Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 22. do 29. aprila 2013

Ovo je nedelja za putovanja, komunikacije i razgovore sa Anđelima (Sunce trigon Neptun). Kroz jake snove, meditaciju ili vizije možemo dobiti odgovore za dileme koje imamo ili na pitanja koja su ostala neodgovorena. Takođe, pred nama su dani za rešavanje nekih ljubavnih problema ili nesporazuma, posebno starih ili davno zaboravljenih, ali nedovršenih i nezaokruženih.

Ove nedelje imamo nekoliko planernih aspekata, od kojih su dva sa Suncem i dva sa Neptunom, ali su se aktivirali i Merkur (Merkur sekstil Jupiter), Venera (Venera opozicija Saturn, trigon Pluton) i Mars (Mars sekstil Neptun).

Nedelja počinje sa Venerom i Saturnom u opoziciji, "okovanom Andromedom", koja čeka svoje izbavljenje, svog princa da je oslobodi okova i spase je. Dugo je čekala i sanjala da će slobodno da prošeta tim poljima na kojima sada sedi sama ne znajući da to nije zauvek.

Svi koji imaju aspekt Venere i Saturna biće prozvani. Oni sa izazovnim aspektom, moraće da se povuku u svoje tajne odaje i odboluju svoje ljubavne jade. Oni koji se tako lako ne predaju i na sve događaje gledaju kao sastavni deo života i još jedan stepenik koji mora da se pređe kako bi dobili viši i bolji status, vrlo lako će ovu Veneru i Saturna savladati. Neko će živeti samo poziciju, a neki će se osmeliti i otići u dispoziciju, preko koje se Saturn sa Venerom spaja praveći konjunkciju (Saturn preko Marsa ide u konjunkciju sa Venerom). Orbis između Venere i Marsa u trenutku kada je ona u egzaktnoj opoziciji sa Saturnom je 7° što ukazuje da će se ova opozicija prelomiti najviše preko odnosa i partnerstva. Zbog toga ćemo početkom nedelje napraviti i osvrt na predhodne događaje, na neke ranije dane i neke nesređene odnose, ukoliko ih je bilo. Atmosferu će upotpuniti Mesec koji već u utorak ulazi u znak Vage, pa ćemo na način na koji samo to Vaga ume, rešiti nesporazume i sve dugove izmiriti.

Sredinom nedelje Merkur će se sa Jupiterom družiti (Merkur sekstil Jupiter), pa je ovo odlično vreme da se teorija pretvori u praksu, a noviteti unesu u mnoge projekte i poslove. Sreda je odličan dan za putovanja, kao i kontakte sa ljudima iz inostranstva. Svi koji planiraju neko dodatno obrazovanje, a nisu bili sigurni u odluku, neka izbor bude u ovom danu. Venera će sa Plutonom praviti sekstil, pa se mogu spojiti stvari koje volite i koje će vam sigurno biti od koristi (Merkur sekstil Jupiter). Toga dana oglasiće se neki dobar glasnik (Anđeo, možda) koji će vam doneti informacije koje su vam potrebne... mudre reči koje ćete dugo pamtiti. Nemojte samo da vas zbuni, jer glasnici nekad mogu biti i obični smrtnici poput vašeg brata, komšije (Merkur) ili nekog mladog profesora (Jupiter u Blizancima).

I dok Merkur putuje novim stazama i otkriva nove puteve (Merkur u Ovnu sekstil Jupiter) Venera je dočekala svog princa (Venera trigon Pluton). Prošla je svoje iskustvo sa Saturnom, u kome je "bilo gorko", ali poučno (Venera opozicija Saturn). Sada, jača i odlučnija nego ikad, dočekala je svog spasioca, ali ne u okovima već na svojoj teritoriji i u svom okruženju (Venera u Biku). Dani s početka nedelje samo su uneli dozu ozbiljnosti i odgovornosti. Venera u Biku je potreba telesne ljubavi, ali sa Plutonom koji je vladar Škorpiona, ovde se spajaju dve suprotnosti. Ovaj aspekt pruža priliku da ostvarimo bolji sklad i ravnotežu u odnosima. Ovo se ne odnosi samo na emotivnog partnera već na odnose sa bilo kim ko nam je važan u životu – roditelj, dete, prijatelj, brat ili sestra. Ovde Pluton traži potpunu predaju i prihvatanje druge osobe kao dela sebe. Biće i onih koji će teško da se suoče sa svojim emocijama, a još teže druge da prihvate. Iz ovih razloga mogući su problemi sa grlom i vratnim delom (Venera u Biku) kao i problemi sa kičmom (...opozicija Saturn). Oni koji nemaju dodir Venere i Saturna u natalnom horoskopu ili su to uspeli da izbalansiraju, imaće dane pune ljubavi i jake bliskosti.

Ovo je, takođe, dobar dan za transfer nekog velikog novca (Venera trigon Pluton), posebno ako ima veze sa inostranstvom, a pogodno je i za investiranje, ali u putovanja, otvaranje knjižare ili izdavanje neke knjige (Merkur sekstil Jupiter).

Od četvrtka dolaze odlični dani za vizionare, filantrope, mistike i okultiste. Četvrti stepen Bika dočekaće Sunce i Marsa da naprave egzaktan sekstil sa Neptunom. Oživeće mit o velikom i slavnom heroju. Na ovom se stepenu nalazi fiksna zvezda „Šeratan“ iz sazvežđa Ares, a mit govori o zlatnom Ovnu koji može da leti i koji sebe žrtvuje zarad drugih. Ovo je jaka muška energija, moćni i uticajni ljudi koji pomažu, osobe koje se bave nekim spiritalnim ili duhovim veštinama. Ovo je osoba koja veruje, koja se nada i koja živi ljubav. Kad Mesec bude ušao u znak Škorpiona, biće dani kada se svaka želja iz tišine može materijalizovati. Snovi i vizije tih dana mogu biti pojačani, pa je potrebno posebno obratiti pažnju na stvari i događaje koji vas okružuju, jer svaki ima razloga zašto se dešava. Kao da nebo upućuje tajne znake koje je potrebno pratiti.

A poslednji dan nedelje je samo za one najambiciozne i najupornije. Sunce u opoziciji sa Saturnom mnogima neće dati mira... možda će najsjajnija zvezda (Sunce) malo izgubiti sjaj, ali nekad nije sve u glamuru i sjaju, dođe vreme kada su na ceni prave vrednosti i pravi kvalitet (Saturn). U svakom slučaju važno je da duša ne pati (Mesec u Strelcu) i da se misao (Merkur) sa srcem (..trigon Mesec) složi i svaki će trud (Saturn) ipak biti nagrađen (Sunce).

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD