Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 31.12.2012. do 07.01.2013.

Ponoć otkucava, želje se zamišljaju i Nova godina već počinje. Trgovi puni naroda (10 polje u Raku), muzika boji atmosferu, a radost i ljubav (Mesec u Lavu sekstil Juputer) ispunjavaju mnoga srca (Lav).

Prve dane u nedelji mnogi će provesti na kraćem putu (Venera u 3 polju) negde u inostranstvu (Strelac) ili bar u mislima (3 polje) gde Venera vlada. Utorak je vreme buđenja. Merkur iz znaka Jarca nagoveštava da je vreme za ustajanje. Novi je dan i Nova je godina, pa je vreme (Jarac) da se mislima (Merkur) i emocijama (Mesec) vratimo na Zemlju (Mesec u Devici, a Merkur u Jarcu – zemljani znakovi).

Već od srede, budna i sama Demetra moliće Hada (Mesec trigon Pluton) da joj vrati Persefonu (Mesec kvadrat Venera) koja je negde u svom svetu daleko od svoje majke, ali sad čak i od Hada (Venera u Strelcu) uživajući, zapravo, u Zevsovom svetu. Bez posebnog cilja i plana (Venera bez aspekata) ona putuje velikim kočijama i uživa u svim blagodetima ovozemaljskog prostranstva. Na kraju tog puta (Strelac) vratiće se njemu, Hadu (Venera u Jarcu konjunkcija Pluton), ali do tog povratka ima još dosta dana, pa će za to vreme najbolje što može iskoristiti ove praznike, svoje blagdane (Venera u Strelcu). Zato i vi ovu nedelju iskoristite za priču (dispozitor Venere u Blizancima), kratka putovanja i izlaske. Pozdravite svoje rođake (Blizanci) i sve one koje dugo niste videli ili čuli i poželite im nešto lepo. Sebe počastite nekim lepim crvenim novčanikom (Jupiter trigon Mars) kako vam obična šetnja (Jupiter u Blizancima) ne bi ispraznila džepove (Jupiter kvinkunks Saturn i Pluton orbis 2°).

Merkur nam ove nedelje polako oblači Kerberovu odoru (Merkur u Jarcu u konjunkciji sa Plutonom) i sprema se za promene koje mu baš ne prijaju (Merkur kvadrat Uran), pa ga blaga nervoza obuzima. Ukoliko se i vi nađete u sličnoj situaciji, ne brinite – sreda je dan kada možete osetiti da stvari izmiču kontroli. Ali to su samo vaše misli (Merkur na 3°) i već sledećeg dana biće sve drugačije. Nije taj Merkur baš tako mali, ipak je dobio zahtevan zadatak – da čuva velika i teška vrata podzemlja (dispozicijom ide u znak Škorpiona). No, ume on da pliva kroz ovaj znak, čak mu ni ronjenje nije nepoznato (Merkur sekstil Neptun). Polako će sa lirom (Neptun) u ruci zakoračiti svojim malim (Merkur) stopalom (Neptun) osetivši čvrsto tlo pod nogama (Jarac) i krenuti u izvršavanje zadatih mu zadataka (Merkur konjunkcija Pluton u Jarcu).

Blaga seta vas može obuzeti krajem nedelje (Merkur konjunkcija Pluton), bez nekih posebnih razloga, pa vam se možda učini da sve ide tako sporo (Jarac) i da je vatromet mogao biti veći... i da je vreme moglo biti toplije (Mesec konjunkcija Saturn)... Ali ni onda ne biste bili sretni ukoliko ne shvatite da je savršenstvo u svakom trenutku i da uvek ima razloga za radost. Ove nedelje ste imali trenutak radosti koji ste podelili sa celim svetom. Retki su to trenuci kada se svi u istom trenutku radujemo, volimo i veselimo...

I dok se tamo negde pucalo, na drugim mestima se pesma orila... negde se duša sa svetom opraštala, a druga se svetu radovala... negde se još neka Venera sa svojom društvom veselila, a negde se neka Izida (Mesec u Vagi - spaljeni put) za svoga muža borila (Mesec kvadrat Sunce) i svoje moći iskoristila, ponovo kao i svakog meseca i zakoračila u svet noći gde su okultne moći jake (Mesec u Škorpionu). Ovog puta mnogo jača i moćnija (Mesec sekstil Merkur sekstil Pluton) savladaće svaku tugu (Mesec konjunkcija Saturn) i svaku bol (Mesec kvadrat Mars). Sve će tada dobiti novi smisao (sve na 9°) i sve će se radovati novom danu.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD