Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji U sredu, 29. januara, počinje kurs „Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji” na Kepler Insitutu. Polaznici kursa će biti upoznati sa jednom od najpopularnijih prognostičkih tehnika - solarni povratak, kao i sa jednom od najinteresantnijih tehnika za razmatranje prilično uskih vremenskih perioda – solarni eneidi. Ovaj kurs je moguće pohađati kako u redovnoj, tako i u dopisnoj varijanti.
» prikaži celu vest
Kurs: Procena profesionalnog života, finansija i izbora studija U utorak 11. februara, u 18h na Kepler Institutu će početi tromesečni kurs najčešćih oblasti života koje se tumače u astrološkoj konsultaciji, a to su: profesija, finansije, talenti i studije. Kurs je moguće pohađati u dopisnoj i online varijanti.
» prikaži celu vest
FULL MOON PROJECT - RAZIGRANOST Pozivamo vas na novu Full Moon Project radionicu “Razigranost” koja će se održati u nedelju, 9. februara 2020. godine u hotelu Tulip Inn Putink, s početkom od 19h. Ovaj Pun Mesec otvara vrata jednoj razigranosti, koja dolazi usled oslobođenja od uverenja koja smo nekada imali. Da bi čovek mogao da se oslobodi negativnih uverenja koja su mu strukturisana u energiji, on mora da pronađe svoju svrhu.
» prikaži celu vest
20. Međunarodna Astrološka Konferencija u Beogradu Od 20. do 22. marta u Beogradu će se održati jubilarna 20. Međunarodna Astrološka Konferencija na Balkanu „The Age of Aquarius”. Tema Konferencije je posvećena Velikim Konjunkcijama koje se dešavaju u ovoj godini, a posebno konjunkciji Jupitera i Saturna koja će se odigrati 21.12.2020. Na ovoj Konferenciji ćemo imati 8 sjajnih predavača koji će nam iz različitih astroloških pristupa govoriti o Astrologiji koja otvara kapije Doba Vodolije.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Sinastrija U četvrtak, 16. januara, počinje osmonedeljni kurs iz karmičke sinastrije. Karmički odnosi su jedna od najvažnijih stvari koje Duša prenosi iz svakog života. Na ovom kursu će se posebno govoriti o prirodi Karmičkih odnosa, odnosa Srodnih Duša, kao i Blizanačkih Duša. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 17. do 24. decembra 2012

I kako to stara poslovica kaže, nakon kiše uvek dolazi lepo vreme, pa je tako i sa našim nebom. Priče se smenjuju i nakon bolnog iskustva u Škorpionu, dodirom sa Saturnom, Plutonom i Marsom – naš je Mesec zasijao visoko na nebu, čak i iznad Sunca, pravo sa 15° Vodolije. I dok se naše „noćno svetlo“ gore sa Ganimedom druži i ispija eliksire večnosti, Venera ne gubi vreme kada su u pitanju nove avanture. Izašavši iz Škorpiona, osetila je slobodu i željna svih lepota koje Zevs nudi, krenula je da osvaja. Prvi su njeni koraci bili kupovina karte za jedno dugo putovanje (Venera u Strelcu). Kako je zemlja sada daleko ispod nje (Škorpion), a gorki su njeni ukusi bili, prvim avionom (Venera trigon Uran) poleteće nekom u zagrljaj. Nesvesna svoje naivnosti, lep i šarmantan Neptun svojom pesničkom veštinom (Netun je u Ribama), zavešće je i promeniti joj pravac kretanja. Kakvim je to putem krenula i kako će se na tom putu provesti, to samo Zevs zna (dispozitor Venere). S obzirom da je prvi aspekt u znaku Strelca bio kvadrat sa Neptunom, neće to biti prava odluka, pa ako vam se kakav šarmantni doktor, glumac ili pesnik udvara, nudi putovanje ili kakvu uslugu, dobro razmislite da li je to osoba kojoj možete verovati.

I dok Venera putuje, sa prijateljima druguje (Venera trigon Uran), Mesec od utorka polako plete svoju mrežu snova. Ulazak Meseca u znak Riba, pojačat će vam snove i intuitivnost. Oni koji su iza sebe ostavili težak period možda će se tek sada setiti da im je bilo teško i želeće da pruže sebi samima podršku i po koju reč hvale. Tih dana najbolje bi bilo posvetiti se poslu i svakodnevnim aktivnostima. Od srede se već situacija menja i spremni ste da poletite. Važno je samo da ne krenete pre aviona (Mesec konjunkcija Uran), jer bi mogli sleteti u zemlji gde ne pripadate (dispozicijom Mesec ide u znak Jarca). Odluku ste doneli i sada hladne glave (Sunce u Jarcu) uzvodno kormilarite svojim jedrenjakom. Sa Mesecom u rastu i znaku odluka (Mesec u Ovnu), valja započeti poslove koji će vam kasnije doneti prosperitet i rast. I na samom kraju nedelje – oni koji su bili vredni, posvećeni i uspeli da usklade svoje misli sa emocijama (Mesec u Ovnu), imaće period ubiranja plodova (Mesec u Biku). Možda plodovi neće biti onako kako to jedan Bik želi ili zamišlja (Mesec opozicija Saturn), ali sama egzaltacija Meseca obećava vrlo plodonosan period.

Tu je i Mars koji na samom kraju nedelje ponosno stoji sa svojim trofejom, posmatrajući sve ono što je strpljivo i predano odradio. Sada se sa stepena svoje egzaltacije veselo smeši praznicima koji predstoje i raduje se Vodoliji u kojoj će ih dočekati.

A dokle je stigla naša Venera, uspavana lepotica koju je buđenje dočekalo na nekom tulumu, punom nepoznatih ljudi u nekoj nepoznatoj zemlji (Strelac)? Krenuvši za ljubavlju, našla se u ljubavnom trouglu, pa sa Antaresa preti joj strela, ali ovog puta ne Amorova već Artemidina strela, neke ljubomorne devojke ili žene. U svakom slučaju, ako planirate neko putovanje, obavezno birajte proverene prijatelje i dobro društvo.

A da biste izbegli Artemidinu, a dobili Amorovu strelu, moj vam je savet da za avanturu ove nedelje odaberete sopstvene kulinarske veštine. U eksperimentisanju sa novim kolačima (Venera), nećete napraviti mnogo štete, sve što vam se može desiti jeste da ih previše zašećerite (Venera opozicija Jupiter), ali ko zna možda je baš to pravi put do srca nekog sladokusca.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD