Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 01. do 08. jula 2013

Nakon nedelje u kojoj su se želje zamišljale, a izlasci provodili u dobrom društvu i raspoloženju, sada se ipak i Venera u Lavu uči skromnosti (Venera kvadrat Saturn), a Sunce u Raku promenama (Sunce opozicija Pluton) i strpljenju (Sunce kvadrat Uran).

Odnosi su najvažniji, ali zašto su nekad neki tako teško ostvarivi ili, pak, nemogući? Zašto nam neke osobe jako prijaju, a neke u nama konstantni nemir bude... I hteli mi to ili ne, u većoj ili manjoj meri, svima su poznati ovi osećaji. Ove se nedelje moramo posebno potruditi da izgradimo dobar odnos sa onima koji su nam najbliži, sa onima koji su nam najdraži i sa onima koji su tako blizu, a opet, tako daleko od nas.

Početak nedelje biće u znaku odnosa i ljubavi. Samo što ovog puta ovo nije dan uživanja i pesme, već odricanja i skromnosti. U ponedeljak Venera će napraviti kvadrat sa Saturnom, a to je aspekt koji posebno osete oni koji natalno imaju kontakt ovih planeta, ali ni ostali neće ostati pošteđeni. Ovo je gorda Venera, ona o svemu odlučuje, pa ako joj Saturn uslove neke postavi, njenom egu neće biti drago. Ovde su se sukobile dve fiksne energije (Lav i Škorpion – fiksni znaci), pa se ne zna koja će prva odustati ili pokoriti se. Saturn je taj koji uvek nešto onemogućava, ograničava ili uskraćuje, ali... da li je i ovog puta Saturn taj koji sreću umanjuje, koji se „nemanjem“ ili tugom zove? Ovog puta Saturn je u velikom vodenom trigonu sa Jupiterom i Neptunom i ono što on sada sobom zaista nosi, jesu sreća i mudrost (trigon Jupiter). Gorda Venera savete ne prima, pa zato može biti i povređena.

Venera – Saturn je aspekt koji se uvek odnosi na neka ograničenja, na ljubomore, tugu, samoću, pa se zato tog dana mogu pojaviti isti osećaji ukoliko ne prepoznate poruku koju vam Saturn šalje. Ovog puta, ma koliko vladarka Ljubavi bila, Venera će morati da se povinuje i prihvati. Znak Lava u kojem se nalazi od nje traži da uživa u lažnom sjaju. Sve što sija je lepo, sve što je skupo i brendirano je važno, a ostale stvari nju ne zanimaju. Ali ovog puta, ove nedelje moraće da nauči šta su to prave i trajne vrednosti. Ukoliko se nađete u situaciji da vas neko savetuje, iako savet niste tražili, ili vas ispravlja u nekim stvarima koje ste mnogo puta uradili ili budete na kraju ne isplaćeni za odrađeni rad ili trud – ne gordite se. Na ispitu je samo vaš ego. Budite strpljivi i ne ulazite u sukob ili raspravu. Ma koliko vam se činilo da ste vi u pravu, ovog puta ćete morati da prihvatite tuđe uslove. Ako je ljubavni odnos u pitanju i nađete se usred rasprave, zagrlite tu osobu svom snagom i setite se da ne postoji razlog kojem biste posvetili više pažnje od ljubavi.

Dok Sunce bude tranzitiralo znakom Raka, pažnja će posebno biti usmerena na vaš emotivni život. Vodeni znak utiče na promenljivost raspoloženja, pa se u jednom momentu možete naći u poziciji spasavanja sveta od siromaštva, nasilja ili klimatskih katastrofa, a već u drugom u ulozi velikog sudije koji kaznu sam određuje i za zakon ne pita. U utorak, Sunce će se naći u opoziciji sa Plutonom, planetom koja u aspektu sa svetlima utiče na promene. Razlika između izazovnog i protočnog aspekta je samo u stepenu prihvatanja promena. Kako ta opozicija ide preko znakova Raka i Jarca, ovo se dosta tiče korena, predaka i porodice, pa zato ma kako teško bilo, sve uslove i okolnosti prihvatite, jer drugi put ne postoji. Ako se nešto mora desiti, desiće, razlika je samo u tome kako vi to doživite. Takođe, ovih dana posebno povedite računa o zdravlju. Sunce u Raku je po prirodi slabo, a opozicija sa Plutonom može da izazove neke upalne procese u stomaku (Rak). Povedite računa i o ishrani i tih dana sa jelovnika izbacite sve što se „brzom hranom“ zove.

U četvrtak ulazi Mesec u znak Blizanaca, pa će vam mentalna aktivnost biti pojačana. Međutim, zbog izazvonih aspekata Sunca na nebu, želećete da sve stvari sami (Sunce) rešite, ali to vam tada neće polaziti za rukom. Ne budite uporni, jer Uran u kvadratu sa Suncem zna da bude prilično problematičan! Posebno budite pažljivi sa svojim ukućanima (Sunce u Raku), a nervozu u kući mogu da izazovu problemi sa tehnikom, strujom ili internetom. Kao posledica određenih događaja, mogu se javiti razni problemi sa glavom (Uran u Ovnu). Potrudite se toga dana da ostanete prisebni, a šta god u vama izazivalo određenu dozu stresa i nervoze, neće biti trajno. Sve što treba je da se opustite, budući da su aspekti sa Suncem brzi i prolazni, a problemi brzo rešivi. Mesec će vam u tome pomoći, jer će prolaskom kroz znak Blizanaca praviti sekstil sa Venerom i Uranom, pa će vam prijati društvo voljenih osoba.

I sam kraj nedelje, kad Mesec bude napustio vazdušni znak Blizanca i bude krenuo ka Suncu, želećete samo da se odmorite. Osetićete da ste imali jednu izazovnu i napornu nedelju. Sretni što se sve dobro završilo, želećete da budete okruženi samo bliskim osobama, jer za akciju nije pravo vreme. Mesec je jako mali, polako se približava Suncu, pa je dobro da se i vi povučete i sačekate novi dan i nove pobede. Dan će vam ulepšati Mesečev prelazak preko Jupitera i veliki trigon koji će praviti sa Saturnom i Neptunom. Preplaviće vas osećaj ispunjenosti i osećaj da se nalazite na pravom mestu u pravo vreme. Zadržite taj osećaj, jer je pravo mesto upravo tamo gde se sada nalazite, a pravo vreme upravo ono koje sada živite.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD