Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu U sredu, 24. novembra u 19h na Kepler Institutu će početi dvomesečni kurs “Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu” koji se može pohađati kako u redovnoj, tako i u online varijanti. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, kodovima različitih tipova seksualnosti, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa.
» prikaži celu vest
Astro Vodič za 2022 U sredu, 08. decembra, Lea i Aleksandar Imširagić će održati posebno predavanje u formi online webinara Astro vodič za 2022. od 18:30h do 20:30h. Astro vodič za 2022-tu, godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja. Na ovom predavanju će biti predstavljen i jedinstveni Astrološki kalendar za 2022. godinu!
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 16. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

03.-09. oktobar 2011

Sedmicu pred nama obojiće tri egzaktna planetarna aspekta (Mars/Jupiter, Merkur/Saturn, Venera/Neptun) potpuno različite prirode ukazujući na dinamizam i raznovrsnost dešavanja tokom ovih sedam dana. Početak sedmice obeležiće kvadrat Marsa u Lavu i Jupitera u Biku (ponedeljak), pa evo mogućnosti da na svakom nivou preterujemo ili imamo prevelika očekivanja. Biće naglašena potreba za dominacijom, ispoljavanjem sopstvene ličnosti po svaku cenu, isterivanjem pravde što realno može dovesti do većeg broja sukoba sa zakonom i njegovim predstavnicima, posebno kada je u pitanju imovina, zemlja, novac, kao i vlasništvo nad istim. Jupiter je retrogradan pa su u pitanju stvari koje datiraju od ranije, koje se ponavljaju, a osmi stepenovi po kojima se odvija perfekcija, naglašavaju pitanja finansija, mogućnost većeg broja pljački, posebno banaka, zlatara, glavnih trezora u centralnim delovima gradova. Ovo su i najbolji sportisti, favoriti, nosioci zlatnih medalja koji precenjuju svoje mogućnosti i doživljavaju poraz. Ovo su i problemi sa zdravljem usled previše hrane, ili usled povećanog šećera. Ovo su veliki poslovni projekti koji zahtevaju velika ulaganja, ali koji mogu krenuti nekim drugim tokom, gde se investitori mogu okrenuti konkurenciji.

Mesec je tokom ponedeljka i utorka u znaku Jarca, napraviće opoziciju sa Uranom, konjunkciju sa Plutonom kao i kvadrate sa Suncem, Merkurom, Saturnom i Venerom iz Vage, što sve naglašava određenu težinu (Mesec u izgonu) u atmosferi, a aktivirane planete uz Marsa i Jupitera u kvadratu, fokus na javnim, državnim dešavanjima, koja mnoge mogu razočarati ili učiniti da se osećaju kao gubitnici. S druge strane, kraj nedelje donosi mogućnost finalnih dogovora (Merkur konjunkcija Saturn), potpisa dugoočekivanih ugovora, a preduslov za to je umerenost, stabilnost, razumevanje, racionalnost, i nadasve nemanje gordosti, jer se konjunkcija odvija na stepenu pada Sunca. Ovo je i mogućnost završenja ostavinskih rasprava koje su bile problematične i dugotrajne, kao i donošenja novih zakona nakon smenjivanja neke važne ličnosti ili njene smrti. Ovo je i „istorijsko NE“ nekoj centralističkoj vlasti, kao i svaka presuda onima koji su izgubili obraz. Ovo je i rukovanje predstavnika države sa decom bez roditelja, hendikepiranom decom, onom koja imaju problema sa vidom, srcem, kičmom... a kojima će taj susret uliti veru i nadu, jer će Venera, kao njihov dispozitor, u subotu napraviti trigon sa egzaltiranim Neptunom u Vodliji.  Pa očekujmo veći broj humanitarnih dobrotvornih akcija, što će podržati i Mesec svojim tranzitom kroz Vodoliju od četvrtka do subote, odakle će praviti povoljne aspekte sa Merkurom i Saturnom.

Treba biti obazriv sa ovom vodolijanskom prirodom tokom četvrtka jer će praviti kvadrat sa Jupiterom i opoziciju sa Marsom, pa će kockarske duše biti prozvane, a mnoge mogu mnogo i izgubiti.

Sedmicu završavamo sa Mesecom u Ribama i Venerom u trigonu sa Neptunom, pa potom njenim prelaskom na 29. stepen, pa će noć između subote i nedelje biti „očaravajuća“ – mnogo romantike, zaljubljivanja, sjanih filmova, divnih pesama, ali i iluzija, alkohola, droga.

Kraj sedmice obeležava prelazak Venere u strastveni, fatalistički znak Škorpiona, znak njenog izgona i slabosti, pa vodite računa da ne preterate sa očekivanjima koje vam Neptun pre toga može stvoriti, jer ćete biti primorani da se suočite sa realnošću na bolan način...

*

Atmosfera na Nebu „proziva“ one sa srodnom natalnom energijom, pa su tokom ove sedmice prozvani oni koji imaju Marsa i Jupitera u aspektu, posebno ako su povezani sa znakom Lava i Bika, ili Venerom i Suncem. Dešavanja neće mimoići ni one sa Merkurom i Saturnom u aspektu, kao ni one sa Merkurom u Jarcu, posebno ako je povezan losim aspektom sa Suncem. Dinamično će biti i onima sa Venerom i Neptunom u aspektu, posebno ako su u vezi sa znakom Vage ili Vodolije.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD