Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 07. do 14. oktobra 2013

U nedelji koja je pred nama Venera će se veseliti ulasku u novi znak Strelca, a Merkur će aktivirati sve istraživačke i matematičke umove praveći sekstil sa Plutonom i konjunkciju sa Saturnom. I za kraj nedelje, Sunce iz znaka Vage će se pobuniti principima egzaltiranog Jupitera gradeći kvadrat ka njemu.

Iako će naše misli biti okupirane nekom neizvesnošću, događajem zbog kojeg ćemo čak bespotrebno i brinuti, Venera će nam uneti malo radosti i entuzijazma u svakodnevnicu (Venera u Strelcu). Nove su ljubavi na pomolu, pa oni koji su dugo čekali na nju neka otputuju nekud (Strelac) i dožive lepa ljubavna iskustva (Venera u Strelcu).

Prvog dana Mesečev će tranzit kroz znak Škorpiona u mnogima izazvati određeni nemir i nelagodu. Merkur je, takođe, u tom znaku, pa su sada misli i emocije „zarobljene“ u svetu noći i pritajenih vulkanskih strasti (Škorpion). Ovo je „tihi“ Merkur, koji se sada se ne oglašava, iako su mu normalno priča i zabava glavno oruđe. Sad sve radi iz osame i potaje. Ovo je vreme kada vas tišina i rad u tajnosti jačaju. Kako se sam Škorpion regeneriše, imaćete i vi potrebu da se u ovom periodu, a posebno toga dana povučete i iskreirate najkvalitetnije stvari. Pluton sada daje podršku Mekuru da je na pravom putu, da energiju može regenerisati i da neviđenom snagom može savladati sve prepreke. Svakako da će se određene sumnje u vama probuditi, jer Škorpion je to i on nikom sem sebi samom ne veruje, ali se isto tako na nikog sem na sebe samog ne oslanja. Do kraja dana, prijaće i Merkuru i Mesecu samoća (Mesec i Merkur u Škorpionu), čak ćete biti i posebno produktivni pod takvim uslovima, ali već se na kraju dana dešavaju određene promene. Venera ulazi u znak Strelca i veče je za nove ljubavne dogodovštine.

Sama Venera u Strelcu, u narednom periodu, nosi sa sobom promene kako na ljubavnom i finansijskom polju tako i u unutrašnjim osećajima. Venera je potencijal sreće, koji pokazuje koliko možemo biti srećni, živeti sreću i preneti je na druge. U poređenju sa Škorpionom, Venera u Strelcu je prilično sretna, ako ne i najsretnija u Zodijaku!

Zato je dobro iskoristiti ovaj period i potražiti sreću negde duboko u sebi, jer ma kako Strelac sretan i avanturistički znak bio, ipak je to znak koji voli viši oblik života, poštuje religiju, moral, filozofiju i znanje, pa će mnogi srećne trenutke pronaći u svetu avanturističkih ili duhovnih knjiga ili, pak, listajući turističke prospekte i birajući neka romantična mesta za predah u društvu voljene osobe (Venera u Strelcu). Međutim – dok Venera druguje Merkur luduje – jer Merkur krajem drugog dana pravi egzaktnu konjunkciju sa Saturnom, pa će mnogi biti zabrinuti iz nekog samo njima poznatog razloga. Ne dozvolite da vas ove misli povuku i strah postane vaša preokupacija, jer previše misli i jak fokus (Merkur u Škorpionu) može na kraju i materijalizovati tu misao. Srećom, nebo ipak brine o nama, pa će tog dana i Mesec da se pridruži Veneri i podrži njen veseli i optimistični stav.

Sredu iskoristite da sredite dosadnu staru dokumentaciju (Merkur konjunkcija Saturn) da poslažete stare police ili očistite (Škorpion...) stare ormare (...Saturn). Sve nepotrebne papire, telefone ili male uređaje koje već dugo niste koristili ili koje držite u nekoj fioci čekajući da ih jednog dana, kad budete imali vremena odnesete na popravku i nastavite sa korišćenjem – samo zaboravite. To nije ono što će se ostvariti. Ukoliko ste do sada mogli bez njih, možete i sada, pa oslobodite blokiranu energiju u nekom prostoru za nove i funkcionalne stvari, oslobađajući se starih i nepotrebnih sitnica. Svaki kutak vašeg poslovnog ili privatnog prostora, jedan je deo vaše duše... i oslobađajući taj deo oslobađate sebe za nove stvari, nove događaje, ljude i osećaje. Mesec, koji će praviti lepe aspekte sa Uranom i Suncem, podržaće svaku vašu novu ideju i promenu i voditi jedan vrlo konkretan pravac (Mesec sekstil Sunce). Misao će postati cilj, a cilj će kreirati sam svoje ostvarenje.

Kako se vikend bude bližio, radovaće mu se mnogi, a posebno oni koji su spremni za nove ljubavi. U četvrtak je kvadrat između Venere i Neptuna, što je idealno za inspiraciju, pisanje ljubavnih romana ili komponovanje pesama, ali kako je za ljubav? Nepun uvek zna da razočara, jer Venera previše idealizuje, ne sagledava realno stvari i na kraju shvati da je očekivanje najtužnija stvar na svetu. Na pomolu su tajne ljubavi (Venera kvadrat Neptun) ili tajna zaljubljivanja. Ukoliko se ipak odlučite za neko putovanje (Venera u Strelcu), na nekom neispitanom i tajanstvenom mestu (Neptun u Ribama) dobro proverite agenciju ili kome plaćate, da ne bi došlo do nekog misterioznog (Neptun...) nestanka novca (kvadrat Venera)...

I sam vikend puno obećava (Sunce kvadrat Jupiter) možda ćete imati prevelike planove za neki izlet ili piknik, ali vreme će vam pokvariti planove. Ukoliko biste putovali nekud, postoji mogućnost da let bude otkazan. U svakom slučaju, Sunce sa Jupiterom uvek ima velike i lepe planove, ali se oni ponekad iz nekog razloga ne ostvare. Međutim, kako su ovo dva benefika, nadajte se dobrom raspoloženju (Jupiter) bez prevelikih očekivanja i planova. Vikend i jeste za odmor i uživanje, pa dopustite ovom Jupiteru tog dana da uživa, pa čak i da malo pretera (...kvadrat Sunce) u svom uživanju i hedonizmu.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD