Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 09. do 16. septembra 2013

U ovoj nedelji imamo čak dve planete koje menjaju znak. Merkur će se malo baviti odnosima i pokušati da sredi neke stvari koje Venera, ulazeći u sve isuviše strastveno i emotivno, nije uspela. Mentalni deo će biti okupiran svakom vrstom odnosa, kako emotivnim tako i poslovnim. Venera ulazi u znak Škorpiona i sve priče o Persefoni postaće oživljene. Ni Mars neće biti miran ove nedelje. On će početkom sedmice napraviti kvadrat sa Saturnom i probuditi mnoge nemire, događaje i susrete. Potrajaće taj aspekt dok se preci (Saturn) ne smire, a onda će u društvu Urana (Mars trigon Uran) sve dobiti neočekivano (Uran) dobar obrt događaja.

Ipak, ova nedelja će biti u znaku odnosa. Prošlost se može probuditi i oživeti stare nemire u nama (Mars kvadrat Saturn). Kvadrat ovih planeta nas podseća da je negde nekada samo prvi korak načinjen, ali da je ostalo još puno toga nedovršeno. Sada će se te stvari ponoviti i pružiti nam šansu da ih završimo i krenemo dalje. Ovaj „radnički“ aspekt, neće prijati onima koji su išli linijom manjeg otpora i od obaveza i odgovornosti okretali glavu. S druge strane, svi koji su vredno išli u susret događaju, rešavali ga, sa njim se smijali i plakali, ali uvek išli pravo, sada slobodno mogu krenuti korak napred, jer „propusnicu“ su davno dobili.

Tako će već prvog dana nedelje Mesec ući u znak svog pada, kao pripremu za „ratnički“ dan (Mesec u Škorpionu).

Toga dana Mars će se susresti sa Saturnom i to radi „naplate“ starih dugova. Mars je izuzetno jak u znaku Lava, ali i Saturn ne gubi bitku, pa je teško reći ko će u ovoj borbi bitku dobiti. Međutim, kako se Saturn nalazi u Marsovom znaku, to opisuje da je sa bitkama davno završeno. Samo tek mudri Saturn proverava koliko je straha ostalo od nečeg što je davno prošlo (Saturn...), a bilo je bolno i bilo je teško (...u Škorpionu). I dok se na nebu igre igraju, neki će možda i gorko zaplakati, jer sad je i Mesec taj koji će podsetiti na bolne (Mesec konjunkcija Saturn) i teške (Mesec kvadrat Mars) momente. Iz Škorpiona će se probuditi davno umrli preci, neki osjećaji koje ste duboko potisnuli i osobe koje ste ostavili u dalekoj prošlosti. Niko i ništa to neće biti sem vaših sopstvenih strahova. Saturn sad, kao da se smeši sa neba proveravajući na pomalo grub (Mars kvadrat Saturn) način, jeste li u stanju da rukovodite svojim životom ili ste okovani sopstvenim strahovima?

Na konkretnom planu se možete susresti sa nekom osobom koja neće baš biti dobro raspoložena, a za svoje jade vas kriviti. Takođe vam se može desiti da vas neko optuži za neke reči ili dela koja niste počinili, ali ih svakako ih treba priznati. Prihvatanje odgovornosti ne samo za sebe već i za sve pretke, oslobodiće put ne samo sebi nego i potomcima. Klonite se vatre (Mars u Lavu), jer ožiljak (Saturn) može ostati. Ako vam toga dana neki prosjaci (Mesec u Škorpionu konj. Saturn) zatraže novac, dajte. Platite i vi se njima zahvalite. Ovog puta nemojte da razmišljate da li to odlazi u ruke mafije (Škorpion) ili tek nemaju zato što ne žele da rade... Nije na nama da sudimo.

Da nebo uvek misli na nas i šalje nam „dobre Anđele“ da nas čuvaju, dokaz je i Merkur koji će samo par sati pre ovog kvadrata ući u znak Vage i promeniti tok pregovora. Merkur u Vagi pruža mogućnost dobre saradnje, lepih i prijatnih susreta. Iz vas će prosto reči same da izlaze. Kao što je to priroda Vage – želećete da svima bude ugodno i da svi budu zadovoljni. I uspećete u tome. Merkur je pametan i niko kao on u tom znaku ne zna tako lepo da priča, da tako divno uteši i umiri.

A Venera? Pa ona se i nije najbolje snašla u svom znaku. Tranzit ove godine, doneo joj je par prilično burnih susreta i događaja. Sada se umorna od borbe polako predaje i povlači u svet u kojem Had vlada. U odnosima se nije najbolje snašla (Venera u Vagi), ali možda će joj biti bolje u ulozi „kraljice podzemlja“ (Venera u Škorpionu). Prvi aspekt u ovom znaku je trigon sa Neptunom, pa će se iz tuge i bola (Venera u Škorpionu) razviti divna inspiracija. I kao i svaka Persefona, ova joj se pozicija sviđa. Dispozitor joj daje status i moć prave vladarke (dispozitor Mars vodi je u znak Lava), a ni ljubavni susreti joj neće nedostajati.

Ovaj period, osim za jake strastvene veze, bitan je za poslovne odnose i finansijske transakcije. Venera u Škorionu je slika tuđeg novca pa će mnogi u ovom periodu imati neki neočekivani dobitak. Ovde se ništa ne traži, ovde se daje, a mnogo više dobija. Ovo je ženska pasivna energija i samo kao takva ona privlači i vlada materijom. Sve što je potrebno jeste jaka želja i cilj, a ostvarenje i dobit će sami doći.

I za kraj nedelje, Mars se pokazao kao pobednik, jer je pružio ruku prijateljstva (Mars trigon Uran) i, ujedinivši se, izmirio sve stare pretke. A posednjeg dana u nedelji, sa ulaskom Meseca u znak Vodolije, još će se više kreativnost probuditi. Intuicija će se pojačati, a sa njom i želja za ostvarenjem. I tada ćete shvatiti da prošlost više ne postoji, jer sada Uran vlada (Uran trigon Mars). Duša bi da govori, jer slobodu oseća. Pustite je neka se raduje i neka svetu o sreći govori. Neka je podeli sa svima (Vodolija) i neka se svako bar na trenutak zbog tih reči oseti slobodno i sretno.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD