Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 10. do 17. juna 2013

I ove nedelje, kao i prethodne dve, Venera će biti prilično aktivirana. Ali za razliku od ranijih dana – sada nema snova, nema ni zaljubljivanja, jer će ove nedelje da se suoči sa realnošću, ma kakva ona bila. U sredu će napraviti opoziciju sa Plutonom, a odmah nakon toga i kvadrat sa Uranom. Ovo je bolno sazrevanje, ovde Pluton bez mnogo milosti želi da je suoči sa okolnostima i situacijom kakva jeste u stvarnosti i oslobodi je svih blokada i emotivnih strahova koje ima. Da li je naša ljubav prema nekome zaista slobodna i čista ili je to, pak, plod neke taštine, posesivnosti ili straha od samoće? Da li se bojimo da se suočimo sa svim našim emocijama sa kojima živimo? Možda će biti bolno, jer ovaj Pluton nema mnogo nežnosti. Jarac je znak koji nije mnogo sentimentalan, ali je iskren i realan. To za neke može biti jako stresno, jer Rak ima potrebu da se po svaku cenu drži starih navika, zato što se boji da ne bude povređen. Prihvatimo ono što je u nama. Iznesimo svaku emociju, jer ma kako bolno tog trenutka bilo, Pluton će nam doneti oslobođenje i otvoriti teška vrata koja vode u neki novi svet.

U ponedeljak se Mesec pridružuje Veneri i Merkuru u svom znaku, te uživa u njihovom društvu. Ovo je osećaj ispunjenosti kada se osećate kao da je porodica na okupu. Srca su puna, radosti ima, porodičnih priča i smeha. Ulaskom Meseca u isti znak, stvoriće se divna atmosfera na nebu, jer će na samom početku napraviti veliki vodeni trigon sa Saturnom i Neptunom. Merkur se toga dana nalazi na „Sirijusu“, fiksnoj zvezdi iz sazvežđa Canis Major ili Veliki pas. On će ovde, kao veliki glasnik, da najavi neki veliki događaj i veliku promenu koja će se dogoditi susretom Venere i Plutona. Iako je egzaktan aspekt u sredu, mnogi će već u utorak osetiti energiju, jer će se aplikacija aspekta osetiti već tada. U svakom slučaju, prvog dana nedelje, mnogi će biti emotivno osetljivi, jer će Mesec, pored trigona sa Saturnom i Neptunom, napraviti opoziciju sa Plutonom, kvadrat sa Uranom, ali i konjunkciju sa Venerom i na kraju konjunkciju sa Merkurom. Raspoloženje će vam biti promenljivo kao da se na nebu smenjuju sunčani i tmurni oblaci.

Prvih dana nedelje mogući su i susreti sa mnogim ljudima koji će u vama izazivati razne promene raspoloženja. Zato se unapred pripremite i ne dozvolite da u vama izazovu reakcije zbog kojih biste kasnije mogli da se kajete. Dosta događaja biće povezano sa porodicom i vašim emotivnim životom. Biće tu i nekih dobrih vesti, lepih ljubavnih susreta, ali i onog momenta kada vam dragi ljudi kažu nešto o vama nešto što vam možda neće prijati, iako duboko u sebi znate da je to istina. Na kraju u tišini, shvatićete da su neki događaji i reči u vama izazvali nešto što vas je navelo da promenite određene stvari u sebi.

Sredina nedelje je trenutak onog velikog događaja koji je Merkur već prvog dana najavljivao. Prvo na šta pomislimo kada čujemo da je kontakt Venere i Plutona na nebu, jesu fatalne ljubavi, ljubomore i posesivnost. To i jeste simbolika tih planeta, pa su i moguće slične napete situacije. Glavna tema tih dana mogu biti ljubomora, ali ne samo u ljubavi i ne samo tuđa – već vaša lično. Možete ovog puta vi osetiti ljubomoru ili zavist, pa ukoliko primetite nemir i nezadovoljstvo u sebi, preispitajte svoju savest i misli koje vam izazivaju osećaj nemira. Takođe, ovo je i vreme uznemiravajućih porodičnih razgovora. Ovde je neka sestra ljubomorna, a neki novci ili porodično nasledstvo lako postaju razlog stresa ili zavisti. Možda ćete imati čak i neku poslovnu ponudu. Finansijski će delovati vrlo primamljivo, ali dobro razmislite da li je posao za vas i da li ste u stanju ispuniti sve uslove koji stoje u tom ugovoru. Ipak je ovo Had (Bog podzemnog sveta), pa će u skladu sa njegovom prirodom i ponuda biti takva. Ova Venera u Raku nije baš sposobna da živi ono što je Persefona, pa bi najbolje bilo da se ne upuštate ni u kakav dogovor.

Takođe, Pluton će navesti Veneru da neke bolne momente. Ona će morati da uđe u sebe i sve strahove ili slabosti oslobodi. Ne treba se stideti svojih slabosti, jer one su delovi nas, treba ih prihvatiti kao sastavni deo sebe, jer one to i jesu. Svaki deo sebe koji sputavamo i sakrivamo, želimo da odbacimo, ne prihvatamo, svojim negiranjem i odbacivanjem – on postaje sve jači. To može da izazove veliki stres i nemir (Venera kvadrat Uran), ali prihvatanjem svega u sebi, dobijamo oslobođenje (Uran).

Ovo su dani za emotivna oslobađanja. I taj strašni Pluton koji mrko gleda nežnu Veneru, a Uran joj sa druge strane nemire stvara, sve su to samo njeni delovi koje ona, kao u ogledalu, sada posmatra. Dovoljno je da samo zatvorite oči, osetite ono što vi jeste i budete otvoreni samo za taj suptilni deo vas. U sledećem trenutku, svi ti strašni susreti, nestaće kao da nikad ispred nje nisu ni bili.

I na kraju nedelje, Mesec iz Device govori da je Venera neki pad imala (Venera preko dispozicije ide u pad), ali sada je sve daleko iza nje. Nije bila sama, Merkur je sve vreme sa njom bio i taj pad izgleda drugačije kada je kraj nje Merkur koji egzaltira u Devici. Sada im dispozitor daje podršku (Mesec sekstil Venera sekstil Merkur), a misli su se sa dušom pomirile i sve ide svojim tokom.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD