Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 26. avgusta do 02. septembra 2013

Pogled na „zvezdano nebo“ je vrlo šarenoliko, ali mi se nalazimo u prilično kreativnom periodu! Od velikog trigona do velikog krsta, prepliću se na nebu aspekti poput boja u šarenom kaleidoskopu. Planete koje se nađu u kvadratima doneće buru i događaje koji će zahtevati od nas da prihvatimo teškoće u rešavanju nekih stvari, nesporazume i nesklad u odnosima, ali biće i onih koji će doživeti bol usled nekog gubitka. S druge strane, tu je energija velikog trigona i mogućnost da neke stvari okrenemo u našu korist. Ovo vreme nudi velike mogućnosti, te za one koji nisu spremni da se menjaju ili idu u korak s vremenom – ovo će biti težak period, ali za one čiji je život poput vetra, ovo je period velike kreativne snage i potencijala.

Čitava nedelja ima mnoštvo egzaktnih planetarnih aspekata. Merkur, Venera i Sunce će biti jako aktivirani, ali i Mars sada dobija bolji status (Mars u Lavu) i raduje se toj promeni.

U prvoj polovini nedelje izazovni aspekti doneće neke stresne momente, ali do kraja nedelje doći će do velikih preokreta. Od sredine nedelje Mars ulazi u znak Lava, a Merkur i Sunce stvaraju divnu atmosferu na nebu koja će prijati nakon određenih izazovnih momenata.

I dok određeni aspekti na nebu pletu sliku događaja, Venera će biti u svom svetu preokupirana sobom i svojim odnosima. Pozicija u znaku svog sedišta (Venera u Vagi) neće joj dopustiti mogućnost izbora, pa će se tako suočiti sa mnogim, a nekim i ne baš prijatnim situacijama – te jedino što može da uradi jeste da ih prihvati. Merkur će napraviti opoziciju sa Neptunom, zbog čega će nastati prava „zabava“ u svetu komunikacije. Ovo je slika potpunih suprotnosti, jer će se pojvljivati u svakom smislu ljudi suprotni vama. Ovo je i velika kreativnost, ali ona koja se teško spušta na konkretan ili realan nivo. Kako se Merkur nalazi u Devici, Neptun vam može napraviti problema na poslu (Devica), gde su mogući nesporazumi, lažna obećanja i dekoncentrisanost. Posebno obratiti pažnju ukoliko su vam poslovi vezani za putovanja ili saobraćaj.

Kad su Venera i ljubav u pitanju, Uran im donosi stres i nemir (Venera opozicija Uran). Neobične ljubavi i iznenandne promene na ljubavnom polju mnogima neće biti lagane, ali neki će se baš pod takvim nebom i pokrenuti. Kako je Venera u kvadratu i sa Jupiterom, na putu vas mogu očekivati iznenadni događaji, ali i neočekivane ljubavne avanture i afere. U ovom periodu, a posebno ove nedelje, mnogi će biti u iskušenju da prekrše bračne zavete i upuste se u slobodne (Venera opozicija Uran) ljubavne avanture. Ukoliko niste u stanju da se nosite sa posledicama, ne idite Neptunovim stazama, (Sunce opozicija Neptun), jer su njegovi putevi slatki, ali mu je vožnja duga i trnovita.

Namučiće Mars mnoge dok se na poslednjim stepenovima znaka Raka bude opraštao od svojih dugova i predaka (Rak). Mars će u sredu ući u znak Lava, pa mnogi mogu očekivati promenu statusa (Lav) i poslovne saradnje (Mars dispozicijom ide u znak Device). Probudiće mnoge njegov ulazak u ovaj kraljevski znak. Za sve ono što ste želeli da uradite, a niste imali snage i volje (Mars u Raku) – sada je pravo vreme, jer ćete konačno moći da dobijete svoje davno zasluženo mesto i poboljšanje svog statusa (Mars u Lavu).

Pametni Merkur će iskoristiti svoje intelektualne sposobnosti i načiniti par kreativnih promena (Merkur trigon Pluton). Mudar je ovo Merkur (Merkur sekstil Jupiter i sekstil Saturn) i radi spoznaje silazi u donji svet (Merkur trigon Pluton). Pronicljivost i detektivski um omogućiće vam da se odlično snađete u bilo kojoj situaciji, a naročito u onim opasnim i rizičnim (Pluton). Jak Merkur (Merkur u egzaltaciji) pleniće svojim magnetizmom i harizmatičnošću. Ovih dana posebno će vas privlačiti okultne i ezoterijske teme. Želećete da spoznate najdublje tajne i proniknete u sve što vam je do tada bilo nepoznato. Pluton nudi mogućnost transformacije, ali sa Merkurom i mogućnost da se nesvesni nivo (Pluton) spoji sa svesnim, mentalnim delom (Merkur) i na najbolji način iskoristi sopstvena energija. Mogu se roditi neke nove ideje i uvidi.

Na kraju nedelje, Sunce će mnogima koji su bili strpljivi i vredni (Sunce sekstil Saturn) doneti zasluženu nagradu ili mogućnost za novu poslovnu saradnju koja ima tendenciju da preraste u trajan i kvalitetan (Saturn) poslovni (Sunce u Devici) odnos. Koja god da vam se pitanja jave tokom nedelje, odluku ostavite za vikend, jer će se Merkur radovati susretu sa svojim Učiteljem (Merkur sekstil Jupiter) i odluku pravu doneti. Ukoliko se odlučite za neko putovanje tokom vikenda, imaćete neki interesantan susret, događaj ili situaciju koja će doneti bitne promene u vašem životu (Sunce trigon Pluton). Pustite neka vas te okolnosti ponesu, možda niste navikli na takve neobične situacije, ali ponekad je dovoljan samo jedan događaj da shvatite da je od tog trenutka vaš život krenuo u sasvim drugom smeru. Dočekajte buđenje novog dana i radujte se novim stranicama života. Prva misao neka bude život, a prvi osećaj neka bude sreća.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD