Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 25. marta do 01. aprila 2013.

Ove nedelje dominiraće jaka energija Ovna. Mesec će se još sredinom nedelje pobuniti i dok bude tranzitirao znakom Vage, najviše će se osetiti upliv ovih aspekata. Ovo nije period Vage, ovo nije vreme kada sve mora da bude u savršenom balansu, ova energija je direktna i od nas će se očekivati da bez uvijanja i odlaganja istupimo u ime svojih stavova i glasno iskažemo svoje mišljenje. Bolno će biti ovom Mesecu dok bude pravio izazovne aspekte sa stelijumom iz Ovna. Duši će se činiti da je sve pregrubo (Vaga), predirektno, preoštro… Ali budemo li išli linijom manjeg otpora, naićićemo samo na bol i mač (Mesec opozicija Mars). Ovih će dana Mars lekciju duši dati, koja joj se u tom momentu neće svideti, ali dispozicija (Mesec dispozicijom ide u znak Ovna) ipak govori da je to jedini i pravi put kojim treba ići. Kratke, jasne i jednostavne reči su najbolji način da se iznesu mišljenja, a nesporazumi izbegnu.

U toku nedelje Mars će praviti aspekte sa Jupiterom i Plutonom, a kako nedelja bude prolazila i Merkur će želeti koju reč da prozbori. Dosta je njemu bilo i tišine i meditacije, pa će polako (Merkur trigon Saturn) početi da se budi najavljujući predstojeće promene (Merkur sekstil Pluton)… a za kraj nedelje, za mir i ravnotežu, tu je Venera da na svoj način oboji ove dane. Venera će ove nedelje praviti čak četiri aspekta i to sa Suncem, Uranom, Jupiterom i Plutonom.

Prvi dan nedelje obeležiće Mesec u trigonu sa Saturnom, kao i kvadrat sa Jupiterom i trigon sa Plutonom. Podržavajući aspekti sa Saturnom i Plutonom daće nam snage da prebrodimo i najveće prepreke.

Drugog dana nedelje, Mesec će još tavoriti u znaku Device dok će Mars pored svoje snage i mudrost dobiti (Mars sekstil Jupiter). Eto jednog strasnog, ambicioznog heroja koji se na poslu ističe. Ne zanima njega sada njegov rad već šta je sa onim skromnim (Devica) svetom (Mesec) što za prava svoja ne pita. Veruje (Jupiter…) on u svoje reči (Jupiter u Blizancima) i sav važan istupa pred većinom, jer vitez je to. Ali pogled mu negde u daljinu seže (Mars sekstil Jupiter), ruka je prati… kao da bi otputovao, kao da bi daljine (Jupiter) dodirnuo. Sve to prati Mesec koji će sledećeg dana iz znaka Vage njegovu strast i pažnju usmeriti na drugu stranu. Sada su partnerstva važna i tu bi on pravdu delio. Ali tu naš vitez može pasti, jer u partnerstvu kao i ljubavi, pravde nema… Ego ne postoji… ličnost se zaboravlja. Dočekaće ga kvadrat od Plutona i ma koliko Mars snažan u svom znaku bio, ovo je nepoznanica njemu. Ovo su dve energije suprotnosti gde jedna gleda ka gore, a druga ka dole… jedna bi u vatru (Mars u Ovnu) druga u vodu, ali onu podzemnu vodu (Pluton u Jarcu). Kako ih spojiti, kako ih zavoleti, kad jedna drugoj antipod jesu. Ovih dana, ipak je najbolje da se neke stvari prećute. Mars je najsnažniji ako je njegova energija usmerena na konkretne stvari i na fizički rad. Ono za šta je dobro iskoristiti te dane, jeste izabrati neki put (Mars sekstil Jupiter), otići na neko mesto, sa nekim ko vam je posebno drag (Mesec u Vagi). Ovih dana, na mundanom nivou, mogu se aktivirati vulkani, povećati broj oružanih pljački kao i povreda od oružja i eksplozija.

Krajem nedelje, možda već u četvrtak, dolazi novo jutro i mudra odluka (Merkur trigon Saturn). Sada vam ni borba ni pravda nisu bitne kad u sebi nosite Venerin zagrljaj (Sunce konjunkcija Venera), a sa Venerom iz Ovna sve je tako strasno i jako. Sada su vam neke druge stvari bitne, sada je Venera glavna. Da je Mesec uspio na kraju da pomiri dve svoje suprotnosti – Vagu i Ovna, govori i njegova dispozicija koja ga sada vodi u konjunkciju sa Suncem (dispozitor Meseca, Venera, je u konjunkciji sa Suncem). Krajem nedelje Venera će pored Sunca praviti i konjunkciju sa Uranom, kvadrat sa Plutonom i sekstil sa Jupiterom.

Da li će to biti ispravna odluka koju će ona doneti (Merkur kvadrat Jupiter)? Možda hoće, a možda i neće? Bilo kako bilo, Venera sada više nema vremena za maštu i snove, akciju ona stvara, novac joj lako dolazi, novo društvo upoznaje (Venera konjunkcija Uran), a flertova i afera (Venera sekstil Jupiter)… tek toliko da se ne zaboravi ko ljubavlju vlada! Tu je i kvadrat od Plutona, ali prejaka je ova vatra iz Ovna, neće na nju delovati snažno, tek da joj strasti energijom Škorpiona obojene budu.

Na samom kraju nedelje i Mesec će se pridružiti ovoj veseloj družini i zajedno iz znaka Strelca šale zbijati, pa i neka pretera malo (Mesec opozicija Jupiter), zaslužio je. Ovo je idealan dan za putovanja, opuštanje i razonodu, a smeh i radost biće glavna tema tog vikenda. Za brigu se ne zna, a oni dani od sredine nedelje biće davno zaboravljeni. Mesec će toga dana praviti trigone sa stelijumom iz Ovna, a preko dispozitora ide u Blizance i gradi sekstile. I početak i kraj dana biće obojeni smehom i radošću. Iskoristite ga i verujte da sreća nema kraja i da razloga za smeh uvek ima.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD