Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

14.-21. I 2013

Ovonedeljni berzanski izveštaj će biti skraćen zbog predavanja Prognoze za 2013. i specijalne radionice o zlatu koje g. Merimen drži ovog vikenda u Cirihu. Kompletan izveštaj ćete čitati sledeće nedelje.

Kratkoročna geokosmička kretanja

Glavne geokosmičke konstelacije koje se dešavaju ove nedelje su tranzit Venere na rastući kvadrat Urana i Plutona. Venera je 12. januara napravila kvadrat (poslednja kvartalna faza ciklusa Venere i Urana), a 16. januara Venera će napraviti konjunkciju sa Plutonom, što je početak ciklusa ovog planetarnog para. Sunce je pravilo isti ovakav tranzit od 25. – 30. decembra. Pad Dow Jones Industrial Average od 482 poena počeo je 18. decembra i završio se neposredno posle 31. decembra, kada je konačno završena i diskusija o fiskalnoj litici. Berza je do tada bila u porastu.

Ovaj obrazac neverovatno podseća na period s kraja 1999. i početka 2000, kada je svet trebalo da reši fenomen 2000. godine (milenijumska greška). Tada je berza takođe značajno pala (preko 500 poena) od 30. decembra 1999. do 5. januara 2000. Ali zatim se 14. januara oporavila na novi maksimum svih vremena, da bi ponovo pala 37% tokom naredne dve godine (NASDAQ 80%, ali ovaj pad nije počeo pre marta). Drugim rečima, ogroman pad koji su svi predvideli krajem 1999. nije počeo sve do sredine januara meseca. Može li se to ponovo dogoditi? Naravno da može. Pod uticajem Urana, sve je moguće, a u većini slučajeva, berze će se oporaviti ili će pasti mnogo preko nivoa koji se predviđa. Upravo sada, velika većina analitičara predviđa bikovski talas i jaku berzu. Uran ima način da nas nauči poniznosti. Lekcija je: ne prati masu, ne veruj u ono što čuješ, ukoliko se to ne slaže sa tvojim zdravim razumom - pa čak i onda se zapitaj da li je zaista tako.

Razmišljanja o dugoročnim kretanjima planeta

"Fiskalna litica se možda može izbeći, ali čak i veća ulaganja su u zastoju - ovaj put preko granice kreditnog limita – koji je upravo iza ugla... Ne postoje velike mogućnosti. Većina ideja koje su iznete do sada bi ozbiljno poremetile javni državni dug ili bi se oslonile na ustavne optužbe izvršne vlasti da ćemo vrlo verovatno naredne dve godine provesti zaglavljeni u borbi sa optužbama", Kovanje planova za beg iz dužničke krize, Edvard D. Kleinbard, International Herald Tribune (Međunarodni Herald Tribjun), 11. januar 2013.

Kvadrat Urana i Plutona još jednom stupa na scenu. Veliki krst Uran-Pluton-Jupiter-Mars, dešava se 21. aprila 2014. na 13 stepeni kardinalnih znakova, i aktiviraće kvadrat Sunca i Saturna u horoskopu SAD, na 13 - 14 stepeni kardinalnih znakova. Uticaj ove konstelacije počinje da se oseća već u 2013, i trajaće cele 2014. Ovaj uticaj može započeti već u februaru 2013, a berze će dostići vrh nekoliko meseci pre i posle aprila 2014. Obzirom da će u središnjem vremenskom okviru kvadrata Urana i Plutona berze dostići vrh, (24. jun 2013. – 17. mart 2015.), posle toga će naredno pomeranje cena svetskog kapitala verovatno biti prilično strmo.

Veliki vodeni trigon Jupitera, Saturna i Neptuna koji će se odvijati 17. jula 2013, donosi nadu da se postigne konsenzus, velika pogodba i spremnost da se zajedno radi na mnogim pitanjima. Ali ako se ne uspeju obezbediti dugoročni ugovori i poverenje u zajednički rad u to vreme, to će biti godina izazova. Veliki trigon traje samo nekoliko nedelja, dok kvadrat Urana i Plutona traje skoro 3 godine. Više o ovome ćemo govoriti kako se stvari budu dešavale. U međuvremenu, našim liderima neće biti loše ako izaberu da veruju u čuda umesto u nepravdu. Biće loše ako lideri odustanu od ljubaznosti i saosećajnosti. Astrološki, to je izbor između velikog trigona Jupiter-Neptun-Saturn i T- kvadrata Uran-Jupiter-Pluton, sa kojim Mars pravi Veliki krst. Prvo je saosećanje i zajednički rad, a drugo je rat i neprijateljstvo. Lideri moraju da naprave izbor. Ako uspeju, započeće postavljanje temelja društvenog i ekonomskog ozdravljenja i oporavka. Ako ne uspeju, ljudi će početi da traže svoja prava i da prave izbor svojih lidera.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD