Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

03.-09. oktobar 2011

Sedmicu pred nama obojiće tri egzaktna planetarna aspekta (Mars/Jupiter, Merkur/Saturn, Venera/Neptun) potpuno različite prirode ukazujući na dinamizam i raznovrsnost dešavanja tokom ovih sedam dana. Početak sedmice obeležiće kvadrat Marsa u Lavu i Jupitera u Biku (ponedeljak), pa evo mogućnosti da na svakom nivou preterujemo ili imamo prevelika očekivanja. Biće naglašena potreba za dominacijom, ispoljavanjem sopstvene ličnosti po svaku cenu, isterivanjem pravde što realno može dovesti do većeg broja sukoba sa zakonom i njegovim predstavnicima, posebno kada je u pitanju imovina, zemlja, novac, kao i vlasništvo nad istim. Jupiter je retrogradan pa su u pitanju stvari koje datiraju od ranije, koje se ponavljaju, a osmi stepenovi po kojima se odvija perfekcija, naglašavaju pitanja finansija, mogućnost većeg broja pljački, posebno banaka, zlatara, glavnih trezora u centralnim delovima gradova. Ovo su i najbolji sportisti, favoriti, nosioci zlatnih medalja koji precenjuju svoje mogućnosti i doživljavaju poraz. Ovo su i problemi sa zdravljem usled previše hrane, ili usled povećanog šećera. Ovo su veliki poslovni projekti koji zahtevaju velika ulaganja, ali koji mogu krenuti nekim drugim tokom, gde se investitori mogu okrenuti konkurenciji.

Mesec je tokom ponedeljka i utorka u znaku Jarca, napraviće opoziciju sa Uranom, konjunkciju sa Plutonom kao i kvadrate sa Suncem, Merkurom, Saturnom i Venerom iz Vage, što sve naglašava određenu težinu (Mesec u izgonu) u atmosferi, a aktivirane planete uz Marsa i Jupitera u kvadratu, fokus na javnim, državnim dešavanjima, koja mnoge mogu razočarati ili učiniti da se osećaju kao gubitnici. S druge strane, kraj nedelje donosi mogućnost finalnih dogovora (Merkur konjunkcija Saturn), potpisa dugoočekivanih ugovora, a preduslov za to je umerenost, stabilnost, razumevanje, racionalnost, i nadasve nemanje gordosti, jer se konjunkcija odvija na stepenu pada Sunca. Ovo je i mogućnost završenja ostavinskih rasprava koje su bile problematične i dugotrajne, kao i donošenja novih zakona nakon smenjivanja neke važne ličnosti ili njene smrti. Ovo je i „istorijsko NE“ nekoj centralističkoj vlasti, kao i svaka presuda onima koji su izgubili obraz. Ovo je i rukovanje predstavnika države sa decom bez roditelja, hendikepiranom decom, onom koja imaju problema sa vidom, srcem, kičmom... a kojima će taj susret uliti veru i nadu, jer će Venera, kao njihov dispozitor, u subotu napraviti trigon sa egzaltiranim Neptunom u Vodliji.  Pa očekujmo veći broj humanitarnih dobrotvornih akcija, što će podržati i Mesec svojim tranzitom kroz Vodoliju od četvrtka do subote, odakle će praviti povoljne aspekte sa Merkurom i Saturnom.

Treba biti obazriv sa ovom vodolijanskom prirodom tokom četvrtka jer će praviti kvadrat sa Jupiterom i opoziciju sa Marsom, pa će kockarske duše biti prozvane, a mnoge mogu mnogo i izgubiti.

Sedmicu završavamo sa Mesecom u Ribama i Venerom u trigonu sa Neptunom, pa potom njenim prelaskom na 29. stepen, pa će noć između subote i nedelje biti „očaravajuća“ – mnogo romantike, zaljubljivanja, sjanih filmova, divnih pesama, ali i iluzija, alkohola, droga.

Kraj sedmice obeležava prelazak Venere u strastveni, fatalistički znak Škorpiona, znak njenog izgona i slabosti, pa vodite računa da ne preterate sa očekivanjima koje vam Neptun pre toga može stvoriti, jer ćete biti primorani da se suočite sa realnošću na bolan način...

*

Atmosfera na Nebu „proziva“ one sa srodnom natalnom energijom, pa su tokom ove sedmice prozvani oni koji imaju Marsa i Jupitera u aspektu, posebno ako su povezani sa znakom Lava i Bika, ili Venerom i Suncem. Dešavanja neće mimoići ni one sa Merkurom i Saturnom u aspektu, kao ni one sa Merkurom u Jarcu, posebno ako je povezan losim aspektom sa Suncem. Dinamično će biti i onima sa Venerom i Neptunom u aspektu, posebno ako su u vezi sa znakom Vage ili Vodolije.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD