Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 31.12.2012. do 07.01.2013.

Ponoć otkucava, želje se zamišljaju i Nova godina već počinje. Trgovi puni naroda (10 polje u Raku), muzika boji atmosferu, a radost i ljubav (Mesec u Lavu sekstil Juputer) ispunjavaju mnoga srca (Lav).

Prve dane u nedelji mnogi će provesti na kraćem putu (Venera u 3 polju) negde u inostranstvu (Strelac) ili bar u mislima (3 polje) gde Venera vlada. Utorak je vreme buđenja. Merkur iz znaka Jarca nagoveštava da je vreme za ustajanje. Novi je dan i Nova je godina, pa je vreme (Jarac) da se mislima (Merkur) i emocijama (Mesec) vratimo na Zemlju (Mesec u Devici, a Merkur u Jarcu – zemljani znakovi).

Već od srede, budna i sama Demetra moliće Hada (Mesec trigon Pluton) da joj vrati Persefonu (Mesec kvadrat Venera) koja je negde u svom svetu daleko od svoje majke, ali sad čak i od Hada (Venera u Strelcu) uživajući, zapravo, u Zevsovom svetu. Bez posebnog cilja i plana (Venera bez aspekata) ona putuje velikim kočijama i uživa u svim blagodetima ovozemaljskog prostranstva. Na kraju tog puta (Strelac) vratiće se njemu, Hadu (Venera u Jarcu konjunkcija Pluton), ali do tog povratka ima još dosta dana, pa će za to vreme najbolje što može iskoristiti ove praznike, svoje blagdane (Venera u Strelcu). Zato i vi ovu nedelju iskoristite za priču (dispozitor Venere u Blizancima), kratka putovanja i izlaske. Pozdravite svoje rođake (Blizanci) i sve one koje dugo niste videli ili čuli i poželite im nešto lepo. Sebe počastite nekim lepim crvenim novčanikom (Jupiter trigon Mars) kako vam obična šetnja (Jupiter u Blizancima) ne bi ispraznila džepove (Jupiter kvinkunks Saturn i Pluton orbis 2°).

Merkur nam ove nedelje polako oblači Kerberovu odoru (Merkur u Jarcu u konjunkciji sa Plutonom) i sprema se za promene koje mu baš ne prijaju (Merkur kvadrat Uran), pa ga blaga nervoza obuzima. Ukoliko se i vi nađete u sličnoj situaciji, ne brinite – sreda je dan kada možete osetiti da stvari izmiču kontroli. Ali to su samo vaše misli (Merkur na 3°) i već sledećeg dana biće sve drugačije. Nije taj Merkur baš tako mali, ipak je dobio zahtevan zadatak – da čuva velika i teška vrata podzemlja (dispozicijom ide u znak Škorpiona). No, ume on da pliva kroz ovaj znak, čak mu ni ronjenje nije nepoznato (Merkur sekstil Neptun). Polako će sa lirom (Neptun) u ruci zakoračiti svojim malim (Merkur) stopalom (Neptun) osetivši čvrsto tlo pod nogama (Jarac) i krenuti u izvršavanje zadatih mu zadataka (Merkur konjunkcija Pluton u Jarcu).

Blaga seta vas može obuzeti krajem nedelje (Merkur konjunkcija Pluton), bez nekih posebnih razloga, pa vam se možda učini da sve ide tako sporo (Jarac) i da je vatromet mogao biti veći... i da je vreme moglo biti toplije (Mesec konjunkcija Saturn)... Ali ni onda ne biste bili sretni ukoliko ne shvatite da je savršenstvo u svakom trenutku i da uvek ima razloga za radost. Ove nedelje ste imali trenutak radosti koji ste podelili sa celim svetom. Retki su to trenuci kada se svi u istom trenutku radujemo, volimo i veselimo...

I dok se tamo negde pucalo, na drugim mestima se pesma orila... negde se duša sa svetom opraštala, a druga se svetu radovala... negde se još neka Venera sa svojom društvom veselila, a negde se neka Izida (Mesec u Vagi - spaljeni put) za svoga muža borila (Mesec kvadrat Sunce) i svoje moći iskoristila, ponovo kao i svakog meseca i zakoračila u svet noći gde su okultne moći jake (Mesec u Škorpionu). Ovog puta mnogo jača i moćnija (Mesec sekstil Merkur sekstil Pluton) savladaće svaku tugu (Mesec konjunkcija Saturn) i svaku bol (Mesec kvadrat Mars). Sve će tada dobiti novi smisao (sve na 9°) i sve će se radovati novom danu.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD