Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 21. do 28. oktobra 2013

Evo i nedelje u kojoj će jesen svojim lišćem pokazati da je vreme promena. Merkur već prvog dana kreće svojim retrogradnim hodom u susret Suncu koje će ove nedelje ući u znak Škorpiona. A da sve može da izgleda čarobno i da sve ima svojih draži, govori i Neptun koji će Sunce dočekati trigonskim aspektom.

Merkur će mnogima ove nedelje uneti pometnju i nesporazume, ali Sunce će osvetliti sve ono što nam nije bilo jasno i sve ono što Merkur pokuša da sakrije ili zamrsi. Prošlo je vreme kada su se odnosi rešavali. Za neke je ovo bio plodan period, jer su sreli nekog i prekinuli vreme samovanja, ali bilo je i onih koji su ostali sami ili su se zbog okolnosti morali odvojiti od svojih najbližih. Bilo je tu raznoraznih razgovora, dogovora i obećanja koja se često nisu održala, jer Sunce je u Vagi svojom nesigurnošću mnoge navodilo na predomišljanje i odustajanje. Sada je vreme kada možemo neke stvari promeniti, vratiti se na staro (retrogradni Merkur) i izmeniti (Sunce u Škorpionu) neke prošle događaje.

Prvog dana dok Mesec bude išao znakom Blizanaca, Merkur će polako krenuti svojim retrogradnim hodom. Mnogima će prvog radnog dana uneti priličan haos i nemir. Tenzija se može stvoriti oko nekih malih stvari koje, ukoliko ih ne uspete rešiti, mogu stvoriti čitav niz nesporazuma. Merkur je toga dana najsporiji, pa će se mnogima učiniti kao da je vreme stalo. Može uzrokovati zastoje u saobraćaju, neočekivane promene u planiranim putovanjima, čekanje u redu ukoliko sređujete papire ili neku dokumentaciju. Svakako – ovo nije period za bilo šta od toga, ali ukoliko ste već unapred zakazali – naoružajte se strpljenjem, jer će dan biti dug! Takođe, budite spremni na to da je velika verovatnoća da ćete se morati bar još jednom vratiti i ponoviti isti postupak (retrogradni Merkur – vraćanje, ponavljanje...). Za retrogradnog Merkura treba imati strpljenja ma koliko vas nestašni Mesec iz Blizanaca izazivao svojim detinjačkim nestrpljenjem. On bi sve odjednom, pa i dve stvari istovremeno, ali komunikacija im toga dana neće ići od ruke. Dakle, izvesne su telefonske smetnje, neodgovoreni pozivi, odložena putovanja i slične male Merkurove pometnje.

Sunce sredinom nedelje ulazi u znak Škorpiona i pažnju će usmeriti na druge stvari. Smanjiće se potreba za pričom i rešavanje bilo kakvih stvari, jer ovo Sunce zna najbolje šta je za njega dobro. Instinkti će se pojačati, baš kao i strasti, ali sa njima i unutrašnja snaga. Ovo je znak regeneracije i transformacije, pa će Sunce u ovom znaku probuditi želju za samoozdravljenjem i samoisceljenjem. Nakon perioda Vage (Sunce u Vagi) koja je sebe tražila u drugome, a pre svega u partneru – Škorpion budi jednu samodovoljnu ličnost koja tačno zna šta želi i ide ravno ka tom cilju. Noći će vam biti prijatnije od dana, jer su same po sebi mistične, neistražene i tajanstvene. Međutim, svaki znak ima i svojih slabosti, pa ono što će se pojaviti kao manje prijatno jesu strahovi od nekakvog gubitka, strah od smrti, bolesti... Ovo je fiksni znak i ne oslobađa se on lako onih stvari i ljudi za koje smatra da njemu pripadaju. Strasti će se pojačati, ali sa njom i posesivne ljubomore i zavist. Ipak, sve su to prirodne stvari koje se mogu probudii u onoj meri u kojoj ih osoba sama poseduje. U svakom slučaju prijaće Suncu malo tišina i jasnoća prirode Škorpiona, jer je u Vagi ono moglo prilično iscrpeti svoju energiju posvećujući je drugima i večitoj dilemi oko nebitnih stvari i sitnica.

Sredinom nedelje osetiće se drugačija atmosfera u kući i porodici ulaskom i Meseca u znak Raka gde će napraviti lep trigon sa Suncem. Na tom polju možete očekivati neke prijatne događaje ili susrete nekih starih prijateja ili posetu rođaka (retrogradni Merkur). Sada je i Merkur već uveliko u svom retrogradnom hodu, pa možete očekivati razrešenje nesporazuma s početka nedelje i pronalaženje papira ili stvari koje ste ranije negde zagubili. Iskoristite ove dane da sve stare stvari sredite, davno započete poslove privedete kraju ili ukoliko trebate otputovati – neka to bude mesto na kojem ste već bili! Period nerednih nedelja nije idealan za kupovinu telefona, kompjutera ili auta (retrogradni Merkur). Potpisivanje bilo kakvih važnih ugovora ostavite za period kada Merkur bude krenuo svojim direktnim hodom.

I na kraju nedelje, da Suncu ovaj znak prija, pokazaće i Neptun koji mu se veseli dočekajući ga trigonom. Jako inspirativan aspekt kojeg u svojim horoskopima imaju jako duhovni i spiritualno razvijeni ljudi. Takođe, ovaj aspekt budi maštu i inspiraciju, pa je ovo idealan dan za kreativnost i umetnost. Nekima će on uspavati volju (Sunce) i akciju, ali kako se ovaj aspekt dešava na kraju nedelje, možda bi i trebalo da se opustite i zaronite u te suptilne (Neptun) delove sebe. Sve što je potrebno jeste da se prepustite svetu muzike i filma, jer to je jezik Neptuna i kanal kroz koji će on svoje poruke slati Suncu (svesti), a doživljaj će biti čaroban.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD