Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 02. do 09. septembra 2013

Posle nedelje u kojoj je mnoštvo planetarnih aspekata moglo da izazove niz događaja, ovo je sedmica u kojoj ćemo izvući pouku iz različitih dešavanja. Kao što slučajnosti ne postoje, tako se i u našem životu svi događaji dešavaju sa razlogom, pa nijedan susret nije slučajan. Neke ćemo priče pamtiti, osobe voleti, a nekih se nakon kratkog vremena, više nikada nećemo setiti. Važno je samo da u određenom momentu svi imaju posebnu ulogu u našem životu, a ko će ostati, a koga se više nećemo setiti – to će već Hronos (vreme – karma) odrediti.

Mesec će prvog dana nedelje ući u znak Lava i u srca uneti više svetla i radosti (Lav). Ono što stvarni znak Lava nikad nema jeste briga, tuga i usamljenost. Znak kojim Sunce vlada nema mesta ni za šta drugo sem za radost i osmeh. Međutim, ono što će Mesec imati ulaskom u znak Lava jeste konjunkcija sa Marsom i kvadrat sa Saturnom. Kao priprema za aspekt koji će se desiti sledeće nedelje (Mars kvadrat Saturn) Mesec će samo u toku jednog dana dati nagoveštaj događaja koji će vas čekati sledeće nedelje. Ne okrećite glavu i ne zatvarajte oči pred pobunom ljutih predaka (Saturn kvadrat Mars). U najboljem slučaju možete ih pustiti da kažu ono što vekovima nose u svojim napaćenim dušama. Ukoliko ih pustite da zadovolje svoj ego (Mesec u Lavu) i održe „glavnu“ reč, smiriće se i Sunce će opet sijati, a vi nastaviti svojim putem kojim ste i krenuli.

Nemojte se iznenaditi ako vas toga dana zaustavi neka sasvim nepoznata osoba i započne neku raspravu sa vama. Razlog može biti samo njemu poznat, a situacija vam se može desiti na javnom mestu (Lav) ili na poslu (Mesec dispozicijom ide u Devicu). Važno je samo posvetiti malo vremena i strpljenja, jer Lav voli da bude u centru pažnje, ali ne i reagovati, jer su ti razgovori davno završeni. Sledećeg dana će sve biti drugačije, a trigon sa Uranom i sekstil sa Venerom će napraviti neočekivano dobru i prijatnu atmosferu.

Kako se Mesec polako približava Suncu, verno iščekujući njegov susret na 13° Device i ponovno rođenje – iskoristite sredinu nedelje više za druženje i neke dobre stvari. Završite započeto i uživajte u postignutom. Izgladite sve odnose u prijatnom ambijentu (Lav), jer su možda neki ostali ljuti (Mesec konjunkcija Mars), a to sigurno niste želeli.

Merkur uveliko putuje svojim znakom i raduje se kraljevstvu u kojem vlada (Merkur u znaku svoje egzaltacije). Sav radostan, napraviće nekoliko dobrih poteza u ovom periodu, jer osmelio se on što zbog vladarstva – što zbog Učitelja koji ga (Jupiter u Raku) lepo gleda. Nateraće vas njegov tranzit kroz Devicu da načinite neke promene i donesete neke pametne odluke.

Nije sad vreme za ljubavne avanture, promene i rešavanje ljubavnih odnosa. Venera je tokom tranzita kroz znak Vage imala nekoliko izazovnih aspekata i pokušaja da neke stvari izmeni i promeni, ali nakon dugog puta i burnih događaja, shvatila je da ukoliko želi da promeni druge, prvo mora da krene od sebe, jer drugi su samo njena projekcija – slika koja oslikava unutrašnje osećaje kao karaktere drugih ljudi. Sada je sve prošlo i vreme je mirovanja (Venera u praznom hodu) i prihvatanja sebe same (Venera u svom sedištu) kao najveći izvor ljubavi.

Ovog četvrtka Mesec će se sa Suncem spojiti na 13° Device, na stepenu egzaltacije Merkura. I dok nam njihov dispozitor (Merkur) pravi sa Venerom egzaktan polusekstil, Mesec će napraviti konjunkciju sa Suncem tačno na fiksnoj zvezdi „Koksa“ i započeti priču o slavi, ali kroz trpljenje i žrtvu. Ova zvezda, iako iz konstelacije Lava, ima naglašene osobine Riba – istaknuta duhovnost, posvećenost i požrtvovanje. To je početak jedne priče, ali o nastavku pričaće Merkur (dispozitor konjunkcije). Merkur se u tom trenutku nalazi na 23° Device, pa sad ploveći lađom (konstelacija Argo Navis i zvezda Avior) nosi mit o Jasonu i njegovoj potrazi za zlatnim runom. Ovaj će se Mesečev ciklus dosta odnositi na posao i promenu u svakodnevnom životu (Mesec i Sunce u Devici). Za sve one koji žele da uvedu neke novine u svoj dosadašnji poslovni život, sada je vreme. Takođe, povoljan je period da se neka znanja upotpune ili prošire. Konjunkcija Meseca i Sunca pravi jak sekstil sa egzaltiranim Jupiterom, pa se otvaraju velike mogućnosti za poslovna putovanja kao i sva putovanja koja su vezana za neku vrstu obrazovanja. Ovo je i odlično vreme i za bilo kakvu saradanju vezanu za inostranstvo. Neki će se osmeliti i promeniti čak i mesto boravka. Jupiter u Raku nudi mogućnost privatnog posla, posao vezan za nekretnine, ali i mogućnost života u inostranstvu. Zato, ukoliko imate planove i ambiciju, krajem nedelje smeši vam se Sunce (Sunce sekstil Jupiter) koje sa Jupiterom želje ostvaruje i nove planove stvara. Kao „dobri Anđeo“ u vaš život na vrlo tih i skroman način (Sunce u Devici) može se pojaviti osoba koja će vam vrlo jednostavno ponuditi rešenje za određenu situaciju koja vas dugo muči, a koju niste bili u stanju da sami rešite.

U ovo vreme kad Jupiter vlada, sve što je potrebno jeste da iskreno i iz srca sklopimo ruke i izgovorimo ono što želimo da se ostvari, a kad se molitve usliše i želje ostvare, prihvatimo sa lakoćom njihovo ostvarenje. Na nama je da verujemo i volimo, a ostvarenje naših želja i snova samo će biti rezultat ljubavi koju nosimo i razvijamo u sebi.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD