Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

19.-25. septembar 2011.

Ovu sedmicu otpočinjemo napetim kvadratom Venere i Plutona uz istovremenu poziciju Marsa na poslednjem stepenu znaka Raka, pa ako se „po jutru dan poznaje“, to nam onda ova atmosfera „boji“ ovu sedmicu, ukazujući na mogućnost prekida odnosa, bilo na opštem, bilo na ličnom nivou. Pozicija Venere na važnoj zvezdi Zanii iz sazvežđa Device, uz istovremenu poziciju u znaku Vage, govori o pokušajima pronalaženja mirnog rešenja sukoba, koji, sa kvadratom od Plutona, mogu biti veoma otežavajući, napeti, na šta upućuje i Mars u Raku. No, kako Mars završava svoj hod kroz Raka, i prelazi u znak gde ima daleko bolje dostojanstvo, to izvesne nade postoje, posebno jer će se i Venera uskoro spojiti sa Saturnom koji je dispozitor Plutona, pa su neka rešenja moguća, koja će okončati, moguće mučna, dosadašnja iskustva, koja se primarno tiču starih problema u porodici gde se mogla ispoljavati i agresija, sa imovinom, zemljom, domovinom.

Venera i Pluton su usmereni jedno na drugo jer su to Persefona i Had, a kvadrat upućuje na dramatična emotivna iskustva onih koji se vole na vrlo strastven, poseisvan način, pa eto vrlo neprijatnih raskida, ljubomornih scena, pretnji i slično, kako na ličnom, tako i na opštem nivou. No, prelazak Marsa u Lava simbolično nagoveštava i nove početke, manje emotivnog povređivanja, više optimizma, kreativne aktivnosti, hrabrosti i šanse da se stvari promene na bolje, moguće preko noći, na šta upućuje trigon Marsa ka Uranu u petak. Pa, treba ove sedmice kontrolisati ona najdublja, ali i najintenzivnija negativna osećanja, uzdržati se od ljubomore, potrebe za posedovanjem, posebno tokom tranzita Meseca kroz znak Raka (utorak, sreda, četvrtak) koji uvek naglašava emotivnu preosetljivost, nestabilnost i promenljivost, a u ovom slučaju i jer će odatle graditi Veliki kardinalni krst sa Uranom, Plutonom i Saturnom.

Da će mnogi biti brzopleti u donošenju odluka koje ne moraju biti ispravne, govori nam Merkur koji je vanredno brz (preći će čak 13 stepeni tokom ovih 7 dana), a koji pozicijom u Devici „misli“ da je „najpametniji“, a taj utisak može trajati do momenta dok ne pređe u znak Vage gde ga čeka opozicija sa Uranom, pa eto nagle promene odluke... Stoga, budite obazrivi, ne žurite ako nije neophodno, bar do sredine naredne sedmice, što nam poručuje i Sunce koje će prelaskom u znak Vage u petak, uz istovremeni trigon Marsa i Urana, doprineti da se osetimo drukčije, poletnije, lepše i hrabrije (u Suncu živi Mars), ali će i Sunce osetiti nestabilnost pred moćnim, ali i nezgodnim, turbulentnim, potpuno „ludim“ Uranom u Ovnu. Ta opozicija, kojom završavamo sedmicu, doneće preokrete, prevrate, potpune promene, ako ne baš tada, a ono u vremenu, posebno kada su u pitanju dešavanja koja otpočnu poslednjih dana sedmice.
I stoga, svi koji uđu u vezu ili „stanu na ludi kamen“ tokom ovog vikenda, moraju biti spremni na velike izazove u svom odnosu koji će zahtevati veliki stepen slobode i tolerancije da bi bili uspešni. Oni na čelnim mestima mogu pasti primarno zbog svoje slabosti.

No, Uran sa Marsom u Lavu, kao i povoljni aspekti Sunca i Merkura sa Marsom koji će uslediti, daju šansu onima koji su hrabri, spremni na rizike (pod uslovom da imaju takav i natalni potencijal), da postignu ono što su oduvek želeli, bilo da je u pitanju sportska medalja, bilo dobitak na lutriji...

*

Atmosfera na Nebu „proziva“ one sa srodnom natalnom energijom, pa su tokom ove sedmice prozvani oni koji imaju Veneru i Plutona povezane na bilo koji način, Marsa sa Mesecom, Marsa sa Suncem ili u Lavu, kao i sa Uranom ili u Vodoliji, a i oni koji imaju Sunce u aspektu sa Uranom, posebno nepovoljnom. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD