mesec konjunkcija Sunce), jer dispozitori ovog kvadrata (Mars i Saturn) prave aplikacioni sekstil.

I šta god budete radili tih dana, ne zaboravite da se radujete. Venera je stala na sam Ascendent u trenutku ovog kvadrata, pa jasnu poruku daje da ona vlada ne samo Zemljom, već čitavom Galaksijom (Venera i Ascendent na 26° Strelca – stepen Galaksije)!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD