Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 22. do 29. jula 2013

Na samom početku nedelje imamo čak dve planete koje menjaju znak. Venera ulazi u znak svog pada (Devicu), a Sunce u znak svog sedišta u Lavu. Nakon ulaska u novi znak, Venera će do kraja nedelje napraviti još tri aspekta sa Neptunom, Saturnom i Jupiterom, ali će se i muška energija aktivirati. Mars će od konjunkcije sa Jupiterom otići u opoziciju sa Plutonom, a istog dana ushićeno Sunce sačekaće Saturn sa kvadratom, tek da ga opomene da veličina ličnosti (Sunce) dolazi od skromnosti i strpljenja (Saturn). Ovih dana na ispitu su naša snaga volje, strpljenje i jačina ambicije (Sunce kvadrat Saturn), dok će Venera imati potrebu da ljubav traži u malim stvarima. Jednostavnost, praktičnost i služenje su jedna od osobina Venere u Devici. Ona ovde ume da voli, ali ne i bezgranično. Kriticizam i analiza tuđih postupaka i reči udaljavaju je od beskrajne ljubavi i apsolutne moći (Sunce u Lavu).

Već prvog dana kada Mesec bude prešao u znak Vodolije, neke će se emocije osloboditi, a hrabrost za pomoć slabijima i nezaštićenima (Mars konjunkcija Jupiter) u potpunosti prevladati. Sunce će zasijati punim sjajem tog dana i mnogi će poželeti da svoje obaveze ostave za drugi dan, a sebi da ispune želju i prošetaju gradom, uživajući u Suncu i druženju. Svest je polako okrenula svoje kormilo i pažnju usmerila ka sebi, ka lepim stvarima, ka radosti i lepoti. Preko Meseca u čijem je znaku Sunce tranzitiralo znakom Raka, u mnogima su se probudile neke emocije, kao i potreba za rešavanjem porodičnih pitanja i dilema oko imovine. Ipak, za one koji već imaju prilično naglašene vodene elemente u horoskopu, ovaj period je mogao biti otežavajući, pa i prilično naporan. Sunce u Raku nema neko dostojanstvo, ali priroda svake muške planete je da "voli" da se nađe u nekom muškom znaku. Odlučnost je nedostajala, konkretnost je manjkala, a emocija je bilo i previše. Svest je imala svoje usmerenje na emocije i onome što se oseća. Sada se stvari menjaju, pa će mnogi moći da odahnu i da najzad preuzmu kontrolu nad svojim životom. Možda neće odmah uspeti u tome, ali ulaskom i Merkura u znak Lava sve će polako da dođe na svoje.

Svest je svoje mesto našla, volja se ponovo rodila, Sunce je opet sjajnije, ali ne i Venera. Onda kada se treba radovati, svoju je ljubav zarobila u znaku svoga pada. Mnoge će se i ljubavne priče u ovom periodu završiti. Merkur je krenuo svojim direktnim hodom, Ego se pojačao ulaskom Sunca u znak Lava, ali jedna je Devica sama ostala. Ljubavne planete u znaku svog pada (Mars u Raku i Venera u Devici) opisuju ne baš idealan period za ljubav. Ma šta da odlučite, obe strane će biti povređene. Venera će početi da uviđa neke male nedostatke i sitnice koje joj smetaju u tuđim postupcima. Na prvom mestu naći će se partneri (Venera u Devici) i oni najbliži (Rak – u kome se nalazi Mars). Mesto kome Venera daje svoju lepotu je znak koji nju obično ne ceni mnogo (Devica), pa će se veća zadovoljstva pronaći u radu i na poslu, nego na mestima na kojima obično uživamo. Nemojte se iznenaditi ako vas neko u samoposluzi ili na ulici zaustavi kako bi vam dao neki pozitivan komentar na račun vaše frizure ili načina odevanja (Venera u Devici). Radost i ljubav sada borave tamo gde se radi i u "malim" životnim situacijama, a ne kod onih od kojih to očekujemo. Period je takav i mnoge emotivno bliske osobe jednostavno neće odeoleti izazovima koji se "pametovanjem“ zovu. Ovo su dani kada svi treba da nauče da gledaju svoja posla.

Kako Mesec bude prolazio znakom Vodolije prvo će napraviti opoziciju sa Suncem, a zatim i kvadrat sa Saturnom, što opisuje upravo sukob u odnosima dok pokušava da spoji razum i osećanja i uoči razliku bitnog od nebitnog. Sredinom nedelje Mesec menja znak i ulazi u znak Riba, pa će vera biti poljuljana.

Inače, Venera će nakon ulaska u Devicu najpre napraviti opoziciju sa Neptunom. Teško je jednom analitičnom znaku kojim jedino razum vlada objasniti da postoje stvari koje se ne mogu čuti, videti ili dodirnuti, ali da jednako postoje kao i oni sami. Venera sa Neptunom daje tajne i razočarenja u ljubavi. Potrudite se da poslušate svoje osećaje oni će vam više reći od samog razuma. Ukoliko želite da sa nekim započnete neki posao, pažljivo birajte kome se poveravate, jer Merkur je varalica, još uvek nije izašao iz svoje senke, a pri tom se nalazi u dvojnom vodenom znaku, pa lako može promeniti priču.

Ovo je vreme da se opustite i prepustite Suncu. Ono divno sija i krajem nedelje pokrenuće ambiciju koja je možda u predhodnom periodu malo zaspala. Veneri će biti fino u društvu Saturna, starog dobrog proverenog druga, a i Jupiter će joj se uskoro pridružiti, pa su moguće i poneke avanture.

Krajem nedelje Sunce u kvadratu sa Saturnom, probudiće u vama ambiciju i želju za dokazivanjem i statusom, ali Mars u opoziciji sa Plutonom govori da cilj ipak treba da bira sredstvo. Ovo su dve jake muške energije koje su jedna drugoj suprotne, obe ljute i svaka jednako drži svoju stranu i brani svoje stavove. Ovo nije trenutak za ozbiljne razgovore kao ni za porodične skupove (Mars u Raku), jer će priča i druženje otići u drugom smeru (Mars opozicija Pluton). Kako Mesec još uvek tranzitira znakom Ovna, treba izabrati neku sportsku aktivnost toga dana ili se jednostavno odlučiti za izlazak sa dragom osobom na kolače (Venera sekstil Jupiter) i uživati u sunčanom letnjem danu (Sunce u Lavu).

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD