Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 24. do 31. decembra 2012.

Ispratili smo Venerin ulazak u znak Strelca, Meseca kako korača iz znaka u znak, Marsa kako se sprema za novo iskustvo i buđenje - ulazak u novi znak, ali smo zapostavili malog Merkura. A on, u trenutku dok ga niko ne gleda (ne pravi nijedan egzaktan aspekt na nebu) poput malog deteta sa velikim naočarima, čita neku veliku tatinu enciklopediju, sav zamišljen kao da svako slovo njemu daje nova znanja (Strelac). Od trenutka kada je napravio opoziciju sa Jupiterom, odlučio je da postane „veliki“ i ni manje ni više nego čitajući za njega tešku i obimnu literaturu (Strelac) koja mu nimalo u ovom trenutku ne prija (Merkur u izgonu).

Kako Merkur utiče na naša razmišljanja i odluke, mnogi se mogu naći u sličnoj situaciji. Mnoge će poslednja nedelja u godini umesto odmora i uživanja zateći u stresu i rastrzanosti između poslovnih i porodičnih obaveza. Malo ćete imati vremena za sebe, ali ako i pronađete koji sat, moj vam se savet da pročitate neku knjigu, ali ne onu tešku i ozbiljnu sa kojom će se i naš Merkur mučiti do kraja nedelje, već neki lagani bestseler. Naša će Venera, ako pogledamo početni stepen sa kojeg će početkom nedelje krenuti, doći do 18° sa kojeg je mali Merkur krenuo, pa je sasvim sigurno da će od ljubavnih avantura i nezgodnih situacija izabrati ljubavni roman sa uzbudljivom avanturističkom (Strelac) tematikom.

Sam početak nedelje, nije za započinjanje nekih velikih poslova. Najbolje bi bilo da završite sve što ste odlagali za kasnije. U utorak i sredu Mars će biti na poslednjem stepenu Jarca, pa izbegavajte bilo kakve sukobe, oštre reči i tajne (29°), jer možete naići na neki kamen (Jarac) spoticanja (29°). Oni koji su željni statusa i pozicije (Sunce u Jarcu) neka požure sa pripremama za takmičenje, jer ih na kraju nedelje čeka finalno proglašenje pobednika (Sunce konjunkcija Pluton). Po zasluzi će Saturn proglasiti pobednika (Saturn egzaktan sekstil Pluton i Sunce) i učvrstiti njegovu poziciju.

Slikari, fotografi, muzičari i svi koji sebe pronalaze kroz Neptuna, svoja umetnička dela koja su dugo u osami pripremali (Neptun na 00°) ne znajući kuda sve to vodi i da li će se na kraju njihov trud isplatiti, ove nedelje će se pokrenuti sa „mrtve tačke“ i konačno dobiti ponudu za dalji rad. Sve će dobiti smisao, a mnogi će svoja dela uspeti da materijalizuju i pokrenu novi posao (Neptun prelazi na 1°).

Na samom kraju nedelje, sve majke i žene domaćice... ukoliko osetite blagu nervozu ili stres zbog kvarova u kući (Mesec kvadrat Uran), ne krivite druge (Mesec opozicija Sunce) jer utehu nećete naći u njima (Mesec opozicija Pluton), već pomozite onima kojima je potrebna vaša pomoć (Mesec trigon Saturn), bolesne ili starije, pokažite im svoju toplinu i nežnost (Mesec u Raku trigon Neptun). Poslednji dan u nedelji dočekaćete u gradu (Mesec u Lavu) u dobrom društvu i skupom restoranu (Mesec sekstil Jupiter).

Neki će na kraju nedelje prelistavati prospekte u nekoj turističkoj agenciji (Mars trigon Jupiter) i razmišljati o nekom kratkom putovanju (Mars na 3°). Čak će do kraja nedelje i mali Merkur shvatiti da su možda one knjige bile preozbiljne za njega (Merkur u Strelcu), pa će pre nego odluči kuda će i šta bi dalje, potonuti u duboku meditaciju (Merkur na 29°). Ukoliko ste i vi jedni od onih koji su u nekoj nedoumici i ne mogu lako da donesu neku bitnu odluku, neka se toga dana povuku. Nekad ćete i u snu (Merkur na 29°) naći rešenje za najteže matematičke zadatke (Merkur u Jarcu).

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD