Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2023. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2023. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu Prelaza, isceljivanja i kreiranja novih načina razmišljanja i delovanja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 30. septembra do 07. oktobra 2013

Ove nedelje Sunce je glavni akter događaja. Nakon trigona između Merkura i Neptuna, Sunce će napraviti kvadrat sa Plutonom i opoziciju sa Uranom. Ovih će dana svesni deo biti u izazovu da neke stvari prekine i da na vrlo dramatičan način pokaže svoje negodovanje. Kako ove aspekte prati Mesec koji je u opadanju i vrlo blizu Sunca – ego će biti taj koji odlučuje.

Za mnoge ovo će biti stresni dani, a za svoje neuspehe druge će kriviti. Ipak, ova nam nedelja nudi da se promenimo (Sunce kvadrat Pluton), da svoju grešku i slabost priznamo. I tek onda kada se u miru probudimo sa priznanjem da smo tako maleni u ovom svetu beskrajnom – tek onda sa pobedom sebe – dobićemo sve.

Prošle nedelje Merkur je ušao u znak Škorpiona i prvi aspekt koji će napraviti biće trigon sa Neptunom. Dok prvog dana Mesec bude prolazio znakom Lava napraviće kvadrat sa Saturnom, ali odmah nakon toga i trigon sa Uranom, što je jedan od glavnih aspekta u kojem je duša slobodna da se prepusti svojoj kreativnosti. Kako Merkur toga dana ide u susret Neptunu, svakako će se snovi pojačati, intuicija će vam govoriti kojim putem trebate ići i koje stvari trebate uraditi, a za koje je najbolje prespavati i ostaviti za neki drugi dan, za neko drugo vreme. Prolazak Merkura kroz Škorpiona, probudiće davno umrle (Škorpion) pretke, misli i sjećanja. Iako će vas trigon sa Neptunom načiniti izuzetno kreativnim, maštovitim i inspirativnim, snovi koji vam se budu javljali mogu biti pomalo teški (Škorpion).

Sredinom nedelje na nebu su izazovni aspekti Sunca sa Plutonom i Uranom. Kako već duže vreme ova dva ratnika vode svoje ratove (Pluton kvadrat Uran) sada će i Sunce biti svedok ove borbe. Sunce sa Plutonom uvek utiče na promene. Čak i u protočnom aspektu ova energija ne miruje. Pluton koji sa sobom nosi energiju transformacije i promene sada direktno na svest (Sunce) utiče. Toga dana (sreda) Mesec će prolaziti znakom Device i svojim tranzitom malo ublažiti već nemirno nebo. Mesec će biti u sekstilu sa Merkurom, Saturnom i trigonu sa Plutonom, pa će duša biti mirna dok se odluke budu donosile. Ovaj vas aspekt neće ostaviti ravnodušnim. Ova će Svest tražiti promene, a kako je Sunce u Vagi i Pluton u Raku – direktno će se ticati odnosa i porodice. Neki će ponovo započeti priču o nasledstvu (Pluton u Raku), neki će opet na sud (Sunce u Vagi) i to sve zarad pravde (Vaga) i to sve zarad imovine (Rak). Biće burno i Uran će želeti pravdu da deli (Uran opozija Sunce) iako je sve unapred određeno, iako je sve već davno podeljeno. Mesec će polako da se povuče iz borbe, jer zna da ničemu ove priče neće voditi (Mesec u opadanju), pa će požuriti Suncu u susret novom danu u susret novom rađanju (Mesec konjunkcija Sunce).

Tih dana izbegavajte kontakte ili duže razgovore sa rođacima i razgovore o imovini ili kući, jer se takvi razgovori neće dobro završiti (Sunce kvadrat Pluton). Takođe, tih dana ne izigravajte advokata, ne sudite i ne delite pravdu (Sunce u Vagi), jer možda vi na kraju budete glavni krivac za tuđe događaje. Onima koji imaju protočne aspekte ovih planeta, Pluton i Uran mogu biti samo pokretači neminovnosti ka promeni (Pluton) koja vodi na višoj razini (Uran). Ove osobe su već navikle na promenu i već spremne čekaju na znak za pokretanje. Kako je Mesec u opadanju, ovo su stvari na kojima ste dugo radili i sada čekate da završite sa jednim delom, kako biste nastavili dalje. Ukoliko je posao u pitanju, može se odnositi na jednu oblast koja je završena, ali koja je uslov za dalji rad. Što se tiče obrazovanja, oni koji su vredno učili i ulagali u svoje znanje, sada mogu da predahnu jer je jedan nivo uspešno završen i sada mogu na drugi, viši nivo. A kada je ljubav u pitanju (Sunce uVagi), ovo su stare ljubavi koje se nisu baš tako sretno završile i ukoliko vas ponovo put nanese na njihovu stranu, zaobiđite je, jer u ljubavi nema rata (Sunce kvadrat Pluton). Ovo su prejaki aspekti za emotivne razgovore, pa je bolje da se malo u samoći ljute nego sa vama da raspredaju priču o nekom odnosu koji je nekada davno postojao, a koji već duže vreme ima sasvim drugi oblik, a kao oblik ljubavi davno ne postoji.

I krajem nedelje sve će izgledati poput ružnog sna. Sve će se na nebu umiriti, tišinom će nebo vladati, a onima koji nisu bili mirni i iskušenju izazova odoleli – ostaće samo sećanje na neke reči koje su mogle biti neizrečene. Boleće (Mesec u Škorpionu) malo Mesec nakon rađanja (Mesec konjunkcija Sunce), ali dok duša boli i Svest postoji, neka odboluje, jer novo jutro uvek rađa novi život.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD