Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 26. avgusta do 02. septembra 2013

Pogled na „zvezdano nebo“ je vrlo šarenoliko, ali mi se nalazimo u prilično kreativnom periodu! Od velikog trigona do velikog krsta, prepliću se na nebu aspekti poput boja u šarenom kaleidoskopu. Planete koje se nađu u kvadratima doneće buru i događaje koji će zahtevati od nas da prihvatimo teškoće u rešavanju nekih stvari, nesporazume i nesklad u odnosima, ali biće i onih koji će doživeti bol usled nekog gubitka. S druge strane, tu je energija velikog trigona i mogućnost da neke stvari okrenemo u našu korist. Ovo vreme nudi velike mogućnosti, te za one koji nisu spremni da se menjaju ili idu u korak s vremenom – ovo će biti težak period, ali za one čiji je život poput vetra, ovo je period velike kreativne snage i potencijala.

Čitava nedelja ima mnoštvo egzaktnih planetarnih aspekata. Merkur, Venera i Sunce će biti jako aktivirani, ali i Mars sada dobija bolji status (Mars u Lavu) i raduje se toj promeni.

U prvoj polovini nedelje izazovni aspekti doneće neke stresne momente, ali do kraja nedelje doći će do velikih preokreta. Od sredine nedelje Mars ulazi u znak Lava, a Merkur i Sunce stvaraju divnu atmosferu na nebu koja će prijati nakon određenih izazovnih momenata.

I dok određeni aspekti na nebu pletu sliku događaja, Venera će biti u svom svetu preokupirana sobom i svojim odnosima. Pozicija u znaku svog sedišta (Venera u Vagi) neće joj dopustiti mogućnost izbora, pa će se tako suočiti sa mnogim, a nekim i ne baš prijatnim situacijama – te jedino što može da uradi jeste da ih prihvati. Merkur će napraviti opoziciju sa Neptunom, zbog čega će nastati prava „zabava“ u svetu komunikacije. Ovo je slika potpunih suprotnosti, jer će se pojvljivati u svakom smislu ljudi suprotni vama. Ovo je i velika kreativnost, ali ona koja se teško spušta na konkretan ili realan nivo. Kako se Merkur nalazi u Devici, Neptun vam može napraviti problema na poslu (Devica), gde su mogući nesporazumi, lažna obećanja i dekoncentrisanost. Posebno obratiti pažnju ukoliko su vam poslovi vezani za putovanja ili saobraćaj.

Kad su Venera i ljubav u pitanju, Uran im donosi stres i nemir (Venera opozicija Uran). Neobične ljubavi i iznenandne promene na ljubavnom polju mnogima neće biti lagane, ali neki će se baš pod takvim nebom i pokrenuti. Kako je Venera u kvadratu i sa Jupiterom, na putu vas mogu očekivati iznenadni događaji, ali i neočekivane ljubavne avanture i afere. U ovom periodu, a posebno ove nedelje, mnogi će biti u iskušenju da prekrše bračne zavete i upuste se u slobodne (Venera opozicija Uran) ljubavne avanture. Ukoliko niste u stanju da se nosite sa posledicama, ne idite Neptunovim stazama, (Sunce opozicija Neptun), jer su njegovi putevi slatki, ali mu je vožnja duga i trnovita.

Namučiće Mars mnoge dok se na poslednjim stepenovima znaka Raka bude opraštao od svojih dugova i predaka (Rak). Mars će u sredu ući u znak Lava, pa mnogi mogu očekivati promenu statusa (Lav) i poslovne saradnje (Mars dispozicijom ide u znak Device). Probudiće mnoge njegov ulazak u ovaj kraljevski znak. Za sve ono što ste želeli da uradite, a niste imali snage i volje (Mars u Raku) – sada je pravo vreme, jer ćete konačno moći da dobijete svoje davno zasluženo mesto i poboljšanje svog statusa (Mars u Lavu).

Pametni Merkur će iskoristiti svoje intelektualne sposobnosti i načiniti par kreativnih promena (Merkur trigon Pluton). Mudar je ovo Merkur (Merkur sekstil Jupiter i sekstil Saturn) i radi spoznaje silazi u donji svet (Merkur trigon Pluton). Pronicljivost i detektivski um omogućiće vam da se odlično snađete u bilo kojoj situaciji, a naročito u onim opasnim i rizičnim (Pluton). Jak Merkur (Merkur u egzaltaciji) pleniće svojim magnetizmom i harizmatičnošću. Ovih dana posebno će vas privlačiti okultne i ezoterijske teme. Želećete da spoznate najdublje tajne i proniknete u sve što vam je do tada bilo nepoznato. Pluton nudi mogućnost transformacije, ali sa Merkurom i mogućnost da se nesvesni nivo (Pluton) spoji sa svesnim, mentalnim delom (Merkur) i na najbolji način iskoristi sopstvena energija. Mogu se roditi neke nove ideje i uvidi.

Na kraju nedelje, Sunce će mnogima koji su bili strpljivi i vredni (Sunce sekstil Saturn) doneti zasluženu nagradu ili mogućnost za novu poslovnu saradnju koja ima tendenciju da preraste u trajan i kvalitetan (Saturn) poslovni (Sunce u Devici) odnos. Koja god da vam se pitanja jave tokom nedelje, odluku ostavite za vikend, jer će se Merkur radovati susretu sa svojim Učiteljem (Merkur sekstil Jupiter) i odluku pravu doneti. Ukoliko se odlučite za neko putovanje tokom vikenda, imaćete neki interesantan susret, događaj ili situaciju koja će doneti bitne promene u vašem životu (Sunce trigon Pluton). Pustite neka vas te okolnosti ponesu, možda niste navikli na takve neobične situacije, ali ponekad je dovoljan samo jedan događaj da shvatite da je od tog trenutka vaš život krenuo u sasvim drugom smeru. Dočekajte buđenje novog dana i radujte se novim stranicama života. Prva misao neka bude život, a prvi osećaj neka bude sreća.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD