Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 03. do 10. juna 2013

 

Evo nam još jedne nedelje gde su Merkur i Venera glavni akteri. Mnoge stvari će se dešavati na polju emocija. Biće tu puno ljubavnih, ali i porodičnih dešavanja. Neki će uspešno polagati ispite, dok se drugi uopšte neće baviti time, jer će smatrati da postoji konkretnije stvari koje treba da se urade. Ipak, ništa nije važnije od nas samih i onoga što je u nama. Zato, ma kako lagane situacije bile ili ne, one uvek sa sobom nose neku pouku. Ukoliko radimo onda kada je vreme da mirujemo i osluškujemo, Mars će na kraju nedelje sve to porušiti i naterati na ponovnu akciju. Zato, podržimo Veneru i Merkura dok prolazeći kroz znak Raka prave veliki vodeni trigon sa Neptunom i Saturnom. Neka nas vode samo intuicija, snovi i osećanja.

Već prvog dana dolaze promene u vašem srcu i mislima. Venera ulazi u znak Raka i pojačaće emotivnost. Neki će se radovati, jer će ih preplaviti bujica ljubavnih osećanja, neki će biti pomalo tužni, a neki zbunjeni, jer promenljivost znaka Raka utiče na iznenadne promene u rasploženju. Zato, ako primetite slične reakcije, nemojte biti strogi prema sebi, kao ni prema drugima, već dozvolite da vas vodi taj emotivni promenljivi deo duše vaše. Čini se kao da, idući kroz znak Raka, i sam Merkur sve vreme na velika vrata najavljuje Venerin skori ulazak u Raka. Kada ona bude zakoračila u te vode, Merkur će sa Neptunom trigon praviti, pa će vam se snovi pojačati. Često ćete sanjati ljude koji su ostavili jak utisak na vas. Neka jaka emocija želeće ponovo da oživi u vama. Pustite je neka ispliva, proživite je ponovo, a zatim je pustite da ode. Ukoliko postoji nešto za šta se još uvek grčevito držite, a toga davno više nema, sada je vreme za oprost i otpuštanje. Premda će, sa Merkurom i Venerom u Raku, mnogi pomisliti da je ljubav ta koja će biti glavna tema u narednom periodu – ipak su to ovoga puta rodbinske i porodične veze! Pozovite nekog sa kojim biste želeli, a niste uspeli, ostvariti blizak odnos ili je, pak, nekada došlo do nekog nesporazuma i tako ostalo. Razgovarajte ovog dana sa svima njima! Recite šta osećate, pa tako dajte šansu i sebi i drugima da se neke stvari promene i da se neke želje ispune.

Utorak je odličan dan za sređivanje porodičnih odnosa. Mnogi će sa reči preći na delo, pa će se odlučiti da obiđu nekog koga dugo nisu videli i pruže mu jedan zagrljaj. Ovo je, takođe, dan za porodična okupljanja ili putovanja. Vožnja starim, udobnim, porodičnim (Rak) autom (Merkur), svima će prijati (Venera). Probudiće osećaj spokoja i zadovoljstva. Toga dana biće pojačana moć zapažanja i koncentarcije, pa iskoristite to.

Sredinom nedelje Mesec će iz Bika praviti dobre aspekte sa planetama iz vodenih znakova, pa će se vaš trud i zalaganje iz predhodna dva dana videti i na konkretnom, realnom nivou. A da Venera uživa na svim nivoima, govori i njen dispozitor, koji je vodi u njeno sedište. Sad već možete očekivati i da dobijete onaj porodični auto koji ste samo pozajmljivali prilikom dugih putovanja. Možda će nečija majka ili sestra biti darežljive, pa vas obraduje nekim poklonom koji ste dugo želeli. A mnoge će Venere i sebe častiti, nekom šminkom, cvetnim parfemom (Venera trigom Neptun) ili se pozabaviti novom frizurom. Dok je Mesec u Biku dosta novca će se trošiti na uživanja, skupe stvari i izlaske.

U petak će se Venera, pored Neptuna, sresti i sa Saturnom. Kako se i Mesec približava Suncu, ovo će sada oživeti sećanja, jer to više nije Mesec koji ide napred, koji želi dalje, već onaj koji nas navodi na lagano povlačenje povlačimo duboko u sebe gde sumiramo utiske minulih dana. Venera nam otvara neke nove vidike i pruža da sve stvari sagledamo iz drugog ugla. Koliko su neke stvari lepe koliko su neki ljudi divni... Koliko nas samo ljubavi okružuje, to ćemo moći da vidimo samo tada, kad sve utihne, a Venera probudi svoju suptilnost i oživi najtananije osećaje.

Ovo je idealan dan za kreativnost i inspiraciju. Ovo je vreme za kućna druženja i slučajne sudbinske susrete (Saturn trigon Venera), negde u komšiluku, opet blizu doma... Ovde postoji mogućnost da se u vama probude neki novi osećaji, neka nova tajna, neka nova želja... Možda sretnete nekog koga dugo niste videli, pa će sve izgledati kao san ili će delovati tako nestvarno.

Takođe, ovo je i dan posta ili dijete, jer se Venera iz Raka odnosi na hranu, pa je Saturn podržava u odricanju od iste, a Mesec (koji je tada već jako mali), omogućava da se u tome istraje. Venera - Saturn se odnosi i na sistem vrednosti, pa se može desiti da neke stvari sagledate iz sasvim drugog ugla i da mišljenje o nekim ljudima u mnogome izmenite. Ovo je dan kada je će mnogi shvatiti da su materijalne vrednosti jako bitne, ali da ne donose ni delić onoga što može spoj ljubavi i osećanja.

Već sledećeg dana stvari će biti malo drugačije. Mars će se naći u kvadratu sa Neptunom, Merkur sa Uranom i opoziciji sa Plutonom, a Mesec će svoje svetlo ugasiti (Mesec konjunkcija Sunce). Ovo je, zapravo, izuzetno izazovan dan kada ne biste trebali da ulazite ni u kakav konflikt sa drugima. Ovaj dan izgleda kao naglo buđenje iz prelepog sna u surovu realnost. Posebno treba voditi računa u saobraćaju, jer ova pozicija nosi sliku kišovitog vremena sa munjama i gromovima (Uran), gde usled dana mračno sve postade. Ovo su sva trovanja hranom ili lekovima (Mars kvadrat Neptun) kao i virusa u kompjuteru (Merkur opozicija Pluton kvadrat Uran). Mogući su i problemi u kući (Rak) sa kanalizacijom (Pluton) ili strujom (Uran). Možda vam se javi neki brat ili rođak da vam se požali i ispriča neku tužnu priču (Merkur opozicija Pluton). Nije sve tako crno kao što izgleda, ali pozicija na nebu prozvaće neke ljude da se tako osećaju. Prijateljska ruka i reč utehe svakom prijaju.

Ipak, poslednji dan izgledaće kao Sunčano jutro posle jakog nevremena. Sve još miriše na kišu, jaka je su vlažnost u vazduhu, mokre ceste, a miris nabujalog zelenila kao da se raduje veselim zracima Sunca. Mesec se ponovo rodio, raduje se novom danu i uz široki osmeh, pozdravlja Jupitera (Mesec konjunkcija Jupiter). Još malo bi da se poigra poput deteta (Mesec u Blizancima), još malo bi da se prošeta, jer će se već popodne skloniti od prolaznika i sreću pronaći u udobnom toplom domu (Mesec u Raku).

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD