Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 17. do 24. juna 2013

Ove nedelje će biti aktivirana muška energija. Prvog dana Mars sa Uranom gradi sekstil, dok će sredinom nedelje i Sunce sa Jupiterom napraviti konjunkciju. Tada će zavladati ponovo energija Raka. Merkur će se sa Venerom pozdraviti (Merkur konjunkcija Venera) pre nego ona napusti ovaj znak, a on krene svojim retrogradnim hodom u susret svom Učitelju (ulazak Jupitera u znak Raka). Na kraju nedelje i Sunce će se pridružiti Merkuru (Sunce u Raku) i najaviti dolazak vrhovnog Boga Zevsa u njegovo kraljevstvo – u njegovu egzaltaciju (egzaltacija Jupitera)!

Prolaskom Sunca kroz određeni znak u toku godine, bude se sve karakteristike tog znaka. Ovog meseca to su bili Blizanci i mentalna aktivnost je izuzetno naglašena, a s obzirom da Mars jednom u dve godine prolazi kroz određeni znak i njegov tranzit je od izuzetnog značaja. Sunce je buđenje, a Mars je akcija, pa je ovo period kada je jaka motorika govora, novih ideja i pisane reči. Jaka muška energija u pozitivnom smislu daje nam podršku da se pokrenemo, da započemo prvi i da progovorimo, jer Mars sa Uranom itekako ima šta reći, a mali napor će Sunce sa Jupiterom i više nego nagraditi!

Još ova nedelja je ostala za mentalno buđenje, pa ukoliko je ostalo nešto nedovršeno sada je vreme da neke stvari postavimo na svoje mesto. Obavimo razgovore koje smo dugo odlagali, iznesimo svoje ideje i misli – možda će i drugi deliti naše razmišljanje.  Otputujmo nekud, ukoliko je planova bilo, i pročitajmo do kraja knjigu koju smo davno započeli...

Prvog dana nedelje sa ulaskom Meseca u znak Vage, Mars će napraviti sekstil sa Uranom. Uran sa Marsom daje genijalne ideje i želju da se u svim segmentima prošire vidici i unesu inovacije. Međutim, Mars je kao planeta previše nagao i ne pita, već dela. To je čista akcija i izvršenje, ali će Mesec u Vagi tih dana pokušati da održi atmosferu balansa i zadovoljstva, ma koliko Mars bio aktiviran. Ipak, dok bude trajao ovaj aspekt treba iskoristiti sve najbolje što se pruža kao mogućnost! Svi koji se bave tehnikom, izradom dizajna, web majstori, ali i astrolozi, ovih dana mogu doći do određenih spoznaja, zaključaka i novih ideja, koje mnogima mogu promeniti pravac i drugačije sagledavanje stvari. Ovo su često i tuđe ideje kojima vi pomažete u njihovom ostvarenju (Mesec u Vagi). Uran daje humanost, pa ćete se možda naći u situaciji, ne inovatora, već pomoćnika nekoga ko treba da objavi neke stvari, ali za to nema hrabrosti ili podrške. U nekim će se krajevima desiti i neka pobuna ili demonstracije (Mars sekstil Uran), gde će se tražiti sloboda govora (Blizanci), a koje će na kraju i dobiti (Sunce konjunkcija Jupiter).

I utorak će biti pod istim uplivom aspekata, pa ukoliko dođete do ideja o nekoj investiciji, prvo se konsultujte sa partnerom (Mesec u Vagi), jer iako vam je ideja dobra, biće vam potrebna i njegova podrška. Bez obzira na Mesec u Vagi – i Mars u Blizancima često radi u paru, baš kao što su to radili i Blizanci Kastor i Poluks. Ovih dana možete dobiti ponudu od neke muške osobe da iznenada odete na neko kratko putovanje. Nemojte mnogo razmišljati, jer sa Uranom i Marsom nema puno razmišljanja i ma koliko to izgledalo čudno ili prenaglo, provod će biti nezaboravan.

Sredinom nedelje Mesec iz Vage daje podršku i Suncu i Jupiteru (Mesec u trigonu sa Suncem i Jupiterom), a nakon toga se povlači i odlazi u donji svet (Mesec u Škorpionu). Sve što je Mesec imao svetu da objavi objavio je, a sada sa 05° Škorpiona želi da vidi rezultate. A na nebu, svetlost sjajna da sjajnija ne može biti. Sunce u konjunkciji sa Jupiterom na „Betelgezu“ fiksnoj zvezdi iz sazvežđa Orion. Ova zvezda govori o slavi i pobedi, vesnik je bogatstva, posebno kada se na njoj nađu Sunce i Jupiter, što je sad slika svetske slave, velikog novca, nagrade i velikih dobitaka. Ovo je uspeh na svim poljima koji imaju veze sa inostranstvom ili putovanjima. Ovo je pomoć i protežiranost od muške osobe, ugledne i moćne na položaju... Ovo su i sve nagrade za pisanu reč, književna dela, kao i uspeh na svim putovanjima i dobri pregovori.

U petak ulaskom Meseca u znak Strelca, opet ćete želeti sve sa svetom da podelite. Istog dana će i Merkur sa Venerom napraviti konjunkciju, a Sunce ući u znak Raka. Ovo su dani za druženje, za priču i za emotivne susrete. Uskoro će se desiti velike promene u ovom znaku. Venera će nastaviti svoj put ljubavi u znaku Lava, dok će Jupiter sa Merkurom, njegovim vernim učenikom, učiti svet (Rak) duhovnosti i Apsolutnoj Ljubavi. Ali sada je dan za mala porodična druženja, za Venerine simpatije i za čitanja u dvoje. Ovde je porodica na okupu i priče su prijatne i sve izgleda drugačije i sve izgleda sjajnije, jer Sunce sada u domu najsjanije sija (Sunce u Raku).

A posle druženja i porodičnih priča, Mesec iz Jarca bi malo da se osami. Poslednjeg dana nedelje napraviće opoziciju sa Suncem, pa je dobro izbegavati velike skupove i druženja. Izaberite nekog najbližeg sebi i otiđite do obližnje reke. Šum vetra, žubor vode i miris prirode, spojiće dve različitosti koje će tek nekima blagi nemir stvoriti (Mesec opozicija Sunce).

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD