Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 02. do 09. septembra 2013

Posle nedelje u kojoj je mnoštvo planetarnih aspekata moglo da izazove niz događaja, ovo je sedmica u kojoj ćemo izvući pouku iz različitih dešavanja. Kao što slučajnosti ne postoje, tako se i u našem životu svi događaji dešavaju sa razlogom, pa nijedan susret nije slučajan. Neke ćemo priče pamtiti, osobe voleti, a nekih se nakon kratkog vremena, više nikada nećemo setiti. Važno je samo da u određenom momentu svi imaju posebnu ulogu u našem životu, a ko će ostati, a koga se više nećemo setiti – to će već Hronos (vreme – karma) odrediti.

Mesec će prvog dana nedelje ući u znak Lava i u srca uneti više svetla i radosti (Lav). Ono što stvarni znak Lava nikad nema jeste briga, tuga i usamljenost. Znak kojim Sunce vlada nema mesta ni za šta drugo sem za radost i osmeh. Međutim, ono što će Mesec imati ulaskom u znak Lava jeste konjunkcija sa Marsom i kvadrat sa Saturnom. Kao priprema za aspekt koji će se desiti sledeće nedelje (Mars kvadrat Saturn) Mesec će samo u toku jednog dana dati nagoveštaj događaja koji će vas čekati sledeće nedelje. Ne okrećite glavu i ne zatvarajte oči pred pobunom ljutih predaka (Saturn kvadrat Mars). U najboljem slučaju možete ih pustiti da kažu ono što vekovima nose u svojim napaćenim dušama. Ukoliko ih pustite da zadovolje svoj ego (Mesec u Lavu) i održe „glavnu“ reč, smiriće se i Sunce će opet sijati, a vi nastaviti svojim putem kojim ste i krenuli.

Nemojte se iznenaditi ako vas toga dana zaustavi neka sasvim nepoznata osoba i započne neku raspravu sa vama. Razlog može biti samo njemu poznat, a situacija vam se može desiti na javnom mestu (Lav) ili na poslu (Mesec dispozicijom ide u Devicu). Važno je samo posvetiti malo vremena i strpljenja, jer Lav voli da bude u centru pažnje, ali ne i reagovati, jer su ti razgovori davno završeni. Sledećeg dana će sve biti drugačije, a trigon sa Uranom i sekstil sa Venerom će napraviti neočekivano dobru i prijatnu atmosferu.

Kako se Mesec polako približava Suncu, verno iščekujući njegov susret na 13° Device i ponovno rođenje – iskoristite sredinu nedelje više za druženje i neke dobre stvari. Završite započeto i uživajte u postignutom. Izgladite sve odnose u prijatnom ambijentu (Lav), jer su možda neki ostali ljuti (Mesec konjunkcija Mars), a to sigurno niste želeli.

Merkur uveliko putuje svojim znakom i raduje se kraljevstvu u kojem vlada (Merkur u znaku svoje egzaltacije). Sav radostan, napraviće nekoliko dobrih poteza u ovom periodu, jer osmelio se on što zbog vladarstva – što zbog Učitelja koji ga (Jupiter u Raku) lepo gleda. Nateraće vas njegov tranzit kroz Devicu da načinite neke promene i donesete neke pametne odluke.

Nije sad vreme za ljubavne avanture, promene i rešavanje ljubavnih odnosa. Venera je tokom tranzita kroz znak Vage imala nekoliko izazovnih aspekata i pokušaja da neke stvari izmeni i promeni, ali nakon dugog puta i burnih događaja, shvatila je da ukoliko želi da promeni druge, prvo mora da krene od sebe, jer drugi su samo njena projekcija – slika koja oslikava unutrašnje osećaje kao karaktere drugih ljudi. Sada je sve prošlo i vreme je mirovanja (Venera u praznom hodu) i prihvatanja sebe same (Venera u svom sedištu) kao najveći izvor ljubavi.

Ovog četvrtka Mesec će se sa Suncem spojiti na 13° Device, na stepenu egzaltacije Merkura. I dok nam njihov dispozitor (Merkur) pravi sa Venerom egzaktan polusekstil, Mesec će napraviti konjunkciju sa Suncem tačno na fiksnoj zvezdi „Koksa“ i započeti priču o slavi, ali kroz trpljenje i žrtvu. Ova zvezda, iako iz konstelacije Lava, ima naglašene osobine Riba – istaknuta duhovnost, posvećenost i požrtvovanje. To je početak jedne priče, ali o nastavku pričaće Merkur (dispozitor konjunkcije). Merkur se u tom trenutku nalazi na 23° Device, pa sad ploveći lađom (konstelacija Argo Navis i zvezda Avior) nosi mit o Jasonu i njegovoj potrazi za zlatnim runom. Ovaj će se Mesečev ciklus dosta odnositi na posao i promenu u svakodnevnom životu (Mesec i Sunce u Devici). Za sve one koji žele da uvedu neke novine u svoj dosadašnji poslovni život, sada je vreme. Takođe, povoljan je period da se neka znanja upotpune ili prošire. Konjunkcija Meseca i Sunca pravi jak sekstil sa egzaltiranim Jupiterom, pa se otvaraju velike mogućnosti za poslovna putovanja kao i sva putovanja koja su vezana za neku vrstu obrazovanja. Ovo je i odlično vreme i za bilo kakvu saradanju vezanu za inostranstvo. Neki će se osmeliti i promeniti čak i mesto boravka. Jupiter u Raku nudi mogućnost privatnog posla, posao vezan za nekretnine, ali i mogućnost života u inostranstvu. Zato, ukoliko imate planove i ambiciju, krajem nedelje smeši vam se Sunce (Sunce sekstil Jupiter) koje sa Jupiterom želje ostvaruje i nove planove stvara. Kao „dobri Anđeo“ u vaš život na vrlo tih i skroman način (Sunce u Devici) može se pojaviti osoba koja će vam vrlo jednostavno ponuditi rešenje za određenu situaciju koja vas dugo muči, a koju niste bili u stanju da sami rešite.

U ovo vreme kad Jupiter vlada, sve što je potrebno jeste da iskreno i iz srca sklopimo ruke i izgovorimo ono što želimo da se ostvari, a kad se molitve usliše i želje ostvare, prihvatimo sa lakoćom njihovo ostvarenje. Na nama je da verujemo i volimo, a ostvarenje naših želja i snova samo će biti rezultat ljubavi koju nosimo i razvijamo u sebi.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD