Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

10.-16.oktobar 2011.

Na dinamizam jednog perioda utiče broj egzaktnih planetarnih aspekata, a kako će se ove sedmice odviti čak sedam, pri čemu nam uz Veneru, i Merkur prelazi u znak Škorpiona, to će sedmica pred nama obilovati burnim dešavanjima na raznim nivoima i vrlo raznovrsne prirode.

Sedmicu otpočinjemo s Venerom na nultom stepenu Škorpiona, a kako Venera simboliše ljubav, zadovoljstvo, emotivna stanja, i odnose uopšte, to otpočinje tronedeljni period kada ćemo svi biti strastveniji nego inače, kada će nam osećanja i emotivne potrebe biti intenzivniji, kao i način njihovog ispoljavanja, pa ćemo očekivati sve ili ništa, biti spremni da idemo do granica do kojih obično ne idemo, što može rezultirati preteranom ljubomorom, osvetoljubivošću, kao i degradacijom bilo sebe, bilo onih sa kojima odnose gradimo. Potreba za dominacijom će takođe biti naglašena, na šta posebno upućuje Venerin dispozitor Mars u Lavu, ali i Pluton u Jarcu – pa su ovo odnosi koji vibriraju na relaciji „zavadi pa vladaj“, pri čemu nam Venera ima veći izbor kada je u pitanju onaj koji će njom vladati (kao vladari Škorpiona) i zbog kojeg bi se mogla poniziti, a koji joj može dati i određenu moć (putem dispozicije). I evo potrebe da se ponizimo zbog slave, popularnosti kojom sija Mars u Lavu, bilo da nas emotivno privuče takva osoba, bilo da želimo sami da zablistamo, ili da se poistovetimo sa Persefonom, pa se usmerimo na trajnu, ali ne tako „svetlu“ vladavinu uz Hada, odnosno Plutona u Jarcu sa kojim će Venera i formirati prvi aspekt u svom hodu kroz Škorpiona. Sa Marsom dobijamo svojih pet minuta, ali ne i stabilnost, jer će Venera doći u kvadrat sa njim, a Mars uskoro ući u znak Venerinog pada, a sa Plutonom možemo dobiti sve, ali to zahteva i potpunu predaju, za šta mnogi nisu spremni i otvoreni, pa opozicija sa Jupiterom koja sledi nakon susreta sa Plutonom, će u Persefoni probuditi želju da se vrati odakle je došla (Jupiter u Biku – kod majke Demetre), ili prevelika očekivanja (koja kao vladarka Jupitera iz Bika Venera već nosi kao potencijal), ili određena razočarenja, promenu planova, ili velika ulaganja koja mogu biti i rizična, a Venera u Škorpionu voli da rizikuje (egzaltacija Urana) u svemu. Kako će posladnji aspekt pre izlaska iz ovog za nju fatalnog znaka biti kvadrat sa Neptunom iz Vodolije, pre čega prethodi kvadrat sa Marsom, to svakako treba biti obazriv ma koje oblasti da su u pitanju, jer je moguća obmana, iluzija, na šta upućuje i Merkur, koji prelazi u znak Škorpiona tik nakon susreta Venere i Plutona, i koji će, poput mlađeg brata savetodavca, ili glas razuma, pratiti ovu našu Veneru (ljubav, zadovoljstvo, odnos) sve vreme na tom škorpionskom putu, a istovremeno ukazati na moguća dva izbora, paralelne veze, proračunatost.

Uz Veneru i Merkura bitnu ulogu odigraće i Sunce koje će se spojiti sa svojim antipodom Saturnom na samom stepenu Saturnove egzaltacije istog dana kada i Venera pravi kontakt sa Plutonom i Merkur prelazi u Škorpiona (13.10.), ukazujući simbolično na potpunu predaju Saturnu, na prihvatanje odgovornosti, na status nakon određenog pada, na spajanje suprotnosti, na šta upućuju i Venera i Pluton, kao vladari opozitnih znakova. Kako u Veneri žive i Sunce i Saturn, a u Suncu Mars, to sekstil Venere i Plutona objedinjuje sve i daje veliki potencijal u meri u kojoj smo ispravni, čisti i nepristrasni.

*

Atmosfera na Nebu „proziva“ one sa srodnom natalnom energijom, pa su tokom ove sedmice prozvani oni koji imaju Veneru u Škorpionu, aspektu sa Plutonom, kao i Jupiterom. Krajem sedmice aktiviraće se i oni sa Merkurom u istom znaku i aspektima. Na odgovornost će biti pozvani svi sa aspektom Sunca i Saturna, posebno oni sa Suncem u Vagi ili Škorpionu.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD