Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 21. do 28. oktobra 2013

Evo i nedelje u kojoj će jesen svojim lišćem pokazati da je vreme promena. Merkur već prvog dana kreće svojim retrogradnim hodom u susret Suncu koje će ove nedelje ući u znak Škorpiona. A da sve može da izgleda čarobno i da sve ima svojih draži, govori i Neptun koji će Sunce dočekati trigonskim aspektom.

Merkur će mnogima ove nedelje uneti pometnju i nesporazume, ali Sunce će osvetliti sve ono što nam nije bilo jasno i sve ono što Merkur pokuša da sakrije ili zamrsi. Prošlo je vreme kada su se odnosi rešavali. Za neke je ovo bio plodan period, jer su sreli nekog i prekinuli vreme samovanja, ali bilo je i onih koji su ostali sami ili su se zbog okolnosti morali odvojiti od svojih najbližih. Bilo je tu raznoraznih razgovora, dogovora i obećanja koja se često nisu održala, jer Sunce je u Vagi svojom nesigurnošću mnoge navodilo na predomišljanje i odustajanje. Sada je vreme kada možemo neke stvari promeniti, vratiti se na staro (retrogradni Merkur) i izmeniti (Sunce u Škorpionu) neke prošle događaje.

Prvog dana dok Mesec bude išao znakom Blizanaca, Merkur će polako krenuti svojim retrogradnim hodom. Mnogima će prvog radnog dana uneti priličan haos i nemir. Tenzija se može stvoriti oko nekih malih stvari koje, ukoliko ih ne uspete rešiti, mogu stvoriti čitav niz nesporazuma. Merkur je toga dana najsporiji, pa će se mnogima učiniti kao da je vreme stalo. Može uzrokovati zastoje u saobraćaju, neočekivane promene u planiranim putovanjima, čekanje u redu ukoliko sređujete papire ili neku dokumentaciju. Svakako – ovo nije period za bilo šta od toga, ali ukoliko ste već unapred zakazali – naoružajte se strpljenjem, jer će dan biti dug! Takođe, budite spremni na to da je velika verovatnoća da ćete se morati bar još jednom vratiti i ponoviti isti postupak (retrogradni Merkur – vraćanje, ponavljanje...). Za retrogradnog Merkura treba imati strpljenja ma koliko vas nestašni Mesec iz Blizanaca izazivao svojim detinjačkim nestrpljenjem. On bi sve odjednom, pa i dve stvari istovremeno, ali komunikacija im toga dana neće ići od ruke. Dakle, izvesne su telefonske smetnje, neodgovoreni pozivi, odložena putovanja i slične male Merkurove pometnje.

Sunce sredinom nedelje ulazi u znak Škorpiona i pažnju će usmeriti na druge stvari. Smanjiće se potreba za pričom i rešavanje bilo kakvih stvari, jer ovo Sunce zna najbolje šta je za njega dobro. Instinkti će se pojačati, baš kao i strasti, ali sa njima i unutrašnja snaga. Ovo je znak regeneracije i transformacije, pa će Sunce u ovom znaku probuditi želju za samoozdravljenjem i samoisceljenjem. Nakon perioda Vage (Sunce u Vagi) koja je sebe tražila u drugome, a pre svega u partneru – Škorpion budi jednu samodovoljnu ličnost koja tačno zna šta želi i ide ravno ka tom cilju. Noći će vam biti prijatnije od dana, jer su same po sebi mistične, neistražene i tajanstvene. Međutim, svaki znak ima i svojih slabosti, pa ono što će se pojaviti kao manje prijatno jesu strahovi od nekakvog gubitka, strah od smrti, bolesti... Ovo je fiksni znak i ne oslobađa se on lako onih stvari i ljudi za koje smatra da njemu pripadaju. Strasti će se pojačati, ali sa njom i posesivne ljubomore i zavist. Ipak, sve su to prirodne stvari koje se mogu probudii u onoj meri u kojoj ih osoba sama poseduje. U svakom slučaju prijaće Suncu malo tišina i jasnoća prirode Škorpiona, jer je u Vagi ono moglo prilično iscrpeti svoju energiju posvećujući je drugima i večitoj dilemi oko nebitnih stvari i sitnica.

Sredinom nedelje osetiće se drugačija atmosfera u kući i porodici ulaskom i Meseca u znak Raka gde će napraviti lep trigon sa Suncem. Na tom polju možete očekivati neke prijatne događaje ili susrete nekih starih prijateja ili posetu rođaka (retrogradni Merkur). Sada je i Merkur već uveliko u svom retrogradnom hodu, pa možete očekivati razrešenje nesporazuma s početka nedelje i pronalaženje papira ili stvari koje ste ranije negde zagubili. Iskoristite ove dane da sve stare stvari sredite, davno započete poslove privedete kraju ili ukoliko trebate otputovati – neka to bude mesto na kojem ste već bili! Period nerednih nedelja nije idealan za kupovinu telefona, kompjutera ili auta (retrogradni Merkur). Potpisivanje bilo kakvih važnih ugovora ostavite za period kada Merkur bude krenuo svojim direktnim hodom.

I na kraju nedelje, da Suncu ovaj znak prija, pokazaće i Neptun koji mu se veseli dočekajući ga trigonom. Jako inspirativan aspekt kojeg u svojim horoskopima imaju jako duhovni i spiritualno razvijeni ljudi. Takođe, ovaj aspekt budi maštu i inspiraciju, pa je ovo idealan dan za kreativnost i umetnost. Nekima će on uspavati volju (Sunce) i akciju, ali kako se ovaj aspekt dešava na kraju nedelje, možda bi i trebalo da se opustite i zaronite u te suptilne (Neptun) delove sebe. Sve što je potrebno jeste da se prepustite svetu muzike i filma, jer to je jezik Neptuna i kanal kroz koji će on svoje poruke slati Suncu (svesti), a doživljaj će biti čaroban.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD