Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

19.-25. septembar 2011.

Ovu sedmicu otpočinjemo napetim kvadratom Venere i Plutona uz istovremenu poziciju Marsa na poslednjem stepenu znaka Raka, pa ako se „po jutru dan poznaje“, to nam onda ova atmosfera „boji“ ovu sedmicu, ukazujući na mogućnost prekida odnosa, bilo na opštem, bilo na ličnom nivou. Pozicija Venere na važnoj zvezdi Zanii iz sazvežđa Device, uz istovremenu poziciju u znaku Vage, govori o pokušajima pronalaženja mirnog rešenja sukoba, koji, sa kvadratom od Plutona, mogu biti veoma otežavajući, napeti, na šta upućuje i Mars u Raku. No, kako Mars završava svoj hod kroz Raka, i prelazi u znak gde ima daleko bolje dostojanstvo, to izvesne nade postoje, posebno jer će se i Venera uskoro spojiti sa Saturnom koji je dispozitor Plutona, pa su neka rešenja moguća, koja će okončati, moguće mučna, dosadašnja iskustva, koja se primarno tiču starih problema u porodici gde se mogla ispoljavati i agresija, sa imovinom, zemljom, domovinom.

Venera i Pluton su usmereni jedno na drugo jer su to Persefona i Had, a kvadrat upućuje na dramatična emotivna iskustva onih koji se vole na vrlo strastven, poseisvan način, pa eto vrlo neprijatnih raskida, ljubomornih scena, pretnji i slično, kako na ličnom, tako i na opštem nivou. No, prelazak Marsa u Lava simbolično nagoveštava i nove početke, manje emotivnog povređivanja, više optimizma, kreativne aktivnosti, hrabrosti i šanse da se stvari promene na bolje, moguće preko noći, na šta upućuje trigon Marsa ka Uranu u petak. Pa, treba ove sedmice kontrolisati ona najdublja, ali i najintenzivnija negativna osećanja, uzdržati se od ljubomore, potrebe za posedovanjem, posebno tokom tranzita Meseca kroz znak Raka (utorak, sreda, četvrtak) koji uvek naglašava emotivnu preosetljivost, nestabilnost i promenljivost, a u ovom slučaju i jer će odatle graditi Veliki kardinalni krst sa Uranom, Plutonom i Saturnom.

Da će mnogi biti brzopleti u donošenju odluka koje ne moraju biti ispravne, govori nam Merkur koji je vanredno brz (preći će čak 13 stepeni tokom ovih 7 dana), a koji pozicijom u Devici „misli“ da je „najpametniji“, a taj utisak može trajati do momenta dok ne pređe u znak Vage gde ga čeka opozicija sa Uranom, pa eto nagle promene odluke... Stoga, budite obazrivi, ne žurite ako nije neophodno, bar do sredine naredne sedmice, što nam poručuje i Sunce koje će prelaskom u znak Vage u petak, uz istovremeni trigon Marsa i Urana, doprineti da se osetimo drukčije, poletnije, lepše i hrabrije (u Suncu živi Mars), ali će i Sunce osetiti nestabilnost pred moćnim, ali i nezgodnim, turbulentnim, potpuno „ludim“ Uranom u Ovnu. Ta opozicija, kojom završavamo sedmicu, doneće preokrete, prevrate, potpune promene, ako ne baš tada, a ono u vremenu, posebno kada su u pitanju dešavanja koja otpočnu poslednjih dana sedmice.
I stoga, svi koji uđu u vezu ili „stanu na ludi kamen“ tokom ovog vikenda, moraju biti spremni na velike izazove u svom odnosu koji će zahtevati veliki stepen slobode i tolerancije da bi bili uspešni. Oni na čelnim mestima mogu pasti primarno zbog svoje slabosti.

No, Uran sa Marsom u Lavu, kao i povoljni aspekti Sunca i Merkura sa Marsom koji će uslediti, daju šansu onima koji su hrabri, spremni na rizike (pod uslovom da imaju takav i natalni potencijal), da postignu ono što su oduvek želeli, bilo da je u pitanju sportska medalja, bilo dobitak na lutriji...

*

Atmosfera na Nebu „proziva“ one sa srodnom natalnom energijom, pa su tokom ove sedmice prozvani oni koji imaju Veneru i Plutona povezane na bilo koji način, Marsa sa Mesecom, Marsa sa Suncem ili u Lavu, kao i sa Uranom ili u Vodoliji, a i oni koji imaju Sunce u aspektu sa Uranom, posebno nepovoljnom. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD