Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 10. do 17. juna 2013

I ove nedelje, kao i prethodne dve, Venera će biti prilično aktivirana. Ali za razliku od ranijih dana – sada nema snova, nema ni zaljubljivanja, jer će ove nedelje da se suoči sa realnošću, ma kakva ona bila. U sredu će napraviti opoziciju sa Plutonom, a odmah nakon toga i kvadrat sa Uranom. Ovo je bolno sazrevanje, ovde Pluton bez mnogo milosti želi da je suoči sa okolnostima i situacijom kakva jeste u stvarnosti i oslobodi je svih blokada i emotivnih strahova koje ima. Da li je naša ljubav prema nekome zaista slobodna i čista ili je to, pak, plod neke taštine, posesivnosti ili straha od samoće? Da li se bojimo da se suočimo sa svim našim emocijama sa kojima živimo? Možda će biti bolno, jer ovaj Pluton nema mnogo nežnosti. Jarac je znak koji nije mnogo sentimentalan, ali je iskren i realan. To za neke može biti jako stresno, jer Rak ima potrebu da se po svaku cenu drži starih navika, zato što se boji da ne bude povređen. Prihvatimo ono što je u nama. Iznesimo svaku emociju, jer ma kako bolno tog trenutka bilo, Pluton će nam doneti oslobođenje i otvoriti teška vrata koja vode u neki novi svet.

U ponedeljak se Mesec pridružuje Veneri i Merkuru u svom znaku, te uživa u njihovom društvu. Ovo je osećaj ispunjenosti kada se osećate kao da je porodica na okupu. Srca su puna, radosti ima, porodičnih priča i smeha. Ulaskom Meseca u isti znak, stvoriće se divna atmosfera na nebu, jer će na samom početku napraviti veliki vodeni trigon sa Saturnom i Neptunom. Merkur se toga dana nalazi na „Sirijusu“, fiksnoj zvezdi iz sazvežđa Canis Major ili Veliki pas. On će ovde, kao veliki glasnik, da najavi neki veliki događaj i veliku promenu koja će se dogoditi susretom Venere i Plutona. Iako je egzaktan aspekt u sredu, mnogi će već u utorak osetiti energiju, jer će se aplikacija aspekta osetiti već tada. U svakom slučaju, prvog dana nedelje, mnogi će biti emotivno osetljivi, jer će Mesec, pored trigona sa Saturnom i Neptunom, napraviti opoziciju sa Plutonom, kvadrat sa Uranom, ali i konjunkciju sa Venerom i na kraju konjunkciju sa Merkurom. Raspoloženje će vam biti promenljivo kao da se na nebu smenjuju sunčani i tmurni oblaci.

Prvih dana nedelje mogući su i susreti sa mnogim ljudima koji će u vama izazivati razne promene raspoloženja. Zato se unapred pripremite i ne dozvolite da u vama izazovu reakcije zbog kojih biste kasnije mogli da se kajete. Dosta događaja biće povezano sa porodicom i vašim emotivnim životom. Biće tu i nekih dobrih vesti, lepih ljubavnih susreta, ali i onog momenta kada vam dragi ljudi kažu nešto o vama nešto što vam možda neće prijati, iako duboko u sebi znate da je to istina. Na kraju u tišini, shvatićete da su neki događaji i reči u vama izazvali nešto što vas je navelo da promenite određene stvari u sebi.

Sredina nedelje je trenutak onog velikog događaja koji je Merkur već prvog dana najavljivao. Prvo na šta pomislimo kada čujemo da je kontakt Venere i Plutona na nebu, jesu fatalne ljubavi, ljubomore i posesivnost. To i jeste simbolika tih planeta, pa su i moguće slične napete situacije. Glavna tema tih dana mogu biti ljubomora, ali ne samo u ljubavi i ne samo tuđa – već vaša lično. Možete ovog puta vi osetiti ljubomoru ili zavist, pa ukoliko primetite nemir i nezadovoljstvo u sebi, preispitajte svoju savest i misli koje vam izazivaju osećaj nemira. Takođe, ovo je i vreme uznemiravajućih porodičnih razgovora. Ovde je neka sestra ljubomorna, a neki novci ili porodično nasledstvo lako postaju razlog stresa ili zavisti. Možda ćete imati čak i neku poslovnu ponudu. Finansijski će delovati vrlo primamljivo, ali dobro razmislite da li je posao za vas i da li ste u stanju ispuniti sve uslove koji stoje u tom ugovoru. Ipak je ovo Had (Bog podzemnog sveta), pa će u skladu sa njegovom prirodom i ponuda biti takva. Ova Venera u Raku nije baš sposobna da živi ono što je Persefona, pa bi najbolje bilo da se ne upuštate ni u kakav dogovor.

Takođe, Pluton će navesti Veneru da neke bolne momente. Ona će morati da uđe u sebe i sve strahove ili slabosti oslobodi. Ne treba se stideti svojih slabosti, jer one su delovi nas, treba ih prihvatiti kao sastavni deo sebe, jer one to i jesu. Svaki deo sebe koji sputavamo i sakrivamo, želimo da odbacimo, ne prihvatamo, svojim negiranjem i odbacivanjem – on postaje sve jači. To može da izazove veliki stres i nemir (Venera kvadrat Uran), ali prihvatanjem svega u sebi, dobijamo oslobođenje (Uran).

Ovo su dani za emotivna oslobađanja. I taj strašni Pluton koji mrko gleda nežnu Veneru, a Uran joj sa druge strane nemire stvara, sve su to samo njeni delovi koje ona, kao u ogledalu, sada posmatra. Dovoljno je da samo zatvorite oči, osetite ono što vi jeste i budete otvoreni samo za taj suptilni deo vas. U sledećem trenutku, svi ti strašni susreti, nestaće kao da nikad ispred nje nisu ni bili.

I na kraju nedelje, Mesec iz Device govori da je Venera neki pad imala (Venera preko dispozicije ide u pad), ali sada je sve daleko iza nje. Nije bila sama, Merkur je sve vreme sa njom bio i taj pad izgleda drugačije kada je kraj nje Merkur koji egzaltira u Devici. Sada im dispozitor daje podršku (Mesec sekstil Venera sekstil Merkur), a misli su se sa dušom pomirile i sve ide svojim tokom.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD