Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 05. do 12. avgusta 2013.

Merkur će ove nedelje zasijati u svom novom znaku Lava. Dugo je bio u tišini, razvijao intuiciju i učio osluškujući tuđa srca (Merkur u Raku), ali kad bude zakoračio u svet Lava, njegovoj priči neće biti kraja. I tek, tog malog Merkura koji je do juče molio i u tišini setnog pogleda pisao pesme i rime, sada već na sceni vidimo kako sav važan drži govore. Teme mu nisu bitne, jer veruje on da sad sve zna (Merkur u Lavu), ali tu će se prevariti, pa će Saturn morati da ga spusti na zemljano tlo (...Merkur kvadrat Saturn), jer sjaj Lava zna mnoge da zavede.

Jupiter će sa Plutonom napraviti opoziciju, pa ove nedelje izbegavajte bilo kakvu vrstu investicije. Jedino će kladionice, kockarnice i noćni klubovi (Pluton) puniti svoje kase, dok maleni igrači budu ostajali praznih džepova i bankovnih računa.

Dakle, ono što ćemo osetiti ove nedelje jeste Merkurov ulazak u znak Lava kojeg će na kraju nedelje da kvadrira Saturn. Previše hrabrosti i odvažnosti mogu probuditi nadmenost, što može uzrokovati problem u komunikaciji. Neće Saturn dozvoliti do juče „tihom“ Merkuru (Merkur u Raku) da odjednom zapovedi i svoju volju nameće svima. Koliko smo naučili da budemo tihi i u miru sa svojim mislima i osećanjima (Merkur u Raku) u tolikoj meri će Pluton biti blag, a transformacija, koja je neminovna, će doći polako na onaj način koji mi najlaganije možemo prihvatiti.

Prvog dana nedelje Mesec će napraviti dogovor sa Merkurom (Mesec konjunkcija Merkur) i ući u kraljevski znak Lava. Ipak, ovo je dan u kojem ne bi trebali da donosite nikakve odluke. Mesec je ušao u znak Lava i polako se približava Suncu. Slavi Sunce boravak u svom znaku, volja je jaka, ali Mesec sada nema nikakvog uticaja. Balans ne postoji, pa bi valjalo sve važne odluke ostaviti za neki drugi dan.

Sredinom nedelje, Mesec će već biti u rastu što prosperitet obećava. Merkur tad ulazi i u znak Lava, te su i komunikacije bolje, a dogovori uspešniji. Sve kontakte po mogućstvu obavljajte na mestima gde bi se Lav radovao. To su sva mesta za uživanje, skupi restorani i kafei ili sam centar blizu nekog dečijeg igrališta, škole ili parka (Merkur u Lavu).

Tog istog dana kada Merkur bude ušao u znak Lava (četvrtak) i brzim korakom bude krenuo ka Suncu, Jupiter će napraviti opoziciju sa Plutonom. Najavljuje sada Merkur na sva zvona da je došlo vreme preporoda. No, ovo nije novi početak, niti je slika vremena kada se okreću leđa i kreće drugim putem ili novom stazom. Ovo je stari (Jarac) put kojim se ide, ali način će biti drugačiji. Staza je stara, ali kočije nove. Dugo već stoji Pluton na ovom stepenu, krene malo, pa se ponovo vrati – kao da brani svoju pradedovinu (Jarac). Sada je preko puta neko ko je sasvim suprotan svim njegovim osobinma. Zbunjen i zatečen, Pluton se neće obradovati ovom aspektu. A Jupiter sav radostan, sijajući u svom belom (Rak) plaštu, doći će do 09° gde se mora susresti sa svojim precima (Jarac). Sada su došli na naplatu (Jupiter) svi grehovi naši i naših predaka. Mnogo još vode mora poteći, jer mnogo je suza proliveno bilo (Mars u Raku)... i mnoge su duše ostale same. Sa 9° opisuje se neka priča koja ima veze sa inostranstvom ili nekim visokim obrazovanjem. Određene stvari ili ljude treba izbegavati ako ste na putu. Na ovom stepenu Raka se nalazi i fiksna zvezda Alhena iz sazvežđa Blizanci. Kako se oni vezuju za bratsku ljubav, ali i za ljubavne nezgode, ovaj drugi deo nedelje može biti u znaku ljubavnih afera. Za neke ovaj susret može biti fatalan (Pluton), a za neke tek samo loša procena i izazov morala (opozicija Jupiter). Dobro razmislite šta ćete uraditi ukoliko se nađete u takvoj ili sličnoj situacji. Bilo da je u pitanju posao ili ne, tek u vaš život može ušetati osoba koja će vas naterati da u mnogo čemu promenite svoje mišljenje i stavove (Jupiter opozicija Pluton). Pluton opisuje neke ljude koji su blisko povezani sa podzemljem i kriminalom, bave se sumnjivim i ilegalnim poslovima. Kako je Sunce toga dana na kraljevskom stepenu (15° Lava), to ukazuje i na neku važnu mušku osobu, koja je na moćnoj poziciji. Iako je osoba od izuzetne važnosti, obratite pažnju u kakav se posao upuštate, jer su mogući gubici i stvaranje duga (Pluton u Jarcu). Pored rizika i gubitka, ovaj aspekt nekome će i dobit doneti. Na žalost, sa Plutonom novac možete očekivati preko nečije smrti – nasledstva.

I za kraj nedelje, iako Mesec polako ide znakom Vage, poslednjeg dana praviće izazovne aspekte sa Plutonom, Jupiterom i Uranom, pa su mogući konflikti u odnosima. Merkur u Lavu će teško prihvatiti tuđe mišljenje ili pokušaj da ga neko ograničava i sputava njegove govore (Merkur kvadrat Saturn), pa se možete naći u bezizlaznoj situaciji. Ukoliko primetite i najmanji delić ovakvog osećanja, volju prepustite drugom (Sunce u Lavu). Kako će Ego biti izražen i jak, sve moguće razgovore sa svojim bližnjima zaboravite i dan provedite u obilasku nekih istorijskih znamenitosti i (Saturn) građevina, gledanju starih filmova (Saturn trigon Neptun) ili čitanju slične literature. Merkur se, uistinu, neće baš radovati istoriji, ali sam izlazak i provod (Lav) za njega su izvor sreće i radosti.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD