Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 16. do 23. septembra 2013

Merkur i Venera će obeležiti ovu sedmicu. Na svom putovanju kroz mračne hodnike Hadovog sveta (Venera u Škorpionu), Venera će morati prvo da prođe kroz bolne promene oslobađanja i susreta sa onim delom sebe koji ne želi da prihvati. Saturn će joj naneti bol (Venera konjunkcija Saturn), ali slatku bol, poput buđenja usled najlepšeg sna. Kako je u zagrljaj čeka Pluton, njen sluga i gospodar (Venera sekstil Pluton), sa buđenjem će shvatiti da je prava sreća čeka u realnom i stvarnom svetu, sa svim onim što jeste i svim onim što joj život nosi. Na kraju nedelje, Sunce će svoje zrake pustiti u novom znaku u kojem je zarad ljubavi sve dozvoljeno, sem Ega i taštine (Sunce u Vagi).

Venera će nas i ove nedelje naterati da razmislimo o mnogim stvarima koje nam se dešavaju u ljubavi i koliko udela u svemu tome imamo mi. Merkur će živeti u svom svetu, ali daće nam šansu da zavladamo diplomatijom (Merkur u Vagi) i sa Marsom iz Lava (Merkur sekstil Mars) obasjamo i mnoga srca razveselimo.

Kako je Mesec prvog dana u Vodoliji i atmosfera je u znaku ovog slobodnog, ali pomalo nervoznog znaka, to mnogima može doneti blagu nervozu i nemir. Merkur će dodatno uneti pometnju u nečiji život, jer mu se ideje i način Uranove komunikacije nimalo ne sviđaju (Merkur opozicija Uran). Uran je suviše grub i direktan (Uran u Ovnu), pa mu sad Merkurova diplomatija smeta. Briga o drugima njemu je nepoznanica, a blagoj i mirnoj prirodi Vage (Merkur u Vagi) neće prijati ovakav pristup i način komunikacije, pa će se mali Merkur pobuniti, jer ga sad Mesec podržava (Mesec trigon Mekur). Granice ne postoje i svako je slobodan da živi onako kako zaželi, naravno sve dok prema drugima ljubavi ima.

Povedite računa u saobraćaju kao i u komunikaciji sa ljudima. Uran može izazvati neke neočekivane događaje i stresne situacije. Sa Merkurom vodite računa gde ostavljate ključeve, papire, mobilne telefone, jer nekad je sitnica dovoljna da neke stvari krenu u suprotnom smeru. U svakom trenutku budite svesni sebe i momenta u kojem jeste.

Sledećeg dana atmosfera je već sasvim drugačija. Iako Mesec sada spava (Mesec u Ribama), Merkur se sa Marsom susreće i raduje mu se (Merkur sekstil Mars). Ovo je odličan dan ukoliko je potrebno da vaša mentalna aktivnost bude izražena i da na svako pitanje imate odgovor kojim će svi biti zadovoljni (Merkur u Vagi). Kreativnost, nove ideje, novi planovi, kao i rešenje za ostvarenje ciljeva – sve to sobom nosi Merkur koji će toga dana napraviti sekstil sa Marsom. Mesec će mudro ćutati (Mesec u Ribama) sve dok se ideje ne realizuju. Biće on u svom svetu i biće mu sasvim udobno u njemu (Mesec konjunkcija Neptun).

I dok Mesec u svojim snovima vizije pravi (Mesec u Ribama), Merkur ih u reči pretvara, a Mars ostvaruje (Merkur sekstil Mars). Ali Venera?! Ona se sada sa svojim mitom susreće! Mit o Persefoni nosi priču o otmici (Persefona je oteta...), o patnji (Saturn), kako Persefone tako i njene majke nakon otmice svoje kćeri i o strasti i jednom odnosu između Persefone i Hada (Venera i Pluton). Sada Venera u konjunkciji sa Saturnom bol će osetiti, ali već sledećeg dana spoznati i lepote svog podzemlja (Venera sekstil Pluton).

Sredinom nedelje mnogi će biti prozvani. Venera prelazi preko Saturna, a odmah nakon toga pravi i sekstil sa Plutonom, pa su ovih dana moguće ljubomore, posesivne scene kao i bol, patnja zbog napušenosti, ali i uteha u strastima novih ljubavi (Venera sekstil Pluton). „Nemanje ljubavi“ često je naziv za aspekt Venere i Saturna, koje obično prate i sva ostala nerealna čekanja na istoimenu „Ljubav“. Od svega na kraju ostane samo čežnja i prazna uspomena na jednu ljubav koja je samo postojala u glavi čekaoca. Tajna u ovom odnosu jeste u poštivanju Saturnovih pravila. Ukoliko vam on zatvori jedna vrata, znači da treba da pokucate na druga. On će vas uvek navesti na pravi put, ali krševita staza kojom nekad morate hodati, često ne veseli.

Ovih se dana poštedite od svake vrste kupovina. Saturn voli štednju, voli i post, pa ako osetite da ste u disbalansu sa sobom, pokušajte da umirite sebe. Napravite drugačiji dan od drugih, odreknite se slatkih učinaka i malo vremena provedite sami sa sobom i svim onim precima koji žive u vama. Ukoliko dođe do nekog nesporazuma sa partnerom, pokušajte samo sebe smiriti, jer ma kako vam sve izgledalo kao da rešenja nema, već sledećeg dana kada Venera ode u zagrljaj Plutonu, vaše će patnje biti strastima zamenjene i tuge će tada nestati. Kad se stvari prihvate onakvima kakve jesu, sve se tada menja. Kako se godišnja doba smenjuju, tako se ljudi i okolnosti moraju smenjivati, a prilagođivanje njima je neminovno. Svako rađanje preko Škorpiona (Venera u Škorpionu) daje šansu za jačim i boljim odnosom.

I na kraju nedelje kao dokaz da je prihvatanje svih promena neminovno, govori i aspekt Saturna i Plutona koji sada sa neba pružaju podršku Suncu dok na poslednjem stepenu Device zadnje minute broji do ulaska u novi znak Vage. Sunce će morati da svoju pokornost pokaže i prikloni se svom partneru. Poslovi su završeni (Sunce u Devici), samovanju je došao kraj i ma koliko se Sunce bunilo zbog svog dostojanstva (Sunce u padu) moraće svoju volju drugom da preda. Sunce će svoju svetlost ka odnosima usmeriti i svim lepotama sveta. Vaga voli elegantne i profinjene stvari i težiće da sebi načini takvu atmosferu. Ono što će Sunce težiti prolaskom kroz ovaj znak jeste balans i ravnoteža kako tela tako duha i duše, jer kako je unutra tako je i spolja, pa osvrnimo se oko sebe i upoznajmo se.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD