Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 24. juna do 01. jula 2013

Ove nedelje imamo tri velika događaja. Prvi i najveći je ulazak Jupitera u znak svoje egzaltacije, zatim retrogradnost Merkura i na kraju ulazak Venere u znak Lava. Sve ove promene prati Sunce i podržava ih kroz trigonske aspekte koje gradi sa Saturnom i Neptunom.

Od srede ulazimo u novi jednogodišnji period u kojem imamo prilike da razvijamo našu srčanu čakru. Prolazak Jupitera kroz znak Blizanaca označio je period u kome je naš mentalni nivo želeo još nešto da nauči, još neku knjigu da pročita ili kurs da završi, ali Jupiter u Raku ukazuje na sasvim drugu energiju. To nije samo zato što je sam znak Raka u pitanju, već i zato što je u njemu Jupiter egzaltiran, dakle naročito snažan. Imamo godinu dana da osvestimo prave vrednosti, da naučimo šta je to istinska ljubav i da shvatimo da je zahvalnost jedna od najvećih ljudskih vrlina. Ove nedelje nas može preplaviti talas samilosti, ljubavi i saosećanja prema drugima. Otvorimo se, propuštajući snop Svetlosti kroz naše eterično telo i neka nas ono vodi.

Prvog dana Mesec iz znaka Jarca, pravi izazovne aspekte, pa je moguće da toga dana izazove kod mnogih osećaje melanholije, brige i straha. Konjunkcija sa Plutonom daje osećaje destrukcije i samodestrukcije, a kvadrat sa Uranom osećaj nervoze i nepripadanja. Toga dana izbegavajte bilo kakve razgovore. Ukoliko se jave osećaji težine ili smatrate da su vam nečije reči teško pale ili vas je neko nepravedno optužio, nemojte pričati o tome, jer svaka reč i svaki događaj je samo odraz onoga što se zbiva u duši i u telu. Na kraju dana, ako je dan bio težak, nemojte osećaje deliti sa drugima, povucite se u svoje odaje, osamite se, kako to samo Mesec u Jarcu zna, jer Mesec u opoziciji sa Merkurom može da izazove nesporazume i nerazumevanje.

Drugog dana atmosfera na nebu se sasvim menja. Mesec polako napušta tužni znak Jarca i ulazi u svet Vodolije. Samo će još kvadrat sa Saturnom da opomene na određene nezavršene obaveze za koje ste odgovorni. Merkur je stacioniran, pa je dan za završavanje, a ne započinjanje bilo kakvog posla. Toga dana sve razgovore i dogovore prihvatite sa rezervom, jer kad Merkur krene svojim retrogradnim hodom, moguća su odlaganja i predomišljanja.

U sredu, sve kao da će stati i nastati velika tišina... a on će polako usred noći ući u svoje kraljevstvo (ulazak Jupitera u znak Raka), požuriće da nas zatekne dok spavamo... da nas iznenadi u snu... da nas blagoslovi i pošalje neku lepu misao, koja će nas pratiti tokom cele godine. Toga dana celi će se Univerzum njemu pokloniti i sve planete će odati počast njegovom visočanstvu. Sunce će istog dana biti u velikom vodenom trigonu sa Saturnom i Neptunom, osvetliti pretke i spojiti ih u jedno. Kad Anđeo blagoslov da, želje se same ispunjavaju i pre nego ih zamislimo. Ovo je vreme praštanja, samilosti i istine.

Istog dana kada Jupiter bude ušao u znak Raka, Merkur će krenuti u svoj retrogradni hod. Kao da mali Merkur u susret svom Učitelju ide! Svi nesporazumi će se rešiti, neki dogovori će morati ponovo da se obave, izgubljeno može biti nađeno, ali nezavršeno se mora završiti. Merkur će vas naterati da se vratite u prošlost, jer on davne dane pamti (Merkur u Raku). Prisetite se gde ste pravdu delili, gde ste nekog osudili, a sudija niste, ili ste imali kome nešto zameriti, zaboravivši da je ta osoba u stvari slika jedne vaše osobine, koju ne želite da prihvatite.

Ideje će se razne javiti... o putovanju, učenju ili nekom humanitarnom radu. Duša se toga dana otvara. Neki će možda biti promenljivog raspoloženja, nenaviknuti da se neke stvari – emocije, dešavaju mimo njihove volje, odnosno kontrole. Neki će biti tužni, jer će slike nekih tužnih događaja da se nižu pred njihovim očima, a oni kao da su tek sada svesni tog nekadašnjeg događaja. Ipak, mnogi će biti i ushićeni i dok budu pričali o praštanju, tek poneka suza (Mesec u Ribama) kanuće na njihove otvorene dlanove, okrenute ka gore, okrenute ka nebu. To su ruke koje pružaju, miluju i daruju.

Još pod utiskom promena koje Jupiter u Raku nosi, nećete ni primetiti da je Venera ušla u znak Lava. A ona je jedva dočekala da uđe u kraljevski znak. Mnogi je neće ni osetiti, jer Mesec će u Ribama biti, pa duša još sa Anđelima druguje. Pomalo gordoj i sa nešto taštine, Veneri se baš i neće svideti da bude u drugom planu... Ipak naći će ona svoj put, pa kako u četvrtak ulazi u znak Lava, te večeri mnogi će se naći u društvu drage osobe na nekom otmenom mestu, skupom restoranu ili premijeri nekog filma ili predstave. Petak je njen dan i tada će zasijati svojim punim sjajem.

Ona voli radosti i igre, od Blizanaca je drugačija, jer ona je glavna. U zavisnosti kojim poljem tranzitira, ta oblast će zasijati njenim sjajem, tu ćete biit protežirani, a ljubav ćete naći isključivo na javnim mestima, centru grada ili mestima na kojim se opuštate i družite. Ova Venera ne voli brigu, ona je lagana, radošću odiše, uvek u prvom redu i uvek se ona pita za sve.

Ulazak Meseca u znak Ovna, obeležiće vikend. Sada je puna pažnja Veneri posvećena (Mesec trigon Venera), pa se ovog vikenda možete naći na nekim mestima na kojima nikada ranije niste bili. Jupiter u Raku saosećanje će dati, dušu će oplemeniti, a Venera će već darivati... Ovo je vikend koji možete provesti u radosti okruženi zdravom ljubavlju. Mnoge će deca obradovati nekim poklonom ili iznenađenjem, u znak neke zahvalnosti. Drugi će vrlo kreativno provesti vikend razvijajući svoj talenat i posvetivši se svom hobiju koji su možda zapostavili zbog obaveza ili nekih drugih razloga.

Prepustimo se, jer ovo su dani kada će nam Venera darivati lepotu, radost i plemenitost, a Jupiter dati oprost, mudrost i blagoslov.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD