Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 02. do 09. septembra 2013

Posle nedelje u kojoj je mnoštvo planetarnih aspekata moglo da izazove niz događaja, ovo je sedmica u kojoj ćemo izvući pouku iz različitih dešavanja. Kao što slučajnosti ne postoje, tako se i u našem životu svi događaji dešavaju sa razlogom, pa nijedan susret nije slučajan. Neke ćemo priče pamtiti, osobe voleti, a nekih se nakon kratkog vremena, više nikada nećemo setiti. Važno je samo da u određenom momentu svi imaju posebnu ulogu u našem životu, a ko će ostati, a koga se više nećemo setiti – to će već Hronos (vreme – karma) odrediti.

Mesec će prvog dana nedelje ući u znak Lava i u srca uneti više svetla i radosti (Lav). Ono što stvarni znak Lava nikad nema jeste briga, tuga i usamljenost. Znak kojim Sunce vlada nema mesta ni za šta drugo sem za radost i osmeh. Međutim, ono što će Mesec imati ulaskom u znak Lava jeste konjunkcija sa Marsom i kvadrat sa Saturnom. Kao priprema za aspekt koji će se desiti sledeće nedelje (Mars kvadrat Saturn) Mesec će samo u toku jednog dana dati nagoveštaj događaja koji će vas čekati sledeće nedelje. Ne okrećite glavu i ne zatvarajte oči pred pobunom ljutih predaka (Saturn kvadrat Mars). U najboljem slučaju možete ih pustiti da kažu ono što vekovima nose u svojim napaćenim dušama. Ukoliko ih pustite da zadovolje svoj ego (Mesec u Lavu) i održe „glavnu“ reč, smiriće se i Sunce će opet sijati, a vi nastaviti svojim putem kojim ste i krenuli.

Nemojte se iznenaditi ako vas toga dana zaustavi neka sasvim nepoznata osoba i započne neku raspravu sa vama. Razlog može biti samo njemu poznat, a situacija vam se može desiti na javnom mestu (Lav) ili na poslu (Mesec dispozicijom ide u Devicu). Važno je samo posvetiti malo vremena i strpljenja, jer Lav voli da bude u centru pažnje, ali ne i reagovati, jer su ti razgovori davno završeni. Sledećeg dana će sve biti drugačije, a trigon sa Uranom i sekstil sa Venerom će napraviti neočekivano dobru i prijatnu atmosferu.

Kako se Mesec polako približava Suncu, verno iščekujući njegov susret na 13° Device i ponovno rođenje – iskoristite sredinu nedelje više za druženje i neke dobre stvari. Završite započeto i uživajte u postignutom. Izgladite sve odnose u prijatnom ambijentu (Lav), jer su možda neki ostali ljuti (Mesec konjunkcija Mars), a to sigurno niste želeli.

Merkur uveliko putuje svojim znakom i raduje se kraljevstvu u kojem vlada (Merkur u znaku svoje egzaltacije). Sav radostan, napraviće nekoliko dobrih poteza u ovom periodu, jer osmelio se on što zbog vladarstva – što zbog Učitelja koji ga (Jupiter u Raku) lepo gleda. Nateraće vas njegov tranzit kroz Devicu da načinite neke promene i donesete neke pametne odluke.

Nije sad vreme za ljubavne avanture, promene i rešavanje ljubavnih odnosa. Venera je tokom tranzita kroz znak Vage imala nekoliko izazovnih aspekata i pokušaja da neke stvari izmeni i promeni, ali nakon dugog puta i burnih događaja, shvatila je da ukoliko želi da promeni druge, prvo mora da krene od sebe, jer drugi su samo njena projekcija – slika koja oslikava unutrašnje osećaje kao karaktere drugih ljudi. Sada je sve prošlo i vreme je mirovanja (Venera u praznom hodu) i prihvatanja sebe same (Venera u svom sedištu) kao najveći izvor ljubavi.

Ovog četvrtka Mesec će se sa Suncem spojiti na 13° Device, na stepenu egzaltacije Merkura. I dok nam njihov dispozitor (Merkur) pravi sa Venerom egzaktan polusekstil, Mesec će napraviti konjunkciju sa Suncem tačno na fiksnoj zvezdi „Koksa“ i započeti priču o slavi, ali kroz trpljenje i žrtvu. Ova zvezda, iako iz konstelacije Lava, ima naglašene osobine Riba – istaknuta duhovnost, posvećenost i požrtvovanje. To je početak jedne priče, ali o nastavku pričaće Merkur (dispozitor konjunkcije). Merkur se u tom trenutku nalazi na 23° Device, pa sad ploveći lađom (konstelacija Argo Navis i zvezda Avior) nosi mit o Jasonu i njegovoj potrazi za zlatnim runom. Ovaj će se Mesečev ciklus dosta odnositi na posao i promenu u svakodnevnom životu (Mesec i Sunce u Devici). Za sve one koji žele da uvedu neke novine u svoj dosadašnji poslovni život, sada je vreme. Takođe, povoljan je period da se neka znanja upotpune ili prošire. Konjunkcija Meseca i Sunca pravi jak sekstil sa egzaltiranim Jupiterom, pa se otvaraju velike mogućnosti za poslovna putovanja kao i sva putovanja koja su vezana za neku vrstu obrazovanja. Ovo je i odlično vreme i za bilo kakvu saradanju vezanu za inostranstvo. Neki će se osmeliti i promeniti čak i mesto boravka. Jupiter u Raku nudi mogućnost privatnog posla, posao vezan za nekretnine, ali i mogućnost života u inostranstvu. Zato, ukoliko imate planove i ambiciju, krajem nedelje smeši vam se Sunce (Sunce sekstil Jupiter) koje sa Jupiterom želje ostvaruje i nove planove stvara. Kao „dobri Anđeo“ u vaš život na vrlo tih i skroman način (Sunce u Devici) može se pojaviti osoba koja će vam vrlo jednostavno ponuditi rešenje za određenu situaciju koja vas dugo muči, a koju niste bili u stanju da sami rešite.

U ovo vreme kad Jupiter vlada, sve što je potrebno jeste da iskreno i iz srca sklopimo ruke i izgovorimo ono što želimo da se ostvari, a kad se molitve usliše i želje ostvare, prihvatimo sa lakoćom njihovo ostvarenje. Na nama je da verujemo i volimo, a ostvarenje naših želja i snova samo će biti rezultat ljubavi koju nosimo i razvijamo u sebi.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD