Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 29. jula do 05. avgusta 2013

Venera nam je i ove nedelje aktivna, pa pravi dva aspekta i to trigon sa Plutonom i sekstil sa Marsom. Međutim, i Mars će želeti svoju pažnju, pa će na dramatičan i buran način skrenuti svest na sebe kvadrirajući Urana. Ipak, na kraju nedelje Sunce će ublažiti ovaj aspekt trigonom ka Uranu, te će vikend učiniti vrlo kreativnim i inspirativnim.

Cela nedelja će biti većim delom u znaku posla i obaveza. Venera iz Device želeće da spoji ono što volimo sa onim čime se bavimo. Otvoriće se neke nove ponude i ideje koje će usloviti određene promene u našem životu. Ukoliko smo nešto poželeli, prvi korak ka ostvarenju tog cilja ili želje biće promene u svakodnevnom životu (Devica) i radnim navikama. Radujmo se tim promenama, jer Venera je njihov pokretač (Venera trigon Pluton).

Prvog dana nedelje Mesec iz znaka Bika pravi lepe aspekte sa Neptunom, Jupiterom i Venerom, pa ćete imati potrebu da i toga dana nastavite sa svojim uživanjima. Ukoliko vas telo vodi ka jednoj, a misli ka drugoj strani, dajte sebi jedan dan oduška – sledećeg dana ćete nadoknaditi sve nedovršene obaveze. Udovoljite ovom Biku, pa sa prijateljima izađite u neki restoran sa dobrom mađarskom ili meksičkom kuhinjom (Bik), a što se sporta tiče – Mesec u Biku bi najradije u kupovinu (Mesec sekstil Venera) koja mora biti skupa, ali i kvalitetna i korisna (Bik). U svakom slučaju, kako god odlučite da provedete taj dan, nemojte zbog ni zbog čega imati osećaj krivice (Mesec opozicija Saturn), jer sreća se često krije u malim stvarima i zadovoljstvima (Venera u Devici).

Drugog dana Venera se već navikla na svoju poziciju u znaku Device, a kako Devica važi za najpametniji znak u Zodijaku, Venera je sad rešila da promeni (Venera trigon Pluton) neke stavove i svoju pažnju usmeri na konkretne i realne stvari (Pluton u Jarcu). Dva zemljana znaka sada su se susrela preko Venere i Plutona. Rešila je Demetra (Devica) da se izmiri sa Hadom (Pluton) i spoji lepo sa korisnim (Venera u Devici). Ono za čim će Venera u Devici žuditi jesu odnosi, partnertsva i prepuštanja u ljubavi, ali kako je ovo pametan znak (Devica) i nikada ne gubi vreme, svoj će tranzit kroz Devicu Venera iskoristiti za rad i eventualno neku promenu na poslu. Kod nekih će se roditi ideja o kakvoj dodatnoj zaradi, dok kod onih koji su se do sada odmarali – na pomolu su nove ponude koje mogu prerasti u stabilan i trajan posao (Pluton u Jarcu).

Dok neki budu uživali (Sunce u Lavu), drugi će raditi (Venera u Devici), ali u svakom slučaju važno je da su obe strane zadovoljne. Svako će tranzitom Venere kroz Devicu da nauči da živi samostalno, da voli drugu stranu i poštuje je, ali da odnos nije zavisnost. Devica je vrlo nezavistan znak i za razliku od Vage – o svom životu sama odlučuje, a kada se nađe u partnerskim odnosima, partnera poštuje i podržava, ali nikada nije zavisnik od ljubavi. Ovo je period kad i vi treba da preispitate sebe koliko ste u svojim vezama zato što iskreno volite ili zato što vam je vrlo teško da živite sami. Okolnosti i svi razlozi na fizičkom nivou ne postoje, jer želja je najvažnija – ostalo je samo izgovor.

A ukoliko ste mislili da su sve Device u opatičkim odorama, tu ste se prevarili! Venera u Devici zna biti prilično strastvena, ali njene ljubavi često su tajne, jer ona svojom skromnošću ne želi skretati pažnju na sebe, te svakako ne stavlja stvar svog srca u prvi plan. Zato se mogu očekivati i određeni ljubavni susreti (Venera sekstil Mars) na poslu ili sa osobama koje će da obavljaju neke poslove u vašoj kući, stanu ili zgradi u kojoj živite (Mars u Raku). U svakom slučaju ove nedelje dolazi do određenih promena, pa neovisno od toga da li će to biti osoba koja će vam privući pažnju ili, pak, posao koji će uveseliti vaše novčanike – važno je da će se vaše srce radovati.

Međutim, nije samo ljubav ta koja će obeležiti ovu nedelju. Na žalost, Mars neće dugo moći da bude miran u znaku svog pada i sredinom nedelje mnogima će doneti iznenadne probleme i neočekivane dramatične scene i neprijatnosti (Mars kvadrat Uran). Ovo je veliki „koncentrat“ energije koja ukoliko se ne usmeri na adekvatan način može da dovede do velikih sukoba, pa čak i fizičkog obračuna. Ovde je situacija još teža, jer je Mars dispozitor Urana pa se, samim tim, problem ne rešava. Ukoliko ste emotivno ranjivi, može se desiti lako da burno reagujete u želji da zaštiite nekog za koga ste emotivno vezani (Mars u Raku). Sve u svemu, može se reći da će biti dosta burnih reakcija „u afektu“, zbog kojih se kasnije možete kajati. Ovo je slika i svake eksplozije, terorističkih napada (Mars kvadrat Uran) i pobuna, jer ovo su i borci koji se bore za svoj narod i zemlju (Mars u Raku) i koji ne biraju način i sredstva makar i sami doživeli pad (Mars u padu).

U kući ne izigravajte sami svog majstora, pa i ako niko nije u mogućnosti da popravi kvar koji vam se desio ima razloga zašto morate čekati. Tih dana se vežba strpljenje. Ma koliko bio težak ovaj aspekt i ma koliko imali potrebu da uradite određene stvari i po svaku cenu započnete neke poslove, ipak sačekajte. Aspekt ne traje dugo, pa će vas ta energija i nestrpljenje popustiti i racio nadvladati, ali akcije koje tada impulsivno poduzmete, teško ćete moći da ispravite.

Ipak, kao svetlo na kraju tunela, čeka vas Sunce da sa Uranom podeli svoju sreću i radost. Vikend je idelan za kreativnost i druženja (Uran). Nova poznanstva i razmena iskustava i ideja mogu biti itetako korisne ne samo vama već i društvu (Uran). Sa Uranom uvek možete očekivati neobične i iznenadne događaje, ali ovog puta prijatne i zabavne. Sunce se raduje u svom znaku i želeće da taj osećaj podeli i sa prijateljima, ali na vrlo originalan način. Zato budite otvoreni za sva nova poznanstva, iskustva i avanture.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD