Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 11. do 18. marta 2013

Za razliku od prošle nedelje gde je Venera bila u svom svetu ljubavi i snova, ova nedelja je sada vesnik proljeća i nagoveštava buđenje. Polako se planete pripremaju za svoj ulazak iz Riba u znak Ovna, pa će čak i Merkur na samom kraju nedelje krenuti svojim direktnim hodom. Mars će prvi zakoračiti u svoj znak, sav važan i pun sebe. Muška energija Marsa, prilično jaka i dominantna, sada će krenuti u akciju. Dosta je njemu bilo i vode i mora, vatra je to i od akcije je stvoren.

Vreme je da se probudimo iz zimskog sna. Sunce koje se polako budi i dan koji duže traje, uticaće na mnoge da već u nedelju započnu puno novih stvari. Tipovi Marsa već uveliko stoje na startu i čekaju utorak da se oglasi prvi znak (Mars u Ovnu) za početak trke. Venerijanski tipovi će se malo buniti, hedonisti su to, ali uz sunčeve zrake i miris proljećnog cveća i oni će se pokrenuti.

Sam početak nedelje je vrlo tih. Čak se i Merkur, tih dana, zavetovao na ćutanje. Duši tako prija, pa je i dobro da na početku nedelje zaronite duboko u sebe i napravite plan za naredne dane. Ovo je slika kada nekud jako žurite, a onda... odnekud čujete vama poznat glas kako vas doziva. Ali to nije običan glas, to je glas nekoga do koga vam je jako stalo, a dugo ga niste ni čuli ni videli, pa sada niste sigurni da li vam se pričinjava ili to stvarno čujete. Ovo je trenutak vaše neverice, kada iz žurnog hoda zastajete... Sekund koji traje kao večnost... Osluškujete i sva su vam čula uključena da samo čujete taj glas, da samo čujete tu osobu... Momenat koji želite da zaustavite... I trenutak u kojem se okrećete, ne bi li konačno saznali istinu. Trenutak okretanja, promene smera... Momenat kada vas sva čula vode samo u jednom pravcu, usmerena na jednu misao, na jednu stvar ili osobu. Ovo je trenutak fokusa. Kada usled velike gužve i buke vi jasno razaznajete samo jedan glas, samo jednu misao i jednu poruku. Šta god da je u pitanju, vama je jako važno i period koji je predhodio ovom u vama je oživio tu ideju, tu misao ili želju. Ovo je vreme pre zore, jer svitanje samo što nije, ali još uvek vlada noć. Mesec će se potpuno spojiti sa Suncem i zaustaviće vreme. Priroda se polako priprema za nove cikluse, nova rađanja i novo godišnje doba.

Prvog dana nedelje, Mars će se naći na poslednjem stepenu poslednjeg znaka Zodijaka – Riba. Ovo mesto je prilično osetljivo, ne samo zbog same simbolike 29º, već i zbog fiksne zvezde Šeat koja se nalazi na tom stepenu, a ima prilično malefično dejstvo. Ova zvezda je iz sazvežđa Pegaz (Leteći konj) i vezuje se za brodlome, poplave, nesreće u rudnicima, avionske nesreće i mnoge druge mundane opasnosti. Ovog dana vesti mogu biti ispunjene nesrećnim slučajevima, jer pored Marsa, retrogradnog Merkura, ovde je i Mesec jako mali, pa je i svest ograničena. U realnom životu ovo može biti nesreća zbog lošeg vida, lošeg osvetljenja ili loše procene (Jupiter kvadrat Merkur).

Drugog dana nedelje, atmosfera na nebu je potpuno drugačija. Marsu, u znaku Ovna, pridružiće se i Mesec i napraviti konjunkciju. Ovo je izuzetno jaka muška energija. Sva uniformisana lica, sportisti kao i graditelji (Mesec konjunkcija Mars) ove nedelje mogu da očekuju priliv posla. Međutim, Mesec u konjunkciji sa Marsom nije nimalo lagan aspekt, pa treba voditi računa od raznih, kako fizičkih tako i psihičkih povreda. Mars je slika svih oštrih predmeta, a kako je to i vatreni znak, svakako su moguće i manje opekotine. Retrogradni Merkur u znaku Riba je sretan sam u svom svetu, ali se u odnosima baš i ne snalazi, pa su u komunikaciji sa drugim ljudima mogući nesporazumi u kojima se možete osećati povređenim (Mesec konjunkcija Mars). Vodite računa da nesporazum ne preraste u svađu, jer je lako da ovaj aspekt iz strasti upravo u to i pređe.

Sredinom nedelje ćete osetiti znatno olakšanje, jer je prvi nalet promena – izazvanih promenom Marsa iz Riba u Ovna – ipak prošao. Mesec u plodnom znaku Bika uticaće na vas da se ušuškate i prepustite uživanjima (Bik). Mesec u sekstilu sa Neptunom i Merkurom je idealan dan da se kreativnost (Mesec sekstil Neptun) materijalizuje. Međutim, u toku dana čeka vas i kvadrat između Meseca i Saturna što je prilično bolno i teško. U najblažem slučaju možete osetiti blagu melanholiju, ali biće i onih kojima će ovaj dan biti prilično težak. Izbegavajte bilo kakav sukob ili raspravu, jer je Mars tek zakoračio u svoj znak, pa je dominantna muška energija. Postoji tendencija da budete povređeni, kako emotivno tako i fizički. Kako je Bik znak materije, ovde se traži da nešto konkretno uradite, da nekom starijem ili bolesnom pomognete (Saturn), da nekog darujete, da nekom skuvate neki ručak (Mesec u Biku) ili napravite neki kolač (Mesec sekstil Venera). Kako dani budu prolazili tako će sve polako doći na svoje mesto. Merkur polako zastaje i sprema se da promeni svoj put. Iako se Mars približava Uranu, Sunce će poslednjeg dana stati na stepen Venere, baš tamo gde je i Mesec bio u trenutku Marsovog ulaska u znak Ovna (27° Riba – egzaltacija Venere). Eto i dokaza da je Mars samo izvršitelj i da svet ovaj Venera pokreće.

Svi u sebi imamo neku Veneru koju čuvamo duboko u sebi, duboko u svojim vodama, svojim morima i nedrima. Ali nekad se desi da je u tim dubinama skrijemo ne samo od drugih, već i od sebe. Poslednjeg dana nedelje, kada se Merkur polako bude spremao da ubrza svoj hod, darujte Svetla (Sunce na 27° Riba – egzaltacija Venere) svojoj Veneri tog dana, pa neka se raduje. U trenutku najtišeg Merkura, misli su izuzetno jake, zato osvestite (Sunce...) svoje želje (na 27° - egzaltaciji Venere), jer Mars je spreman za izvršenje.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD