Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 28. januara do 04. februara 2013

Prošle su nedelje u kojima su odnosi bili jako važni. Nosila vas je energija Vage i Venere, kao njene vladarke. Kako je ona menjala znakove, pravila aspekte, tako se i kod vas smenjivalo raspoloženje, osećanja… neki su ljudi ulazili u vaš život, nekima ste vrata zauvek zatvorili… sa nekima ste se smejali, sa nekima plakali, a neke stidljive, nesigurne oči niste ni predosetili… isto kao što neke druge oči vas nisu ni primetile. Na kraju, sve se stvari isto dešavaju svima, samo na dugi način iz nekog sasvim drugog ugla. Bilo kako bilo, odnosi su uvek prisutni… kroz njih dobijamo i njima dajemo. Ali sada je vreme da se malo povučete i svoju snagu potražite duboko, dole do samog jezgra zemlje (Škorpion).

Prvi dan nedelje počinje sa Ascendentom na 00° Škorpiona, pa kroz “podzemno” (Škorpion) putovanje nebo će pričati, Saturn će vladati (Saturn u Škorpionu), a ja ću vas voditi.

Ova nedelja nije obična, Saturn je na stao 11° Škorpiona (egzaltacija Urana) i ploveći podzemnom rekom (Škorpion) uspeo je spojiti zemlju (Jarac) sa nebom (Vodolija).

Ponedeljak je dan kada će Mesec iz znaka Lava napraviti opoziciju sa Marsom, pa se klonite sukoba i svađa. Ovde će se meriti snage. Svako će o sebi imati posebno visoko mišljenje, pa je teško odlučiti ko će na kraju meča pobediti. Ipak je Mesec nežan, pa se zato klonite bilo kakvog sukoba i dokazivanja. Mogući su problemi sa strujom, pa se nikako ne igrajte majstora. Lavovi nisu stvoreni za majstorisanje, a loše uzemljenje (dispozitor Meseca je u znaku Vodolije) može vam napraviti frizuru za ”Noć Veštica” i to u najboljem slučaju. Ako dođe do takvih ili sličnih situacija, sačekajte sledeći dan i sa Mesecom u Devici. Skroman i vredan majstor uz malu nadoknadu (Devica), popraviće sve kvarove i ispraviti sve greške. Ovo je dan kada strpljivo i predano možete osmisliti neke nove planove i promeniti postojeće stvari. Čišćenje (Mesec trigon Pluton) životnog i poslovnog prostora mogu vas rasteretiti i opustiti. Oslobodite se svega što je staro (Mesec trigon Saturn), knjige i literaturu koju ste pročitali (Devica) poklonite nekom, jer energija treba da kruži. Staru zamenite novom (dispozicijom Mesec ide u Vodoliju).

Sreda je dan za one najambicioznije (Sunce kvadrat Saturn). Sunce ima velike apetite, sve bi i svugde bi – i preko mosta bi (Vodolija) – i preko vode bi, ali Saturn rekom sada vlada (Saturn u Škorpionu), pa se morate povinuti njegovim pravilima (Sunce kvadrat Saturn). Ovo je dan kada najbolje rezultate možete ostvariti poštujući zadatke i reči svojih autoriteta, ma koliko vam se u tom trenutku činilo da možda greše. Nekad ne morate raditi “najpametnije” stvari… i nekad ne mora sve imati smisla, jer u jednom trenutku nešto izgleda kao greška, a već u sledećem je to najispravniji put. Oni poslušni i vredni (Mesec u Devici) biće nagrađeni, a nagrade biće velike poput putovanja ili povišice. Jupiter nam baš toga dana kreće direktno i sav radostan što ga još jedan znak deli od njegove egzaltacije (Raka), mnoge će probuditi iz zimskog sna i krenuti (direktan…) u osvajanje sveta (…Jupiter).

Merkur galopira kroz njemu dragi znak Vodolije. Oseća se kao da je u egzaltaciji (Merkur u Vodoliji) gde bih mu ja sa razlogom dala jako dobro dostojanstvo. Ovo je prepreden Merkur. Priča, razmišlja i radi, ali sve to u isto vreme… i sve u pokretu… i sa velikim osmehom na licu. Pa to ne uspeva ni samom Uranu. Samo je mali – veliki Merkur sposoban da plovi između dva koloseka… između dve reke… dva talasa (Vodolija). Još ovu nedelju iskoristite za druženje i komunikaciju, gde možete spojiti lepo sa korisnim, jer će već sledeće nedelje Merkur zaploviti dubokim vodama (Merkur u Ribama).

U četvrtak ćete biti ponosni na sve što ste postigli te nedelje. Poslednji radovi vrednih majstora (Mesec u Devici) polako se privode kraju. Sad je i Demetra uzela sebi svoju kćer Persefonu (Mesec trigon Venera), a od sreće njene sve polako počinje da cveta. Toga dana imaćete potrebu za finim i lepim stvarima (Mesec u Vagi). Otiđite do nekog eksluzivnog restorana sa partnerom i spojite svoje suprotnosti (Mesec opozicija Uran)… na diplomatski način kako to samo Vaga ume. A uspećete, jer ćete veče provesti u radosti i smehu (Mesec trigon Jupiter).

I sam kraj nedelje ovoga puta doneće vam puno događaja. Dok se Mesec polako povlači u noć (Mesec u Škorpionu), Venera je jedva dočekala dan (Venera u Vodoliji). Sada je već daleko od hladnog i memljivog (Venera u Jarcu) podzemlja… oporog mirisa i poznatog lika (…Plutonu Jarcu). A dok Venera veselo skakuće, Mars se povlači, jer teren ne poznaje (Mars u Ribama). Polako dolazi period kada vam se smeše Venerini nestašluci, pa se pripremite za nove avanture. Novca će biti tek toliko da vam novčanik ne bude prazan, a za osmeh na licu ne brinite – biće ga dovoljno!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD