Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 24. do 31. decembra 2012.

Ispratili smo Venerin ulazak u znak Strelca, Meseca kako korača iz znaka u znak, Marsa kako se sprema za novo iskustvo i buđenje - ulazak u novi znak, ali smo zapostavili malog Merkura. A on, u trenutku dok ga niko ne gleda (ne pravi nijedan egzaktan aspekt na nebu) poput malog deteta sa velikim naočarima, čita neku veliku tatinu enciklopediju, sav zamišljen kao da svako slovo njemu daje nova znanja (Strelac). Od trenutka kada je napravio opoziciju sa Jupiterom, odlučio je da postane „veliki“ i ni manje ni više nego čitajući za njega tešku i obimnu literaturu (Strelac) koja mu nimalo u ovom trenutku ne prija (Merkur u izgonu).

Kako Merkur utiče na naša razmišljanja i odluke, mnogi se mogu naći u sličnoj situaciji. Mnoge će poslednja nedelja u godini umesto odmora i uživanja zateći u stresu i rastrzanosti između poslovnih i porodičnih obaveza. Malo ćete imati vremena za sebe, ali ako i pronađete koji sat, moj vam se savet da pročitate neku knjigu, ali ne onu tešku i ozbiljnu sa kojom će se i naš Merkur mučiti do kraja nedelje, već neki lagani bestseler. Naša će Venera, ako pogledamo početni stepen sa kojeg će početkom nedelje krenuti, doći do 18° sa kojeg je mali Merkur krenuo, pa je sasvim sigurno da će od ljubavnih avantura i nezgodnih situacija izabrati ljubavni roman sa uzbudljivom avanturističkom (Strelac) tematikom.

Sam početak nedelje, nije za započinjanje nekih velikih poslova. Najbolje bi bilo da završite sve što ste odlagali za kasnije. U utorak i sredu Mars će biti na poslednjem stepenu Jarca, pa izbegavajte bilo kakve sukobe, oštre reči i tajne (29°), jer možete naići na neki kamen (Jarac) spoticanja (29°). Oni koji su željni statusa i pozicije (Sunce u Jarcu) neka požure sa pripremama za takmičenje, jer ih na kraju nedelje čeka finalno proglašenje pobednika (Sunce konjunkcija Pluton). Po zasluzi će Saturn proglasiti pobednika (Saturn egzaktan sekstil Pluton i Sunce) i učvrstiti njegovu poziciju.

Slikari, fotografi, muzičari i svi koji sebe pronalaze kroz Neptuna, svoja umetnička dela koja su dugo u osami pripremali (Neptun na 00°) ne znajući kuda sve to vodi i da li će se na kraju njihov trud isplatiti, ove nedelje će se pokrenuti sa „mrtve tačke“ i konačno dobiti ponudu za dalji rad. Sve će dobiti smisao, a mnogi će svoja dela uspeti da materijalizuju i pokrenu novi posao (Neptun prelazi na 1°).

Na samom kraju nedelje, sve majke i žene domaćice... ukoliko osetite blagu nervozu ili stres zbog kvarova u kući (Mesec kvadrat Uran), ne krivite druge (Mesec opozicija Sunce) jer utehu nećete naći u njima (Mesec opozicija Pluton), već pomozite onima kojima je potrebna vaša pomoć (Mesec trigon Saturn), bolesne ili starije, pokažite im svoju toplinu i nežnost (Mesec u Raku trigon Neptun). Poslednji dan u nedelji dočekaćete u gradu (Mesec u Lavu) u dobrom društvu i skupom restoranu (Mesec sekstil Jupiter).

Neki će na kraju nedelje prelistavati prospekte u nekoj turističkoj agenciji (Mars trigon Jupiter) i razmišljati o nekom kratkom putovanju (Mars na 3°). Čak će do kraja nedelje i mali Merkur shvatiti da su možda one knjige bile preozbiljne za njega (Merkur u Strelcu), pa će pre nego odluči kuda će i šta bi dalje, potonuti u duboku meditaciju (Merkur na 29°). Ukoliko ste i vi jedni od onih koji su u nekoj nedoumici i ne mogu lako da donesu neku bitnu odluku, neka se toga dana povuku. Nekad ćete i u snu (Merkur na 29°) naći rešenje za najteže matematičke zadatke (Merkur u Jarcu).

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD