Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

19.-25. septembar 2011.

Ovu sedmicu otpočinjemo napetim kvadratom Venere i Plutona uz istovremenu poziciju Marsa na poslednjem stepenu znaka Raka, pa ako se „po jutru dan poznaje“, to nam onda ova atmosfera „boji“ ovu sedmicu, ukazujući na mogućnost prekida odnosa, bilo na opštem, bilo na ličnom nivou. Pozicija Venere na važnoj zvezdi Zanii iz sazvežđa Device, uz istovremenu poziciju u znaku Vage, govori o pokušajima pronalaženja mirnog rešenja sukoba, koji, sa kvadratom od Plutona, mogu biti veoma otežavajući, napeti, na šta upućuje i Mars u Raku. No, kako Mars završava svoj hod kroz Raka, i prelazi u znak gde ima daleko bolje dostojanstvo, to izvesne nade postoje, posebno jer će se i Venera uskoro spojiti sa Saturnom koji je dispozitor Plutona, pa su neka rešenja moguća, koja će okončati, moguće mučna, dosadašnja iskustva, koja se primarno tiču starih problema u porodici gde se mogla ispoljavati i agresija, sa imovinom, zemljom, domovinom.

Venera i Pluton su usmereni jedno na drugo jer su to Persefona i Had, a kvadrat upućuje na dramatična emotivna iskustva onih koji se vole na vrlo strastven, poseisvan način, pa eto vrlo neprijatnih raskida, ljubomornih scena, pretnji i slično, kako na ličnom, tako i na opštem nivou. No, prelazak Marsa u Lava simbolično nagoveštava i nove početke, manje emotivnog povređivanja, više optimizma, kreativne aktivnosti, hrabrosti i šanse da se stvari promene na bolje, moguće preko noći, na šta upućuje trigon Marsa ka Uranu u petak. Pa, treba ove sedmice kontrolisati ona najdublja, ali i najintenzivnija negativna osećanja, uzdržati se od ljubomore, potrebe za posedovanjem, posebno tokom tranzita Meseca kroz znak Raka (utorak, sreda, četvrtak) koji uvek naglašava emotivnu preosetljivost, nestabilnost i promenljivost, a u ovom slučaju i jer će odatle graditi Veliki kardinalni krst sa Uranom, Plutonom i Saturnom.

Da će mnogi biti brzopleti u donošenju odluka koje ne moraju biti ispravne, govori nam Merkur koji je vanredno brz (preći će čak 13 stepeni tokom ovih 7 dana), a koji pozicijom u Devici „misli“ da je „najpametniji“, a taj utisak može trajati do momenta dok ne pređe u znak Vage gde ga čeka opozicija sa Uranom, pa eto nagle promene odluke... Stoga, budite obazrivi, ne žurite ako nije neophodno, bar do sredine naredne sedmice, što nam poručuje i Sunce koje će prelaskom u znak Vage u petak, uz istovremeni trigon Marsa i Urana, doprineti da se osetimo drukčije, poletnije, lepše i hrabrije (u Suncu živi Mars), ali će i Sunce osetiti nestabilnost pred moćnim, ali i nezgodnim, turbulentnim, potpuno „ludim“ Uranom u Ovnu. Ta opozicija, kojom završavamo sedmicu, doneće preokrete, prevrate, potpune promene, ako ne baš tada, a ono u vremenu, posebno kada su u pitanju dešavanja koja otpočnu poslednjih dana sedmice.
I stoga, svi koji uđu u vezu ili „stanu na ludi kamen“ tokom ovog vikenda, moraju biti spremni na velike izazove u svom odnosu koji će zahtevati veliki stepen slobode i tolerancije da bi bili uspešni. Oni na čelnim mestima mogu pasti primarno zbog svoje slabosti.

No, Uran sa Marsom u Lavu, kao i povoljni aspekti Sunca i Merkura sa Marsom koji će uslediti, daju šansu onima koji su hrabri, spremni na rizike (pod uslovom da imaju takav i natalni potencijal), da postignu ono što su oduvek želeli, bilo da je u pitanju sportska medalja, bilo dobitak na lutriji...

*

Atmosfera na Nebu „proziva“ one sa srodnom natalnom energijom, pa su tokom ove sedmice prozvani oni koji imaju Veneru i Plutona povezane na bilo koji način, Marsa sa Mesecom, Marsa sa Suncem ili u Lavu, kao i sa Uranom ili u Vodoliji, a i oni koji imaju Sunce u aspektu sa Uranom, posebno nepovoljnom. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD