Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji raspust i radno vreme Instituta Dragi naši, malo obaveštenje za sve vas: škola neće raditi od 30. juna sve do 26. avgusta usled letnjeg raspusta. Uživajte u letu, a od septembra kreiramo još više radosti, energije i lepote!
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 14. do 21. januara 2013.

Nakon uzbudljivog vikenda (Mesec u Vodoliji) rado biste sebi dali još koji dan odmora. Prvi radni dan u nedelji obeležiće ulazak Meseca u znak Riba. Ni delić one energije i snage koju ste imali predhodnog dana, mada je i ne želite jer je suviše bila izazovna (Mesec konjunkcija Mars) pa biste ovaj dan najradije prespavali. Na kraju dana, bićete dobrog raspoloženja i poželećete da sebi priuštite neki lep parfem (Neptun) ili kakvu šminku. Ipak, izbegavajte velike kupovine jer bi vas mogle koštati više nego što ste planirali (Mesec kvadrat Jupiter).

Utorak je dan kada će sve biti drugačije. Kao da ste opet “oni stari”, ali obojeni nekom nežnom i suptilnom (Mesec u Ribama) energijom. Mnogi će sebe uhvatiti u maštanju o lepim stvarima, lepim ljudima i ljubavnim dešavanjima (Mesec sekstil Venera), a mnoge će toga dana i neki lep poklon obradovati. Ovo je divan dan za opuštanje i šetnju kraj reke (Mesec sekstil Pluton) ili romantičnu večeru u nekom starom restauriranom restoranu (Mesec trigon Saturn) kraj vode (Mesec u Ribama).

Sreda je dan kada će pisci i svi oni koji se bave pisanjem, biti posebno inspirisani. Puno dobrih ideja i lakoće u izražavanju. Ukoliko imate neki nedovršen odnos ili želite nekom da otkrijete svoje emocije i osećanja, učinite to tog dana. Odličan dan za komunikaciju i pomirenje srca (Mesec) i razuma (Sunce). Na kraju dana vas čekaju nove pobede i novi izazovi (Mesec u Ovnu konjunkcija Uran). Četvrtak je dan u kome muška energija vlada. Sunce i Merkur podržavaju Marsa sa njegovog stepena egzaltacije, dok je Venera svoj veo suptilne i nežne Afrodite davno bacila i Persefonom se prozvala. Mesec koji je simbol svake majke, ženstvenosti i nežnosti, sada hoda u vojničkim čizmama (Mesec u Ovnu) i prkosi tradicionalnoj slici žene. Karijeristi će se u ovom periodu osetiti prozvanim, pa se probuditi iz svog zimskog sna i započeti davno zamišljeni poslovni (Ovan) plan. Mnoge čeka interesantno uzbuđenje na poslovnom putu, pa je ovo idealan dan da se lepo provedete na nekom putovanju ili uz neki uzbudljiv avanturistički roman (Mesec sekstil Jupiter). Međutim, ukoliko niste još sa sobom rešili neke dileme, kao odgovore koje ste želeli a nikad ih niste dobili – možda je vreme da se zamislite da li sve ide u pravom smeru? Vreme je da se oslobodite nekih starih navika, možda baš nečega ili nekoga što volite (Mesec kvadrat Venera). Nekima će to biti samo loša navika u ishrani, previše slatkiša i šećera, ali nekima će to biti neko voljen od koga moraju odustati. Ma koliko to bolno bilo (Mesec kvadrat Pluton) na jednom nivou – na drugom će vas uzdići i dati vam snage (Mesec sekstil Mars) da promenite sve stvari koje ste želeli, a niste imali hrabrosti za to.

Venera sa Saturnom nagoveštava neku staru ljubav (Venera sekstil Saturn), pa se nemojte iznenaditi ako vam se neko iz prošlosti javi tek da vam poželi lep dan ili prijatno poslepodne. Neće to biti bilo ko. To će biti osoba za kojom je vaše srce dugo ustreptalo bilo (Venera konjunkcija Pluton)... neko ko je jednom otvorio vrata najintimnijeg dela vašeg srca, koje niko do dana današnjeg nije zatvorio. Ako se nađete u sličnoj situaciji, nemojte sebe mučiti raznim pitanjima. Ako odgovore tada niste pronašli, nećete ni sada. Samo biste mogli da se nađete u raskoraku između srca i razuma... između svesnog i nesvesnog... između sebe i onog preko puta vas (Mesec kvadrat Sunce). Zato petak, Venerin dan, nije dan za donošenje nekih bitnih odluka, pa sačekajte subotu kada ćete i vi krila dobiti. Merkur i Sunce ulaze u vazdušni znak Vodolije, pa će sve granice biti širom otvorene.

Ipak, zemlja kojom hodate i odluka koju budete doneli, biće samo vaša i biće kao takva prava i najbolja. Srce bira, jer Mesec u znaku svoje egzaltacije zna najbolje šta je to što duša želi (Mesec u Biku). Kažu da je uvek jutro bolje od večeri, pa nedelju iskorostite za one koje volite i koji vole vas, baveći se stvarima koji u vama izazivaju uvek lagani osećaj ljubavi i zadovoljstva.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD