Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 24. do 31. decembra 2012.

Ispratili smo Venerin ulazak u znak Strelca, Meseca kako korača iz znaka u znak, Marsa kako se sprema za novo iskustvo i buđenje - ulazak u novi znak, ali smo zapostavili malog Merkura. A on, u trenutku dok ga niko ne gleda (ne pravi nijedan egzaktan aspekt na nebu) poput malog deteta sa velikim naočarima, čita neku veliku tatinu enciklopediju, sav zamišljen kao da svako slovo njemu daje nova znanja (Strelac). Od trenutka kada je napravio opoziciju sa Jupiterom, odlučio je da postane „veliki“ i ni manje ni više nego čitajući za njega tešku i obimnu literaturu (Strelac) koja mu nimalo u ovom trenutku ne prija (Merkur u izgonu).

Kako Merkur utiče na naša razmišljanja i odluke, mnogi se mogu naći u sličnoj situaciji. Mnoge će poslednja nedelja u godini umesto odmora i uživanja zateći u stresu i rastrzanosti između poslovnih i porodičnih obaveza. Malo ćete imati vremena za sebe, ali ako i pronađete koji sat, moj vam se savet da pročitate neku knjigu, ali ne onu tešku i ozbiljnu sa kojom će se i naš Merkur mučiti do kraja nedelje, već neki lagani bestseler. Naša će Venera, ako pogledamo početni stepen sa kojeg će početkom nedelje krenuti, doći do 18° sa kojeg je mali Merkur krenuo, pa je sasvim sigurno da će od ljubavnih avantura i nezgodnih situacija izabrati ljubavni roman sa uzbudljivom avanturističkom (Strelac) tematikom.

Sam početak nedelje, nije za započinjanje nekih velikih poslova. Najbolje bi bilo da završite sve što ste odlagali za kasnije. U utorak i sredu Mars će biti na poslednjem stepenu Jarca, pa izbegavajte bilo kakve sukobe, oštre reči i tajne (29°), jer možete naići na neki kamen (Jarac) spoticanja (29°). Oni koji su željni statusa i pozicije (Sunce u Jarcu) neka požure sa pripremama za takmičenje, jer ih na kraju nedelje čeka finalno proglašenje pobednika (Sunce konjunkcija Pluton). Po zasluzi će Saturn proglasiti pobednika (Saturn egzaktan sekstil Pluton i Sunce) i učvrstiti njegovu poziciju.

Slikari, fotografi, muzičari i svi koji sebe pronalaze kroz Neptuna, svoja umetnička dela koja su dugo u osami pripremali (Neptun na 00°) ne znajući kuda sve to vodi i da li će se na kraju njihov trud isplatiti, ove nedelje će se pokrenuti sa „mrtve tačke“ i konačno dobiti ponudu za dalji rad. Sve će dobiti smisao, a mnogi će svoja dela uspeti da materijalizuju i pokrenu novi posao (Neptun prelazi na 1°).

Na samom kraju nedelje, sve majke i žene domaćice... ukoliko osetite blagu nervozu ili stres zbog kvarova u kući (Mesec kvadrat Uran), ne krivite druge (Mesec opozicija Sunce) jer utehu nećete naći u njima (Mesec opozicija Pluton), već pomozite onima kojima je potrebna vaša pomoć (Mesec trigon Saturn), bolesne ili starije, pokažite im svoju toplinu i nežnost (Mesec u Raku trigon Neptun). Poslednji dan u nedelji dočekaćete u gradu (Mesec u Lavu) u dobrom društvu i skupom restoranu (Mesec sekstil Jupiter).

Neki će na kraju nedelje prelistavati prospekte u nekoj turističkoj agenciji (Mars trigon Jupiter) i razmišljati o nekom kratkom putovanju (Mars na 3°). Čak će do kraja nedelje i mali Merkur shvatiti da su možda one knjige bile preozbiljne za njega (Merkur u Strelcu), pa će pre nego odluči kuda će i šta bi dalje, potonuti u duboku meditaciju (Merkur na 29°). Ukoliko ste i vi jedni od onih koji su u nekoj nedoumici i ne mogu lako da donesu neku bitnu odluku, neka se toga dana povuku. Nekad ćete i u snu (Merkur na 29°) naći rešenje za najteže matematičke zadatke (Merkur u Jarcu).

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD