Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Vitalnost, zdravlje i sinteza natalnog horoskopa Zdravlje i bolest žive u jednom horoskopu kao suprotni principi, kao stvar uzroka i posledice koji se mešaju. Bolesti nastaju kao rezultat nekadašnjih akcija, zato što Mars (naše akcije) vremenom postaje Saturn (karma, posledica naših akcija). Ovaj dvomesečni kurs počinje 11.05. i održavaće se svake srede od 19h u online varijanti.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 04. do 11. marta 2013.

Nakon silaska Meseca u „donji svet“ (Mesec u Škorpionu), sada je energija na nebu sasvim drugačija. Ne samo što će Mesec biti u znaku Strelca, već će praviti kvadrate sa planetama iz Riba, pa će atmosfera biti energičnija nego do sada. Venera je prošle nedelje zakoračila u svoje carstvo snova, lepote, inspiracije i ljubavi (Venera u Ribama – egzaltacija Venere), ali ove nedelje će uživati u tom carstvu.

Zato ovu nedelju slobodno možemo nazvati „Venerinom nedeljom“, ne samo zbog njene dominantne pozicije (egzaltirana Venera), već i zbog aspekata koje će praviti sa Jupiterom, Merkurom, Saturnom i Plutonom. Pored Venere, i Merkur će biti dosta aktiviran i praviće kontakte sa Suncem, Saturnom i Plutonom. Pred nama je nedelja u kojoj će biti puno lepih dešavanja, a koliko će ona biti biti važna i prelomna za nas, zavisiće od toga koliko je naša Venera dominantna u horoskopu. Svi događaji koji se budu dešavali ovih dana, biće emotivne prirode.

Nakon ulaska u čarobni znak Riba, Venera je spremna i da se malo poigra sa ovim „morskim svetom“. Prvog dana nedelje Mesec će podržati Veneru u njenoj ljubavnj igri sa Zevsom (Mesec opozicija Jupiter – Venera kvadrat Jupiter). Atmosfera na nebu je Strelčevske prirode (Mesec u Strelcu), pa će dominirati osećaj da je sve lako, da se sve može i da je sve savršeno dobro (Jupiter). Puno optimizma, ali i preterivanja (Mesec opozicija Jupiter, Venera kvadrat Jupiter). Izazovni aspekti Meseca sa stelijumom iz Riba pokrenuće Veneru na akciju, a Venera osim ljubavi, za drugi zakon ne zna. Ovo je i aspekt “aferoidnih ljubavi”, ali će neko uživati u ljubavi, neko u slatkišima, neko u kupovini, a neko u darovima...

Ovo je, takođe, i nedelja inspiracije. Merkur je dosta aktiviran, a već prvog dana će ga obasjati Sunce novim idejama i slavom. Iako je Merkur u jakim aspektima, ovo nije vreme za ozbiljne razgovore, teške teme i sklapanje nekih poslova. Ukoliko niste umetnik ili kakav slikar, čije boje govore više od reči, pesnik čiji stihovi ostavljaju bez daha ili muzičar čija lira daje najnežnije ljubavne melodije (Merkur konjunkcija Venra u Ribama) – onda se samo prepustite slušajući druge i uživajući u lepotama koje vas okružuju. Ukoliko ste okruženi decom, radujte se njima, jer je ljubav njihova neizmerna i oni će biti vaš izvor sreće i ljubavi.

Tokom nedelje, kako Mesec bude menjao znakove, tako će se i vaše raspoloženje smenjivati. Ali ovog puta Venera ne odustaje, a sa Mesecom u Jarcu, moraćete da se ozbiljno pozabavite onim što vam ona nosi. Ukoliko neki odnos želite da zaokružite, učinite to sada. Jarac će vas vratiti na nešto što je bilo, nešto staro i već ispričano (retrogradni Merkur). Nametaće vam se situacije i ljudi koje ne možete i ne smete zaobići. Pružiće vam se šansa da bez mnogo priče i bez ikakvog objašnjenja neke stvari u sebi izbalansirate. Možda je konkretno neka osoba u pitanju, možda neka okolnost ili događaj, ali svakako nešto što kod vas izaziva sreću i ushićenost. U čemu ste to najsrećniji? Šta je ili ko je vaša Venera? Da li je ona u Raku, pa je porodica na prvom mestu ili je u Blizancima, te su vam deca izvor sreće ili je, pak, u Vagi, pa ćete imati osećaj da je partner vaš izvor sreće? Na ova pitanja samo vi znate odgovore.

Pluton će tih dana biti posebno aktiviran. Mesec će izgraditi konjunkciju, dok će Venera imati egzaktan sekstil sa njim. Mnogi mogu biti svedoci sopstvene transformacije... Biće poput devojke koja se sprema za neki važan ljubavni sastanak, koja pred ogledalom posmatra sopsveni lik koji ne može da prepozna. Ona mu se divi, ali ujedno i lepoti boja koje čini šminka na njenom licu (Venera u Ribama).

Neki će biti jako sretni već od prvog dana. Sve će im biti lagano i lepo. Puno para, muzike, ljubavi i radosti. Već im je poznat taj put, Venera je jaka, pa su i staze njene utabane... kontakti su ostvareni... iako ste sebe zavaravali da ničeg neće biti, Had će ipak dočekati svoju Persefonu u četvrtak kada Venera bude napravila egzaktan sekstil sa Plutonom. Biće to susret starih i novih ljubavi (Venera trigon Saturn). Da li je to susret prošlosti ili spoj budućeg (Venera na 11°) sa prošlim (...trigon Saturn)? Da li je to priča koja je već nekada davno ispričana (retrogradni Merkur konjunkcija Venera) ili je to samo pismo koje putovalo godinama i tek sada stiglo do prave adrese, prave osobe? Da li je ovo završetak jedne priče, ili početak neke tajne nove ljubavi? Ili je ovo samo još jedan susret dveju duša koje će se još sretati kroz ovaj i mnoge živote? Kod onih koji imaju jačeg Marsa ili jako istaknutog Saturna u horoskopu, Veneri će biti teško da otopi te sante leda (Saturn) ali će i oni, bar na kratko, osetiti šta je to lakoća, radost i ljubav (Venera). Mars će krajem nedelje biti u praznom hodu i polako se spremati za ulazak u znak Ovna. Dozvolite sebi tu promenu (Venera sekstil Pluton), podsetite se (Venera trigon Saturn ) šta je to što zaista volite... i ako imate nekom – oprostite.

Oživite svoju Veneru, neka i vama ona obeleži ovu nedelju. Šta god ona bila, i kako god ona izgledala, njeno je ime Ljubav. Iskoristite ove dane, ovu nedelju i ovaj vikend, jer već od ponedeljka počinje nova priča u kojoj energija Marsa vlada. Nema više ljubavnih maštarija, nema više ljubavnih nežnih pisama, ulazak Marsa u znak Ovna probudiće vas iz nalepših snova. Zato, neka vam se u ovoj nedelji svi lepi snovi ispune, a želje neka se ostvaruju pre vašae zamisli.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD