Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 15. do 22. jula 2013

Pred nama je jedan prilično uzbudljiv period. Prvo će se ove nedelje formirati veliki vodeni trigon između Jupitera, Saturna i Neptuna, a nakon toga će Jupiter, putujući kroz znak Raka, ući u jedan T-kvadrat, da bi se kasnije ulaskom Marsa u znak Vage na nebu se stvorila jedna prilično izazovna konfiguracija Velikog Krsta. Šta će kome doneti ove promene na nebu sve zavisi od ličnog nivoa. Promene su izvesne, jer je preko puta Jupitera, Pluton koji ovaj veliki trigon spušta na zemlju i materijalizuje ga. Neki će imati velikh dešavanja, burnih promena, ali neko će baš u ovom periodu materijalizovati svoj talenat, ostvariti svoje želje ili sebe duhovno uzdići.

Ovaj period promene započeo je još prvim kvadratom Urana i Plutona, a za njim su se nizali drugi, pa treći, eklipse i lunacije... Svakako, jedan prilično izazovan period. Ipak, dugo očekivani ulazak Jupitera u znak svoje egzaltacije je stigao. Sada je vreme da prikupimo energiju i snagu za dalje i da predahnemo, jer su se na nebu Bogovi ujedinili i daju nam podršku!

Prvog dana nedelje Mesec iz znaka Vage pravi izazovne aspekte sa Plutonom, Uranom i Mekurom. Kao da su se svi urotili protiv njega i niko ne razume (retrogradni Merkur kvadrat Mesec) kojim jezikom govori. Vaga je uvek za diplomatiju, ali niko kao Vaga ne zna da napravi pometnju u odnosima. Uvek joj nešto nedostaje i svi su protiv nje, a ona je tako sama i svima želi dobro. Ukoliko se pronađete u ovakvoj situaciji ili prepoznate takve misli u sebi, izađite iz te energije, ne treba vam. Vi ste gospodar svojih misli. Nebo vas priprema za mnogo važnije događaje i nemojte pridavati značaja sitnicama koje vas okružuju. Stvari se događaju na mnogo dubljem nivou i tiču se vas u mnogo daljem vremenu.

Bilo kako bilo, doći će i drugi dan i Mesec će se polako povući u vodeni svet i pridružiti Saturnu u iščekivanju Jupitera (Jupiter trigon Saturn). Gleda taj Mesec iz donjeg sveta (Škorpiona), gleda na gore i ipak – svetlost vidi. Neko bi rekao «tužnog li Meseca i punog patnje» (Mesec konjunkcija Saturn), ali sada patnja ne postoji. Tuge su sve nestale i jedino je volja za životom prisutna. Jupiter je svetlo i svaki Saturnov korak osvetliće... Za brigu daje lakoću, za problem rešenje, za tugu radost, za siromaštvo novac, za bolest izlečenje. Ovo su dani kada će posebno na ispitu biti vaš moral, sistemi vrednosti, briga o drugima (Jupiter trigon Saturn), religija, vera i duhovnost (Jupiter trigon Neptun), ali će se pojaviti i dileme između optimizma (Jupiter) i opreza (Saturn).

Vodeni znakovi sa sobom nose velike prednosti, jaku intuiciju, ljubav, snove, osećanja, samilost, ali kao i svaki element – imaju i svoje slabosti. Mogu se pojaviti osećaji nesigunosti, ljubomore i posesivnosti, ali ne dozvolite da vas ti osećaji savladaju.

Ono što se bude razvijalo u periodu koji je pred vama daće samo naznaku ovih dana. Možete imati i neki neočekivani poziv koji će vam kasnije doneti rešenje za trenutnu finansijsku situaciju. Porodica i porodični odnosi biće jako aktivirani, ali nije vreme za njihovo rešavanje, vreme je da u sebi pokušate da izbalansite te nesklade. Jupiter i Neptun molitvom i tišinom planine pomeraju. Važno je da budete iskreni, jer istina nikad nije bolna.

Kako su ove tri planete u aspektu i sa Plutonom to na nebu stvara konfiguraciju velikog Zmaja. Ovo je slika velike energije i mnogi će osetiti njegovo dejstvo u narednom periodu. Pluton u Jarcu je uvek neka dužnička priča, uvek slika nečeg što smo radili, a što nam se sada dešava. Prepoznajte te male događaje, reči ili situacije, jer se nikad ne događaju drugima već nama samima, pa neka je i to u obliku obične priče, ali vi ste je čuli. Izvucite pouku iz nje, ispravite prošlost u sadašnjem trenutku i automatski menjate i svoju budućnost!

Mesec u znaku Strelca krajem nedelje, umnogome će vam pomoći da sve sa lakoćom prihvatite i sagledate stvari iz novog, pozitivnog ugla.

U subotu Merkur kreće svojim direktnim hodom. Dočekao je i taj trenutak kada su veliki Bogovi sedeli za okruglim stolom, bio je svedok razgovora i dan nakon što su Jupiter, Saturn i Neptun napravili kontakt, on će sad krenuti polako ka svojoj misiji. Toga dana i Mars će se pridružiti Neptunu i Saturnu (Mars trigon Saturn i Neptun). Neke su bitke davno završene i sad je i on to shvatio, ali trebaće još vode da proteče dok svi utisci i sećanja ne pronađu svoju reku.

Poslednjeg dana sedmice Mesec iz Jarca polako prikuplja utiske i pokušava da nađe u sebi neki odgovor za postavljena pitanja, za započete teme i mnoge misli koje su okupirale njegovu dušu. Iako je nedelja obećavajuća, energije su prejake, pa možete osetiti izvesni umor. Kao da je duša mnogo toga prošla i iskusila.

Svi imamo neki zadatak na Zemlji i iz nekog razloga je duša želela da se rodi na ovom svetu. Ukoliko ste se bar jednom u životu zapitali koja je vaša misija, verujte da je itekako bitna. Možda je do sada niste spoznali, možda niste sagledali iz pravog ugla, ali niko ne postavlja sebi takvo pitanje ukoliko u njegovom Univerzumu nešto posebno ne postoji. Ove vam se nedelje pruža idealna prilika da postavite neka pitanja ili zamislite neku želju i da oslušnete odgovor koji ćete dobiti. Budite tihi, jer ovo nije vreme nikakvih razgovora, niti bilo kakvih mentalnih aktivnosti. Lagano u carstvo tišine i snova, znakova i simbola... I odgovor će doći. Ko zna, možda su neki već sada dobili svoje odgovore? :-)

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD