Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

19.-25. septembar 2011.

Ovu sedmicu otpočinjemo napetim kvadratom Venere i Plutona uz istovremenu poziciju Marsa na poslednjem stepenu znaka Raka, pa ako se „po jutru dan poznaje“, to nam onda ova atmosfera „boji“ ovu sedmicu, ukazujući na mogućnost prekida odnosa, bilo na opštem, bilo na ličnom nivou. Pozicija Venere na važnoj zvezdi Zanii iz sazvežđa Device, uz istovremenu poziciju u znaku Vage, govori o pokušajima pronalaženja mirnog rešenja sukoba, koji, sa kvadratom od Plutona, mogu biti veoma otežavajući, napeti, na šta upućuje i Mars u Raku. No, kako Mars završava svoj hod kroz Raka, i prelazi u znak gde ima daleko bolje dostojanstvo, to izvesne nade postoje, posebno jer će se i Venera uskoro spojiti sa Saturnom koji je dispozitor Plutona, pa su neka rešenja moguća, koja će okončati, moguće mučna, dosadašnja iskustva, koja se primarno tiču starih problema u porodici gde se mogla ispoljavati i agresija, sa imovinom, zemljom, domovinom.

Venera i Pluton su usmereni jedno na drugo jer su to Persefona i Had, a kvadrat upućuje na dramatična emotivna iskustva onih koji se vole na vrlo strastven, poseisvan način, pa eto vrlo neprijatnih raskida, ljubomornih scena, pretnji i slično, kako na ličnom, tako i na opštem nivou. No, prelazak Marsa u Lava simbolično nagoveštava i nove početke, manje emotivnog povređivanja, više optimizma, kreativne aktivnosti, hrabrosti i šanse da se stvari promene na bolje, moguće preko noći, na šta upućuje trigon Marsa ka Uranu u petak. Pa, treba ove sedmice kontrolisati ona najdublja, ali i najintenzivnija negativna osećanja, uzdržati se od ljubomore, potrebe za posedovanjem, posebno tokom tranzita Meseca kroz znak Raka (utorak, sreda, četvrtak) koji uvek naglašava emotivnu preosetljivost, nestabilnost i promenljivost, a u ovom slučaju i jer će odatle graditi Veliki kardinalni krst sa Uranom, Plutonom i Saturnom.

Da će mnogi biti brzopleti u donošenju odluka koje ne moraju biti ispravne, govori nam Merkur koji je vanredno brz (preći će čak 13 stepeni tokom ovih 7 dana), a koji pozicijom u Devici „misli“ da je „najpametniji“, a taj utisak može trajati do momenta dok ne pređe u znak Vage gde ga čeka opozicija sa Uranom, pa eto nagle promene odluke... Stoga, budite obazrivi, ne žurite ako nije neophodno, bar do sredine naredne sedmice, što nam poručuje i Sunce koje će prelaskom u znak Vage u petak, uz istovremeni trigon Marsa i Urana, doprineti da se osetimo drukčije, poletnije, lepše i hrabrije (u Suncu živi Mars), ali će i Sunce osetiti nestabilnost pred moćnim, ali i nezgodnim, turbulentnim, potpuno „ludim“ Uranom u Ovnu. Ta opozicija, kojom završavamo sedmicu, doneće preokrete, prevrate, potpune promene, ako ne baš tada, a ono u vremenu, posebno kada su u pitanju dešavanja koja otpočnu poslednjih dana sedmice.
I stoga, svi koji uđu u vezu ili „stanu na ludi kamen“ tokom ovog vikenda, moraju biti spremni na velike izazove u svom odnosu koji će zahtevati veliki stepen slobode i tolerancije da bi bili uspešni. Oni na čelnim mestima mogu pasti primarno zbog svoje slabosti.

No, Uran sa Marsom u Lavu, kao i povoljni aspekti Sunca i Merkura sa Marsom koji će uslediti, daju šansu onima koji su hrabri, spremni na rizike (pod uslovom da imaju takav i natalni potencijal), da postignu ono što su oduvek želeli, bilo da je u pitanju sportska medalja, bilo dobitak na lutriji...

*

Atmosfera na Nebu „proziva“ one sa srodnom natalnom energijom, pa su tokom ove sedmice prozvani oni koji imaju Veneru i Plutona povezane na bilo koji način, Marsa sa Mesecom, Marsa sa Suncem ili u Lavu, kao i sa Uranom ili u Vodoliji, a i oni koji imaju Sunce u aspektu sa Uranom, posebno nepovoljnom. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD