Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 29. jula do 05. avgusta 2013

Venera nam je i ove nedelje aktivna, pa pravi dva aspekta i to trigon sa Plutonom i sekstil sa Marsom. Međutim, i Mars će želeti svoju pažnju, pa će na dramatičan i buran način skrenuti svest na sebe kvadrirajući Urana. Ipak, na kraju nedelje Sunce će ublažiti ovaj aspekt trigonom ka Uranu, te će vikend učiniti vrlo kreativnim i inspirativnim.

Cela nedelja će biti većim delom u znaku posla i obaveza. Venera iz Device želeće da spoji ono što volimo sa onim čime se bavimo. Otvoriće se neke nove ponude i ideje koje će usloviti određene promene u našem životu. Ukoliko smo nešto poželeli, prvi korak ka ostvarenju tog cilja ili želje biće promene u svakodnevnom životu (Devica) i radnim navikama. Radujmo se tim promenama, jer Venera je njihov pokretač (Venera trigon Pluton).

Prvog dana nedelje Mesec iz znaka Bika pravi lepe aspekte sa Neptunom, Jupiterom i Venerom, pa ćete imati potrebu da i toga dana nastavite sa svojim uživanjima. Ukoliko vas telo vodi ka jednoj, a misli ka drugoj strani, dajte sebi jedan dan oduška – sledećeg dana ćete nadoknaditi sve nedovršene obaveze. Udovoljite ovom Biku, pa sa prijateljima izađite u neki restoran sa dobrom mađarskom ili meksičkom kuhinjom (Bik), a što se sporta tiče – Mesec u Biku bi najradije u kupovinu (Mesec sekstil Venera) koja mora biti skupa, ali i kvalitetna i korisna (Bik). U svakom slučaju, kako god odlučite da provedete taj dan, nemojte zbog ni zbog čega imati osećaj krivice (Mesec opozicija Saturn), jer sreća se često krije u malim stvarima i zadovoljstvima (Venera u Devici).

Drugog dana Venera se već navikla na svoju poziciju u znaku Device, a kako Devica važi za najpametniji znak u Zodijaku, Venera je sad rešila da promeni (Venera trigon Pluton) neke stavove i svoju pažnju usmeri na konkretne i realne stvari (Pluton u Jarcu). Dva zemljana znaka sada su se susrela preko Venere i Plutona. Rešila je Demetra (Devica) da se izmiri sa Hadom (Pluton) i spoji lepo sa korisnim (Venera u Devici). Ono za čim će Venera u Devici žuditi jesu odnosi, partnertsva i prepuštanja u ljubavi, ali kako je ovo pametan znak (Devica) i nikada ne gubi vreme, svoj će tranzit kroz Devicu Venera iskoristiti za rad i eventualno neku promenu na poslu. Kod nekih će se roditi ideja o kakvoj dodatnoj zaradi, dok kod onih koji su se do sada odmarali – na pomolu su nove ponude koje mogu prerasti u stabilan i trajan posao (Pluton u Jarcu).

Dok neki budu uživali (Sunce u Lavu), drugi će raditi (Venera u Devici), ali u svakom slučaju važno je da su obe strane zadovoljne. Svako će tranzitom Venere kroz Devicu da nauči da živi samostalno, da voli drugu stranu i poštuje je, ali da odnos nije zavisnost. Devica je vrlo nezavistan znak i za razliku od Vage – o svom životu sama odlučuje, a kada se nađe u partnerskim odnosima, partnera poštuje i podržava, ali nikada nije zavisnik od ljubavi. Ovo je period kad i vi treba da preispitate sebe koliko ste u svojim vezama zato što iskreno volite ili zato što vam je vrlo teško da živite sami. Okolnosti i svi razlozi na fizičkom nivou ne postoje, jer želja je najvažnija – ostalo je samo izgovor.

A ukoliko ste mislili da su sve Device u opatičkim odorama, tu ste se prevarili! Venera u Devici zna biti prilično strastvena, ali njene ljubavi često su tajne, jer ona svojom skromnošću ne želi skretati pažnju na sebe, te svakako ne stavlja stvar svog srca u prvi plan. Zato se mogu očekivati i određeni ljubavni susreti (Venera sekstil Mars) na poslu ili sa osobama koje će da obavljaju neke poslove u vašoj kući, stanu ili zgradi u kojoj živite (Mars u Raku). U svakom slučaju ove nedelje dolazi do određenih promena, pa neovisno od toga da li će to biti osoba koja će vam privući pažnju ili, pak, posao koji će uveseliti vaše novčanike – važno je da će se vaše srce radovati.

Međutim, nije samo ljubav ta koja će obeležiti ovu nedelju. Na žalost, Mars neće dugo moći da bude miran u znaku svog pada i sredinom nedelje mnogima će doneti iznenadne probleme i neočekivane dramatične scene i neprijatnosti (Mars kvadrat Uran). Ovo je veliki „koncentrat“ energije koja ukoliko se ne usmeri na adekvatan način može da dovede do velikih sukoba, pa čak i fizičkog obračuna. Ovde je situacija još teža, jer je Mars dispozitor Urana pa se, samim tim, problem ne rešava. Ukoliko ste emotivno ranjivi, može se desiti lako da burno reagujete u želji da zaštiite nekog za koga ste emotivno vezani (Mars u Raku). Sve u svemu, može se reći da će biti dosta burnih reakcija „u afektu“, zbog kojih se kasnije možete kajati. Ovo je slika i svake eksplozije, terorističkih napada (Mars kvadrat Uran) i pobuna, jer ovo su i borci koji se bore za svoj narod i zemlju (Mars u Raku) i koji ne biraju način i sredstva makar i sami doživeli pad (Mars u padu).

U kući ne izigravajte sami svog majstora, pa i ako niko nije u mogućnosti da popravi kvar koji vam se desio ima razloga zašto morate čekati. Tih dana se vežba strpljenje. Ma koliko bio težak ovaj aspekt i ma koliko imali potrebu da uradite određene stvari i po svaku cenu započnete neke poslove, ipak sačekajte. Aspekt ne traje dugo, pa će vas ta energija i nestrpljenje popustiti i racio nadvladati, ali akcije koje tada impulsivno poduzmete, teško ćete moći da ispravite.

Ipak, kao svetlo na kraju tunela, čeka vas Sunce da sa Uranom podeli svoju sreću i radost. Vikend je idelan za kreativnost i druženja (Uran). Nova poznanstva i razmena iskustava i ideja mogu biti itetako korisne ne samo vama već i društvu (Uran). Sa Uranom uvek možete očekivati neobične i iznenadne događaje, ali ovog puta prijatne i zabavne. Sunce se raduje u svom znaku i želeće da taj osećaj podeli i sa prijateljima, ali na vrlo originalan način. Zato budite otvoreni za sva nova poznanstva, iskustva i avanture.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD