Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 17. do 24. juna 2013

Ove nedelje će biti aktivirana muška energija. Prvog dana Mars sa Uranom gradi sekstil, dok će sredinom nedelje i Sunce sa Jupiterom napraviti konjunkciju. Tada će zavladati ponovo energija Raka. Merkur će se sa Venerom pozdraviti (Merkur konjunkcija Venera) pre nego ona napusti ovaj znak, a on krene svojim retrogradnim hodom u susret svom Učitelju (ulazak Jupitera u znak Raka). Na kraju nedelje i Sunce će se pridružiti Merkuru (Sunce u Raku) i najaviti dolazak vrhovnog Boga Zevsa u njegovo kraljevstvo – u njegovu egzaltaciju (egzaltacija Jupitera)!

Prolaskom Sunca kroz određeni znak u toku godine, bude se sve karakteristike tog znaka. Ovog meseca to su bili Blizanci i mentalna aktivnost je izuzetno naglašena, a s obzirom da Mars jednom u dve godine prolazi kroz određeni znak i njegov tranzit je od izuzetnog značaja. Sunce je buđenje, a Mars je akcija, pa je ovo period kada je jaka motorika govora, novih ideja i pisane reči. Jaka muška energija u pozitivnom smislu daje nam podršku da se pokrenemo, da započemo prvi i da progovorimo, jer Mars sa Uranom itekako ima šta reći, a mali napor će Sunce sa Jupiterom i više nego nagraditi!

Još ova nedelja je ostala za mentalno buđenje, pa ukoliko je ostalo nešto nedovršeno sada je vreme da neke stvari postavimo na svoje mesto. Obavimo razgovore koje smo dugo odlagali, iznesimo svoje ideje i misli – možda će i drugi deliti naše razmišljanje.  Otputujmo nekud, ukoliko je planova bilo, i pročitajmo do kraja knjigu koju smo davno započeli...

Prvog dana nedelje sa ulaskom Meseca u znak Vage, Mars će napraviti sekstil sa Uranom. Uran sa Marsom daje genijalne ideje i želju da se u svim segmentima prošire vidici i unesu inovacije. Međutim, Mars je kao planeta previše nagao i ne pita, već dela. To je čista akcija i izvršenje, ali će Mesec u Vagi tih dana pokušati da održi atmosferu balansa i zadovoljstva, ma koliko Mars bio aktiviran. Ipak, dok bude trajao ovaj aspekt treba iskoristiti sve najbolje što se pruža kao mogućnost! Svi koji se bave tehnikom, izradom dizajna, web majstori, ali i astrolozi, ovih dana mogu doći do određenih spoznaja, zaključaka i novih ideja, koje mnogima mogu promeniti pravac i drugačije sagledavanje stvari. Ovo su često i tuđe ideje kojima vi pomažete u njihovom ostvarenju (Mesec u Vagi). Uran daje humanost, pa ćete se možda naći u situaciji, ne inovatora, već pomoćnika nekoga ko treba da objavi neke stvari, ali za to nema hrabrosti ili podrške. U nekim će se krajevima desiti i neka pobuna ili demonstracije (Mars sekstil Uran), gde će se tražiti sloboda govora (Blizanci), a koje će na kraju i dobiti (Sunce konjunkcija Jupiter).

I utorak će biti pod istim uplivom aspekata, pa ukoliko dođete do ideja o nekoj investiciji, prvo se konsultujte sa partnerom (Mesec u Vagi), jer iako vam je ideja dobra, biće vam potrebna i njegova podrška. Bez obzira na Mesec u Vagi – i Mars u Blizancima često radi u paru, baš kao što su to radili i Blizanci Kastor i Poluks. Ovih dana možete dobiti ponudu od neke muške osobe da iznenada odete na neko kratko putovanje. Nemojte mnogo razmišljati, jer sa Uranom i Marsom nema puno razmišljanja i ma koliko to izgledalo čudno ili prenaglo, provod će biti nezaboravan.

Sredinom nedelje Mesec iz Vage daje podršku i Suncu i Jupiteru (Mesec u trigonu sa Suncem i Jupiterom), a nakon toga se povlači i odlazi u donji svet (Mesec u Škorpionu). Sve što je Mesec imao svetu da objavi objavio je, a sada sa 05° Škorpiona želi da vidi rezultate. A na nebu, svetlost sjajna da sjajnija ne može biti. Sunce u konjunkciji sa Jupiterom na „Betelgezu“ fiksnoj zvezdi iz sazvežđa Orion. Ova zvezda govori o slavi i pobedi, vesnik je bogatstva, posebno kada se na njoj nađu Sunce i Jupiter, što je sad slika svetske slave, velikog novca, nagrade i velikih dobitaka. Ovo je uspeh na svim poljima koji imaju veze sa inostranstvom ili putovanjima. Ovo je pomoć i protežiranost od muške osobe, ugledne i moćne na položaju... Ovo su i sve nagrade za pisanu reč, književna dela, kao i uspeh na svim putovanjima i dobri pregovori.

U petak ulaskom Meseca u znak Strelca, opet ćete želeti sve sa svetom da podelite. Istog dana će i Merkur sa Venerom napraviti konjunkciju, a Sunce ući u znak Raka. Ovo su dani za druženje, za priču i za emotivne susrete. Uskoro će se desiti velike promene u ovom znaku. Venera će nastaviti svoj put ljubavi u znaku Lava, dok će Jupiter sa Merkurom, njegovim vernim učenikom, učiti svet (Rak) duhovnosti i Apsolutnoj Ljubavi. Ali sada je dan za mala porodična druženja, za Venerine simpatije i za čitanja u dvoje. Ovde je porodica na okupu i priče su prijatne i sve izgleda drugačije i sve izgleda sjajnije, jer Sunce sada u domu najsjanije sija (Sunce u Raku).

A posle druženja i porodičnih priča, Mesec iz Jarca bi malo da se osami. Poslednjeg dana nedelje napraviće opoziciju sa Suncem, pa je dobro izbegavati velike skupove i druženja. Izaberite nekog najbližeg sebi i otiđite do obližnje reke. Šum vetra, žubor vode i miris prirode, spojiće dve različitosti koje će tek nekima blagi nemir stvoriti (Mesec opozicija Sunce).

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD