Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 17. do 24. decembra 2012

I kako to stara poslovica kaže, nakon kiše uvek dolazi lepo vreme, pa je tako i sa našim nebom. Priče se smenjuju i nakon bolnog iskustva u Škorpionu, dodirom sa Saturnom, Plutonom i Marsom – naš je Mesec zasijao visoko na nebu, čak i iznad Sunca, pravo sa 15° Vodolije. I dok se naše „noćno svetlo“ gore sa Ganimedom druži i ispija eliksire večnosti, Venera ne gubi vreme kada su u pitanju nove avanture. Izašavši iz Škorpiona, osetila je slobodu i željna svih lepota koje Zevs nudi, krenula je da osvaja. Prvi su njeni koraci bili kupovina karte za jedno dugo putovanje (Venera u Strelcu). Kako je zemlja sada daleko ispod nje (Škorpion), a gorki su njeni ukusi bili, prvim avionom (Venera trigon Uran) poleteće nekom u zagrljaj. Nesvesna svoje naivnosti, lep i šarmantan Neptun svojom pesničkom veštinom (Netun je u Ribama), zavešće je i promeniti joj pravac kretanja. Kakvim je to putem krenula i kako će se na tom putu provesti, to samo Zevs zna (dispozitor Venere). S obzirom da je prvi aspekt u znaku Strelca bio kvadrat sa Neptunom, neće to biti prava odluka, pa ako vam se kakav šarmantni doktor, glumac ili pesnik udvara, nudi putovanje ili kakvu uslugu, dobro razmislite da li je to osoba kojoj možete verovati.

I dok Venera putuje, sa prijateljima druguje (Venera trigon Uran), Mesec od utorka polako plete svoju mrežu snova. Ulazak Meseca u znak Riba, pojačat će vam snove i intuitivnost. Oni koji su iza sebe ostavili težak period možda će se tek sada setiti da im je bilo teško i želeće da pruže sebi samima podršku i po koju reč hvale. Tih dana najbolje bi bilo posvetiti se poslu i svakodnevnim aktivnostima. Od srede se već situacija menja i spremni ste da poletite. Važno je samo da ne krenete pre aviona (Mesec konjunkcija Uran), jer bi mogli sleteti u zemlji gde ne pripadate (dispozicijom Mesec ide u znak Jarca). Odluku ste doneli i sada hladne glave (Sunce u Jarcu) uzvodno kormilarite svojim jedrenjakom. Sa Mesecom u rastu i znaku odluka (Mesec u Ovnu), valja započeti poslove koji će vam kasnije doneti prosperitet i rast. I na samom kraju nedelje – oni koji su bili vredni, posvećeni i uspeli da usklade svoje misli sa emocijama (Mesec u Ovnu), imaće period ubiranja plodova (Mesec u Biku). Možda plodovi neće biti onako kako to jedan Bik želi ili zamišlja (Mesec opozicija Saturn), ali sama egzaltacija Meseca obećava vrlo plodonosan period.

Tu je i Mars koji na samom kraju nedelje ponosno stoji sa svojim trofejom, posmatrajući sve ono što je strpljivo i predano odradio. Sada se sa stepena svoje egzaltacije veselo smeši praznicima koji predstoje i raduje se Vodoliji u kojoj će ih dočekati.

A dokle je stigla naša Venera, uspavana lepotica koju je buđenje dočekalo na nekom tulumu, punom nepoznatih ljudi u nekoj nepoznatoj zemlji (Strelac)? Krenuvši za ljubavlju, našla se u ljubavnom trouglu, pa sa Antaresa preti joj strela, ali ovog puta ne Amorova već Artemidina strela, neke ljubomorne devojke ili žene. U svakom slučaju, ako planirate neko putovanje, obavezno birajte proverene prijatelje i dobro društvo.

A da biste izbegli Artemidinu, a dobili Amorovu strelu, moj vam je savet da za avanturu ove nedelje odaberete sopstvene kulinarske veštine. U eksperimentisanju sa novim kolačima (Venera), nećete napraviti mnogo štete, sve što vam se može desiti jeste da ih previše zašećerite (Venera opozicija Jupiter), ali ko zna možda je baš to pravi put do srca nekog sladokusca.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD