Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

03.-09. oktobar 2011

Sedmicu pred nama obojiće tri egzaktna planetarna aspekta (Mars/Jupiter, Merkur/Saturn, Venera/Neptun) potpuno različite prirode ukazujući na dinamizam i raznovrsnost dešavanja tokom ovih sedam dana. Početak sedmice obeležiće kvadrat Marsa u Lavu i Jupitera u Biku (ponedeljak), pa evo mogućnosti da na svakom nivou preterujemo ili imamo prevelika očekivanja. Biće naglašena potreba za dominacijom, ispoljavanjem sopstvene ličnosti po svaku cenu, isterivanjem pravde što realno može dovesti do većeg broja sukoba sa zakonom i njegovim predstavnicima, posebno kada je u pitanju imovina, zemlja, novac, kao i vlasništvo nad istim. Jupiter je retrogradan pa su u pitanju stvari koje datiraju od ranije, koje se ponavljaju, a osmi stepenovi po kojima se odvija perfekcija, naglašavaju pitanja finansija, mogućnost većeg broja pljački, posebno banaka, zlatara, glavnih trezora u centralnim delovima gradova. Ovo su i najbolji sportisti, favoriti, nosioci zlatnih medalja koji precenjuju svoje mogućnosti i doživljavaju poraz. Ovo su i problemi sa zdravljem usled previše hrane, ili usled povećanog šećera. Ovo su veliki poslovni projekti koji zahtevaju velika ulaganja, ali koji mogu krenuti nekim drugim tokom, gde se investitori mogu okrenuti konkurenciji.

Mesec je tokom ponedeljka i utorka u znaku Jarca, napraviće opoziciju sa Uranom, konjunkciju sa Plutonom kao i kvadrate sa Suncem, Merkurom, Saturnom i Venerom iz Vage, što sve naglašava određenu težinu (Mesec u izgonu) u atmosferi, a aktivirane planete uz Marsa i Jupitera u kvadratu, fokus na javnim, državnim dešavanjima, koja mnoge mogu razočarati ili učiniti da se osećaju kao gubitnici. S druge strane, kraj nedelje donosi mogućnost finalnih dogovora (Merkur konjunkcija Saturn), potpisa dugoočekivanih ugovora, a preduslov za to je umerenost, stabilnost, razumevanje, racionalnost, i nadasve nemanje gordosti, jer se konjunkcija odvija na stepenu pada Sunca. Ovo je i mogućnost završenja ostavinskih rasprava koje su bile problematične i dugotrajne, kao i donošenja novih zakona nakon smenjivanja neke važne ličnosti ili njene smrti. Ovo je i „istorijsko NE“ nekoj centralističkoj vlasti, kao i svaka presuda onima koji su izgubili obraz. Ovo je i rukovanje predstavnika države sa decom bez roditelja, hendikepiranom decom, onom koja imaju problema sa vidom, srcem, kičmom... a kojima će taj susret uliti veru i nadu, jer će Venera, kao njihov dispozitor, u subotu napraviti trigon sa egzaltiranim Neptunom u Vodliji.  Pa očekujmo veći broj humanitarnih dobrotvornih akcija, što će podržati i Mesec svojim tranzitom kroz Vodoliju od četvrtka do subote, odakle će praviti povoljne aspekte sa Merkurom i Saturnom.

Treba biti obazriv sa ovom vodolijanskom prirodom tokom četvrtka jer će praviti kvadrat sa Jupiterom i opoziciju sa Marsom, pa će kockarske duše biti prozvane, a mnoge mogu mnogo i izgubiti.

Sedmicu završavamo sa Mesecom u Ribama i Venerom u trigonu sa Neptunom, pa potom njenim prelaskom na 29. stepen, pa će noć između subote i nedelje biti „očaravajuća“ – mnogo romantike, zaljubljivanja, sjanih filmova, divnih pesama, ali i iluzija, alkohola, droga.

Kraj sedmice obeležava prelazak Venere u strastveni, fatalistički znak Škorpiona, znak njenog izgona i slabosti, pa vodite računa da ne preterate sa očekivanjima koje vam Neptun pre toga može stvoriti, jer ćete biti primorani da se suočite sa realnošću na bolan način...

*

Atmosfera na Nebu „proziva“ one sa srodnom natalnom energijom, pa su tokom ove sedmice prozvani oni koji imaju Marsa i Jupitera u aspektu, posebno ako su povezani sa znakom Lava i Bika, ili Venerom i Suncem. Dešavanja neće mimoići ni one sa Merkurom i Saturnom u aspektu, kao ni one sa Merkurom u Jarcu, posebno ako je povezan losim aspektom sa Suncem. Dinamično će biti i onima sa Venerom i Neptunom u aspektu, posebno ako su u vezi sa znakom Vage ili Vodolije.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD