Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 22. do 29. aprila 2013

Ovo je nedelja za putovanja, komunikacije i razgovore sa Anđelima (Sunce trigon Neptun). Kroz jake snove, meditaciju ili vizije možemo dobiti odgovore za dileme koje imamo ili na pitanja koja su ostala neodgovorena. Takođe, pred nama su dani za rešavanje nekih ljubavnih problema ili nesporazuma, posebno starih ili davno zaboravljenih, ali nedovršenih i nezaokruženih.

Ove nedelje imamo nekoliko planernih aspekata, od kojih su dva sa Suncem i dva sa Neptunom, ali su se aktivirali i Merkur (Merkur sekstil Jupiter), Venera (Venera opozicija Saturn, trigon Pluton) i Mars (Mars sekstil Neptun).

Nedelja počinje sa Venerom i Saturnom u opoziciji, "okovanom Andromedom", koja čeka svoje izbavljenje, svog princa da je oslobodi okova i spase je. Dugo je čekala i sanjala da će slobodno da prošeta tim poljima na kojima sada sedi sama ne znajući da to nije zauvek.

Svi koji imaju aspekt Venere i Saturna biće prozvani. Oni sa izazovnim aspektom, moraće da se povuku u svoje tajne odaje i odboluju svoje ljubavne jade. Oni koji se tako lako ne predaju i na sve događaje gledaju kao sastavni deo života i još jedan stepenik koji mora da se pređe kako bi dobili viši i bolji status, vrlo lako će ovu Veneru i Saturna savladati. Neko će živeti samo poziciju, a neki će se osmeliti i otići u dispoziciju, preko koje se Saturn sa Venerom spaja praveći konjunkciju (Saturn preko Marsa ide u konjunkciju sa Venerom). Orbis između Venere i Marsa u trenutku kada je ona u egzaktnoj opoziciji sa Saturnom je 7° što ukazuje da će se ova opozicija prelomiti najviše preko odnosa i partnerstva. Zbog toga ćemo početkom nedelje napraviti i osvrt na predhodne događaje, na neke ranije dane i neke nesređene odnose, ukoliko ih je bilo. Atmosferu će upotpuniti Mesec koji već u utorak ulazi u znak Vage, pa ćemo na način na koji samo to Vaga ume, rešiti nesporazume i sve dugove izmiriti.

Sredinom nedelje Merkur će se sa Jupiterom družiti (Merkur sekstil Jupiter), pa je ovo odlično vreme da se teorija pretvori u praksu, a noviteti unesu u mnoge projekte i poslove. Sreda je odličan dan za putovanja, kao i kontakte sa ljudima iz inostranstva. Svi koji planiraju neko dodatno obrazovanje, a nisu bili sigurni u odluku, neka izbor bude u ovom danu. Venera će sa Plutonom praviti sekstil, pa se mogu spojiti stvari koje volite i koje će vam sigurno biti od koristi (Merkur sekstil Jupiter). Toga dana oglasiće se neki dobar glasnik (Anđeo, možda) koji će vam doneti informacije koje su vam potrebne... mudre reči koje ćete dugo pamtiti. Nemojte samo da vas zbuni, jer glasnici nekad mogu biti i obični smrtnici poput vašeg brata, komšije (Merkur) ili nekog mladog profesora (Jupiter u Blizancima).

I dok Merkur putuje novim stazama i otkriva nove puteve (Merkur u Ovnu sekstil Jupiter) Venera je dočekala svog princa (Venera trigon Pluton). Prošla je svoje iskustvo sa Saturnom, u kome je "bilo gorko", ali poučno (Venera opozicija Saturn). Sada, jača i odlučnija nego ikad, dočekala je svog spasioca, ali ne u okovima već na svojoj teritoriji i u svom okruženju (Venera u Biku). Dani s početka nedelje samo su uneli dozu ozbiljnosti i odgovornosti. Venera u Biku je potreba telesne ljubavi, ali sa Plutonom koji je vladar Škorpiona, ovde se spajaju dve suprotnosti. Ovaj aspekt pruža priliku da ostvarimo bolji sklad i ravnotežu u odnosima. Ovo se ne odnosi samo na emotivnog partnera već na odnose sa bilo kim ko nam je važan u životu – roditelj, dete, prijatelj, brat ili sestra. Ovde Pluton traži potpunu predaju i prihvatanje druge osobe kao dela sebe. Biće i onih koji će teško da se suoče sa svojim emocijama, a još teže druge da prihvate. Iz ovih razloga mogući su problemi sa grlom i vratnim delom (Venera u Biku) kao i problemi sa kičmom (...opozicija Saturn). Oni koji nemaju dodir Venere i Saturna u natalnom horoskopu ili su to uspeli da izbalansiraju, imaće dane pune ljubavi i jake bliskosti.

Ovo je, takođe, dobar dan za transfer nekog velikog novca (Venera trigon Pluton), posebno ako ima veze sa inostranstvom, a pogodno je i za investiranje, ali u putovanja, otvaranje knjižare ili izdavanje neke knjige (Merkur sekstil Jupiter).

Od četvrtka dolaze odlični dani za vizionare, filantrope, mistike i okultiste. Četvrti stepen Bika dočekaće Sunce i Marsa da naprave egzaktan sekstil sa Neptunom. Oživeće mit o velikom i slavnom heroju. Na ovom se stepenu nalazi fiksna zvezda „Šeratan“ iz sazvežđa Ares, a mit govori o zlatnom Ovnu koji može da leti i koji sebe žrtvuje zarad drugih. Ovo je jaka muška energija, moćni i uticajni ljudi koji pomažu, osobe koje se bave nekim spiritalnim ili duhovim veštinama. Ovo je osoba koja veruje, koja se nada i koja živi ljubav. Kad Mesec bude ušao u znak Škorpiona, biće dani kada se svaka želja iz tišine može materijalizovati. Snovi i vizije tih dana mogu biti pojačani, pa je potrebno posebno obratiti pažnju na stvari i događaje koji vas okružuju, jer svaki ima razloga zašto se dešava. Kao da nebo upućuje tajne znake koje je potrebno pratiti.

A poslednji dan nedelje je samo za one najambiciozne i najupornije. Sunce u opoziciji sa Saturnom mnogima neće dati mira... možda će najsjajnija zvezda (Sunce) malo izgubiti sjaj, ali nekad nije sve u glamuru i sjaju, dođe vreme kada su na ceni prave vrednosti i pravi kvalitet (Saturn). U svakom slučaju važno je da duša ne pati (Mesec u Strelcu) i da se misao (Merkur) sa srcem (..trigon Mesec) složi i svaki će trud (Saturn) ipak biti nagrađen (Sunce).

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD