Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

10.-16.oktobar 2011.

Na dinamizam jednog perioda utiče broj egzaktnih planetarnih aspekata, a kako će se ove sedmice odviti čak sedam, pri čemu nam uz Veneru, i Merkur prelazi u znak Škorpiona, to će sedmica pred nama obilovati burnim dešavanjima na raznim nivoima i vrlo raznovrsne prirode.

Sedmicu otpočinjemo s Venerom na nultom stepenu Škorpiona, a kako Venera simboliše ljubav, zadovoljstvo, emotivna stanja, i odnose uopšte, to otpočinje tronedeljni period kada ćemo svi biti strastveniji nego inače, kada će nam osećanja i emotivne potrebe biti intenzivniji, kao i način njihovog ispoljavanja, pa ćemo očekivati sve ili ništa, biti spremni da idemo do granica do kojih obično ne idemo, što može rezultirati preteranom ljubomorom, osvetoljubivošću, kao i degradacijom bilo sebe, bilo onih sa kojima odnose gradimo. Potreba za dominacijom će takođe biti naglašena, na šta posebno upućuje Venerin dispozitor Mars u Lavu, ali i Pluton u Jarcu – pa su ovo odnosi koji vibriraju na relaciji „zavadi pa vladaj“, pri čemu nam Venera ima veći izbor kada je u pitanju onaj koji će njom vladati (kao vladari Škorpiona) i zbog kojeg bi se mogla poniziti, a koji joj može dati i određenu moć (putem dispozicije). I evo potrebe da se ponizimo zbog slave, popularnosti kojom sija Mars u Lavu, bilo da nas emotivno privuče takva osoba, bilo da želimo sami da zablistamo, ili da se poistovetimo sa Persefonom, pa se usmerimo na trajnu, ali ne tako „svetlu“ vladavinu uz Hada, odnosno Plutona u Jarcu sa kojim će Venera i formirati prvi aspekt u svom hodu kroz Škorpiona. Sa Marsom dobijamo svojih pet minuta, ali ne i stabilnost, jer će Venera doći u kvadrat sa njim, a Mars uskoro ući u znak Venerinog pada, a sa Plutonom možemo dobiti sve, ali to zahteva i potpunu predaju, za šta mnogi nisu spremni i otvoreni, pa opozicija sa Jupiterom koja sledi nakon susreta sa Plutonom, će u Persefoni probuditi želju da se vrati odakle je došla (Jupiter u Biku – kod majke Demetre), ili prevelika očekivanja (koja kao vladarka Jupitera iz Bika Venera već nosi kao potencijal), ili određena razočarenja, promenu planova, ili velika ulaganja koja mogu biti i rizična, a Venera u Škorpionu voli da rizikuje (egzaltacija Urana) u svemu. Kako će posladnji aspekt pre izlaska iz ovog za nju fatalnog znaka biti kvadrat sa Neptunom iz Vodolije, pre čega prethodi kvadrat sa Marsom, to svakako treba biti obazriv ma koje oblasti da su u pitanju, jer je moguća obmana, iluzija, na šta upućuje i Merkur, koji prelazi u znak Škorpiona tik nakon susreta Venere i Plutona, i koji će, poput mlađeg brata savetodavca, ili glas razuma, pratiti ovu našu Veneru (ljubav, zadovoljstvo, odnos) sve vreme na tom škorpionskom putu, a istovremeno ukazati na moguća dva izbora, paralelne veze, proračunatost.

Uz Veneru i Merkura bitnu ulogu odigraće i Sunce koje će se spojiti sa svojim antipodom Saturnom na samom stepenu Saturnove egzaltacije istog dana kada i Venera pravi kontakt sa Plutonom i Merkur prelazi u Škorpiona (13.10.), ukazujući simbolično na potpunu predaju Saturnu, na prihvatanje odgovornosti, na status nakon određenog pada, na spajanje suprotnosti, na šta upućuju i Venera i Pluton, kao vladari opozitnih znakova. Kako u Veneri žive i Sunce i Saturn, a u Suncu Mars, to sekstil Venere i Plutona objedinjuje sve i daje veliki potencijal u meri u kojoj smo ispravni, čisti i nepristrasni.

*

Atmosfera na Nebu „proziva“ one sa srodnom natalnom energijom, pa su tokom ove sedmice prozvani oni koji imaju Veneru u Škorpionu, aspektu sa Plutonom, kao i Jupiterom. Krajem sedmice aktiviraće se i oni sa Merkurom u istom znaku i aspektima. Na odgovornost će biti pozvani svi sa aspektom Sunca i Saturna, posebno oni sa Suncem u Vagi ili Škorpionu.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD