Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Vremenske i Prostorne tehnike u Karmičkoj Astrologiji Kako se Veliki Okean Duše, koji predstavlja samo zvezdano nebo, pomera stopom precesije koja iznosi 1º na 72 godine, upravo to kretanje predstavlja osnovnu jedinicu “talasa” ili kretanja ovog okeana Duše. Kurs počinje u četvrtak, 11. juna od 19h na Kepler Institutu iz oblasti Karmičke Astrologije u trajanju od 4 nedelje. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Full Moon – Odnos sreće Pozivamo te da sa nama uđeš u portal nove energije koji se otvara u petak, 5. juna 2020. Ovog meseca tvoj zadatak je da kroz kreiranje harmonije na polju emotivnih odnosa i isceciljavanje prošlih karmičkih odnosa otvoriš kapiju za ostvarivanje tvoje životne svrhe. Ovo nije beznačajan zadatak i zato smo ti spremili predavanje da te podržimo na tom putu.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 05. do 12. avgusta 2013.

Merkur će ove nedelje zasijati u svom novom znaku Lava. Dugo je bio u tišini, razvijao intuiciju i učio osluškujući tuđa srca (Merkur u Raku), ali kad bude zakoračio u svet Lava, njegovoj priči neće biti kraja. I tek, tog malog Merkura koji je do juče molio i u tišini setnog pogleda pisao pesme i rime, sada već na sceni vidimo kako sav važan drži govore. Teme mu nisu bitne, jer veruje on da sad sve zna (Merkur u Lavu), ali tu će se prevariti, pa će Saturn morati da ga spusti na zemljano tlo (...Merkur kvadrat Saturn), jer sjaj Lava zna mnoge da zavede.

Jupiter će sa Plutonom napraviti opoziciju, pa ove nedelje izbegavajte bilo kakvu vrstu investicije. Jedino će kladionice, kockarnice i noćni klubovi (Pluton) puniti svoje kase, dok maleni igrači budu ostajali praznih džepova i bankovnih računa.

Dakle, ono što ćemo osetiti ove nedelje jeste Merkurov ulazak u znak Lava kojeg će na kraju nedelje da kvadrira Saturn. Previše hrabrosti i odvažnosti mogu probuditi nadmenost, što može uzrokovati problem u komunikaciji. Neće Saturn dozvoliti do juče „tihom“ Merkuru (Merkur u Raku) da odjednom zapovedi i svoju volju nameće svima. Koliko smo naučili da budemo tihi i u miru sa svojim mislima i osećanjima (Merkur u Raku) u tolikoj meri će Pluton biti blag, a transformacija, koja je neminovna, će doći polako na onaj način koji mi najlaganije možemo prihvatiti.

Prvog dana nedelje Mesec će napraviti dogovor sa Merkurom (Mesec konjunkcija Merkur) i ući u kraljevski znak Lava. Ipak, ovo je dan u kojem ne bi trebali da donosite nikakve odluke. Mesec je ušao u znak Lava i polako se približava Suncu. Slavi Sunce boravak u svom znaku, volja je jaka, ali Mesec sada nema nikakvog uticaja. Balans ne postoji, pa bi valjalo sve važne odluke ostaviti za neki drugi dan.

Sredinom nedelje, Mesec će već biti u rastu što prosperitet obećava. Merkur tad ulazi i u znak Lava, te su i komunikacije bolje, a dogovori uspešniji. Sve kontakte po mogućstvu obavljajte na mestima gde bi se Lav radovao. To su sva mesta za uživanje, skupi restorani i kafei ili sam centar blizu nekog dečijeg igrališta, škole ili parka (Merkur u Lavu).

Tog istog dana kada Merkur bude ušao u znak Lava (četvrtak) i brzim korakom bude krenuo ka Suncu, Jupiter će napraviti opoziciju sa Plutonom. Najavljuje sada Merkur na sva zvona da je došlo vreme preporoda. No, ovo nije novi početak, niti je slika vremena kada se okreću leđa i kreće drugim putem ili novom stazom. Ovo je stari (Jarac) put kojim se ide, ali način će biti drugačiji. Staza je stara, ali kočije nove. Dugo već stoji Pluton na ovom stepenu, krene malo, pa se ponovo vrati – kao da brani svoju pradedovinu (Jarac). Sada je preko puta neko ko je sasvim suprotan svim njegovim osobinma. Zbunjen i zatečen, Pluton se neće obradovati ovom aspektu. A Jupiter sav radostan, sijajući u svom belom (Rak) plaštu, doći će do 09° gde se mora susresti sa svojim precima (Jarac). Sada su došli na naplatu (Jupiter) svi grehovi naši i naših predaka. Mnogo još vode mora poteći, jer mnogo je suza proliveno bilo (Mars u Raku)... i mnoge su duše ostale same. Sa 9° opisuje se neka priča koja ima veze sa inostranstvom ili nekim visokim obrazovanjem. Određene stvari ili ljude treba izbegavati ako ste na putu. Na ovom stepenu Raka se nalazi i fiksna zvezda Alhena iz sazvežđa Blizanci. Kako se oni vezuju za bratsku ljubav, ali i za ljubavne nezgode, ovaj drugi deo nedelje može biti u znaku ljubavnih afera. Za neke ovaj susret može biti fatalan (Pluton), a za neke tek samo loša procena i izazov morala (opozicija Jupiter). Dobro razmislite šta ćete uraditi ukoliko se nađete u takvoj ili sličnoj situacji. Bilo da je u pitanju posao ili ne, tek u vaš život može ušetati osoba koja će vas naterati da u mnogo čemu promenite svoje mišljenje i stavove (Jupiter opozicija Pluton). Pluton opisuje neke ljude koji su blisko povezani sa podzemljem i kriminalom, bave se sumnjivim i ilegalnim poslovima. Kako je Sunce toga dana na kraljevskom stepenu (15° Lava), to ukazuje i na neku važnu mušku osobu, koja je na moćnoj poziciji. Iako je osoba od izuzetne važnosti, obratite pažnju u kakav se posao upuštate, jer su mogući gubici i stvaranje duga (Pluton u Jarcu). Pored rizika i gubitka, ovaj aspekt nekome će i dobit doneti. Na žalost, sa Plutonom novac možete očekivati preko nečije smrti – nasledstva.

I za kraj nedelje, iako Mesec polako ide znakom Vage, poslednjeg dana praviće izazovne aspekte sa Plutonom, Jupiterom i Uranom, pa su mogući konflikti u odnosima. Merkur u Lavu će teško prihvatiti tuđe mišljenje ili pokušaj da ga neko ograničava i sputava njegove govore (Merkur kvadrat Saturn), pa se možete naći u bezizlaznoj situaciji. Ukoliko primetite i najmanji delić ovakvog osećanja, volju prepustite drugom (Sunce u Lavu). Kako će Ego biti izražen i jak, sve moguće razgovore sa svojim bližnjima zaboravite i dan provedite u obilasku nekih istorijskih znamenitosti i (Saturn) građevina, gledanju starih filmova (Saturn trigon Neptun) ili čitanju slične literature. Merkur se, uistinu, neće baš radovati istoriji, ali sam izlazak i provod (Lav) za njega su izvor sreće i radosti.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD