Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 31.12.2012. do 07.01.2013.

Ponoć otkucava, želje se zamišljaju i Nova godina već počinje. Trgovi puni naroda (10 polje u Raku), muzika boji atmosferu, a radost i ljubav (Mesec u Lavu sekstil Juputer) ispunjavaju mnoga srca (Lav).

Prve dane u nedelji mnogi će provesti na kraćem putu (Venera u 3 polju) negde u inostranstvu (Strelac) ili bar u mislima (3 polje) gde Venera vlada. Utorak je vreme buđenja. Merkur iz znaka Jarca nagoveštava da je vreme za ustajanje. Novi je dan i Nova je godina, pa je vreme (Jarac) da se mislima (Merkur) i emocijama (Mesec) vratimo na Zemlju (Mesec u Devici, a Merkur u Jarcu – zemljani znakovi).

Već od srede, budna i sama Demetra moliće Hada (Mesec trigon Pluton) da joj vrati Persefonu (Mesec kvadrat Venera) koja je negde u svom svetu daleko od svoje majke, ali sad čak i od Hada (Venera u Strelcu) uživajući, zapravo, u Zevsovom svetu. Bez posebnog cilja i plana (Venera bez aspekata) ona putuje velikim kočijama i uživa u svim blagodetima ovozemaljskog prostranstva. Na kraju tog puta (Strelac) vratiće se njemu, Hadu (Venera u Jarcu konjunkcija Pluton), ali do tog povratka ima još dosta dana, pa će za to vreme najbolje što može iskoristiti ove praznike, svoje blagdane (Venera u Strelcu). Zato i vi ovu nedelju iskoristite za priču (dispozitor Venere u Blizancima), kratka putovanja i izlaske. Pozdravite svoje rođake (Blizanci) i sve one koje dugo niste videli ili čuli i poželite im nešto lepo. Sebe počastite nekim lepim crvenim novčanikom (Jupiter trigon Mars) kako vam obična šetnja (Jupiter u Blizancima) ne bi ispraznila džepove (Jupiter kvinkunks Saturn i Pluton orbis 2°).

Merkur nam ove nedelje polako oblači Kerberovu odoru (Merkur u Jarcu u konjunkciji sa Plutonom) i sprema se za promene koje mu baš ne prijaju (Merkur kvadrat Uran), pa ga blaga nervoza obuzima. Ukoliko se i vi nađete u sličnoj situaciji, ne brinite – sreda je dan kada možete osetiti da stvari izmiču kontroli. Ali to su samo vaše misli (Merkur na 3°) i već sledećeg dana biće sve drugačije. Nije taj Merkur baš tako mali, ipak je dobio zahtevan zadatak – da čuva velika i teška vrata podzemlja (dispozicijom ide u znak Škorpiona). No, ume on da pliva kroz ovaj znak, čak mu ni ronjenje nije nepoznato (Merkur sekstil Neptun). Polako će sa lirom (Neptun) u ruci zakoračiti svojim malim (Merkur) stopalom (Neptun) osetivši čvrsto tlo pod nogama (Jarac) i krenuti u izvršavanje zadatih mu zadataka (Merkur konjunkcija Pluton u Jarcu).

Blaga seta vas može obuzeti krajem nedelje (Merkur konjunkcija Pluton), bez nekih posebnih razloga, pa vam se možda učini da sve ide tako sporo (Jarac) i da je vatromet mogao biti veći... i da je vreme moglo biti toplije (Mesec konjunkcija Saturn)... Ali ni onda ne biste bili sretni ukoliko ne shvatite da je savršenstvo u svakom trenutku i da uvek ima razloga za radost. Ove nedelje ste imali trenutak radosti koji ste podelili sa celim svetom. Retki su to trenuci kada se svi u istom trenutku radujemo, volimo i veselimo...

I dok se tamo negde pucalo, na drugim mestima se pesma orila... negde se duša sa svetom opraštala, a druga se svetu radovala... negde se još neka Venera sa svojom društvom veselila, a negde se neka Izida (Mesec u Vagi - spaljeni put) za svoga muža borila (Mesec kvadrat Sunce) i svoje moći iskoristila, ponovo kao i svakog meseca i zakoračila u svet noći gde su okultne moći jake (Mesec u Škorpionu). Ovog puta mnogo jača i moćnija (Mesec sekstil Merkur sekstil Pluton) savladaće svaku tugu (Mesec konjunkcija Saturn) i svaku bol (Mesec kvadrat Mars). Sve će tada dobiti novi smisao (sve na 9°) i sve će se radovati novom danu.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD