Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Vitalnost, zdravlje i sinteza natalnog horoskopa Zdravlje i bolest žive u jednom horoskopu kao suprotni principi, kao stvar uzroka i posledice koji se mešaju. Bolesti nastaju kao rezultat nekadašnjih akcija, zato što Mars (naše akcije) vremenom postaje Saturn (karma, posledica naših akcija). Ovaj dvomesečni kurs počinje 11.05. i održavaće se svake srede od 19h u online varijanti.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 28. januara do 04. februara 2013

Prošle su nedelje u kojima su odnosi bili jako važni. Nosila vas je energija Vage i Venere, kao njene vladarke. Kako je ona menjala znakove, pravila aspekte, tako se i kod vas smenjivalo raspoloženje, osećanja… neki su ljudi ulazili u vaš život, nekima ste vrata zauvek zatvorili… sa nekima ste se smejali, sa nekima plakali, a neke stidljive, nesigurne oči niste ni predosetili… isto kao što neke druge oči vas nisu ni primetile. Na kraju, sve se stvari isto dešavaju svima, samo na dugi način iz nekog sasvim drugog ugla. Bilo kako bilo, odnosi su uvek prisutni… kroz njih dobijamo i njima dajemo. Ali sada je vreme da se malo povučete i svoju snagu potražite duboko, dole do samog jezgra zemlje (Škorpion).

Prvi dan nedelje počinje sa Ascendentom na 00° Škorpiona, pa kroz “podzemno” (Škorpion) putovanje nebo će pričati, Saturn će vladati (Saturn u Škorpionu), a ja ću vas voditi.

Ova nedelja nije obična, Saturn je na stao 11° Škorpiona (egzaltacija Urana) i ploveći podzemnom rekom (Škorpion) uspeo je spojiti zemlju (Jarac) sa nebom (Vodolija).

Ponedeljak je dan kada će Mesec iz znaka Lava napraviti opoziciju sa Marsom, pa se klonite sukoba i svađa. Ovde će se meriti snage. Svako će o sebi imati posebno visoko mišljenje, pa je teško odlučiti ko će na kraju meča pobediti. Ipak je Mesec nežan, pa se zato klonite bilo kakvog sukoba i dokazivanja. Mogući su problemi sa strujom, pa se nikako ne igrajte majstora. Lavovi nisu stvoreni za majstorisanje, a loše uzemljenje (dispozitor Meseca je u znaku Vodolije) može vam napraviti frizuru za ”Noć Veštica” i to u najboljem slučaju. Ako dođe do takvih ili sličnih situacija, sačekajte sledeći dan i sa Mesecom u Devici. Skroman i vredan majstor uz malu nadoknadu (Devica), popraviće sve kvarove i ispraviti sve greške. Ovo je dan kada strpljivo i predano možete osmisliti neke nove planove i promeniti postojeće stvari. Čišćenje (Mesec trigon Pluton) životnog i poslovnog prostora mogu vas rasteretiti i opustiti. Oslobodite se svega što je staro (Mesec trigon Saturn), knjige i literaturu koju ste pročitali (Devica) poklonite nekom, jer energija treba da kruži. Staru zamenite novom (dispozicijom Mesec ide u Vodoliju).

Sreda je dan za one najambicioznije (Sunce kvadrat Saturn). Sunce ima velike apetite, sve bi i svugde bi – i preko mosta bi (Vodolija) – i preko vode bi, ali Saturn rekom sada vlada (Saturn u Škorpionu), pa se morate povinuti njegovim pravilima (Sunce kvadrat Saturn). Ovo je dan kada najbolje rezultate možete ostvariti poštujući zadatke i reči svojih autoriteta, ma koliko vam se u tom trenutku činilo da možda greše. Nekad ne morate raditi “najpametnije” stvari… i nekad ne mora sve imati smisla, jer u jednom trenutku nešto izgleda kao greška, a već u sledećem je to najispravniji put. Oni poslušni i vredni (Mesec u Devici) biće nagrađeni, a nagrade biće velike poput putovanja ili povišice. Jupiter nam baš toga dana kreće direktno i sav radostan što ga još jedan znak deli od njegove egzaltacije (Raka), mnoge će probuditi iz zimskog sna i krenuti (direktan…) u osvajanje sveta (…Jupiter).

Merkur galopira kroz njemu dragi znak Vodolije. Oseća se kao da je u egzaltaciji (Merkur u Vodoliji) gde bih mu ja sa razlogom dala jako dobro dostojanstvo. Ovo je prepreden Merkur. Priča, razmišlja i radi, ali sve to u isto vreme… i sve u pokretu… i sa velikim osmehom na licu. Pa to ne uspeva ni samom Uranu. Samo je mali – veliki Merkur sposoban da plovi između dva koloseka… između dve reke… dva talasa (Vodolija). Još ovu nedelju iskoristite za druženje i komunikaciju, gde možete spojiti lepo sa korisnim, jer će već sledeće nedelje Merkur zaploviti dubokim vodama (Merkur u Ribama).

U četvrtak ćete biti ponosni na sve što ste postigli te nedelje. Poslednji radovi vrednih majstora (Mesec u Devici) polako se privode kraju. Sad je i Demetra uzela sebi svoju kćer Persefonu (Mesec trigon Venera), a od sreće njene sve polako počinje da cveta. Toga dana imaćete potrebu za finim i lepim stvarima (Mesec u Vagi). Otiđite do nekog eksluzivnog restorana sa partnerom i spojite svoje suprotnosti (Mesec opozicija Uran)… na diplomatski način kako to samo Vaga ume. A uspećete, jer ćete veče provesti u radosti i smehu (Mesec trigon Jupiter).

I sam kraj nedelje ovoga puta doneće vam puno događaja. Dok se Mesec polako povlači u noć (Mesec u Škorpionu), Venera je jedva dočekala dan (Venera u Vodoliji). Sada je već daleko od hladnog i memljivog (Venera u Jarcu) podzemlja… oporog mirisa i poznatog lika (…Plutonu Jarcu). A dok Venera veselo skakuće, Mars se povlači, jer teren ne poznaje (Mars u Ribama). Polako dolazi period kada vam se smeše Venerini nestašluci, pa se pripremite za nove avanture. Novca će biti tek toliko da vam novčanik ne bude prazan, a za osmeh na licu ne brinite – biće ga dovoljno!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD